Vallahi her yadıgında delirlriyorum burdan uçacam sana..bu ne yaa kafayı sıyıracan kızım birazcık tevekkül et yaa...allah allh rabbim seni bizi hepimizi ciddi bi sınavdan geciriyor su yaptıgına bak yaa...istersen kız bana istersen slm verme birdaha ama ileri gitme...sabırlı ve tevekküllü ol..hepimiz biseylerden geciyoruz..hep sorunliyuz kimimizin olmuyor..kiminin oluyor tutmuuor kiminin tutuyor ölü dogum...gibi gibi yazssam sayfalarin almayacagi kadar sıkıntım var...cok gencsin yeni evlisin yumurtan var sperm var daha ne dur bi bekle biii.....
kızlar yarın transferim var saat 13.30 da aklınıza gelirse dua edin bana da
Canim senin transferin de iptal oldu ya para noldu orda yandimi yoksa bidahakine biraz indirim yapilcakmi
Cnm şimdiden hayırlı olsun..inşşş son olur bizi burada sevindrirsinn vllaa o kadar istiyorumki sennle aynı gidiyorduk yaa kendmmiş gibi sevinirimm :))
cnm ya çok saol böle şeyler duymaya ihtiyacım var açıkçası
ama senin dışında yazdıklarıma karşılık veren yok
inş. kendini hazır hissettiğinde bu kez pozitifi görürsün
:)) hepp moralini yüksek tut ve olmucak mı acaba die düşünme cnmm.. senn ilkide blastokist miydi ? kalite nasıldı ? bide nedeni belli miydi tutmamasının ?
Büyüdüler canım çok şükür altı ayımız bitti inşallah sanada yakım bugünler. İkizmi yoksa seninde yanlış anlamadıysam iki tane mi transfer edilditş ederim canım benim 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu 3 üde çözüldü hamd olsun 2 tanesi 6. gün embriyosu oldu gayet kaliteliydi bi tanesinin kalitesi düşüktü zaten onu da transfer etmediler
tşk ederim kızlar en kısa zamanda Rabbim size de yaşatsın bu sevinci inş.
sağol hkere senin kızlar nasıl büyüdüler mi?
ayşegül canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yavruna kavuşmanı nasip etsin
sağol kedicim senin minnoşlar nasıl eşimde bende şoka girdik inanamadım bu sefer olmadı diyordum elh. Rabbim nasip etti
mirage çok teşekkür ederim senin yakışıklılar nasıl
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
dilakiz, hkere, felix39, suer, boyacii, feriha42
ziyaretciler kim acaba:26::26:
kızlar yarın transferim var saat 13.30 da aklınıza gelirse dua edin bana da
bebeklerim erken doğduğundan kızımda kasık fıtığı vr yakında ameliyat olacak.bu aralar hep ateşli şu prematüre kontrolünde çıplak bırakıyolar ya ondan üşüttü heralde hayırlısı uğraşıyom bnde inşllh seninde iki kese olurtş ederim canım benim 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu 3 üde çözüldü hamd olsun 2 tanesi 6. gün embriyosu oldu gayet kaliteliydi bi tanesinin kalitesi düşüktü zaten onu da transfer etmediler
tşk ederim kızlar en kısa zamanda Rabbim size de yaşatsın bu sevinci inş.
sağol hkere senin kızlar nasıl büyüdüler mi?
ayşegül canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yavruna kavuşmanı nasip etsin
sağol kedicim senin minnoşlar nasıl eşimde bende şoka girdik inanamadım bu sefer olmadı diyordum elh. Rabbim nasip etti
mirage çok teşekkür ederim senin yakışıklılar nasıl
nasılsın sallıyon mu kız bebişleri :)
Cnm yoktan var eden alllahm sennin kuzularnida yoktn var etsin sana bagislasn ins daha gelmedi mi haberNasilsiniz ben hala oyle beklemedeyim bakalim bugun aricaklar ya 4 de duracak yada 4 e kaliteli olmicak dua etmekten baska sansim yok saf gibiyim allahim onlara can ver diyorum elimi bosa cikarma diye dua ediyorum hep ama olmazsada pes etmek yok antalyaya gitcem orda hemen yaptirmayi dusunuyorum
Cnm yoktan var eden alllahm sennin kuzularnida yoktn var etsin sana bagislasn ins daha gelmedi mi haber
Cnmm allahm yeterki biseylere izn versn bak bnm 2 yumurtm toplandi ikiside dollendi demek ki rabbm bize oraya kadar izin verdi ins devamnada vermstr onemli olan hamileligi ve anneligi yasayabilmk belki 1 transferle sen anne olcksn biz olamcz herseyi allahm biliyoo ins rabbim hayrlisini nasip etsinn...Gelmedi canim biseyler oldu sanirim.yoksa simdiden haber gelmesi lazimdi allahim buyuk su cuma gunun yuzusuyumetine dualarimizi kabul etsin o 4 yumurtaya can versin tek istegim o pgt olcakti oda hayal oldu ne umutlarla baslamistim oysaki
Cnmm allahm yeterki biseylere izn versn bak bnm 2 yumurtm toplandi ikiside dollendi demek ki rabbm bize oraya kadar izin verdi ins devamnada vermstr onemli olan hamileligi ve anneligi yasayabilmk belki 1 transferle sen anne olcksn biz olamcz herseyi allahm biliyoo ins rabbim hayrlisini nasip etsinn...
Cnm bnm bu arada sen arasn bn hep kendm arayark bolgi almstm
Ins canim hepmizin yuzu gulsun artik canim beni dun aradilar iste 10 yumurtadan sadece 4 u dollendi dedilr daha bolunmediler dedi normaldr bugun transerim olcakti ama ne dedikleri bellisiz sabah 8 de hemsire hanim aradi transferinz var diye bana oyle bilgi verilmedi dedim yanlis anlasilma oldu dedi kapattik bugun arayip haber verceklerdi ginee aramadilar elimde tel bekliyorun inan buyuk ihtimal transfer olmicak benim donduracaklar ama devam ettimi bilmiyorum tek korkum o zaten 4 de devam etmesi allahim buyuk belki benim kismetim dondurulmusladir diye dusunmeye basladim
Cnm allahm sanada evlat sevgisini nasip etsin yok mu haber daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?