• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ah bilsem canim bi inan ne oldugunu sok oldum saskinim bana iyi gittigini demislerdi benim ilk defa boyle bisi basima geliyor ama o transfere gitmekte baska bi mutlulkmus bugun onu anladim artik napcami bilmiyorum daha karnimin acisi gecmedi bile uzulmemek eldemi tatlim doktor odasina cagirdi bizi gule oynaya girdik nasilsiniz dedi iyiyiz iyi haberlerini verirsenz daha iyi olcaz dedim yuzu asikti inan cok zor dedi bana embryolk da igeldi ikisi anlatti iste sasirdim.soka girdim sanirim.tepki bile veremedim sonrada aglamaya basladim benle baya bi konustulat pes etmek yok sen guclusun felan diye onlarin bizi anlamasi cok zor ellerinde 3 tane embriyo varmis ama kalitesi iyi degil.transfer yapmayalim yoksa ya dusuk olur yada allah korusun sakat bile.olur dedi tamam dedik boynumuzu buktuk ciktik.elden bisey gelmiyor canim elbette gine denicem hep beraber denicez ama 6 ay dinlen sakin baslama dedi doktorum esimede 6 aylik bi tedavi verdiler bizde esimde sorun canim sizde neydi morfoloji sorunu var sekil bozuklulugu sayi az hepsi var umudum da kalmadi gibi bisey
Kader arkadasim.benim senin yanimda olmani cok.isterdim inan

Evet bende progestan iğnelere okadar söylendimki sonra dedim bak A llah cezamı verdi keşke transferim olsaydıda iğnelere devam etseydm dedim ama insanoğlu işte kaybetmeden anlamıyoruz....aynı senn dediklerini bnde yaşadım cnm bizlede 2 dr emriyolog oturdu konuştu transdfer etsekte düşük ihtimal dedi hatta ben olsun yapalım dedm ama normal bölünme değil bu belki sakat olucak bu riski göze alıyormusun dedi bende alamadım :((( cnmm sizde şu kaan hocayla bir temasa geçseniz belki işe yarar bizim morfoloji iyi sayı az bide hareket ama bbakalım 2 ay iğne ilaç tedavisi başladı eşim inş sonuç alırız...aynen cnm keşke izmirde olsaydın dertleşirdik

canım feriham hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır nasip değilmiş üzme canını Rabbim zamanı geldiğinde hepimizin kucaklarını dolduracak inşallah..kızlar sizler nasılsınız ....

Evet bende progestan iğnelere okadar söylendimki sonra dedim bak A llah cezamı verdi keşke transferim olsaydıda iğnelere devam etseydm dedim ama insanoğlu işte kaybetmeden anlamıyoruz....aynı senn dediklerini bnde yaşadım cnm bizlede 2 dr emriyolog oturdu konuştu transdfer etsekte düşük ihtimal dedi hatta ben olsun yapalım dedm ama normal bölünme değil bu belki sakat olucak bu riski göze alıyormusun dedi bende alamadım :((( cnmm sizde şu kaan hocayla bir temasa geçseniz belki işe yarar bizim morfoloji iyi sayı az bide hareket ama bbakalım 2 ay iğne ilaç tedavisi başladı eşim inş sonuç alırız...aynen cnm keşke izmirde olsaydın dertleşirdik

Kader iste hep ayni seyi yasadik ikimizdr canim bizim konyada kaan hocanin bi arkadasi varmis onla tedavi goruyor esim 2 ay igne tedavisi oldu ama sonuc daha kotuye gitmiski boyle oldu sanirim bugunde hem igne hemde dunya ilac yazdi 6 ay kullan olmazsa sperm cikiyor ama tesiste daha kaliteli oluyor ordan alicaz dedi tmm dedik bizde herseye gozumuzu yumduk inan
Zor bi gundu benim icin simdi saf gibiyim oyle oturuyorum ins yuzumuz guler artik senin face varsa ordan goruselim.istersen

canım feriham hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır nasip değilmiş üzme canını Rabbim zamanı geldiğinde hepimizin kucaklarını dolduracak inşallah..kızlar sizler nasılsınız ....

