• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?bn çalışıyorum.Ev taşıma işinden fırsat bulup giremedim.Dün temizlik yaptı ablamlar ve arkadaşlarım sağolsunlar.Bnmde belim koptu ayakta durmaktan.Haftaya da eşyalar gidecek bakalım ağırlaşmadan yerleşebilirsem iyi olacak.Sanırım ayşegül de taşınma telaşında.Ayşe den hiç ses seda yok noldu acaba bilgin varmı şekerr?

canım benim evet evi aldık ama içini dizayn etmeye çalışıyoruz olmuşken tam olsun daha sonra içinde tadilat çok zor oluyor...yarın elektirik su tel..falan açılacak sonrasında temizliği ve taşınma sanırım 10 günü buluruz..bu arada içine yeni eşyalar falan bakıyoruz işte tatlı telaşa yani....mirage yeni tedavine ne zaman başlamayı düşünüyorsun...havin inşallah güzel hberler verirsrin bizlere..burcu tedavin hayırlı olsun inşallah...feriha çok üzüldüm tatlım allah şifanı versin tez zamanda iyi ol ama bence tekrar bi dr. görün derim sinirler zedelenmişse bunu daha sonra anlarsın ve iş işten geçmeden tekrar görün...diğer parmaklarında zarar görmesin...bu aralar çok giremeyeceğim ama her gün en azından bakıp çıkıyorum kendinize iyi davranın...)

ayşegül canım hoş geldin nasıl gidiyo taşınma evdeki tadilat işleri

Aaa deme kız enerjin yerinde o zaman maşallahh
Doping mi aldın ne aldın banada söyle bacım sırrını ben bi yemek yapayım dökülüyorum hemen:):):1:
Evet bende şu şeker yüklemesini bi atlatayım hayırlısıyla o zaman başlayacağım
Daha bebek arabası puset ana kucağı faslı var:9:

kız bende öyle bir iş yapamıyorum amaçok gezesim oluyor, iş yaparken dnlene dinlene yapıyorum beim çok ağrıyor, enerjikim derken yatmıyorum öyle artık gündüzleri gece uykuya bayılayım diye, oo deme ya merve ne puseti ne ana kucağı dur hele bi beşikleri halledelim:18::18:

canım benim evet evi aldık ama içini dizayn etmeye çalışıyoruz olmuşken tam olsun daha sonra içinde tadilat çok zor oluyor...yarın elektirik su tel..falan açılacak sonrasında temizliği ve taşınma sanırım 10 günü buluruz..bu arada içine yeni eşyalar falan bakıyoruz işte tatlı telaşa yani....mirage yeni tedavine ne zaman başlamayı düşünüyorsun...havin inşallah güzel hberler verirsrin bizlere..burcu tedavin hayırlı olsun inşallah...feriha çok üzüldüm tatlım allah şifanı versin tez zamanda iyi ol ama bence tekrar bi dr. görün derim sinirler zedelenmişse bunu daha sonra anlarsın ve iş işten geçmeden tekrar görün...diğer parmaklarında zarar görmesin...bu aralar çok giremeyeceğim ama her gün en azından bakıp çıkıyorum kendinize iyi davranın...)

kolay gelsin ayşegülcüm. ben martta yeni doktorla bir ön görüşme yapayım diyorum. eksik test varsa onları da istesin. mayıs'da falan yeniden başlarım diye düşünüyorum hayırlısıyla. bu deda 3 hafta öncesinden akupunktura da başlıycam. başarısız denemelerde çok etkisi olduğunu söylüyorlar. sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım?

canım kurslarım varken belli bir programım vardı şimdi tatildeydim ya bnde ondan yani ayarım derken programım bozuldu demek istedim :)))

