aaaa canım senin demi var dondurulmuşun benim niyeolmuyor ya burda mirageninde olmuş dondorulmuşu havininde onların sorunuda eşinden herhalde benim niye oluyor acaba 29 tane yumurta topladılar bunun 25 kaliteli çıkmış 17 taneside döllenmişti elbet vardır bi bildikleri doktorların keşke benimde dondurulmuşum olsaydı ya
senin doktorun niye taze istiyor ki madem niye dondurmuşlar hemde dondurmak için bir miktar para alıyorlar demi
evet canım benm 18 toplandı 10 döllendi en son 5.güne 5 tanesi gitti biri transfer edildi 4 adet kaldı frigom..ama canım bnde şaşırdım şimdi senn bndede cok neden kalmamış hiç sormadın mı ..o kadar yumoşdan 1 tane bile kalmaz mı yaa.. hayret.. embriyoloğum şöyle söyledi canım : devlette 1 . hakkımı kullandım ben olmadı ya ikinci devlet hakkınıda tazeyle kullan şans daha yüksek tazeyle (ha tabi 3.de dondurulmuş tutar orası takdiri ilahi de )dedi.. eğer olmazsa şöyle yaparsın ddi 3.hakkında ilkinden 4 dondurma var 2.dende çıkar 4-5 dondurma 10 adet yaklaşık dondurman olur e devlet hakkımda bitmiş olucak yani dondurulmuştada iğne falan bişi kullanmıosun ya masrafında az olur dedi.. aslında mantıklı olanı seçti...yani maddi açıdan da düşündü bizi..böyle işte cnm
iyiyim boyacım sen nasılsın?
mirage bi pasta muhabbeti yapmıştı seninle ilgili
nerden pastaya bu ilgi ben de pasta kursuna gittim.
seviyorum tatlı pasta börek yapmayı![]()
iim bnde canım sağolasın..cnm ben hiç bilmiyordum pasta börek kursa gittim ve çok zevkli gelmeye başladı e öğrendikçede yapmak daha zevklidir yaa..öyle ilerlettim işte :) e saolsun eşimde biraz homiligırtlak :))))
Merhaba kızlar nasılsınız?
canım seni sormalı nasıl heyecan var mı .. ne zaman canım test tarihin cuma mıydı ?? uzun zamandır sevinemedik anacım hadi gözünü seveyim sevindir bizi..