Ah bilsem canim bi inan ne oldugunu sok oldum saskinim bana iyi gittigini demislerdi benim ilk defa boyle bisi basima geliyor ama o transfere gitmekte baska bi mutlulkmus bugun onu anladim artik napcami bilmiyorum daha karnimin acisi gecmedi bile uzulmemek eldemi tatlim doktor odasina cagirdi bizi gule oynaya girdik nasilsiniz dedi iyiyiz iyi haberlerini verirsenz daha iyi olcaz dedim yuzu asikti inan cok zor dedi bana embryolk da igeldi ikisi anlatti iste sasirdim.soka girdim sanirim.tepki bile veremedim sonrada aglamaya basladim benle baya bi konustulat pes etmek yok sen guclusun felan diye onlarin bizi anlamasi cok zor ellerinde 3 tane embriyo varmis ama kalitesi iyi degil.transfer yapmayalim yoksa ya dusuk olur yada allah korusun sakat bile.olur dedi tamam dedik boynumuzu buktuk ciktik.elden bisey gelmiyor canim elbette gine denicem hep beraber denicez ama 6 ay dinlen sakin baslama dedi doktorum esimede 6 aylik bi tedavi verdiler bizde esimde sorun canim sizde neydi morfoloji sorunu var sekil bozuklulugu sayi az hepsi var umudum da kalmadi gibi bisey
Kader arkadasim.benim senin yanimda olmani cok.isterdim inan
Evet bende progestan iğnelere okadar söylendimki sonra dedim bak A llah cezamı verdi keşke transferim olsaydıda iğnelere devam etseydm dedim ama insanoğlu işte kaybetmeden anlamıyoruz....aynı senn dediklerini bnde yaşadım cnm bizlede 2 dr emriyolog oturdu konuştu transdfer etsekte düşük ihtimal dedi hatta ben olsun yapalım dedm ama normal bölünme değil bu belki sakat olucak bu riski göze alıyormusun dedi bende alamadım (( cnmm sizde şu kaan hocayla bir temasa geçseniz belki işe yarar bizim morfoloji iyi sayı az bide hareket ama bbakalım 2 ay iğne ilaç tedavisi başladı eşim inş sonuç alırız...aynen cnm keşke izmirde olsaydın dertleşirdik