iyigeceler kızlar nasılsınız? bnm 2 gündür başım çok ağrıyor yatıcam şimdi.Sizler nasılsınız?
iyiyiz canım sen nasılsın? niye ağrıyor ki başın acaba? havadan falandır belki.
kızlar bu arada ben birden bülent urmana daaha yakın durmaya başladım sanki. suratsızmış falan ama başarılıymış herkes aynı şeyi söylüyor. bir de bloomberg tvde çıkmış internetten seyrettim demin, hoşuma gitti ciddiyeti.
bu arada kırmızılarım da geldi.
iyi geceler kızlar nasılsınız ne var ne yok
canım sanada iyi geceler nasılsın ben iyiyim şükür meleğimiz nasıl annesi
iyiyiz canım çok şükür yaramazlık yok, sen neler yapıyorsun. kardeşlerim ve eşim korku filmi izliyorlar bende takılıyorum pc de, seyrederim aslında ama eşim istemiyor.. beşik bakıyorum netten
canım iyi geceler senin dondurulmuşlarla sanırım tedavin bnmde 8inde yada sonrasıda gelicek kırmızılar tedavi süreci nasıl geçiyor dondurulmuşta bnmde öyle olucak ya
canım seyretme zaten sen bizimle takıl bebişe beşik bak içine sinen bir model oldumu beğendiğin modeli görmek isterim canım paylaşırsın dimi
canım iyi geceler senin dondurulmuşlarla sanırım tedavin bnmde 8inde yada sonrasıda gelicek kırmızılar tedavi süreci nasıl geçiyor dondurulmuşta bnmde öyle olucak ya
canım evet benim dondurulmuşlarla benim tedavim adetin 2. günü doktor kontroluyle başladı ve o gece esftrofem hap içmeye başladım 5 gün arayla kontrole gidiyom kiminede uzun protokol uygulanıyo canım önce lurcin iğne vuruluyosun sonra adetinle başlıyosun senin kırmızılar geldimi doktorla konuşunca sana hanki protokolle başlıyacağını söyler zaten
payşaşırım tabiki canım ama çok kararsızım, n eyapıcam bilmiyorum düşünüp gezip duruyoruz
hkerem hoşgeldin canım. ben de bi yandan tv bi yandan net takılıyorum.
canım evet benim dondurulmuşlarla benim tedavim adetin 2. günü doktor kontroluyle başladı ve o gece esftrofem hap içmeye başladım 5 gün arayla kontrole gidiyom kiminede uzun protokol uygulanıyo canım önce lurcin iğne vuruluyosun sonra adetinle başlıyosun senin kırmızılar geldimi doktorla konuşunca sana hanki protokolle başlıyacağını söyler zaten
bana niye uzun protokol yapmıştı acaba. hiç sormak aklıma gelmedi.
hkerem hoşgeldin canım. ben de bi yandan tv bi yandan net takılıyorum.
canım benim iptal olan tedavimdede sadece estrofem kullanmıştım bundada yumurta baskılamak için belkide sana uzun protokol diyelim yaptı doktorun
anladım cnm bi itse allahımın izniyle şu süreç merak kaygı daha çok yıpratıyor beni(
anladım cnm bi itse allahımın izniyle şu süreç merak kaygı daha çok yıpratıyor beni(
canım hiç bişey kafana takma tedaviye başladığında tedavi sürecinde stres rahimi çok etkiliyo inş stressiz başlarsın tedavine kırmızılar geldiğinde ve sonunda alırsın bebişini göbüşüne canım
iyiyim canım bu haftada rahatım kardeşlerim yanımda, haftaya yine bana iş başı, böyle çok rahattım yaa...Hkere
İilik cnm senden ne haber
canım sen düşünürken haftalarda geçiyo inş güzel bir beşikte karar kılarsın prensese yakışır bir beşik
hoşbulduk canım nasılsın, listeye göz attım da tedavi için bekleyen baya bi arkadaş varmış, sürekli 3-5 kişi konuşup duruyoruz ama.. Rabbim herkese bir an önce nasip etsin bebişleri inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?