Haa bende o ne demek diyorum yaa dur kendime azıcık güleyim :60: :60:
Format at canikom kendinee:54:

canım benim allah kolaylık versin tatlı ama bir o kadarda yorucu ev taşıma tadilat işleri

canım inş hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırımda hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar çok dua edin canlarım hepimiz rabbimin izniyle sırayla hamile kalırız

kız bende öyle bir iş yapamıyorum amaçok gezesim oluyor, iş yaparken dnlene dinlene yapıyorum beim çok ağrıyor, enerjikim derken yatmıyorum öyle artık gündüzleri gece uykuya bayılayım diye, oo deme ya merve ne puseti ne ana kucağı dur hele bi beşikleri halledelim:18::18:

Hee hele bahar gelsin o zaman dahada çok gezesin gelir desene
Ya bide ben çok üşüyen biriydim yani evde elimden gelse paltoyla gezerim
Ama bu sene yanıyorum bi badi ile bile terliyorum sendede öyle bir durum varmı
Hararet basıyor yanıyorummm:52::52:
alışverişi nerden yapmayı düşünüyorsun
Canım bugün baktım bebek arabalarına çok pahalısını almayacağım karar verdim
200-250 liralıkları beğendim sen hiç baktın mı bebek arabasına

canım çikolatayı çok severdim taki beni mide yanmasından öldürecek aşamaya getirene kadar ondan sonra tatlıyı çikolatayı her şeyi hayatımdan çıkarttım

havinim sen şimdi sadece sebzeyle mi besleniyorsun:26::56:

ayşegül canım hoş geldin nasıl gidiyo taşınma evdeki tadilat işleri
yorucu tatlım çok yorucu:)) allahın izni le olacak bu defa dualarım sen ve isteyen herkeze...
kolay gelsin ayşegülcüm. ben martta yeni doktorla bir ön görüşme yapayım diyorum. eksik test varsa onları da istesin. mayıs'da falan yeniden başlarım diye düşünüyorum hayırlısıyla. bu deda 3 hafta öncesinden akupunktura da başlıycam. başarısız denemelerde çok etkisi olduğunu söylüyorlar. sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım?

bende düşünüyorum akapuktur...evime taşınayım hemen başlayacağım tabiki genetiklerde sorun yoksa...sonuçlar belkide merkeze gitmiştir ama ben ev telaşından hiç aramadım ...sorun yoksa mart inşallah..

havinim sen şimdi sadece sebzeyle mi besleniyorsun:26::56:

canım ben aslında çok sağlıksız besleniyom yediğim yemek sayısı belli makarna pilav patates sebze olarak patlıcan biber bezelye birde karalahanayı severim et olarakta tavuk yani bıraz seçiciyimdir

yorucu tatlım çok yorucu:)) allahın izni le olacak bu defa dualarım sen ve isteyen herkeze...

bende düşünüyorum akapuktur...evime taşınayım hemen başlayacağım tabiki genetiklerde sorun yoksa...sonuçlar belkide merkeze gitmiştir ama ben ev telaşından hiç aramadım ...sorun yoksa mart inşallah..

canım benim rabbim kolaylık versin inş telaşların son bulurda ondan sonrada hayırlısıyla tedaviye başlarsın ve testlerinde hayırlısıyla temiz çıkacak buna inanıyorum

canım dua edenlerden rabbim razı olsun inş hepimiz sırayla kavuşuruz bebişlerimize rabbim daha fazla arattırmaz bizi bu tedavilerimiz son olur

Hee hele bahar gelsin o zaman dahada çok gezesin gelir desene
Ya bide ben çok üşüyen biriydim yani evde elimden gelse paltoyla gezerim
Ama bu sene yanıyorum bi badi ile bile terliyorum sendede öyle bir durum varmı
Hararet basıyor yanıyorummm:52::52:
alışverişi nerden yapmayı düşünüyorsun
Canım bugün baktım bebek arabalarına çok pahalısını almayacağım karar verdim
200-250 liralıkları beğendim sen hiç baktın mı bebek arabasına

canım bahara daha ağırlaşırım diye düşünüyorum. bende üşümüyorum çok üşürdüm ama iyiki kışa geldi hamilelik iyi oldu, bu havalarda nefes almıyoruz yazın ne yapardık.
ben uzun bisüre bebek arabası almayı düşünmüyrum, zaten heryere eşimle gidiyorum market bile yakın değil,sadece araba için oto koltuğu alıcam.

