Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

İyi haftalr hanımlar
Ben bir kişiye bakıcaktım
zyxell den haber var mı? en son aşılamadan sonra teste pozitif görmüştü sonra bir daha geldi mi?

ah tubacım keşke gelse kendiliğinden keşke. geceli gündüzlü bu konudan kurtulamıyorum. hayatım bu konu oldum, bazen o kadar sıkılıyorum ki avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. bir bilsem ki bir gün olacak sabırla beklerim ama kimse bunun garantisini veremiyor. 2000 tl'ya çok takılmıyorum da ya sonrası? yeni tüp bebek denemesi, bu doktorun isteyeceği yeni tahliller yine 10 bini bulacak kesin. Çok şükrediyorum anneme, ama üzülüyorum da, çünkü annem yalnız başına ayakta duruyor bu hayatta. babamdan seneler önce ayrıldılar. tek başına çalışıp kazanıyor. ben de hep diyorum ki onun çocuğu olarak benim çalışıp ona destek olmam gerekirken hala ufak çocuk gibi ben ondan destek alıyorum. onun kardeşleriyle ortak olduğu dükkanda çalışıyorum. annem aslında içmimar, o dükkana gelmiyor kendi mesleğini yapıyor bir yandan. dükkanın da öyle çok bir getirisi yok. ancak cep harçlığı çıkartıyor.

inşallah bebeklerin bereket getirir size, siz de hayalinizdeki evinizi alırsınız. inşallah canım. ama şu düşünce işkencesinden kurtuldun ya, yat kalk şükret Allaha tuba. valla çok ağır geliyor bazen.

gamzear canım özel mesaj gönderemiyorum ben
forum ayarlarına gel gelişmiş mesaj ayarlarını seç oluyor tatlım

feriha cım çook geçmş olsun
verilmiş sadakan varmış
dediğin gibi RABBİM vermiyorsa vardır bi bildiği sabırla bekleyeceğizzz

kızlar birde kan pıhtı testim çıktı teste bu yazıyor mthfr c677t heterozigot saptandı diye
diğerlerinde rastlanmadı yazıyor eşim dr la görüşmüş folik asit kullanmaya devam etsin
çok büyük bi sorun değil demiş benim merak ettiğim şimdi pıhtılaşma varmı yokmu eşim çok sormamış
ben gitsem sorardım daaa nisanda da genetik test yaptırıcaz onunla birlikte getirin demiş
folik asite devam etsin demiş nette de folik asit eksikliği yazıyorr :26:
bu ne demek acaba bilen varmıı
:18:

Mirage aynı duyguları hissediyorum seninle. Yaşadıklarım dışında bu düşünceler beni mahfediyor. Mesela işyerinde herkes yaz tatili için tarih belirliyor. Bense tedavi tarihine göre birşeyler ayarlamaya çalışıyorum. Çünkü bir tatil planım olamıyor. Önümde hayatımı derinden etkileyen aşmam gereken bir durum var. Düşünmeyeyim diyorum onu da başaramıyorum. İnşallah bir an önce bebişlerimize kavuşalım da artık normal hayatımıza dönelim diyorum. Duam , dileğim bu..

evet ya, normal hayat değil bu. hiçbirşey akışına bırakılamıyor. yine kurumsal bir şirkete girip çalışsam diyorum, yapamıyorum. çünkü hiçbir yeni girilen işyeri bu alınacak olan izinleri falan hoşgörmez. son tedavimden önce en yakın arkadaşımızla tatil planı yapıyorduk, şu ikizleri olan arkadaşımla. şimdi sonuç yine negatif olunca vazgeçtik, iptal ettik o tatili. çünkü bizim çocuğumuz olmadığı için tatil beklentilerimiz aynı değil. eğer hamile kalmış olsaydım gidebilecektik. hiç çıkaramıyorum aklımdan ya. yemek yaparken, yataktan kalkarken, yatağa yatarken, ev temizlerken, işteyken, her daim kafamda aynı konu. çocuğum olacak mı? tükeniyorum ya.

Bu site bir anlamda çok faydalı. Her türlü bilgiyi, tecrübeyi buradan öğreniyorsun. Ama bir yönden de çok kötü. neden dersen buraya girdikçe , paylaşımda bulundukça bu konudan asla kopamıyorsun. Bu bir kısır döngü. Girmeden durulmuyor, siteye girdikçe de konudan uzaklaşılmıyor. Buraya girmesek bu konudan biraz uzaklaşılır mı onu da bilmiyorum.

Miragem yine de o kadar da üzme kendini. Ben çok inanıyorum ki sen eninde sonunda anne olacaksın. Neden dersen ; yaşın genç, yumurtan var, eşinin spermi var. Eninde sonunda olacak. Ümidi kaybetmek yok. Ayrıca hep dediğim gibi şükür sağlığımız yerinde. Eşimiz yanımızda. Yeni başlayacağın doktorla tedaviye başlamadan birkaç ay önce görüşürsen faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sana yapılmayan bazı tahlilleri yaptırabilir. Bağışıklık, pıhtılaşma, genetik.. Bunların da sonucunu alıp daha emin adımlarla yola çıkarsın.

