Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

aynen canım, okadar kötü ve pahalı. sen kesin modokoya git, orda gönlüne göre bulursun yatak işini hiç düşünmedim canım sıra gelmedi henüz

aynen canım, okadar kötü ve pahalı. sen kesin modokoya git, orda gönlüne göre bulursun yatak işini hiç düşünmedim canım sıra gelmedi henüz

Bide teşhir ürünlerinide koymuşlar onları bile satıyorlar pehhh
Kimler dokunmuştur allah bilir zaten gacur gucur ediyor kim alır onu
Bide öyle bi fiyat çekmişlerki amann amann

Ayy bende nasıl taktım şu belisi kafaya amma abarttım canım ama ne yapayım çok sinirlendim

az bile söylemişsin canım

ay mirage bende çok kilolusun sandım ya, 3-5 bişi versen sana yeter canım..kilon gayet güzelmiş.

merve hkere canlar beşik konusunda kararsız kaldınızya siz en iyisi prensesleri yatağınızda yatırın :))

inş içinize sinen modelde kalitede beşikler alırsınız prenseslere

merve hkere canlar beşik konusunda kararsız kaldınızya siz en iyisi prensesleri yatağınızda yatırın :))

inş içinize sinen modelde kalitede beşikler alırsınız prenseslere

en iyisi o da yavruyu ezeriz biz valla ben fil gibi oldum
Tam tamına 70 kiloyum şuan
İnşallah canım biz alalım sizde bize fikir sorarsınız artık
Biz hangi modeli alalım bebeklere diye

evet canım iş başa düştü ama bu aralar maşallahmvar çok hafif hissediyorum kendimi.haftaya alışverişe başlıcam herşeyi hazırlayayım diyorum yavaş yavaş, daha hi bişey almadım benn

Aaa deme kız enerjin yerinde o zaman maşallahh
Doping mi aldın ne aldın banada söyle bacım sırrını ben bi yemek yapayım dökülüyorum hemen:):)
Evet bende şu şeker yüklemesini bi atlatayım hayırlısıyla o zaman başlayacağım
Daha bebek arabası puset ana kucağı faslı var

en iyisi o da yavruyu ezeriz biz valla ben fil gibi oldum
Tam tamına 70 kiloyum şuan
İnşallah canım biz alalım sizde bize fikir sorarsınız artık
Biz hangi modeli alalım bebeklere diye

canım ezmezsin hiç endişe etme o zaman o kadar dikkatli oluyonki aldığı nefesi bile takip ediyon

canım inş hayırlısıyla tez vakitte bizde sizin gibi tatlı telaşlara başlarız rabbim bizede nasip eder hayırlısıyla o güzel duyguyu sağlıkla bebişlerimize kavuşmak için gün saymayı

Öyle olur sanırsam
İnşallah canım Rabbim sizede nasip eylesin

merve canım hoş geldin nasılsın

boyacı canım öyle bakıp durma hoşgeldin nasılsın seninde kurslar yarın başlıyo

Hkere havin Boyacı nasılsınız kızlar??

kızlar saolun hepiniz..iyiyim şükür ne yapayım..amaannn alışmışım kurslardan yoğunluğa evde olmak sıkıcı geldi..gerçi pek evdede durmadım ama yine ayarım boz<uldu :)) öylee sıkıntıdan okuyup çıkıyorum bi kaçgündür.. ferihacım düzelecek parmağın inş.. tıpta nelere çare yokkii. için rahat olsun..

havincim hadi inş.hamişlerin rüyası çıkar..bugünde bi ark bana dedi rüyamda seni gördüm hamileydin var mı bişi die..bnde yok dedim..aman daha yeniyim biraz evliliğin tadını çıkarıyım diyorum...napayım zaten moraL bozuk birde onların ah vahlarını mı çekeyim.. tabi ne kadar devam edebilirim ki olmazsa bu yalana ööle işte bnde pek bişi yok kızlar..

Hayırdır canım neden ayarların bozuk yani o ne demek daha doğrusu:26:

canım baya işiniz var allah kolaylık versin zaten bebiş doğana kadar eksiği bitmiyo

canım benim hayırdır neden ayarların bozuk

yarın dab sonra tempon başlıyo kurslarla şimdiden kolay gelsin

canım benim inş hrekemin de senin arkadaşında rüyası çıkar tez vakitte hamileler kervanına katılırız

Hımm sevmiyormusun sen nutellaya kimse dayanamıyor ya genelde
Tatlıda sevmezsin canım?

canım çikolatayı çok severdim taki beni mide yanmasından öldürecek aşamaya getirene kadar ondan sonra tatlıyı çikolatayı her şeyi hayatımdan çıkarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…