Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım sabret, biliyorsun ki hastalıklar günahlara kefaret olurmuş. iyiki annen yakın canım yakınında kimse olmasaydı ne yapacaktın, çok zor durumun Allah yardımcın olsun, sen sakinleşmeye bak tatlım germe kendini bu kadar bak yakında tedaviye başlayacaksın. herşey üstüste gelir gelince ama imtihan dünyası malum, sabretmek gerek. bol bol La havle çek, çok daralıyorsan inşirah süresini oku çok iyi gelecek, bak bu günler geçecek Allahın izniyle ardına bakınca gülüp geçeceksin kendini yıprattığınla kalma..

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

canım benim rabbim hakıkında hayırlısını nasip etsin nasipte varsa zaten sen vazgeçtiğin anda bile o evi alırsın inş herşey bundan sonra senin için güzel olur bebişlerinle yeni bir evde yeni başlangıç yaparsınız inş

canım sen nasılsın parmağın nasıl ben iyiyim şükür gün dolduruyom işte

canım benim randevuyu almışsın hadi hayırlı olsun inş bundan sonra herşey güzel olur senin içinde canım rabbim daha üzmesin kimseyi hepimiz kavuşalım meleklerimize tez vakitte

kızlar şimdi baktım 0.5 düşmüş yarın bir gün kırmızılarda gelir hayırlısı rabbim zamanında en hayırlısını versin inşallah hepimize..

demet canım hakkında hayırlısı buymuş inş bundan sonra tedavinde meleğini sende kucağına alırsın canım

evet canım sabretcez artık annem yanımda olmasaydı napardım bilmem canım annem benim kıyamıyorum da rabbim büyük inşallah geçecek bu günlerde gülecem yazık eşim de bana nasıl davrancağını şaşırdı anı anıma uymuyor içinde ne fırtınalar kopuyordur ama belli etmemeye çalışıyor rabbim kimseye acı göstermesin kusura bakma tatlım sizleride sıkıyorum birilerine anlatmasaM da iyice dararıyorum

canım geç olsunda güç olmasın inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur kucağına alırsın tatlım bana gelince birazdaha iyi sayılır ama tabi dikiş çok tırnak felan parçalanmış bi iyileşsem bende doktoruma gidip histereskopi isticem sen gibi tatlım bende gün sayıyorum anlıcan

amin tatlım amin... canım hiç sıkılmıyorum başkalarının sıkıldığını da düşünmüyorum, sonuçta burda olmamızın amacı birbirimize destek olmak, sen rahat ol istediğini yazabilirsin, Allah eşlerimize sabır versin..
selam kızlar nasılsınız
ezgisu sağol tatlım yaptım

nasıl geçti tatilin ardından ilk iş günü canım..

tubacım Rabbim inşallah gönlüne göre ev nasip eder bebişlerini evinde büyütürsün canım. Ardından bizlere de nasip etsin inşallah..

canım ben sabırla bekliyom rabbimin izniyle inş herşey yolunda gider ve çarşamba rahim istenilen kalınlığa ulaşmışsa transfer günümde belli olur

canım benim tekrar çok geçmiş olsun rabbim bu kadarıyla bıraksın inş parmağın çabuk düzelir ve sende ucundan başlarsın doktor işlerine

hkere canım nasılsın neler yaptın bugün seninde ilk yalnız günündü :))

amin canımm inşallahhh burada anlatmıyorum ama hiç de kolay bi hayatım olmadı bazen sınavım hiç bitmeyecek sandığım oldu biri bitmeden diğeri başladı dertlerin son olarak tedaviydi rabbim başka sınav başka dert vermez bu son olur inşallahh ama hiç isyan etmedim huzurlu bi evlilik çocuk sonrasında bi ev sahibi olmaktı hayatımdaki en büyük duammm
bugün ilk defa hareketlerini hissettim yazarken bile tüylerim dikendiken gözlerim dolu rabbim her kulunu en baştada evlat hasretiyle yanan sizlere nasip etsin...

tubacım Rabbim inşallah gönlüne göre ev nasip eder bebişlerini evinde büyütürsün canım. Ardından bizlere de nasip etsin inşallah..

aminn canım inşallahhh bebeklerimi sağlıkla kucağıma almaktan sonraki en büyük hayalim rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallahh herkes kendi evinde bebekleriyle huzurlu mutlu olur....

canım rabbim bundan sonra hep huzur mutluluk sağlık versın yuvana rabbim hayırlı kapılar açsın bundan sonra inş sana ve evlatlarını sağlıkla kucağına alırsın inş

canım hankimizin kolay hayatı varki rabbim hepimizi çektirdikleriyle bırakır inş

canım ne güzel bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladın rabbim bizlerede tez vakitte nasip etsin inş o güzel duyguları çok dua edin canım bizlere

hadi hayırlısı tatlım nar yemeye devam mı sende hamişlerin içinde bulursun kendini arkandan da biz geliriz inş
teşekkür ederim canım bunada şükür diyorum ama işte sinirlerim tavan yapıyor arada buda bi imtihan arkasından rabbim bi sıkıntı vermesin

canım nar kürünü yaptığım için bu ara ara verdim nar yemeye kürlerde 15 yiyon sonra ara veriyonya ben 15 gün yedim nar şimdi ara verdim etkisini yaptıysa yapmıştır zaten canım inş bu sefer olur hayırlısıyla rabbiminde izniyle bende bebişlerimi göbüşümde büyütürüm inş

canım inş rabbim senide bu kadarıyla bırakır

hkere canım nasılsın neler yaptın bugün seninde ilk yalnız günündü :))

canımcım bugün biraz mutfak braz çamaşır uğraştım işte, uzun bi araan sonra ilk defa dışarda yemek yiyebildim, eve gelincede çay yaptım eşime, bende sütümü içtim meyvemi yedim otruyorum işte. sen nasılsın ne yapıyorsun..

canım benim ne güzel günün yorgunluğunu eşinle dışarda yemek yiyerek atmışsın

canım ne güzel süt içebiliyon bebişe yarasın ben sütün kokusuna dayanaman

canım benim ne güzel günün yorgunluğunu eşinle dışarda yemek yiyerek atmışsın

canım ne güzel süt içebiliyon bebişe yarasın ben sütün kokusuna dayanaman

canım çok severim sütü ama yeni yeni içmeye başladım tiksinmiştim malum. brde yoğurt yapmayı becerebilsem benden iyisi yok hazır yiyemiyorum. bebek her türlü kalsiyumu alıyormuş benden olan anneye oluyormuş o yüzden içmeye başladım üstelik pekmezli

canım ne güzel içe biliyon inş yoğurtta mayalarsın canım dene bıkma sonunda kıvamını tutturursun bide aldığın sütte mayalanmada önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…