Evet canim hayirlisi artik saol.tatlim uzmemek icin umudun olmasi lazim da ayaklanman gerek ins o umut bir gun doner bize

Ben geldim bombos geldim yani ben hastaneye serum taktirmak icin gitmistim ama kotu haberler beni bekliyormus malesef ne dondurulmus kaldi ne transfer kaldi embryonun kalitesi iyi degilmis istersenz transfer eder ama ben etme taraftari degilm dedi dusuk olur dedi anlicaniz uzuldm agladim ama hic bi fayda yok elime hic bisey gecmedi salk gibiyim kafam bombos allahim ins bigun bizimde yuzumuzu guldurur

slm Feriha rabbim sabir versin insalah toparlanip yeni tedavine baslarsin benim esimdede sorun vardi kalitesi düsük sperm sayisi az yani olmamasi gerkenlerin hepsi var prof.dr. Ibrahim Adnan saracoglu kürler keci boynuzu kürü kullandi ve esim 2 defa normal hamile kaldim tabiki sonuc hüsran oldu ama bendede kann pihtilasma sorunu cikdi birbirinize destek birbirinizi üzmeyin insllh kisa zamana toparlanirsiniz... bende cok üzülmüsdm 4 tüb bebek denemsi oldu sonus negatif sonrad 2 defa normal hamile kaldim demmekki Zamani ve vakti varmis rabbim isterse olur istememse olmaz sadece sebeb lazim isyan etmemeliyiz simdi bizde beklemedeyiz olmasa yyilbasinda tekrar tüb bebek deneyecegiz amam pes etmek yok bizlerde bir gün Anne olacagiz meleklerimizi kucagimiza alacagiz ..Feriha sen cok olumsuz bakiyorsun kusura babkma seni kirmakmak scin deyil cünkü bizlerde ayni seyleri yasiyoruz kimsenin dedilerini kafana takma kendini ve esini düsün sadece kendiine odaklan insallah bu sabrinin sonudada mükafatini alrsin....aminnn

Son düzenleme:
slm Feriha rabbim sabir versin insalah toparlanip yeni tedavine baslarsin benim esimdede sorun vardi kalitesi düsük sperm sayisi az yani olmamasi gerkenlerin hepsi var prof.dr. Ibrahim Adnan saracoglu kürler keci boynuzu kürü kullandi ve esim 2 defa normal hamile kaldim tabiki sonuc hüsran oldu ama bendede kann pihtilasma sorunu cikdi birbirinize destek birbirinizi üzmeyin insllh kisa zamana toparlanirsiniz... bende cok üzülmüsdm 4 tüb bebek denemsi oldu sonus negatif sonrad 2 defa normal hamile kaldim demmekki Zamani ve vakti varmis rabbim isterse olur istememse olmaz sadece sebeb lazim isyan etmemeliyiz simdi bizde beklemedeyiz olmasa yyilbasinda tekrar tüb bebek deneyecegiz amam pes etmek yok bizlerde bir gün Anne olacagiz meleklerimizi kucagimiza alacagiz ..Feriha sen cok olumsuz bakiyorsun kusura babkma seni kirmakmak scin deyil cünkü bizlerde ayni seyleri yasiyoruz kimsenin dedilerini kafana takma kendini ve esini düsün sadece kendiine odaklan insallah bu sabrinin sonudada mükafatini alrsin....aminnn
Saol canim. Elbette baslicam yeni tedaviye durmak yok ama boylesi hayirliymis hadintranserden sonra umutla bekleyip tutunmazsa daha yikiliyor insan bubkadar hic kotu sonuc olmamisti embryolarda daha once hep transfere gitti esime kullanmadik bisi koymadik inan onkeci boynuzu kurunude cok kullandik olmayinca olmiyor demekki imtihan bitmemis daha ne gece uykum kaldi ne gunduz inan atamadim kafamdan bir turlu doktor bana hayatim merkezi haline getiriyorsun dedi ve yasamiyorsun dedi dun bi anda emeklerimin cop oldugunu ogrendim konusamadim bile ne derlerse kafa salladim durdum cok mutsuz hissediyorum kendimi inan sizi uzmek istemem hic ama elimde degil beni tanimayan biyerler olsasa kacsam gitsem hatta dun dedimki sarhos olsam unuturmuyum acaba bunlar
Esime cok kizginim belli etmemeye calisiyorum ama igne tedavisi uygulanmisti ona ve arkasindan ne doktora gitti ne tahlil yaptirdi cok dedim bi baktir belki kotuye gitmistir ama yok inat etti olan bana oldu erkege hic bisey olmuyor canim her yuku kadin cekiyor
Bu sabrin sonu mukafattir canim ins senin tutmadigi hakkinda ne diyorlar canim