günaydın kızlarr nabersinizz???
yaa kızlarrr bi an çok umutlandım söylemiştim daha önce ev almayı çok istemiştim ama bebek için vazgeçmiştik diye şimdilerde alabiliriz gibi bi umut doğdu ama kredileri nasıl öderiz diyorumm bebekler olacak nasıl geçiniriz diyorum bi de şu var bebeklerimiz olacak Allahın izniyle fazlasını mı istiyorum bencillik mi yapıyorum bir de ev isteyerekk kafam çok karıştı ama yine de umutlandım...
dua edin lütfen hayırlısıysa alabilelimmm...

günaydın kızlarr nabersinizz???
yaa kızlarrr bi an çok umutlandım söylemiştim daha önce ev almayı çok istemiştim ama bebek için vazgeçmiştik diye şimdilerde alabiliriz gibi bi umut doğdu ama kredileri nasıl öderiz diyorumm bebekler olacak nasıl geçiniriz diyorum bi de şu var bebeklerimiz olacak Allahın izniyle fazlasını mı istiyorum bencillik mi yapıyorum bir de ev isteyerekk kafam çok karıştı ama yine de umutlandım...
dua edin lütfen hayırlısıysa alabilelimmm...

günaydın tubacım. valla herkesde aynı muhabbetler. biz de tedaviye başlamadan önce gidip araba almıştık. ama şimdi bakıyorum da eğer o arabayı almasaymışız o para pırr diye uçuverecekmiş. şimdi yaklaşık 2000 tl borçtayız. bi yandan da arabanın taksitlerini ödüyoruz. şu an yeni tüp bebek yapacak paramız hiç kalmadı. artık ya kredi kartına taksit yapacağız, ya kredi çekeceğiz, ya da annemin kapısını çalacağız. başka yol yok. borç almaktan da nefret ederim ama annem sonuçta yabancı değil. Allah izin verirse paramız olunca öderiz geri. yani diyeceğim o ki bu işler göz karartılmadan yapılmıyor. şimdi genciz, çalışabiliyoruz da. ilerde daha zor olabilir mantığıyla hiçbirşeyden mahrum bırakmamaya çalışıyoruz kendimizi. Allah sonumuzu hayır etsin :)

günaydın tubacım. valla herkesde aynı muhabbetler. biz de tedaviye başlamadan önce gidip araba almıştık. ama şimdi bakıyorum da eğer o arabayı almasaymışız o para pırr diye uçuverecekmiş. şimdi yaklaşık 2000 tl borçtayız. bi yandan da arabanın taksitlerini ödüyoruz. şu an yeni tüp bebek yapacak paramız hiç kalmadı. artık ya kredi kartına taksit yapacağız, ya kredi çekeceğiz, ya da annemin kapısını çalacağız. başka yol yok. borç almaktan da nefret ederim ama annem sonuçta yabancı değil. Allah izin verirse paramız olunca öderiz geri. yani diyeceğim o ki bu işler göz karartılmadan yapılmıyor. şimdi genciz, çalışabiliyoruz da. ilerde daha zor olabilir mantığıyla hiçbirşeyden mahrum bırakmamaya çalışıyoruz kendimizi. Allah sonumuzu hayır etsin :)

bizim ailelerde de bişey yok kii arabamız ve peşinatımız da yok esasında kullandığımız araba şirket arabası eşimin şirketten peşinatı alıp kredi çekeceğiz inşallahh ben hep dualarımda rabbim bize önce bebek sonra ev versin diye dua etmiştim hep bebeğimi yeni evimde doğurayımdı dualarım şimdi bebekler oldu bi yandan da kısmetimiz bizi bulur diyorum hayırlısı artıkk... dua ediyorum hayırlısıyla evimizi de alabilelim diyee

2000 çok yüksek bi rakam değil Allahtann annende yabancı değil en azından annen var alabileceğin inşallah tedaviye gerek kalmadann bebişin gelir :))

Back
X