- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Öyle olur sanırsam
İnşallah canım Rabbim sizede nasip eylesin
amin canım amin rabbim bizede nasip eyler hayırlısıyla inş tez vakitte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olur sanırsam
İnşallah canım Rabbim sizede nasip eylesin
nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?bn çalışıyorum.Ev taşıma işinden fırsat bulup giremedim.Dün temizlik yaptı ablamlar ve arkadaşlarım sağolsunlar.Bnmde belim koptu ayakta durmaktan.Haftaya da eşyalar gidecek bakalım ağırlaşmadan yerleşebilirsem iyi olacak.Sanırım ayşegül de taşınma telaşında.Ayşe den hiç ses seda yok noldu acaba bilgin varmı şekerr?
Hayırdır canım neden ayarların bozuk yani o ne demek daha doğrusu:26:
Aaa deme kız enerjin yerinde o zaman maşallahh
Doping mi aldın ne aldın banada söyle bacım sırrını ben bi yemek yapayım dökülüyorum hemen:):)
Evet bende şu şeker yüklemesini bi atlatayım hayırlısıyla o zaman başlayacağım
Daha bebek arabası puset ana kucağı faslı var![]()
canım baya işiniz var allah kolaylık versin zaten bebiş doğana kadar eksiği bitmiyo
canım benim evet evi aldık ama içini dizayn etmeye çalışıyoruz olmuşken tam olsun daha sonra içinde tadilat çok zor oluyor...yarın elektirik su tel..falan açılacak sonrasında temizliği ve taşınma sanırım 10 günü buluruz..bu arada içine yeni eşyalar falan bakıyoruz işte tatlı telaşa yani....mirage yeni tedavine ne zaman başlamayı düşünüyorsun...havin inşallah güzel hberler verirsrin bizlere..burcu tedavin hayırlı olsun inşallah...feriha çok üzüldüm tatlım allah şifanı versin tez zamanda iyi ol ama bence tekrar bi dr. görün derim sinirler zedelenmişse bunu daha sonra anlarsın ve iş işten geçmeden tekrar görün...diğer parmaklarında zarar görmesin...bu aralar çok giremeyeceğim ama her gün en azından bakıp çıkıyorum kendinize iyi davranın...)
canım kurslarım varken belli bir programım vardı şimdi tatildeydim ya bnde ondan yani ayarım derken programım bozuldu demek istedim :)))
canım benim evet evi aldık ama içini dizayn etmeye çalışıyoruz olmuşken tam olsun daha sonra içinde tadilat çok zor oluyor...yarın elektirik su tel..falan açılacak sonrasında temizliği ve taşınma sanırım 10 günü buluruz..bu arada içine yeni eşyalar falan bakıyoruz işte tatlı telaşa yani....mirage yeni tedavine ne zaman başlamayı düşünüyorsun...havin inşallah güzel hberler verirsrin bizlere..burcu tedavin hayırlı olsun inşallah...feriha çok üzüldüm tatlım allah şifanı versin tez zamanda iyi ol ama bence tekrar bi dr. görün derim sinirler zedelenmişse bunu daha sonra anlarsın ve iş işten geçmeden tekrar görün...diğer parmaklarında zarar görmesin...bu aralar çok giremeyeceğim ama her gün en azından bakıp çıkıyorum kendinize iyi davranın...)
kız bende öyle bir iş yapamıyorum amaçok gezesim oluyor, iş yaparken dnlene dinlene yapıyorum beim çok ağrıyor, enerjikim derken yatmıyorum öyle artık gündüzleri gece uykuya bayılayım diye, oo deme ya merve ne puseti ne ana kucağı dur hele bi beşikleri halledelim:18::18:
Sorma canım tatlı telaşlar bunlar genede![]()
canım çikolatayı çok severdim taki beni mide yanmasından öldürecek aşamaya getirene kadar ondan sonra tatlıyı çikolatayı her şeyi hayatımdan çıkarttım
yorucu tatlım çok yorucu:)) allahın izni le olacak bu defa dualarım sen ve isteyen herkeze...ayşegül canım hoş geldin nasıl gidiyo taşınma evdeki tadilat işleri
kolay gelsin ayşegülcüm. ben martta yeni doktorla bir ön görüşme yapayım diyorum. eksik test varsa onları da istesin. mayıs'da falan yeniden başlarım diye düşünüyorum hayırlısıyla. bu deda 3 hafta öncesinden akupunktura da başlıycam. başarısız denemelerde çok etkisi olduğunu söylüyorlar. sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım?
havinim sen şimdi sadece sebzeyle mi besleniyorsun:26:![]()
yorucu tatlım çok yorucu:)) allahın izni le olacak bu defa dualarım sen ve isteyen herkeze...
bende düşünüyorum akapuktur...evime taşınayım hemen başlayacağım tabiki genetiklerde sorun yoksa...sonuçlar belkide merkeze gitmiştir ama ben ev telaşından hiç aramadım ...sorun yoksa mart inşallah..
Hee hele bahar gelsin o zaman dahada çok gezesin gelir desene
Ya bide ben çok üşüyen biriydim yani evde elimden gelse paltoyla gezerim
Ama bu sene yanıyorum bi badi ile bile terliyorum sendede öyle bir durum varmı
Hararet basıyor yanıyorummm
alışverişi nerden yapmayı düşünüyorsun
Canım bugün baktım bebek arabalarına çok pahalısını almayacağım karar verdim
200-250 liralıkları beğendim sen hiç baktın mı bebek arabasına
günaydın kızlarr nabersinizz???
yaa kızlarrr bi an çok umutlandım söylemiştim daha önce ev almayı çok istemiştim ama bebek için vazgeçmiştik diye şimdilerde alabiliriz gibi bi umut doğdu ama kredileri nasıl öderiz diyorumm bebekler olacak nasıl geçiniriz diyorum bi de şu var bebeklerimiz olacak Allahın izniyle fazlasını mı istiyorum bencillik mi yapıyorum bir de ev isteyerekk kafam çok karıştı ama yine de umutlandım...
dua edin lütfen hayırlısıysa alabilelimmm...
günaydın tubacım. valla herkesde aynı muhabbetler. biz de tedaviye başlamadan önce gidip araba almıştık. ama şimdi bakıyorum da eğer o arabayı almasaymışız o para pırr diye uçuverecekmiş. şimdi yaklaşık 2000 tl borçtayız. bi yandan da arabanın taksitlerini ödüyoruz. şu an yeni tüp bebek yapacak paramız hiç kalmadı. artık ya kredi kartına taksit yapacağız, ya kredi çekeceğiz, ya da annemin kapısını çalacağız. başka yol yok. borç almaktan da nefret ederim ama annem sonuçta yabancı değil. Allah izin verirse paramız olunca öderiz geri. yani diyeceğim o ki bu işler göz karartılmadan yapılmıyor. şimdi genciz, çalışabiliyoruz da. ilerde daha zor olabilir mantığıyla hiçbirşeyden mahrum bırakmamaya çalışıyoruz kendimizi. Allah sonumuzu hayır etsin :)