Saol canim. Elbette baslicam yeni tedaviye durmak yok ama boylesi hayirliymis hadintranserden sonra umutla bekleyip tutunmazsa daha yikiliyor insan bubkadar hic kotu sonuc olmamisti embryolarda daha once hep transfere gitti esime kullanmadik bisi koymadik inan onkeci boynuzu kurunude cok kullandik olmayinca olmiyor demekki imtihan bitmemis daha ne gece uykum kaldi ne gunduz inan atamadim kafamdan bir turlu doktor bana hayatim merkezi haline getiriyorsun dedi ve yasamiyorsun dedi dun bi anda emeklerimin cop oldugunu ogrendim konusamadim bile ne derlerse kafa salladim durdum cok mutsuz hissediyorum kendimi inan sizi uzmek istemem hic ama elimde degil beni tanimayan biyerler olsasa kacsam gitsem hatta dun dedimki sarhos olsam unuturmuyum acaba bunlar
Esime cok kizginim belli etmemeye calisiyorum ama igne tedavisi uygulanmisti ona ve arkasindan ne doktora gitti ne tahlil yaptirdi cok dedim bi baktir belki kotuye gitmistir ama yok inat etti olan bana oldu erkege hic bisey olmuyor canim her yuku kadin cekiyor
Bu sabrin sonu mukafattir canim ins senin tutmadigi hakkinda ne diyorlar canim

haklisin Feriha kadinda sorun oldugunda rahatlikla careler ariyor ama erkeklerde oldugunda ne care araniyo nede dile getiriliyo bizim 4 tüb bebk denemesinde Doktor esime sperm tahlili verecen dedi disri cikar cikmaz söyledigimde acelesi var dedi ve öyle gecistirdi 4 tüb bebk denemeside 2 hamile kaldim biri bos gebelikdi biride kese gelismedi ama sebebi sperm kalitesizligi olabilir doktorlar bisey demedi 2 türkiye 2 Yurt disi bende sadece 7 yumurta cikiyodu sadece 2 tane kaliyor onuda Transfer ediyolardi rabbim ol deyince olur sadece sebeb lazim sonrada bendede kann pihtilasmasi cikdi hamile kalir kalmaz 9 ay boyunca igne vurulacam rabbim bizlere sabir versin hamile kalincada is bitmiyo ondan sonrasi daha stres yani bizler saglikli sigatli kucagimiza alana Kadar zorlu sinafimiz devem edecek.....

Ah bilsem canim bi inan ne oldugunu sok oldum saskinim bana iyi gittigini demislerdi benim ilk defa boyle bisi basima geliyor ama o transfere gitmekte baska bi mutlulkmus bugun onu anladim artik napcami bilmiyorum daha karnimin acisi gecmedi bile uzulmemek eldemi tatlim doktor odasina cagirdi bizi gule oynaya girdik nasilsiniz dedi iyiyiz iyi haberlerini verirsenz daha iyi olcaz dedim yuzu asikti inan cok zor dedi bana embryolk da igeldi ikisi anlatti iste sasirdim.soka girdim sanirim.tepki bile veremedim sonrada aglamaya basladim benle baya bi konustulat pes etmek yok sen guclusun felan diye onlarin bizi anlamasi cok zor ellerinde 3 tane embriyo varmis ama kalitesi iyi degil.transfer yapmayalim yoksa ya dusuk olur yada allah korusun sakat bile.olur dedi tamam dedik boynumuzu buktuk ciktik.elden bisey gelmiyor canim elbette gine denicem hep beraber denicez ama 6 ay dinlen sakin baslama dedi doktorum esimede 6 aylik bi tedavi verdiler bizde esimde sorun canim sizde neydi morfoloji sorunu var sekil bozuklulugu sayi az hepsi var umudum da kalmadi gibi bisey
Kader arkadasim.benim senin yanimda olmani cok.isterdim inan

