Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

inşallah canım...okuyunca çok hoşuma gitti ne güzel düşünmüş doktorun ne kadar anlayışlı bir yaklaşım bayıldım valla doktorun bu sözüne...

Evet canim benimde cok hosuma gitmisti bana isim.sormasi kahkaha atmistik beraber ins bizimde kucaklarimiz nazli ve umut bebeklerle dolar

slm kızlar
dün keseyi görmek için dr a gittik.

değerim yüksek olduğu için (10. gün de 365, 12.gün de 784 tü) (ki aynı yerde tedavi görmüş arkadaşım ikizlere hamile ve değerleri
benden düşüktü.)
doğal olarak ikiz beklentimiz epey yüksek olarak gittik ama minnoş bize sürpriz yaptı ve tek olarak gözüktü.
normalde sadece kese görülecekti ama bize kalp atışlarını da duyurdu :)
Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar çok farklı bi duyguydu onu duymak :)

bu arada 5. gün transferi olunca bebeğin kaç haftalık olduğu değişiyormuş ve bizimki yedi haftalık değil 5+4 günlükmüş :)

kızlar hep dualarımdasınz inş. en kısA zamanda sizde pozitifleri görüceksiniz

slm arkadaslar 2 gündür kahve leke geliyodu artik hayirlisi dedim bu günde terminiz vardi cok sükür iyi hersey tam 5-0 günlükmüs cok Kücük haftaya kalp atisini duyabilisiniz dedi Doktor.. doktora söyledik leke geldigini dua edelim dedi elimizden geleni yapacagiz dedi ama allahin taktiri isde dokdor sevinin dedi bak olmasi cok zor Nadir ciftlerdesiniz arka arkaya normal hamile kalbiliyorsun dedi 3 ay doldurana Kadar riskli dedi dua edin arkadaslr benim icin insallah bebegimi saglikli sigatli kucagim alirim insallahh....

inşallah tatlım bunu okur okuma ztüm kalbimle içimden ikinizinde iyi olmasını diledim dularım seninle inşallah bu defa sağ salim kucağına alırsın yavrunu...allaha emanet olun ikinizde....

inşallah tatlım bunu okur okuma ztüm kalbimle içimden ikinizinde iyi olmasını diledim dularım seninle inşallah bu defa sağ salim kucağına alırsın yavrunu...allaha emanet olun ikinizde....

Allah razi olsun Aysegül sizde benim dualarimdasiniz rabbim herkese nasip etsin sorunsuz saglikli sigatli kucagimiza almayi nasi etsin insallahhh ....

rabbim saglikli sigatli kucagina almayi nasip etsin.bu gün bende doktora gittim 5-0 hafta günlükmüs sadece kesenin icinde nokta gibi göründü insallah bende bebgimin kalp atisini Duyar 3 ayi allahin izniyle sorunsuz gecirim.... inslahhh

Buradayım ferihacım...bizde incir kürüne başladık bakalım inş ii gelir hepimize:) sen neler yapıpsun

Canim benim.cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin ins darisi bizim basimiza artik b

Benim kalbime hep iyilik doguyor canim senin acindan bence bu bebek seni birakmadan saglikli bir sekilde kucagina gelecek rabbim cektigin acilari unutturacak sana tatlim
Evet sevinmelisin cok sanslisin ki hamile kalabiliyorsun tatlim cok dikkat et kendine sakin is yapma canim bu 3 ayi guzel bir sekikde atlatacaksin ins

Allah razi olsun canimm inanki bende cani gönülden istiyorum sizleride hamile kalip saglikla kucaginiza almayi 3 düsük sonrasi cok mutlu olamiyorum cok sükrediyom eskiden hamile kalmiyom diye üzülüyo dum simdide beni birakacak diye korkuyorum sadece Feriha su kahverengi lekeler cok slklyor digerlerin dede böyle olmusdu doktora söyledik cok gelmedigi sürece korkmea dedi Burdaki sayfalarda okudum progexda diye bir hap varmis doktora söyledim vermedi neyse rabbim isterse hersey olur elden bisey gelmiyo kann pihtilasmasi olanlarda cok yatmakda iyi degilmis ben calisiyorum sadece bir bucuk Saat Feriha benim icin dua et lütfen rabbim gönlümüte göre versin .... aminnn