ben geldim nasılsınız mirage bugün bizim aktardan siparişlerimiz geldi eşim 300 milyon vermiş valla sinir olmaya başladım ya eşyalarımı değiştirmek istiyorum bu doktorlara döktüğümüz parayla neler alırdık neler benim hayallerim hep suya düşüyor hepimiz aynı dertten bahsediyoruz parayı buluyoruz denkliyoruz offfffff negatifi alıp oturuyoruz
aktar bana çay göndermiş eşimede bi çay gibi bişey bide balla karıştırılacak bişey göndermiş
ayy ben bu sıralar bunalımdayım kızlar parmağımda böyle olunca çok gergin olmaya başladım bunada şükür ama hiç bişey yapamıyorum sonrada çocuk gibi ağlamak geliyor içimden
havin su boyacı kedi ayşegül ve hkere ve diğer kızlar nasılsınız ben okuyamadım geçmişi malum solak solak pek bi yazamıyorum

biliyorum canım bilmezmiyim hiç ne kadar ağır geldiğini ilaç tedavisi aşılama ve koskoca 3 tüp denemesi hepsinde tüm hatlarıyla bütün benliğimde ve yapayalnız yaşadım kimseyle konuşmadım hatta neler hissettiğimi çoğu zaman sizlere bile yazamadım ben ki dışa dönük biriyken içime kapandım çok gece (eşim şehirdışında olduğundan rahatca) bağıra bağıra ağladım emin ol çok iyi biliyorum ve sadece bunun için rahatlatacak şeyler söylemiyorum işe yaramıyor bol bol dua et Allaha sığın vardır bi bildiği de en iyi gelen şey bu ve emin ol bi gün olacak sınavın bitecek :)

ben artık arkadaşlarımla bu konuyu pek konuşamıyorum, daha doğrusu konuşmuyorum, çünkü onların sürekli aynı şeyi dinlemekten sıkıldığını düşünüyorum. üzülüyorlar da tabi benim için. benim iki tane çocukluk arkadaşım var çok yakın olduğum. bir tanesi ikinciye hamile kaldığını öğrendiğinde diğerini arayıp çok ağlamış ben nasıl söyleyeceğim şimdi ona hamile olduğumu diye. ne kadar üzücü birşey benim için. kardeşim dediğim arkadaşımın hamile haberini sevinçle karşılayamıyorum. o da bunu bildiği için benim için ağlıyor. tabii ki Allah beterinden saklasın. ama bu konu akıldan çıkmıyor, buraya girsen deee girmesen de. en azından beni bıkmadan dinleyecek kader arkadaşlarım var burada. keşke hiçbirimiz bunları yaşamasaydık. diğer birçok insan gibi normal bir şekilde hamile kalabilip bebeklerimizi kucaklarımıza alabilseydik, ama birbirimizle avunuyoruz işte.

bu arada bugün 1 ay sonra için randevumu aldım bülent urmandan. 11 martta görüşeceğim kendisiyle. çok yoğun diyorlar onun için ben de erkenden randevumu aldım.

canım bize de ilkinde aynılarını göndermişti. eşin için gönderdikleri berbat :) söyleyeyim baştan. ama benim için gönderdiği çay çok güzeldi. ben onu akşam yatmadan önce içiyordum, çok güzel rahatlatıp uyku getiriyor. bu akşam ben de yeniden başlayacağım. hayırlara vesile olsun inşallah. şu adamın gönderdikleri işe yarasa 300 tl ne ki?

Biz artık eşimle bile bu konuyu konuşmuyoruz. Arkadaşlarıma zaten hiç bahsetmiyorum. Onlar için de yasaklı konu gibi. Bu konuyu açıp da beni üzmek istemiyorlar. Bunu biliyorum. Sadece yeri geldiğinde bana cesart vermeye çalışıyorlar. Başla , tekrar dene, vs vs.. Ben bir dahaki denememi çevremdeki hçi kimse ile paylaşmayacağım. Dert anlatmak istemiyorum insanlara

Önceden randevu alman iyi olmuş. Mayısta deneyeceksen en az 1 ay süren kalıyor. Allah yardımcımız olsun Miragem..

MERHABA kızlar nasılsınız ben de iyi sayılırım özlüyorum sizi arada baktım hafta sonu kimse yoktu akşam kaynatılmış ama bensiz:)) bugün tahlil verdim yine onu bekliyorum bakalım ne çıkacak.bugün iş başı yaptım malum okullar açıldı..sizlerde ne var ne yok

kızlar şimdi baktım 0.5 düşmüş yarın bir gün kırmızılarda gelir hayırlısı rabbim zamanında en hayırlısını versin inşallah hepimize..

orası öyle canım faydası olsunda başka ne isteriz eşim artık zorla içecek lütfen sende bu kadar üzme kendini ben böyle zamanlarda bidahaki tedaviyi düşünüp anne olcam diye kendimi avuturum bu aktarın çoğu kişiye faydası olmuş belki bizede olur tatlım allah büyük ablam derki bana elbet birgün sende anne olcaksın o gün geldiğinde kendimi boşu boşuna yıpratmışım diceksin diyor bizim bebekler nazlı annelerini babalarını çok üzüyorlar lütfen bak geçen gastede okudum bi kadın bebeği olmamış senelerce uğraşmış sıkıntıdan yüz felci geçirmiş çok etkilenmiştim allah korusun herşeyin başı sağlık ben bu haftA anladım

canım bizler iyiyiz sende stres yapma, bi süre akışına bırak kafanı bi dinle, herşeye takılma, bak parmağında kötü hayırlısıyla bi iyileşsin moralin yerine gelir, şimdi onun streside üstünde sıkma canını tatlım, böyle rahatlatıcı sakinleştirici çaylar içmeyi dene bi kendine gel canım.
kızlar şimdi baktım 0.5 düşmüş yarın bir gün kırmızılarda gelir hayırlısı rabbim zamanında en hayırlısını versin inşallah hepimize..
demetcim herşeyin hayırlısı Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

evet canım sakin olmam lazım ama herşey üst üste geldiğinden kaldıramadım herhalde şu parmağım bi iyileşşe çok can sıkıcı benim halimi bi görcen kendi saçımı bile toplayamıyorum eşimle annem yardımcı oluyor hep neyseki bunada şükür tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…