Cnm bnm cok uzuldm ama napalm ne yasiyosak allahtn bak benmde supheliydi biliyosn transferim 2 tane toplanmsti
Biliyosn ama bilmyrz ki tutundu mu sonu geleck mi inan bana allahm gostermesn ama bnm sonucum negatfse daha zor en azndn olmcksa o 12 gunlj stresi yasamdn dilerim allahmdn tez vakitte toplan ve dzgun bi psikilijyke tekrr basla cnm cnku belki de durumunn sebebi psikolojin ve tum bunlarn sonucunda kucsgn dolsun ins hayatm

Cnm bnm cok uzuldm ama napalm ne yasiyosak allahtn bak benmde supheliydi biliyosn transferim 2 tane toplanmsti
Biliyosn ama bilmyrz ki tutundu mu sonu geleck mi inan bana allahm gostermesn ama bnm sonucum negatfse daha zor en azndn olmcksa o 12 gunlj stresi yasamdn dilerim allahmdn tez vakitte toplan ve dzgun bi psikilijyke tekrr basla cnm cnku belki de durumunn sebebi psikolojin ve tum bunlarn sonucunda kucsgn dolsun ins hayatm

Amin canim ins hepimizin kucagi dolsun hic oyle dusunme rabbim istedikten sonra tek yumurtayla hamile kaliyorlar ins sen guzel haberi vereceksin burda

Amin canim ins hepimizin kucagi dolsun hic oyle dusunme rabbim istedikten sonra tek yumurtayla hamile kaliyorlar ins sen guzel haberi vereceksin burda

Ins cnm bnm ama bak bnmde azalyo umutlarn e2im dusmus ve sanrm bu pek iyi bisey degil arastiriyorum sabahtn beri dusmesi pekte iyi biso degilms sanrm katbediyorm yine bir suru ilac takviyesine basladk ama ins yararli olur tatlm

haklisin Feriha kadinda sorun oldugunda rahatlikla careler ariyor ama erkeklerde oldugunda ne care araniyo nede dile getiriliyo bizim 4 tüb bebk denemesinde Doktor esime sperm tahlili verecen dedi disri cikar cikmaz söyledigimde acelesi var dedi ve öyle gecistirdi 4 tüb bebk denemeside 2 hamile kaldim biri bos gebelikdi biride kese gelismedi ama sebebi sperm kalitesizligi olabilir doktorlar bisey demedi 2 türkiye 2 Yurt disi bende sadece 7 yumurta cikiyodu sadece 2 tane kaliyor onuda Transfer ediyolardi rabbim ol deyince olur sadece sebeb lazim sonrada bendede kann pihtilasmasi cikdi hamile kalir kalmaz 9 ay boyunca igne vurulacam rabbim bizlere sabir versin hamile kalincada is bitmiyo ondan sonrasi daha stres yani bizler saglikli sigatli kucagimiza alana Kadar zorlu sinafimiz devem edecek.....

Evet canim biz gozumuz kara herseyi yaptiriyoruz inan kac kere girdik o ameliyathanelere aldigimiz kacinci narkozlar cektigimiz acilar ben pisman degilim ama.esime cok.kizginim.igne tedavisinden sonra bi tahlil yaptirsaydi bu olmazdi belki hic dinlemedi beni simdi diyincede sanki ogrenince elimize bisimi gececekti dedi yurudu gitti canim sen gine hamile kaldin buda bi umut bende de oldu bos gebelik zor allahim kimsenin basina vermesin sikildim artik ailemin yuzume bakip hergun iyimisin demesinden ben istemiyorum hic bana hastaymisim gibi bakmalarina sinir oluyorum ins yuzumuz gulsun bizimde

