Yatağı hangi markada düşünüyorsun canım ya en önemliside o çok kaliteli olması lazım
Hiç araştırdınmı?sorma Beşiğin içi dışından çok tutuyor zaten:)
Uyku seti korumalıkları cibinliği dönencesi yatağı :):):)
Ay zaten belisi görünce şok geçirdimbi an önce çıkmak istedim
Kalitesiz kalitesiz bide fiyatları görünce iyice terelellendim
Yani kazıklıyorlar resmen milleti içinin hiçbişeyi yok
1.500 tl diyo kız çüş devenin nalıenayi sanıyorlar milleti
Bide kalitesizkii dokundu eşim tak tak diye içi boş resmen
aynen canım, okadar kötü ve pahalı. sen kesin modokoya git, orda gönlüne göre bulursun yatak işini hiç düşünmedim canım sıra gelmedi henüz
Bide teşhir ürünlerinide koymuşlar onları bile satıyorlar pehhh
Kimler dokunmuştur allah bilir zaten gacur gucur ediyor kim alır onu
Bide öyle bi fiyat çekmişlerki amann amann
Ayy bende nasıl taktım şu belisi kafaya amma abarttım canım ama ne yapayım çok sinirlendim
az bile söylemişsin canım
Kardeşin gitmiş
İŞ başa düştü gene desene
merve hkere canlar beşik konusunda kararsız kaldınızya siz en iyisi prensesleri yatağınızda yatırın :))
inş içinize sinen modelde kalitede beşikler alırsınız prenseslere
merve hkere canlar beşik konusunda kararsız kaldınızya siz en iyisi prensesleri yatağınızda yatırın :))
inş içinize sinen modelde kalitede beşikler alırsınız prenseslere
evet canım iş başa düştü ama bu aralar maşallahmvarçok hafif hissediyorum kendimi.haftaya alışverişe başlıcam herşeyi hazırlayayım diyorum yavaş yavaş, daha hi bişey almadım benn
en iyisi o da yavruyu ezeriz biz valla ben fil gibi oldum
Tam tamına 70 kiloyum şuan
İnşallah canım biz alalım sizde bize fikir sorarsınız artık
Biz hangi modeli alalım bebeklere diye
Uyy uşaklar yandaki reklama bakın daaa
canım ezmezsin hiç endişe etme o zaman o kadar dikkatli oluyonki aldığı nefesi bile takip ediyon
canım inş hayırlısıyla tez vakitte bizde sizin gibi tatlı telaşlara başlarız rabbim bizede nasip eder hayırlısıyla o güzel duyguyu sağlıkla bebişlerimize kavuşmak için gün saymayı
merve canım hoş geldin nasılsın
boyacı canım öyle bakıp durma hoşgeldin nasılsın seninde kurslar yarın başlıyo
merve boyacı hoşgeldiniz kızlar nasılsınız.
havincim bişey söylemek istiyorum ama ümit gibi olmasın diye söylememiştim ama daha tutamıcam :)) rüyamda senin hamile olduğun haberini aldım, özelliklede soruyorum havinin dimi filan diye.
inşallah Rabbim nasip eder canım
Hkere havin Boyacı nasılsınız kızlar??
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okuyomadım dualarınızı eksik etmeyin kızlar ben parmağımı hareket ettiremiyorum inşallah kalıcı değildir diğer parmaklarımada vurdu umarım geçicidir en önemli sağlıkmış meğer
canım baktımda midem kalktı çikolata benim midemi yakıyo hiç işim olmaz
ama hamişlerin canı çeker dimi :))
kızlar saolun hepiniz..iyiyim şükür ne yapayım..amaannn alışmışım kurslardan yoğunluğa evde olmak sıkıcı geldi..gerçi pek evdede durmadım ama yine ayarım boz<uldu :)) öylee sıkıntıdan okuyup çıkıyorum bi kaçgündür.. ferihacım düzelecek parmağın inş.. tıpta nelere çare yokkii. için rahat olsun..
havincim hadi inş.hamişlerin rüyası çıkar..bugünde bi ark bana dedi rüyamda seni gördüm hamileydin var mı bişi die..bnde yok dedim..aman daha yeniyim biraz evliliğin tadını çıkarıyım diyorum...napayım zaten moraL bozuk birde onların ah vahlarını mı çekeyim.. tabi ne kadar devam edebilirim ki olmazsa bu yalanaööle işte bnde pek bişi yok kızlar..
Aaa deme kız enerjin yerinde o zaman maşallahh
Doping mi aldın ne aldın banada söyle bacım sırrını ben bi yemek yapayım dökülüyorum hemen:):)
Evet bende şu şeker yüklemesini bi atlatayım hayırlısıyla o zaman başlayacağım
Daha bebek arabası puset ana kucağı faslı var
kızlar saolun hepiniz..iyiyim şükür ne yapayım..amaannn alışmışım kurslardan yoğunluğa evde olmak sıkıcı geldi..gerçi pek evdede durmadım ama yine ayarım boz<uldu :)) öylee sıkıntıdan okuyup çıkıyorum bi kaçgündür.. ferihacım düzelecek parmağın inş.. tıpta nelere çare yokkii. için rahat olsun..
havincim hadi inş.hamişlerin rüyası çıkar..bugünde bi ark bana dedi rüyamda seni gördüm hamileydin var mı bişi die..bnde yok dedim..aman daha yeniyim biraz evliliğin tadını çıkarıyım diyorum...napayım zaten moraL bozuk birde onların ah vahlarını mı çekeyim.. tabi ne kadar devam edebilirim ki olmazsa bu yalanaööle işte bnde pek bişi yok kızlar..
Hımm sevmiyormusun sen nutellaya kimse dayanamıyor ya genelde
Tatlıda sevmezsin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?