• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

aaaa canım senin demi var dondurulmuşun benim niyeolmuyor ya burda mirageninde olmuş dondorulmuşu havininde onların sorunuda eşinden herhalde benim niye oluyor acaba 29 tane yumurta topladılar bunun 25 kaliteli çıkmış 17 taneside döllenmişti elbet vardır bi bildikleri doktorların keşke benimde dondurulmuşum olsaydı ya
senin doktorun niye taze istiyor ki madem niye dondurmuşlar hemde dondurmak için bir miktar para alıyorlar demi

evet canım benm 18 toplandı 10 döllendi en son 5.güne 5 tanesi gitti biri transfer edildi 4 adet kaldı frigom..ama canım bnde şaşırdım şimdi senn bndede cok neden kalmamış hiç sormadın mı ..o kadar yumoşdan 1 tane bile kalmaz mı yaa.. hayret.. embriyoloğum şöyle söyledi canım : devlette 1 . hakkımı kullandım ben olmadı ya ikinci devlet hakkınıda tazeyle kullan şans daha yüksek tazeyle (ha tabi 3.de dondurulmuş tutar orası takdiri ilahi de )dedi.. eğer olmazsa şöyle yaparsın ddi 3.hakkında ilkinden 4 dondurma var 2.dende çıkar 4-5 dondurma 10 adet yaklaşık dondurman olur e devlet hakkımda bitmiş olucak yani dondurulmuştada iğne falan bişi kullanmıosun ya masrafında az olur dedi.. aslında mantıklı olanı seçti...yani maddi açıdan da düşündü bizi..böyle işte cnm

iyiyim boyacım sen nasılsın?
mirage bi pasta muhabbeti yapmıştı seninle ilgili
nerden pastaya bu ilgi ben de pasta kursuna gittim.
seviyorum tatlı pasta börek yapmayı :21:

iim bnde canım sağolasın..cnm ben hiç bilmiyordum pasta börek kursa gittim ve çok zevkli gelmeye başladı e öğrendikçede yapmak daha zevklidir yaa..öyle ilerlettim işte :) e saolsun eşimde biraz homiligırtlak :))))

Merhaba kızlar nasılsınız?

canım seni sormalı nasıl heyecan var mı .. ne zaman canım test tarihin cuma mıydı ?? uzun zamandır sevinemedik anacım hadi gözünü seveyim sevindir bizi..

canım bu adam herhalde bizim derdimize bakıp bakıp gülüyordur sana öyle dediğine göre kanser hastalarının yanında hiç bişey seninde dediğin gibi ama ateş düştüğü yeri yakıyor doktorlar olsun etrataki insanlar çok normal karşılıyor
bu tüp bebeği bide doktorlara yapmak lazım kaçıncıya kadar gidebilirler çok merak ediyorum doğrusu allahım hepimizin kucağını doldursun bu doğurup doğurup ta bakmayanlarıda anlamadım gitti ha acaba bunlar bi evlat hasreti yaşasa bukadarını yapabilir mi benim bi tanıdığım var kadın 4 çocuğu var 4. istemeden olmuş bu isemeden de nasıl oluyor acep çok merak ediyorum - çocuğa hiç bakmadı ya verse ben o çocuğa nasıl bakardım çocuğu bi görceksiniz 1 e gidiyor ama 4 yaşında gibi okadar küçük sürekli çocuğa bağırıp azarlayıp duruyor bakınca içim sızlıyor o yavrucağa

canım okadar içinde olmamıza rağmen bendaha bu tüp bebeği çözemim gitti ha sordum doktorumda 2 tane çıktı gerisi iyi değl dedi ama beni 1 gün önce embriyolog aradı çok güzel gittiğini ve sağlıklı olduğunu söylemişti anlamadım zaten dondurulmuş yok diyince şok oldum canım sıkılmıştı kendimi tuttum tuttum tam ameliyathaneye girdiğimde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım ne komikti ya doktor bi anda elinde aletler ne olduğunu anlamadı kendime hakim olamamıştım allahım bidaha ağlatmsın ne beni ne sizleri