Evet canim biz gozumuz kara herseyi yaptiriyoruz inan kac kere girdik o ameliyathanelere aldigimiz kacinci narkozlar cektigimiz acilar ben pisman degilim ama.esime cok.kizginim.igne tedavisinden sonra bi tahlil yaptirsaydi bu olmazdi belki hic dinlemedi beni simdi diyincede sanki ogrenince elimize bisimi gececekti dedi yurudu gitti canim sen gine hamile kaldin buda bi umut bende de oldu bos gebelik zor allahim kimsenin basina vermesin sikildim artik ailemin yuzume bakip hergun iyimisin demesinden ben istemiyorum hic bana hastaymisim gibi bakmalarina sinir oluyorum ins yuzumuz gulsun bizimde

bizlerde böyle sinav oluyoruz bak bana yasanilmasi zor oln seylerin hepsini yasadim birsene icinde 10 defa narkoz almisim bu Kadar d hepsi bir sene icinde oldu ama Feriha önce cok üzülüyosun cokkk ama sonra rabbim sabir veriyo arkasina hemen care ariyosun umut dünyasi benim inaniyorum bir gün olacak rabbime güveniyorum yilbasinda yine tüb bebk yaptiracam 5. olacak amam vücüdum kaldirana kadarda olsa 10 kere deneyecegim benim ailemden gec görenler bilee aciyo ama hic aldirmiyorum cok Güclü oluorum kimsey firsatimi vermiyorum allahtan geliyor cünkü rabbim herkese bu yolda sabir versin emekleimizi bosa cikarmasin isyan etmeyelim insallah bir gün hepimiz anne olacagiz bu gün yarin ama olacagiz.... insallahh hayirlisyla....

Son düzenleme:
feriham benim doktorum son tedavide demişti ki, daha önceki tedavilerinde çok yumurta toplanmış ben bu defa daha düşük dozla daha az yumurta almak niyetindeyim, çok olmasına değil kaliteli olmasına ihtiyacımız var dedi. hakkaten de önceki tedavime göre daha az yumurta topladı ve 5. gün yerine 3. gün transferi yaptı. 8 tane falandı galiba döllenen, transfer gününe 4 tane kalmıştı, ikisi transfer edildi, ikisi donduruldu. sen o hesaplara girme. sonuçta yumurtlama problemi olan da tüp bebek yaptırıyor, bazısının 1 tane yumurtası çıkıyor ve dölleniyor onun da tutacağı varsa tutuyor. yapma öle hesaplar. doktoruna, şansına, Allah'a güven. koyver biraz kendini.

endometrium kalınlığım için de doktor demişti ki bir önceki tedavinde yeterli kalınlığa ulaşmamış demişti. havinin de bi kere kalınlaşmadığı için transferi ertelenmişti. sonra havin de dondurulmuşla hamile kaldı. e şimdi tazece gamze de söledi dondurulmuşla hamileyim diye. hanum efendi senin nasul ikna edebülürüz acaba? :)))

