Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

selam kızlar bugün tvde doktor vardı bizim gitmek isteyipte sonradan vazgeçtiğimiz konuşma yaptı diyo ki bu tedavi esnasında ilaçları kullanırken yada kullandktan sonra doğal yolla hamilelik oluyomuş istermisiniz bnm fındıklarım dolapta dururken onlara kardeş gelsin olur mu dersiniz :))

kızlar nasılsınız ben bugün pansumana gittim yine yara baya kapanmış şükür sancılarımda azaldı sabahtan ablam geldi malüm bi iş yapamıyorum evlerim süpüreyim diye gelmiş bende hadi dışarı çıkalım felekten bi gün çalalım dedim atladık arabaya kahvaltı yapa gittik ordan biraz dolandık tabi ev birbirinde eve daha adımımı atar tamaz gelen gelene ay koştur koştur evin içinde ablamla çok komikti halimiz aslında ben çok titiz bi insanım demişlerdir artık bana ne kadar pasaklı diye gelenler

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

bugün benim kontrol vardı doktordan geldiğim gibi yazamadım komşumun torunları beni bırakmadılar onlarla önce pazar sonrada parkta oynadık eve gelir gelmez hem yazayım dedim kızlar çok duanıza ihtiyacım var salı günü transferim var bugün bebişlerime kavuşma günüm belli oldu doktorum herşeyin yolunda olduğunu hayırlısıyla salı günü transferi yapacağımızı söyledi inş bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alırım sıkı sıkı tutunur 9 ay hiç bırakmazlar beni çok dua edin canlar

Hadi gözün aydın cnmm transfer günü belli olmuşşş
inşallah herşey yolunda giderrrr ve bebişlerin seni hiç bırakmazlarrrrrr
bizeee hamiş haberlerini verirsin inşallahhh

canım daha kötüsünü düşünüp her daim halimize şükretmemiz lazım sende bunu güzel ifade etmişsin rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu yolda daha fazla sınamasın bizleri inş

apple canım hoş geldin inş senin içinde herşey güzel olur rabbim bunca çektiğinin ecrini sana sağlıklı hayırlı bebiş olarak nasip eylesin inş

canım benim merak etmezmiyiz ne güzel sıkıntısız tedaviye başladın rabbim ilk gün gibi sonunuda sıkıntısız eylesin tedavinin ve bebişine kavuşasın hayırlısıyla canım

canım eşim her zaman allah razı olsun sen mutluysan bende mutluyum der ondan anneme gittiğimde ablalarıma gittiğimde dönüş gününün kararı bendedir yani

canım salı günü transfer günüm netleşti rabbimin izniyle bebişlerime kavuşmama az bir zaman kaldı inş göbüşüme alırım hayırlısıyla dokuz ay büyütür beslerim kuzucuklarımı

havin yine mi komşuya kaçtın kız?? gel de anlat noldu nasıl geçti doktor?

canım yine yakalandım komşulara doğru

canım doktor transfer gününü kesti inş herşey yolunda gider salı bende bebişlerimi alırım göbüşüme canım

canım rabbim ol deedikten sonra kuru çölde ot bitiyo neden olmasın herşey rabbimin elinde çünkü

canım parmağının toparlanmasına sevindim oh ne güzel abla kardeş gezmişsiniz canım

Hadi gözün aydın cnmm transfer günü belli olmuşşş
inşallah herşey yolunda giderrrr ve bebişlerin seni hiç bırakmazlarrrrrr
bizeee hamiş haberlerini verirsin inşallahhh

canım ağzından bal damlıyo inş bebişlerim hiç bırakmaz beni ve hayırlısıyla bende hamileler kervanına katılırım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş

merhaba güzeller... dün akşam nöbetim vardı girememdim güzel haberimiz gelmiş havinim inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sanada 9 ay sonunda sağlıkla kucağına alırsın.
feriham geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. bugünlerde geçecek sonra dönüp yine topikte konuşacağız bebişler kucağımızda şöyle olmuştu böle olmuştu..senin bebek diş çıkarttımı yürüyor mu anne mi dedi baba mı diye:))
ben pazartesi okula gittim bir arkadaş benim tedaviye başladığımda hamileymiş benden saklamış okula gittiğim ilk gün kalp atışlarını dinlemeye gittim bugün dedi ama bana üzülme geçmiş olsun demedi o zoruma gitti ama ben ona hayırlı olsun sağlıkla kucağına al dedim.malum üç gündür onun heyecanlı bebek anlatışlarını dinliyorum biliyorum Rabbim bizlerede verecek ama benden gizlemesi zoruma gittiya da bu sıralar yaadığım olayların üstüne gelince garip oldu anlıyorsunuz beni değil mi bu çekememezlik değil kıskançlık hiç değil ama ne bilim üç gündür moral sıfır herkes anlıyor neden üzgün olduğumu o daha bir heyecanlı karşımda...anlatabiliyorum değil mi?

bebeğimiz olsun nasıl umutlandırdın beni bir bilsen bu geçen tuhaf günlerin üzerine nasıl mutlu ettin..Allahım herkese nasip etsin inşallah..

