evet canım sakin olmam lazım ama herşey üst üste geldiğinden kaldıramadım herhalde şu parmağım bi iyileşşe çok can sıkıcı benim halimi bi görcen kendi saçımı bile toplayamıyorum eşimle annem yardımcı oluyor hep neyseki bunada şükür tatlım
günaydın kızlarr nabersinizz???
yaa kızlarrr bi an çok umutlandım söylemiştim daha önce ev almayı çok istemiştim ama bebek için vazgeçmiştik diye şimdilerde alabiliriz gibi bi umut doğdu ama kredileri nasıl öderiz diyorumm bebekler olacak nasıl geçiniriz diyorum bi de şu var bebeklerimiz olacak Allahın izniyle fazlasını mı istiyorum bencillik mi yapıyorum bir de ev isteyerekk kafam çok karıştı ama yine de umutlandım...
dua edin lütfen hayırlısıysa alabilelimmm...
ben geldim nasılsınız mirage bugün bizim aktardan siparişlerimiz geldi eşim 300 milyon vermiş valla sinir olmaya başladım ya eşyalarımı değiştirmek istiyorum bu doktorlara döktüğümüz parayla neler alırdık neler benim hayallerim hep suya düşüyor hepimiz aynı dertten bahsediyoruz parayı buluyoruz denkliyoruz offfffff negatifi alıp oturuyoruz
aktar bana çay göndermiş eşimede bi çay gibi bişey bide balla karıştırılacak bişey göndermiş
ayy ben bu sıralar bunalımdayım kızlar parmağımda böyle olunca çok gergin olmaya başladım bunada şükür ama hiç bişey yapamıyorum sonrada çocuk gibi ağlamak geliyor içimden
havin su boyacı kedi ayşegül ve hkere ve diğer kızlar nasılsınız ben okuyamadım geçmişi malum solak solak pek bi yazamıyorum
ben artık arkadaşlarımla bu konuyu pek konuşamıyorum, daha doğrusu konuşmuyorum, çünkü onların sürekli aynı şeyi dinlemekten sıkıldığını düşünüyorum. üzülüyorlar da tabi benim için. benim iki tane çocukluk arkadaşım var çok yakın olduğum. bir tanesi ikinciye hamile kaldığını öğrendiğinde diğerini arayıp çok ağlamış ben nasıl söyleyeceğim şimdi ona hamile olduğumu diye. ne kadar üzücü birşey benim için. kardeşim dediğim arkadaşımın hamile haberini sevinçle karşılayamıyorum. o da bunu bildiği için benim için ağlıyor. tabii ki Allah beterinden saklasın. ama bu konu akıldan çıkmıyor, buraya girsen deee girmesen de. en azından beni bıkmadan dinleyecek kader arkadaşlarım var burada. keşke hiçbirimiz bunları yaşamasaydık. diğer birçok insan gibi normal bir şekilde hamile kalabilip bebeklerimizi kucaklarımıza alabilseydik, ama birbirimizle avunuyoruz işte.
bu arada bugün 1 ay sonra için randevumu aldım bülent urmandan. 11 martta görüşeceğim kendisiyle. çok yoğun diyorlar onun için ben de erkenden randevumu aldım.
kızlar şimdi baktım 0.5 düşmüş yarın bir gün kırmızılarda gelir hayırlısı rabbim zamanında en hayırlısını versin inşallah hepimize..
canım sabret, biliyorsun ki hastalıklar günahlara kefaret olurmuş. iyiki annen yakın canım yakınında kimse olmasaydı ne yapacaktın, çok zor durumun Allah yardımcın olsun, sen sakinleşmeye bak tatlım germe kendini bu kadar bak yakında tedaviye başlayacaksın. herşey üstüste gelir gelince ama imtihan dünyası malum, sabretmek gerek. bol bol La havle çek, çok daralıyorsan inşirah süresini oku çok iyi gelecek, bak bu günler geçecek Allahın izniyle ardına bakınca gülüp geçeceksin kendini yıprattığınla kalma..