EZGİMEZ'cim canım, yazının üzüntülü bişey olduğunu ilk satırdan anladım, içinde bulunduğum pozisyon itibariyle kötü etkilenmemek için devamını okumadım. Olup biten her neyse Allah'tan güçlerin en fazlasını size vermesini diliyorum canım...
seni çok ıyı anlıyorum miragecim dert etme allah razı olsun inşallah sag salim bebeklerını kucağına alırsın tam zamanında ve vktınde kollarında olurlar mis kokularını koklarsın cnm kendıne çok ama çok dıkkat et lüftenn ve cok dua et Rabbıme...
Canım inan ağlayarak okudum. Çok zor şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun. Anlamazlar ne anlayacaklar. Şu ana kadar yediğimiz iğneleri de bilmezler her adet döneminde nasıl üzülüp ağladığımızı da bilemezler. İçimizde hissedince kıpırtılarını nasıl heyecanlandığımızı da bilemezler. Bir akrabam 6 ay arayla iki defa hamile kaldı birinde kalbi durdu öbüründe boş gebelik oldu. Belki ben ondan daha çok üzülmüşümdür. Bana dedi ki ben senin kadar üzülmedim ne üzülüyorsun. İki tane vardı zaten diye rahattı. Ne kadar zor elde edildiğini bildiğimiz için kaybedince de ne kadar büyük acılar yaşandığını da anlıyoruz emin ol. Rabbim iyisini bilir inşallah tekrar o duyguları yaşamak nasip olur. Ağlayabildiğin kadar ağla üzüntünü yaşaman kadar doğal bişey yok. Hep hayır bunun neresinde diye düşündürür şeytan ama ona da kanma sakın vardır bir hayrı de sabret canım.Allah sabrını emin ol verir.
sagol canım evett anlamıyorlar maalesef ne zorluklar çektiğimizi maddı manevi nasıl sarsıldığımızı boşver kafana takma dıyenler bile var tek duam Allah böyle diyenlere evlat acısı yaşatmasın bilmesinler ne demek olduğunu... o yuzdeen bi tek burda yazabildim içimi dökmessem çıldıracam yoksa..
ahh ahhh canim ne kadar üzüldümm anlatamam :14:ya nasil bagirdim saskinliktan basin sag olsun canimm :29: ALLAH sabir versiinn
cok sasirdim ücüz olduklari icinmi böyle oldu tabiki ne desek bos dünyada nasipleri yokmuss :14:
teselli edicek lafim yok aslinda ama genede takdir böyleymiss RABBIM sana ve kocana saglik versin sabir versin.
yok anlamazlar canim anlamazlarr :47::47: bizim cektiklerimizi kimseler anlamaz kolay kolay.
ne dmek kimseyi üzmek istemezdin hic kimse senin kadar üzülmez. anlat canim agla en azindan icine atmazsinn ALLAH korusun yaa hasta olursan üzüntüden kendine dikkat et.
bak üzüntü cok fena birsey böbreklerin iflas edebilir vucut kimyan bozulabilir ALLAH korusun canimm :48:ne olurr kendini birakma.
canımmm benım sagol tahmın ederım üzüntünü biz zor yakalıyoruz bu şansları maalesef çok kolay olmuyo herkes gıbı o yüzden değerli.. ne olursa olsun değerli evlat çünki başka bişeye benzemıyo
Cnm ilaç kullanınca istenilen kalınlığa ulaşıyor bende havinden biliyorum...ya lütfen artık negatif olmayı bırak bak 4 tanevar elinde döllendiğini biliosun pozitif düşünki öyle olsun sen böyle yaptıkça olumsuz şeyleri çağırıosun...

