• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Vallahi her yadıgında delirlriyorum burdan uçacam sana..bu ne yaa kafayı sıyıracan kızım birazcık tevekkül et yaa...allah allh rabbim seni bizi hepimizi ciddi bi sınavdan geciriyor su yaptıgına bak yaa...istersen kız bana istersen slm verme birdaha ama ileri gitme...sabırlı ve tevekküllü ol..hepimiz biseylerden geciyoruz..hep sorunliyuz kimimizin olmuyor..kiminin oluyor tutmuuor kiminin tutuyor ölü dogum...gibi gibi yazssam sayfalarin almayacagi kadar sıkıntım var...cok gencsin yeni evlisin yumurtan var sperm var daha ne dur bi bekle biii.....

Yok canim niye kizim sana ya bunlarin dusununce hep kendimi gine sansli hissediyorum ama bi cikmazin icinde gibi kaldim allahim karnim sisti onami aglim yoksa saglikli olmadiginami allahim bi cikmazin icinde gibi kaldim inan kizma bana canim annem var boyna kiziyor bugun bana bu sekilde ustume gelmeseler bisi yok ya transfer olcak ya olmicak beklicez bakalim elimden gelen bu

kızlar yarın transferim var saat 13.30 da aklınıza gelirse dua edin bana da

Cnm şimdiden hayırlı olsun..inşşş son olur bizi burada sevindrirsinn vllaa o kadar istiyorumki sennle aynı gidiyorduk yaa kendmmiş gibi sevinirimm :))

Canim senin transferin de iptal oldu ya para noldu orda yandimi yoksa bidahakine biraz indirim yapilcakmi

yok cnm transfer olmadığı için parayı tekrar iade ettiler ..

Cnm şimdiden hayırlı olsun..inşşş son olur bizi burada sevindrirsinn vllaa o kadar istiyorumki sennle aynı gidiyorduk yaa kendmmiş gibi sevinirimm :))

cnm ya çok saol böle şeyler duymaya ihtiyacım var açıkçası
ama senin dışında yazdıklarıma karşılık veren yok ;)
inş. kendini hazır hissettiğinde bu kez pozitifi görürsün

cnm ya çok saol böle şeyler duymaya ihtiyacım var açıkçası
ama senin dışında yazdıklarıma karşılık veren yok ;)
inş. kendini hazır hissettiğinde bu kez pozitifi görürsün

:)) hepp moralini yüksek tut ve olmucak mı acaba die düşünme cnmm.. senn ilkide blastokist miydi ? kalite nasıldı ? bide nedeni belli miydi tutmamasının ?

:)) hepp moralini yüksek tut ve olmucak mı acaba die düşünme cnmm.. senn ilkide blastokist miydi ? kalite nasıldı ? bide nedeni belli miydi tutmamasının ?

walla kafayı dğıtmak morali yüksek tutmak için havuçlu portakallı kek yapıyorum şu an bi elimde mikser sabit diğer iyle cvp yetiştiriyorum(eğer güzel olursa tarifi veririm ;) )
benim ilkinde sadece 3 tane toplandı ikinci gün transfer oldu negatif sonuçlandı
akabindeki ay ilaçsız aşılama yapıldı tek yumurtaya gebe kaldım o da düşükle sonuçlandı.
sebep falan olmadığı söylendi bakalım bu sefer daha umutluyum inş.