canım okadar içinde olmamıza rağmen bendaha bu tüp bebeği çözemim gitti ha sordum doktorumda 2 tane çıktı gerisi iyi değl dedi ama beni 1 gün önce embriyolog aradı çok güzel gittiğini ve sağlıklı olduğunu söylemişti anlamadım zaten dondurulmuş yok diyince şok oldum canım sıkılmıştı kendimi tuttum tuttum tam ameliyathaneye girdiğimde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım ne komikti ya doktor bi anda elinde aletler ne olduğunu anlamadı kendime hakim olamamıştım allahım bidaha ağlatmsın ne beni ne sizleri

aynen canımm valla bnde öyle aklım almıyor benmde bazı şeyleri..hepimizin hakkında hayırlısı inş.son tedavilerimiz olur..

Tubikkkk nasılsın iyimisin bebekler nasıl??:3::3::3:

iyiyimm kuzumm çok şükür bebekler iyi de bulantılar hafifledi şimdi de günlerce geçmeyen baş ağrılarım başladı sende de olmuşmuydu?? 5 gündür geçmeyince bi de çarpıntı başlayınca dün doktorum dideral diye bi ilaç başladı içmek de istemiyorum bi kaç gün daha geçmezse noroloji görecek dedii ama çookk şükür fındığımla fıstığım iyiler inşallahhh

sendenn naber prensesin nasıl??

canım bu adam herhalde bizim derdimize bakıp bakıp gülüyordur sana öyle dediğine göre kanser hastalarının yanında hiç bişey seninde dediğin gibi ama ateş düştüğü yeri yakıyor doktorlar olsun etrataki insanlar çok normal karşılıyor
bu tüp bebeği bide doktorlara yapmak lazım kaçıncıya kadar gidebilirler çok merak ediyorum doğrusu allahım hepimizin kucağını doldursun bu doğurup doğurup ta bakmayanlarıda anlamadım gitti ha acaba bunlar bi evlat hasreti yaşasa bukadarını yapabilir mi benim bi tanıdığım var kadın 4 çocuğu var 4. istemeden olmuş bu isemeden de nasıl oluyor acep çok merak ediyorum - çocuğa hiç bakmadı ya verse ben o çocuğa nasıl bakardım çocuğu bi görceksiniz 1 e gidiyor ama 4 yaşında gibi okadar küçük sürekli çocuğa bağırıp azarlayıp duruyor bakınca içim sızlıyor o yavrucağa

takvim yöntemiyle ya da geri çekme yöntemiyle korunuyorlar o yanlışlık yapanlar. biri onlara öyle bir korunma yönteni olmadığını söylerse olay çözülür :)

kız merve senin hamilelik takviminde neler yazıyo öyle :))))))) nerdeyse anlatıyomuş çocuk nasıl yapılır :))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

kuzuu doktorum bana bunu bi oyun gibi düşün demişti ben nispeten başarılı oldum düşünmedim çok bir de ben üstüste çok denediğim için artık yaşamımın bi parçası gibi olmuştu tedavi dile kolay bisenede 4 ay ilaçla yumurtlama 1 aşılama 3 tüp onun için yaşam tarzı tedavi :1:

bak dertlendim şimdi benim önümde iki seçenek vardı ki hayalimdi ev sahibi olabilmek ya ev alacak yıllarca vazgeçecektim çocuk sevdamdan ya da bebek sahibi olma umuduna olabilmek adına değil sadece umuduna vazgeçecektim ev alabilmekten ki nitekim sadece evden değil herşeyden vazgeçtim işyerimde yer yerinden oynadı tüm kurumu yakarım vazgeçmem dedimm neler neler yaşandıı
geçecek kuzucummm hepsi geçecekkkk