Diyebilecek hiç bir şey yok dondum kaldım Allah yardımcın olsun şu noktada üzülme demekimkansız nasıl bir sınavdayız bilemiyorum...o kadar üzüldümki anlatamam..ama maalesef hiç birimizin elinden bişi gelmiyor..kafanı dağıtmaya çalış da demicem çnkü hiç bir uğraş bunu alt edemiyorrr biz ne şanssız insnlarmışız arkadaşım çekeceğimiz varmış :(((( Sadece Allah a sığın diyebiliyorum çaresizce:((((((((
evet arkadaşım çekecegımız bı dert bı ımtıhanmış ki Rabbim bize verdı bı daha vermez inş Rabbım inş en kısa zaman da sag salım bebeklerımıze kavuşmayı nasıp eder...
çok üzüldüm Allah sabr versin Ezgi.
doğacak bebeklerinle inş. bu acıların küllenir cnm
sagol zyxell allah razı olsun canım amin inş Rabbim en kısa zaman da hepımıze sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasıp eder..
Guzel yurekli arkadaslarm yazmiyorum ama attiginiz her adimdan haberim var ;))) canlarm biz gunleri kovaliyoruz kuzularla bakalm beni neler bekliyo :/
Gamzecim cnm adina cok sevindim artk sende anne adaysn allahm kucagna almayi nasip eder ins :)
Ezgim cnm bnm allahm sennde gucunu toplamani ve yeni bir tedaviyle tekrar hamile kalmani ve anne olmani nasip eder ons cnm
Ferihaaaa cnm sen benden 1 milyon kat daha paniksin yaaa cnm bnm hakkinda hayrlisi transferinin ne zaman olmasi nasipse ins o zmn olur allahm hyrli saglikli evlatlar nasip etsin bitanem
Boyacim cnm alahm yeni tedavinde evlat sahbi olmani nasip eder ins en azndn bekleyp negatf gormktnse
Havincm cnm ins almssndr guzel kizini kucagna sag salim buyutrsun anali babali uzun omurlu olsun ins
Zyxell cnm allahm bu tedavni son tedavn nasip etsn kucagn dolsn ins cnm bnm
Aysegulu cnmm allahm seninde son tedavn olmasini nasip etsin ins te vakitte iyilesir alirsn bebislerini
Dilakiiiiizzzzz cnmmmmm grcen tedavmdr tek dert ortfm sendn cnm bnm yaaa allahm herseyn yolunda gitmesibi ve sag salim tedaviye baslamani ve son tedavn olmsni nasp etsn ins
Unuttugm arkadaslarmmm hepinizin sansi acik yumosu bol olsunnn ;)
sagol arkadaşım Allah razı olsun inşallah tekrar nasıp eder yüce Rabbımm
EZgi allah sabır versin senin imtihanın daha ağır olmuş.rabbim tez zamanda bu acılarını hafifletsin inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun canım
Ayşegulu çok geçmiş olsun inşallah rabbim bu sefer nasip eder bebiş.
Mirage sıkıntı yok dimi herşey yolundamı.

Büyüdüler canım çok şükür altı ayımız bitti inşallah sanada yakım bugünler. İkizmi yoksa seninde yanlış anlamadıysam iki tane mi transfer edildi

Baya kalabalıkmış topik:)
Havine bakınıyorum bu ara gelmemiş henüz. Diğer kızların tedavilerinide takip ediyorum meraklardayım duacınızım kızlar rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepinize

sagol canım aminn inşallah Allahım buyuk sabrını da verıyo bazen dayanamıyorsun ama tam düşecekken yetişiyo Rabbım ımdadıma...

HAVİNCİM kızını kollarına almıssındr şimdi ikinizede sağlık sıhat dılıyorum Rabbım evladınızı sıze bağışlasın....bizede dua et canım inşallah...

tedavıde olanlar sonuç bekleyenler Rabbım yardımcınız olsun gönlünüzden geçeni hayırlı eylesin..

transferı ertelenmiş bi kaç kişininde sanırım Rabbım yardımcınız olsun mutlaka vardır bır hayır... İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HEPİMİZ MÜCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ...

ALLAHIM SEN BUYUKSUN SENIN YANINDA HERSEYDEN ÇOK SEN BİZİ UNUTMA yARABBİ YÜREGİMİZ YANDIGINDA DİLİMİZDEN KÖTÜ SÖZ İSYAN ÇIKARTMA..

bizlerde böyle sinav oluyoruz bak bana yasanilmasi zor oln seylerin hepsini yasadim birsene icinde 10 defa narkoz almisim bu Kadar d hepsi bir sene icinde oldu ama Feriha önce cok üzülüyosun cokkk ama sonra rabbim sabir veriyo arkasina hemen care ariyosun umut dünyasi benim inaniyorum bir gün olacak rabbime güveniyorum yilbasinda yine tüb bebk yaptiracam 5. olacak amam vücüdum kaldirana kadarda olsa 10 kere deneyecegim benim ailemden gec görenler bilee aciyo ama hic aldirmiyorum cok Güclü oluorum kimsey firsatimi vermiyorum allahtan geliyor cünkü rabbim herkese bu yolda sabir versin emekleimizi bosa cikarmasin isyan etmeyelim insallah bir gün hepimiz anne olacagiz bu gün yarin ama olacagiz.... insallahh hayirlisyla....