amin tatlım amin... canım hiç sıkılmıyorum başkalarının sıkıldığını da düşünmüyorum, sonuçta burda olmamızın amacı birbirimize destek olmak, sen rahat ol istediğini yazabilirsin, Allah eşlerimize sabır versin..evet canım sabretcez artık annem yanımda olmasaydı napardım bilmem canım annem benim kıyamıyorum da rabbim büyük inşallah geçecek bu günlerde gülecem yazık eşim de bana nasıl davrancağını şaşırdı anı anıma uymuyor içinde ne fırtınalar kopuyordur ama belli etmemeye çalışıyor rabbim kimseye acı göstermesin kusura bakma tatlım sizleride sıkıyorum birilerine anlatmasaM da iyice dararıyorum
selam kızlar nasılsınız
ezgisu sağol tatlım yaptım
canım geç olsunda güç olmasın inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur kucağına alırsın tatlım bana gelince birazdaha iyi sayılır ama tabi dikiş çok tırnak felan parçalanmış bi iyileşsem bende doktoruma gidip histereskopi isticem sen gibi tatlım bende gün sayıyorum anlıcan
selam kızlar nasılsınız
ezgisu sağol tatlım yaptım
canım benim rabbim hakıkında hayırlısını nasip etsin nasipte varsa zaten sen vazgeçtiğin anda bile o evi alırsın inş herşey bundan sonra senin için güzel olur bebişlerinle yeni bir evde yeni başlangıç yaparsınız inş
tubacım Rabbim inşallah gönlüne göre ev nasip eder bebişlerini evinde büyütürsün canım. Ardından bizlere de nasip etsin inşallah..
amin canımm inşallahhh burada anlatmıyorum ama hiç de kolay bi hayatım olmadı bazen sınavım hiç bitmeyecek sandığım oldu biri bitmeden diğeri başladı dertlerin son olarak tedaviydi rabbim başka sınav başka dert vermez bu son olur inşallahh ama hiç isyan etmedim huzurlu bi evlilik çocuk sonrasında bi ev sahibi olmaktı hayatımdaki en büyük duammm
bugün ilk defa hareketlerini hissettim yazarken bile tüylerim dikendiken gözlerim dolu rabbim her kulunu en baştada evlat hasretiyle yanan sizlere nasip etsin...
aminn canım inşallahhh bebeklerimi sağlıkla kucağıma almaktan sonraki en büyük hayalim rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallahh herkes kendi evinde bebekleriyle huzurlu mutlu olur....
canım ben sabırla bekliyom rabbimin izniyle inş herşey yolunda gider ve çarşamba rahim istenilen kalınlığa ulaşmışsa transfer günümde belli olur
canım benim tekrar çok geçmiş olsun rabbim bu kadarıyla bıraksın inş parmağın çabuk düzelir ve sende ucundan başlarsın doktor işlerine
hadi hayırlısı tatlım nar yemeye devam mı sende hamişlerin içinde bulursun kendini arkandan da biz geliriz inş
teşekkür ederim canım bunada şükür diyorum ama işte sinirlerim tavan yapıyor arada buda bi imtihan arkasından rabbim bi sıkıntı vermesin
hkere canım nasılsın neler yaptın bugün seninde ilk yalnız günündü :))
canımcım bugün biraz mutfak braz çamaşır uğraştım işte, uzun bi araan sonra ilk defa dışarda yemek yiyebildim, eve gelincede çay yaptım eşime, bende sütümü içtim meyvemi yedim otruyorum işte. sen nasılsın ne yapıyorsun..
canım benim ne güzel günün yorgunluğunu eşinle dışarda yemek yiyerek atmışsın
canım ne güzel süt içebiliyon bebişe yarasın ben sütün kokusuna dayanaman
canım çok severim sütü ama yeni yeni içmeye başladım tiksinmiştim malum. brde yoğurt yapmayı becerebilsem benden iyisi yok hazır yiyemiyorum. bebek her türlü kalsiyumu alıyormuş benden olan anneye oluyormuş o yüzden içmeye başladım üstelik pekmezli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?