Guzel yurekli arkadaslarm yazmiyorum ama attiginiz her adimdan haberim var ;))) canlarm biz gunleri kovaliyoruz kuzularla bakalm beni neler bekliyo :/
Gamzecim cnm adina cok sevindim artk sende anne adaysn allahm kucagna almayi nasip eder ins :)
Ezgim cnm bnm allahm sennde gucunu toplamani ve yeni bir tedaviyle tekrar hamile kalmani ve anne olmani nasip eder ons cnm
Ferihaaaa cnm sen benden 1 milyon kat daha paniksin yaaa cnm bnm hakkinda hayrlisi transferinin ne zaman olmasi nasipse ins o zmn olur allahm hyrli saglikli evlatlar nasip etsin bitanem
Boyacim cnm alahm yeni tedavinde evlat sahbi olmani nasip eder ins en azndn bekleyp negatf gormktnse
Havincm cnm ins almssndr guzel kizini kucagna sag salim buyutrsun anali babali uzun omurlu olsun ins
Zyxell cnm allahm bu tedavni son tedavn nasip etsn kucagn dolsn ins cnm bnm
Aysegulu cnmm allahm seninde son tedavn olmasini nasip etsin ins te vakitte iyilesir alirsn bebislerini
Dilakiiiiizzzzz cnmmmmm grcen tedavmdr tek dert ortfm sendn cnm bnm yaaa allahm herseyn yolunda gitmesibi ve sag salim tedaviye baslamani ve son tedavn olmsni nasp etsn ins
Unuttugm arkadaslarmmm hepinizin sansi acik yumosu bol olsunnn ;)

EZgi allah sabır versin senin imtihanın daha ağır olmuş.rabbim tez zamanda bu acılarını hafifletsin inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun canım
Ayşegulu çok geçmiş olsun inşallah rabbim bu sefer nasip eder bebiş.
Mirage sıkıntı yok dimi herşey yolundamı.

tş ederim canım benim 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu 3 üde çözüldü hamd olsun 2 tanesi 6. gün embriyosu oldu gayet kaliteliydi bi tanesinin kalitesi düşüktü zaten onu da transfer etmediler

tşk ederim kızlar en kısa zamanda Rabbim size de yaşatsın bu sevinci inş.

sağol hkere senin kızlar nasıl büyüdüler mi?

ayşegül canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yavruna kavuşmanı nasip etsin

sağol kedicim senin minnoşlar nasıl eşimde bende şoka girdik inanamadım bu sefer olmadı diyordum elh. Rabbim nasip etti

mirage çok teşekkür ederim senin yakışıklılar nasıl :16:
Büyüdüler canım çok şükür altı ayımız bitti inşallah sanada yakım bugünler. İkizmi yoksa seninde yanlış anlamadıysam iki tane mi transfer edildi
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

dilakiz, hkere, felix39, suer, boyacii, feriha42

ziyaretciler kim acaba:26::26:

Baya kalabalıkmış topik:)
Havine bakınıyorum bu ara gelmemiş henüz. Diğer kızların tedavilerinide takip ediyorum meraklardayım duacınızım kızlar rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepinize

Canim ikimizin kaderi ayni yazilmis sanirim bi onceki tedavimizdede beraber olmustu yanlis hatirlamiyorsam seninde benimde cok yumurta olmustu ozaman simdi ikimizinde az yumurta oldu ve dollenme az oldu bu ne kiz gercek bugun aklima sen geldin ikimiz ayni oldu vallahi gerci benim.4 tane dollendi ama pek umut yok sanirim onlardanda nasip te ne varsa onu yasiyoruz

Son düzenleme:
tş ederim canım benim 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu 3 üde çözüldü hamd olsun 2 tanesi 6. gün embriyosu oldu gayet kaliteliydi bi tanesinin kalitesi düşüktü zaten onu da transfer etmediler

tşk ederim kızlar en kısa zamanda Rabbim size de yaşatsın bu sevinci inş.

sağol hkere senin kızlar nasıl büyüdüler mi?

ayşegül canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yavruna kavuşmanı nasip etsin

sağol kedicim senin minnoşlar nasıl eşimde bende şoka girdik inanamadım bu sefer olmadı diyordum elh. Rabbim nasip etti

mirage çok teşekkür ederim senin yakışıklılar nasıl :16:
bebeklerim erken doğduğundan kızımda kasık fıtığı vr yakında ameliyat olacak.bu aralar hep ateşli şu prematüre kontrolünde çıplak bırakıyolar ya ondan üşüttü heralde hayırlısı uğraşıyom bnde inşllh seninde iki kese olur

Nasilsiniz ben hala oyle beklemedeyim bakalim bugun aricaklar ya 4 de duracak yada 4 e kaliteli olmicak dua etmekten baska sansim yok saf gibiyim allahim onlara can ver diyorum elimi bosa cikarma diye dua ediyorum hep ama olmazsada pes etmek yok antalyaya gitcem orda hemen yaptirmayi dusunuyorum