Evet canim imtihan bitmemis demekki bizim bize aciyorlar ama kendilerine baksalar bi gecede anne olduklarini saniyorlar ama bence onlar benim gozumde bir hic elbette yaptircaz yola devam biz pes etmedikce rabbim onun mukafatini verecek bize benim skizdigim bi konuda herkez duyuyor herkez bi aciklama bekliyor ya ben unutmaya calisiyorum herkez mesj atip arayip duruyor ben insanlarla paylasmasini sevmem hic siz haric kayin valide gelmis kalbini kirdim canim sikildi inan sorup duruyor ya ben kendim bilemedim cevabini sanki acisini sen cektin bi dur da nefes alim yani cok canin sikildi vallahi bende en sonunda bi bagirmisim eline bisimi geccek ne sorup duruyon ya herkeze laf dustu diye kalkti gitti esiminde cani sikildi belli etmemeye calisti aman iste
Ins senin ve benim 5. Tedavimiz son olsun da bizde ailelerimizde kurtulsun artik tek istegim bu inan o narkozlar beni cok korkutur oldu vallahi ya bu sefer uyanamadim cok ugrastilar basimda

Canim benim kendi derdimden inan sana cevap bile veremedim
Sana ablamin hikayesi anlatcam
Ablamin cocugu olmuyordu 4 sene felan tedavi ama olmasi iste tedaviyle 3 bebeklere hamile kaldi ve hic kalkmiyordu hep yatiyordu canim 37 hafta hic kalkmamaca yatti anlican ben evli degildim ozaman annemde ben bakiyordum yardim ediyordum iste ve bi gece bi ates le bi agriyla doktora zor ulastik dogum.basladi baslicak ve igneler ustune igneler dayanamadi durmadi dogum bu agriya dayanamayip bayildi hatta bizde basinda surekli agliyorduk ve 3 gun dayandi dogum basladi iki erkek bi kizi dunyaya geldi bire 5 saat biri 2 gun biride 3 gun yasadi bebekler inan ablam odasinda sakinlestiriciyle duruyordu bizse ona bebeklerin yasadigini diyorduk umutla yatiyordu en son kizimizida kaybedince elimizde bebekler kaldik biri annemin elinde biri benim biri babamin ablamin kapisindan giremedik odasina babam nasil agliyor duygusal babacim benim ve pskolk yardimiyla dedik evet onun icin zor bi surecti birqz destek alarak ayaklandi ve bunu bana veren allah alanda allah dedi
Bunlari seni uzmek.hatirlatmak icin demiyorum inan
Doktora gittiginde ayni trdaviyi uygulucaz dedi kabul etmedi ve 7 ay sonra hamile kaldii kucagina aldi yavrusunu simdi bida oldu essek sipasi bi gorceksin o 3 bebegin guzelligini almis cok seker
Canim benim ins buda gecip ablamin hikayesi gibi olcak ben buna cani gonulden inaniyorum
Canim arkadasim

tatlım bu gün nerdeyse 12/13 gün oldu senden haber yok en azındna sağlıklıyız diye yazssanda merak etmesek...her açtığımda senden bi haber okumak ümidi ile açıyorum...inşallah yavrunda sende iyisinizdir....

merhabaa kızlar ne zamandır yazmıyorum ama takıpteyım ben 9.gune geldım ıdrar testınde hıcbısey cıkmadı buaksam gıdıp kan verıyım dıyorum artık cok sıkıldım beklerken ve stres oldum ınsallah pozıtf sonuc alırım pek umudum yok transferın 5.gunu e2 924 progesteron 30 cıkmıstı bunlar nekadar ıyı degerler onuda bılmıyorum allah hepımızın yuzunu guldursun dılerım

nerelerdesiniz... herlese iyi akşamlar...

gogicimm bekle az kaldı şurda 3gün daha sabret cnmm :) sonraa buraya kocaman hamileyim yazıcan bizde halayy cekicez :)) uzun zamandır halay çekemiyoruz :) o bahsettiğin değerlerin bhcg ile alakası yok die biliyorum boşve r şimdi onlları düşünmee

bebeğimizolsun nasıl giidiyor bekleyiş :)

mirage ,, havin sizlerden de güzell haberler bekliyoruzzz....

Back