Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Sorma bende pancar gibi kızarmıştım bide benim riskli durum vardı
Sanki bana elektrik vermişler gibi titremekten vücudum yorulmuştu:):)
Ayy kıyamam ben onaa canım benimm yerim ben onuu
Şimdiden kıskanıyorlar galiba oğlanlar kızı

canım bu gün bir yorgunluk halsizlik vardı bende dün doktora gidecektimya eşimle pazarlık yapmıştık ben doktora gidip geleceğim için yemeği sen yapacaksın diye oda kabul etmişti dün işler uzadı mesaiye kaldı bu akşam telafi etti makarna yapayım dedi istemedim oda bu menüyü uygun gördü :))

Maşallah canım o zaman sende yaklaştın desene kuzucuklara
Yok canım benimki normal embriyoydu dondurulmuş değildi
İki tane transfer edilmişti ikiside tuttu ama diğer kese gitti
Nazlı kızım kaldı sonra

amin canım benimmm inşallah evet maddi açıdan da zor ama napalım yeterki onlar sağlıkla hayırla zamanında doğsunlarda sorun değil
tabiki canım neler okunuyo sen yaz bende başlayım

Maşallah canım o zaman sende yaklaştın desene kuzucuklara
Yok canım benimki normal embriyoydu dondurulmuş değildi
İki tane transfer edilmişti ikiside tuttu ama diğer kese gitti
Nazlı kızım kaldı sonra

inş yaklaşmışımdır tatlım
benimde dondurulmuş ve tek embriyo transfer ediliyor yaşımdan ve ilk deneyim olmasından dolayı ne kadar şansım var bilmiyorum bebişlerin 4 tanesi 1 3üde 2de değilmiş 1de değilmiş ne kadar şansım var bilmiyorum çözündümü kalitesini korurmu bana tutunurmu bide topicte dondurulmuşla hamiş olanı görmedim bilmiyorum yaa (

şarkılara başlıcam akşam oldu hüzünlendim ben diyee :'(

ay evet yaa bende kızardım terler boşalıyo bi yandan kötü bşey çıkacakmı diye aklım çıkıyo derken atlattık şükür:)
ya ama varya altta kaldı ama kızım ezdirmiyo kendini oğluşlara bi tekmeler atıyodu sorma gitsin gülmekten koptuk
kızıma rahat vermicekler sanırım

amin canım benimmm inşallah evet maddi açıdan da zor ama napalım yeterki onlar sağlıkla hayırla zamanında doğsunlarda sorun değil

merhaba hayırlısı olsun cnm inş kavuşursun meleklerini hayırlısıyla senn nasıldı tedavin dondurulmuş muydu kaliteleri falan nasıldı anlatırmısın biraz lütfeenn benim ilk denemem iğnelerden korkmadım ama şimdi çok korkuyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum (

Canım ya benim embriyoların kalitesi bile yoktu düşün yani kaçıncı kalitede onu bile söylemediler
Benim durumumu anlatsam sana tam mucize:):)
Ama rabbim ol dedikten sonra her şey oluyor bunu öyle iyi anladımki
Sende sıkma canını
aaa olmazmı tubadefekti arkadaşımız var bu topikte
dondişlerle hamile üstelik ikiz

Aferin ona şimdiden ezdirmesin kendini erkeklere tebrik ediyorum kuzucuğu
Bizimkide aldı ayağını omzuna attı maşallah dedik eşimle şok olduk
Doktorda onlar içerde ne jareketler yapıyo bi bilseniz dedi
Bizim kızda pek nazlı ilk başta poz vermedi bize elini kapattı yüzüyle oyun yaptı
Sonra açtı allahtan bana benziyodu minnoşum
Seninkilerin yüzü nasıldı

canım sana ö.m yazdım ona bak rabbim hepinizden tek tek razı olsun rabbim hiç birinizi bunaltmasın inş bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı rabbim nasip eylesin

canım sen alış verişi tamamla ondan sonra resimlerini çek aldıklarının ve bizimle paylaş olurmu kuzucukların kıyafetlerini görelim ay çok tatlıdır hepsi

gerçektenmi oda bna umut olsun demek olabiliyor ztn allahım ol derse tedav i görrken bile hamile kalıyo insanlar ya şöyle bişeyde var hemen transfer olsaydı miniklerim olmazdı ztn çünkü bn çok fazla hasta oldumm neler çektim süründüm resmen yaa aklıma gelnce bile içim fena oluyo ya aayy olmazsada derimki demek bu dünyada rızkları yokmuş ama olsun allahım nolurr olsuunn ((

canım benim dondurulmuşlarınla şansın artıyoda eksilmiyo dua edelim sağlıklı çözünsünler sağlıklı çözündüklerinde kaliteleride bozulmuyo korkma çözünmede sıkıntı olan embriyo zaten çöpe gidiyo şimdi senin vucudun dinlenmiş ilaçlardan arınmış şekilde tedaviye başlıyacaksın iğne yok sadece rahim bebişleri tutacak kalınlığa ulaşması için hap verecek doktor sana ve haftada bir rahim ne kadar kalınlaşmıi diye kontrole gideceksin rahim istenilen kalınlığa ulaştımıda transferin hayırlısıyla yapılacak hiç korkma akışına bırak

anladım cnm çok saol yaa 7 taneden 1isi sağlıklı çözünür heralde bizim durumumuzda anladığı kadarıyla önemli olan rahim o bi şekilde hallediliyor diyelim asıl önmli olan fındıklarımız değil mi ?

canım benim rabbim ol dedikten sonra olmazlar olur sen bunu düşünme dondurulmuşla çok hamile kalanı okudum şuan bir topikte dondurulmuşla ikizlerine hamile bir kadın vardı doğum yaptı ondan donmuş yahutta normalmiş diye takma kafana rabbim ol desin gerisi boş rabbime sığınacağız rabbimden isteyeceğiz canım verici rabbim onun kapısından başka kapımız yok gidecek çünkü

aynen cnm doğru söylüyosun allah acısın halimize rabbim boş koymasın kucağımızıı

canım çözünme transferden kısa bir süre önce yapılacağı için burda en önemli olay rahim rahim bebişlerin tutunmasını sağlıyacak kalınlığa ulaşması rabbim inş hayırlısıyla sıkıntısız bebişini göbüşüne almanı nasip eylesin rahmin kolaylıkla kalınlaşsın inş

saol canım amin inşallah
benim ilk denemmdi tüp bebekle 3 transfer edildi 3.gün embriyosuydu iki tanesi 1.kaliyetdi diğeri orta kalite drum 3.sü tutmaz dedi
ama Rabbim nasip etti üçüde tuttu hiç korkma canım benimde iğne ve hastane fobim vardı ama inan Allahım yardım ediyo onun kolaylığını veriyo bol bol dua et canm

ay senin kız aerobikçi falan mı olcak ne maşallah ona
kızı bana benzettik bi oğluşu ben eşime çok benzettim diğer oğluşu benzetemedim henüz

birsürü şey aldım canm eklerim bi ara

inş cnm cümlemizinkini

inş cnm allahım bizede nasip etsin bebeğim beni bırakmasın evimizin tek yavrusu olsun göz bebeğimiz o olsun allahım sizlerin yaşadığı o güzel duyguyu havincime bana ve isteyen herkese versin bebişlerin cicilerini koyda görelim merak ettik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…