mrb kızlar nasılsınız topik çok sessizleşmiş bende mide bulantıları ve ağrılarla uğraşıyorum
bu arada Allah ın izniyle bizimde ikizlerimiz olacak inş.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
bizimde inş. hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Canım bugün öğlen tam sana yazıyordum patron geldi yanıma ekranı nasıl kapattığımı bilmiyorum :))) ama çok da komik oldu. kullandığımız programla ilgili bişey soruyordu ben artık şekilden şekile giriyorum. Bizim sıpa içerden tekmeleyip duruyor baya bildiğin vuruyor yani. Canımı acıtmaya başladı ama belli etmemeye çalışıyorum patrona da . Ben en sonunda dayanamadım başladım gülmeye. Adam bir garip oldu niye gülüyorsun diyor. Yok bişey diyorum inanmıyor falan. Öyle dedi sebepsiz gülme deli derler Neyse beş dk sonra geldi yanıma. Diyor ki sen göbeğime güldün dimi kemeri fazla sıkmışım da ondan diyor :) Dedim yok alakasız bir konuya güldüm.
Beş dk sonra tekrar diyor ki dedin dimi kendi kendine göbek de benle yarışıyor diye Çok güldüm ama ya . Neyse biraz da siz gülün diye yazdım O kahverengi lekeler bende de oldu zaten lekelerle öğrenmiştim hatırlarsın. Nasipte varsa inşallah hiçbişey engel olamaz sıkma canını . Öptüm herkesi

safakk gercekten komik zavalli Adam kendinde sebebm ariyor :)))))))) safak insallah bende o tekmeleri hisseder bbegimizi saglikla kucagimiza aliriz sende ne Zaman Kadar sürdü kahverengi lekeler haklisin nasipde varsa hic birsey engel olmaz dua et safak benim icin.....

Inan hep aklimdasin canim sen herzaman girip senden haber bekliyorum burda sizin hepinizin hamileleligi bana umut oluyor amaa bazende kendi kendime benim niye olmadi bubkadar mucadele ediyorum da demeden de gecemiyorum canim ins bisey olmicak bebegini uzme annesi o ne zor yolculuklardan gecti mucadele ediyor sende fazla arastirma yapma yoksa hep aklinda kotu olan yorumlar kalir bak benim.oyle oluyor valla ben put gibi yatiyordum ama bu sefer yatmicaktim da bebegim.beni yari yolda birakti gitti
O kahverengi lekeye takilma bende cunku benim ilk hamileligimde de olmustu doktorum bana kirmizi olmadigi muddetce hic bir sorun yok.demisti bende sen gibiydim.elimde pecete pskolojm gitmisti
Ins canim.hep dualarimdasin bu sefer senin yuzun gulcek.k.i.b. canim benim.

Canim cok sevindim.darisi basimiza allahim kucagina almayi nasip etsin

selam kızlar...

geçen perşembe doktorum bana dedi ki sen artık biraz işe falan gitme bakalım. evde otur dinlen. çünkü bu önümüzdeki 5 hafta çok önemliymiş. ikiz gebelik olduğu için erken doğum riski olabilirmiş Allah korusun. bende aksi giden bişey yok çok şükür ama önlem yani. ben de oturuyorum evde öyle. kar yağıyor onu seyrediyorum.

yeni hamişlerimizi takip ediyorum. herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum. henüz hamiş olmayanlara da her gece dua ediyorum.

havinimm napıosun bebişinle? merak ediyorum...

cnm cok sevindim ya.ins. onu da duyacaksin normalde kalp atisi duyulmasi beklenmiyordu bizimde.
kahverengi lekelenmelere takilma bi arkadasimin once k.rengi sonra kirmizi lekelenme oldu simdi 30. haftasinda saglikli bi hamilelik geciriyor :)
ins. biz de seninle o haftalara sag salim ulasicaz minnosllarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…