Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım ne güzel içe biliyon inş yoğurtta mayalarsın canım dene bıkma sonunda kıvamını tutturursun bide aldığın sütte mayalanmada önemli

canım aldığım süt biraz sulu gibi hazır süt gibi değil ama doğrusu nasıl olması gerekiyor onuda bilmiyorum. ilk yaptığım çok ekşi oldu ayran yaptık içtik, 2. de süt tadı vardı ama yinede yedik, bakalım yarın yine süt alıcam bu ssfer nasıl olcak komşu yardımımı alsam acaba D ama kendim yapa yapa öğrenmek istiyorum, kayınvalidem yaptı çok güzel oldu ee baktım ona ama bakmayla olmuyor

süt koyu olmaz zaten bıraz kaymaklı olur o da sütün kalitesini gösterir bizim oralarda yağlı süt derler yağlı sütün yoğurduda güzel olur inş yapa yapa tutturursun canım ben yoğurt yemem ama mayalardım şimdi sütün kokusuna tahamülüm olmadığından eşim hazır alıyo yemek için

canım evet kaymaklı oluyor baya, ben çok beceriksizim ya... sen neden yoğurrt yemiyorsun sütten tiksiniyorsun ama lazım biliyorsun yaşlanınca.. ayrıca ben diyetisyene giderken öğlen ve akşam mutlaka yoğurt vermşti rejim yaparken..

canım süt tam soğumadan ne ılık ne tam kaynak ortası sıcaklıkta mayalıyoduk 1.5 2 yemek kaşığı yoğur mayası süte yediriyosun güzel sarıyosun 1 1.5 saat sonra açıp bakıyosun mayalanmışmı diye ben böyle yapardım bizin süt halis inekten eve geldiği için şimdiki sütler gibi sıkıntı çıkartmıyodu

canım netten baktım 4 saat bekletin diyor acaba çok mu geç açıyorum bilemedim bakalım bu sefer senin dediğin gibi yapayım

canım netten baktım 4 saat bekletin diyor acaba çok mu geç açıyorum bilemedim bakalım bu sefer senin dediğin gibi yapayım

canım bakarsın eğer tam koyulaşmamıssa tekrar örtersin ben bi tefa çok uzun bırakmıştım tabiki yoğurt ekşimişti 4 saat uzun değilmi ya biz 1.5 satt geçtimi kontrol eder tutmuşsa üstünü acar hiç çabalatmadan olduğu yerde soğuyana kadar bırakırdık yoğurt tenceresini

işte bilmiyorum ki canım bende dediğin gibi yapıcam inşallh tutar bu sefer.
ben bu gece uyuyamadım hiç kramplardan bide gezince yoruldum. erkenden kaçayım havinim. kendine iyi bak öptüm

işte bilmiyorum ki canım bende dediğin gibi yapıcam inşallh tutar bu sefer.
ben bu gece uyuyamadım hiç kramplardan bide gezince yoruldum. erkenden kaçayım havinim. kendine iyi bak öptüm

canım yat dinlen hayırlı geceler sana ve prensese

inş bu sefer yoğurdun kıvamını tutturursun 4 saat değilde maksimum 3 saat sarılı tut canım 4 saat uzun ekşiye bilir yoğurt

canım yat dinlen hayırlı geceler sana ve prensese

inş bu sefer yoğurdun kıvamını tutturursun 4 saat değilde maksimum 3 saat sarılı tut canım 4 saat uzun ekşiye bilir yoğurt

selam havincim nasılsın nasıl sonuçlandımı tedavin ben yine gecikmelerdeyim 4 gün geçti yinee (

iyi geceler kızlarr napıyosunuz?

bu arada enbykgs bi kere :)) tamam mı enbykbjk. belki şimdi konuşturabilirim seni :))

selam havincim nasılsın nasıl sonuçlandımı tedavin ben yine gecikmelerdeyim 4 gün geçti yinee (

canım benim daha çarşamba kontrolum var o zaman rahim istenilen kalınlığa ulaşmışsa transfer günüm belli olur rahim istenilen kalınlığa gelmemişse ilaca devam ederim kesin

senin adetmi gecikti canım bekleyince gelmez hayırlısıyla kırmızılar gelince sende başlıyon dimi canım tedaviye

iyi geceler kızlarr napıyosunuz?

bu arada enbykgs bi kere :)) tamam mı enbykbjk. belki şimdi konuşturabilirim seni :))

canım sanada iyi geceler hoş geldin ben iyiyim sen nasılsın başladınmı rejime hani hep pazartesi rejime başlanırmışya :))

alah nasip ederse başlıcaz dondurulmuşlarla cnm ama gelmiyor kırmızılar eşimde dalga geçiyo son dakka golü olurda gelirmi diye ama allah bilir ama tabii ki şuan öyle bir beklentimiz olamaz :))

inş seninde hayırlısıyla sonuçlanır cnm bebişin önce göbüşüne sonrada kucağına gelir :)

canım benim belli olmaz mucize olurmu olur kafana takma kırmızıları benim bir adet döngüsü bozulmuştu adetim beklemekten sen akışına bırak hayırlısıyla gelir kırmızılar sende başlarsın tedaviye canım

inş canım bende hayırlısıyla bebişlerimi alırım göbüşüme inş sıkı sıkı tutunur 9 ay bırakmazlar beni ve sağlıkla kucağıma alırım rabbiminde izniyle inş

başladım başladım :)) çocuk yapamıyorum bari kilo vereyim :)

canım sırayla hepimiz bebişleri alacağız kucağımıza bu konuda canını sıkma rabbimin izniyle bebişlerimiz tez vakitte evlerimize gelecek

canım kilon çok yok ama kendini rahat hissettiğin kiloyo inersin artık hedefin kaç kilo vermek belli bir hedefin varmı

canım bnmmm inş yaa allahım çıktığımız bu yolda kucağımızı boş bırakmasın yarabbim.

mucize beklemiyorum pek cnm ama ben doktora sordum yumurtan ilaçların etkisiyle ii gelişçek adetinde sıkıntın olmck dedi neden yine böyle oldu bilmiyorum 3-4 gün sonra ararm ama yine gidişatım yie adet düzenleyiciye talim olcağa benziyorum

hedefim 10 kilo ama 21 yaşımdan beri daha ulaşabildiğim olmadı istediğim kiloma. 46-47 olmak istiyorum.

hedefim 10 kilo ama 21 yaşımdan beri daha ulaşabildiğim olmadı istediğim kiloma. 46-47 olmak istiyorum.

canım 46 47 kiloya düştün diyelğim çok zayıf olmuyacağınmı kız:)) inş bu sefer bu hedefi tutturursun canım

amin canım amin rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş

canım inş 3 4 güne varmaz kırmızıların gelir ve adet düzenleyiciye gerek kalmaz hayırlısıyla da tedavine başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…