canım ben nasıl düşüneceğimi şaşırdım bazen öyle oluyomki boşa koyuyom dolmuyo doluya koyuyom almıya rabbim yardımcımız olsun ister oyun gibi görelim ister düşünmemeye çalışalım ama hep içinde olduğumuz durumu nasıl ne şekilde unuturuz buda muamma çünkü biz aman olmazsa önümüzdeki ay deneriz modunda değiliz olmazsa acaba bir daha deneme imkanı elime geçermi düşüncesi taşıyoruz ondan ne yaparsak yapalım bize bazı yollar uzak gibi duruyo rabbim hakkımza hayırlı olanı bizden iyi bilir rabbim bu bekleyişlerimizi çektiklerimizi görüyo rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim gönlümüzden geçen dilimizlede telaffuz ettiğimiz tüm dualarımızı kabul eylesin rabbim daha fazla imtahana tabi tutmasın bizleri

canım ben nasıl düşüneceğimi şaşırdım bazen öyle oluyomki boşa koyuyom dolmuyo doluya koyuyom almıya rabbim yardımcımız olsun ister oyun gibi görelim ister düşünmemeye çalışalım ama hep içinde olduğumuz durumu nasıl ne şekilde unuturuz buda muamma çünkü biz aman olmazsa önümüzdeki ay deneriz modunda değiliz olmazsa acaba bir daha deneme imkanı elime geçermi düşüncesi taşıyoruz ondan ne yaparsak yapalım bize bazı yollar uzak gibi duruyo rabbim hakkımza hayırlı olanı bizden iyi bilir rabbim bu bekleyişlerimizi çektiklerimizi görüyo rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim gönlümüzden geçen dilimizlede telaffuz ettiğimiz tüm dualarımızı kabul eylesin rabbim daha fazla imtahana tabi tutmasın bizleri

aminn canımmm aminnnn

canım nasılsın ne zaman transferin belli olmadımı daha geç olsunda güç olmasın inşallah sen bari mutluet bizi bebeğin sana sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın seni

iyigeceler kızlar nasılsınız? bnm 2 gündür başım çok ağrıyor yatıcam şimdi.Sizler nasılsınız?

canım nasılsın ne zaman transferin belli olmadımı daha geç olsunda güç olmasın inşallah sen bari mutluet bizi bebeğin sana sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın seni

canım daha transfer günüm belli olmadı durmak yok ilaca devam canım inş hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırımda 9 ay hiç bırakmazlar beni

ayyy ben çok yoruluyorum yaaa hergün misafirmi gelir ama insaf bir gün ara versleer iyi olacak yok severim misafiri ama üstüste çok yorucu oluyo yaa.mevlüt okutucam en kısa zamanda yeni eve toptan çıksın bütün misafirler aradan yarın bi gün tedavi iyi sonuç verirse eğer biraz zor olacak yani.kırmızılarıma az kaldı heralde göğüslerime değil dokunmak yan bile yatamıyorum çok sızlıyolar kasıklarımda ağrıyo zaten sanırım dönüm noktama az kaldı kızlar.

yeni evin hayırlı olsun canım benim huzurla oturun inşallah.bu arada burda herkes EV' leniyor yaw cümlemize hayırlı olsun Rabbim olmayanlarada nasip etsin yeni evlerimiz bizlere uğur getirsin hiç birimiz kucağı boş kalmasın inşallah.

ayyy ben çok yoruluyorum yaaa hergün misafirmi gelir ama insaf bir gün ara versleer iyi olacak yok severim misafiri ama üstüste çok yorucu oluyo yaa.mevlüt okutucam en kısa zamanda yeni eve toptan çıksın bütün misafirler aradan yarın bi gün tedavi iyi sonuç verirse eğer biraz zor olacak yani.kırmızılarıma az kaldı heralde göğüslerime değil dokunmak yan bile yatamıyorum çok sızlıyolar kasıklarımda ağrıyo zaten sanırım dönüm noktama az kaldı kızlar.

canım benim yeni evin bereketi olsun misafirler inş sende kırmızılar geldikten sonra hayırlısıyla başlarsın tedavine ve inş sonunda kavuşursun bebişine

Back