canım benim güzel dileklerini tüm kalbimle amin diyorum rabbim hepimizi sınadıklarıyla bırakır inş benim bu tedavim son olur bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur inş ve hepimiz sırayla hamile kalırız inş rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun bu bekleyişlerimiz mucizelerimizi içimizde büyütmeye başladığımızda son bulsun ondan sonra bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak için gün sayalım inş

canım insanların bıraz düşünmesi lazım ne kadar heyecanlı olursan ol insanların pskolojisine göre hareket etmen lazım arkadaşında senin durumunu bile bile bunu yapmışsa yorum yok rabbim bebeğini ona bağışlasın ama kimse kimseden üstün değil

canım hiç böyle şeylere takılma yapan yaptığıykla yerini seviyesini gösterir böyle kişilerden uzak dur moralinde iyi olsun sen neler yapıyon dondurulmuşun vardı dimi ufukta onları denemek için bir planın varmı canım

havinim ilk sen vercen dimi güzel haberi..nasıl heyecanlandım var ya...oyyy gelsin bebişler dolsun göbüşler:))

canım nasibimden bana düşen payı alacağım inş nasibimden bana sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar düğşüyordur bundan sonrası rabbimin elinde rabbim ol dedikten sonra kurumuş ağaç yeşerir inş benimde rahmimde kuzucuklarım sıkı sıkı tutunur can bulurlar sağlıklı gelişip büyürler ve bende payıma düşeni almış olurum rabbimden herşey nasip canım inş hamile kalırımda bir umutta ben olurum bu yolda yürüyenlere rabbiminde izniyle

evet canım bugün bir arkadaşa anlattım bunları oda uzak dur ondan fazla samimi olma dedi seni bile bile öyle yapması hoş değil dedi bide allah korusun bişey olduğunda bebeğe senden bilir dedi hani fesatlık yapmışsın gibi dedi oda öyle söyleyince tırstım o bayan kendi hamileliğini anlattığında odadan çıkıyorum ne olur ne olmaz korktum valla:)
evet canım dondurulmuşlar var bakalım kanama geçsin sonraki adet döneminde hiteroskopi var ya onu yaptırayım sonraki ay bende senin gibi göbüşüme alayım istiyorum:)) bakalım biraz rahatlayım çünkü artık okula dahi gitmek istemiyorum hele ben ki bu kadar işimi severken
havinim dualarım seninle inşallah çok güzel olacak ve bebişini kucağına alacaksın Rabbim hepimize nasip etsin inşaalllahhh...

canım çok sevindim hadi gözün aydın
inş. hamileyim diyede yazacaksın buraya
bu arada dualara bende katılırım
mervecim bu arada senin dediğin adet bizim buralarda da var bebeğin beşik ve küçük ihtiyaçlarını anne alıyor kızına

burcucum seninde tedavi başlamış hadi hayırlısı

canım insanlar herşeyi düşünür öyle insannlardan uzak dur

canım sanadamı doktorun histeroskopi yapacak inş rahimde bir sıkıntı yoktur hayırlısıyla sende alırsın bebişini göbüşüne tez vakitte canım rabbim hepimize hayırlısıyla peş peşe bebişlerimizi önce göbüşümüzde sonrada kucağımızda büyütmeyi nasip eylesin rabbim bu bekleyişlerimizi minik mucizelerini bize hediye ederek son buldursun inş hepimiz hayırlısıyla anne olalım

canım sağol çok dua edin bana inş bende hayırlısıyla hamileler kervanına katılır ve bebişlerime sağlıklı sıhatli kavuşmak için gün sayarım rabbim hapimizin kucağını doldursun rabbim daha fazla bu yolda bunaltmasın bizleri inş

dua almak isteyenler merveye yazsın ona göre bölüşürüz kızlar

canım çok sevindim yaaa ohhhhh herşey normale dönüyor kızlar allahın izniyle havinimiz hamiş olcak inş arkasından biz gelcez hepimiz ne kadar gerginiz bu hafta herkez burnundan soluyordu ama bu güzel haberle topik şenlencek burdaki arkadaşlar hamile olunca okadar seviniyorum ki sanki kendim gibi ama dışardaki arkadaşlarım hamile olunca valla kızlar çatır çatır çatlıyorum nefret ediyorum o arkadaşımdan rehberden bile sildim kaç kişiyi artık senle işim olmaz diyorum hop siliyorum ben iyi değilim herhalde hiç normal davranmıyorum bebeği olana

teşekkür ederim canım evet geçecek ay o günler gelse biz bu nazlı sıpalardan fırsat bulup girebilcez mi ya offff offfffffff ne zor imtihanmış bu bazen olcak diye çok umutlanıyorum hayaller kuruyorum bide hadi ben hiç anne olmicaksam diyorum aman kafayı sıyırdım bakma sen bana
aman tatlım aman uzak dur bu insanlar bizi anlamaz benim hiç arkadaşım kalmadı mesela ama kendimi böyle daha mutlu hissediyorum bebeği olan arkadaşlarım bana acıdan başka bişey vermiyor eyy allahım ya gitsin başkasına anlatsın tövbe tövbe sinirlendim yaa duyduysa duydu kocasıyla paylaşsın sevincini ne bencil insanlar var ya bi evlat hasreti çekene kendi bebeğini anlatıyor sabır versin rabbim bize

canım benim hepinizin güzel dilekleri rabbim katında duaya dönüşüp hepimizi kuşatsın inş rabbim hepimizin hayırlısıyla bebişlerine kavuşmak için gün sayan hamişlerden eylesin rabbim hepimize katından sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin

canım ben bebeği olan arkadaşlarıma hamile olanlarada çok seviniyom dua ediyomki rabbim üzmeden yormadan arattırmadan verdi onlara bize ne mutluki rabbim bizi sınıyo bu yolda kulum banamı yaklaşacak yoksa isyan edip uzaklaşacakmı diye inş bizler bebeğimiz vesilesiylede olsa rabbimin kapısını çok vurmuşuzdur rabbim hepimize daha fazla sınamadan hayırlı evlatlar versin inş

canım bu konuda bende bir anormallik olabilir çünkü herkes aynı ben bıraz farklı bakıyom galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…