Nasilsiniz ben hala oyle beklemedeyim bakalim bugun aricaklar ya 4 de duracak yada 4 e kaliteli olmicak dua etmekten baska sansim yok saf gibiyim allahim onlara can ver diyorum elimi bosa cikarma diye dua ediyorum hep ama olmazsada pes etmek yok antalyaya gitcem orda hemen yaptirmayi dusunuyorum
Cnm yoktan var eden alllahm sennin kuzularnida yoktn var etsin sana bagislasn ins daha gelmedi mi haber

Cnm yoktan var eden alllahm sennin kuzularnida yoktn var etsin sana bagislasn ins daha gelmedi mi haber

Gelmedi canim biseyler oldu sanirim.yoksa simdiden haber gelmesi lazimdi allahim buyuk su cuma gunun yuzusuyumetine dualarimizi kabul etsin o 4 yumurtaya can versin tek istegim o pgt olcakti oda hayal oldu ne umutlarla baslamistim oysaki

Gelmedi canim biseyler oldu sanirim.yoksa simdiden haber gelmesi lazimdi allahim buyuk su cuma gunun yuzusuyumetine dualarimizi kabul etsin o 4 yumurtaya can versin tek istegim o pgt olcakti oda hayal oldu ne umutlarla baslamistim oysaki
Cnmm allahm yeterki biseylere izn versn bak bnm 2 yumurtm toplandi ikiside dollendi demek ki rabbm bize oraya kadar izin verdi ins devamnada vermstr onemli olan hamileligi ve anneligi yasayabilmk belki 1 transferle sen anne olcksn biz olamcz herseyi allahm biliyoo ins rabbim hayrlisini nasip etsinn...
Cnm bnm bu arada sen arasn bn hep kendm arayark bolgi almstm

Cnmm allahm yeterki biseylere izn versn bak bnm 2 yumurtm toplandi ikiside dollendi demek ki rabbm bize oraya kadar izin verdi ins devamnada vermstr onemli olan hamileligi ve anneligi yasayabilmk belki 1 transferle sen anne olcksn biz olamcz herseyi allahm biliyoo ins rabbim hayrlisini nasip etsinn...
Cnm bnm bu arada sen arasn bn hep kendm arayark bolgi almstm

Ins canim hepmizin yuzu gulsun artik canim beni dun aradilar iste 10 yumurtadan sadece 4 u dollendi dedilr daha bolunmediler dedi normaldr bugun transerim olcakti ama ne dedikleri bellisiz sabah 8 de hemsire hanim aradi transferinz var diye bana oyle bilgi verilmedi dedim yanlis anlasilma oldu dedi kapattik bugun arayip haber verceklerdi ginee aramadilar elimde tel bekliyorun inan buyuk ihtimal transfer olmicak benim donduracaklar ama devam ettimi bilmiyorum tek korkum o zaten 4 de devam etmesi allahim buyuk belki benim kismetim dondurulmusladir diye dusunmeye basladim

Ins canim hepmizin yuzu gulsun artik canim beni dun aradilar iste 10 yumurtadan sadece 4 u dollendi dedilr daha bolunmediler dedi normaldr bugun transerim olcakti ama ne dedikleri bellisiz sabah 8 de hemsire hanim aradi transferinz var diye bana oyle bilgi verilmedi dedim yanlis anlasilma oldu dedi kapattik bugun arayip haber verceklerdi ginee aramadilar elimde tel bekliyorun inan buyuk ihtimal transfer olmicak benim donduracaklar ama devam ettimi bilmiyorum tek korkum o zaten 4 de devam etmesi allahim buyuk belki benim kismetim dondurulmusladir diye dusunmeye basladim

Cnm allahm sanada evlat sevgisini nasip etsin yok mu haber daha

Nerlerdesiniz ya bu tedavi sureci ne zor bi is doktorlara gore hic bisey degil bi haberde gelmedi oyle ne gulebildim ne uzulebildim nasil biseydir bu ya dondurcaklarsa 5. Gun embriyosu olcak bu konu hakkinda bi fikriniz varmi

Back