Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

EVET CANIM uzakta olmakta fayda var galiba.doktorum öyle bir fiikir sundu benimde mantığıma yattı.hani ben elimden geleni bildiğimi yapayımda diyorum gerisi Allahın taktiri.sanırım zor biişey değil sende yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam rahimde perde olayı falan varya onuda görebiliyorlar ya en azından yaptırırsam kafamda içimde rahat olur diye düşünüyorum.
yeni bir hayat bizi bekliyor inşallah:)

canım yaptır bencede rahimde bir sıkıntı olup olmadığı neden tutup düştüğüde anlaşılır inş bundan sonra senin içinde herşey güzel olur canım

buna çok sevindim işte :) herşeyi görebiliyorlar sanırım herhangi bir problem olmuyor sonucunda değil mi ? perde varsa onu o an mı alıyor yoksa daha sonra mı? ne çok sordum değil mi:)

canım rahimde sıkıntı varsa o anda onu düzeltiyolar benim perdeyi farkettiğinde doktor ortadan kaldırdı inş senin rahimde hiç bir sıkıntı çıkmaz canım

canım rahimde sıkıntı varsa o anda onu düzeltiyolar benim perdeyi farkettiğinde doktor ortadan kaldırdı inş senin rahimde hiç bir sıkıntı çıkmaz canım

anladım canım hadi bakalım hayırlısı inşallah.. benim rahmim aklansın paklansın bakalım:)..varya bugün evde olduğum çok ii oldu hem içim rahatladı hem senin güzel haberin geldi umut doğdu içime..teşekkür ederim canım.
nöbetten çıktım ya duş alıp yatacağım dualarım sizinle çook öpüyorum ii geceler...

canım benim inş sıkıntı çıkmaz sana hayırlı geceler yat dinlen canım

inş canım benim içinde rabbim bundan sonrasını güzey eyler hayırlısıyla alırım bebişlerimi bende göbüşüme canım çok dua edin rabbim bu sefer doldursun kucaklarımı şenlendirsin evimi ocaklarımı

havinsucumm cnm çok sevindim gün sayacağız desene artık allahım sağ salim göbüşüne alıp sonrada kucaklamayı nasip etsin rabbim evlerimizi çocuklarımızın şen kahkahalarıyla doldursun cnm

bu arada ben 8 oakda regl oldum kaç gün geçmiş olyo anlayamadım ya 34-35 günde adet oluyorum ama ayın 8ini 5 gün geçti daha (

canım düzensizse adetlerin bıraz daha bekle inş gelir kırmızıların

canım hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alayım ozaman gün sayarız şimdi daha beklemedeyiz rabbim hayırlısıyla sıkıntısız sorunsuz bebişlerimi göbüşüme almamı bana sıkı sıkı tutunup 9 ay hiç bırakmamalarını rabbim nasip eylesin

rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş

Yaş32 4.tüp bebek denememiz olacak azosperm var ve bende tiroit hastalığı var

aramıza hoş geldin inş 4. denemen son denemen olur rabbim senide sevindirir

bendede troid var ve nerdeyse 6 aydır hap kullanıyorum normalinde altına düştüğü halde doktorum tedbir amaçlı içmemi söyledi

kızlar bu histereskopiyi doktorum bana neden yapalım demiyor ki geçenki tedavide istedim rahim iyi dedi ama normalde gözükmüyormuş ki görüşmeye gitcem bu arada benim kafam çok karışık ya ben haziran gibi tedavi istiyordum fakat haziran ve temmuzda benim iki kuzenimin ve eşimin 2 kuzeninin düğünü var anlıcanız 4 düğün bana kalsa umrumda değil bebekten önemli değil ya ama işte düğüne gidemicem dikkat çekeçek sonra oruç gelcek oruçtada istemem o mubarek ayda arkasından bayram kaldımı benim tedavi eylüle off offf bebeği yapacak günümüz bile yok millet bir gecede anne oluyor ne tuhaf ya sizce napmam lazım eşimle konuşuyoruz bi karara varamadık bende çok ara vermek istemiyorum

düzensiz ama bu kadarda olmaz dicem ama olabilirde yaa bilmiyorum 43 gün olmuş günleri sayarsam off yaa bilmiyorum bi doktoru arasammı yada direk gitsem mi napsam yaa off (

canım önce doktorundan histeroskopi iste çünkü senin gebelik oluşuyo kayıpların var rahimde bir sıkıntı varki bebekler tutunuyo ama gelişemiyolar canım bunun için doktorunla bir konuş önce bebişlerin evini yeniliyelim ve sonrada benim fikrimce ara ver bıraz daha kafanı rahatlat aklında fikrinde hep aynı konu olunca işin içinden çıkamazsın fdüğündü ramazandı bayramdı derken sende beyin olarak rahatlarsın ve vucudunda ilaçlardan arınmış bir şekilde sıfırdan rabbiminde izniyle tedaviye başlarsın ve bu tedavi inş son tedavin olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…