• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Nerlerdesiniz kayiplarami karistiniz ne yarin benim opum var heyacan basladi dua edin bana

Cnm bnm ben hep girip cikiyorm ama malum daha dun transferim oldu o yuzden teldn giriyorum telide esim dun vermedi bugun bende almadm pek o yuzden yazamdm cnm allahm tedavini hayorli etsin alllahm kucaklarmzi doldursn ins dualarm sennle bu arada cok svndm vazgecmedigine

slm kizlar hayirli aksamlarr :16:
cok oldu yazmiyalii. INSALLAH herkesler iyidir ddiyorumm malesef üzülen arkadaslar olmuss :5:
boyaci canimm :48: canim cok üzüldüm inan cok sasirdim ne diyicegimi bilmiyorumm :5: nasip kismet degilmis belkide transferden sonrada olmuyucakti böylesi hakkindan hayirlisi olmustur INSALLAHH. tez zamanda bebegine kavusursun hayirlisiyla.ne diyim kocanin ve senin cani sagolsun.
gogi arkadas hos gelmissin sende üp bebkle mutlu sona ulasirsin INSALLAHH :16:
bebegimizolsun masallahh :nazar: bebekelrini kucagina almissinn INSALLAH snede mutlu sona ulasirsinnn :16:
feriha seninde hayirli olsunn bayagi tereddütte kalmissin hic belli olmaz cok ümitli olmadigin icin bebesin sana süpri yapar sende mutlu son ulasirsinn INSALLLAHHHH :16:
baska kimse yok heralde :26: unuttuysam kusura bakmayin kizlar okuyorum ama aklimda kalmyiorr maleseff :47:
havin canim büyük ihtimalle su saatlerde bebegini cici kizini yavrunu kokluyorsunn:nazar::emir_bebek: ohhh mis miss dimii :16: RABBIM ömür boyu ayirmasin darisi bizlerin basinaaa :16: :16:
mirage sen nasilsin INSALLAH bebekelrin seni yormuyordurr ALLAH kavustursun kucagina almak nasip olsunn :16:
aysegül gecmis olsunn ALLAH sifa versin ve diger arkadslarr hepinize hayirli mutlu sagikli tabiki bol bl bebekli ömür diliyorumm :16::16:

Son düzenleme:
kızlar hepiniz desteğiniz için çok saolun..bakalım 2 ay sonra hemen başlıcam tekrar. 2 ay kadar sperm kaliesini artırmaya çalışıcaz yine kaan aydosla iletişime geçtik hayırlısı inş bu son olur ne yapalım ne kadar derse Allah o kadar denicez..bana kalsa ilk adetimle başlıcam da mecbur kaldım artıkk :)

feriha opun olmuştur cnm hakkında hayırlı inş yüzün hep güler ii haberlelr alırsın..

havinim minik kızını benm çinde öp... dilakız nerelerdesin kayboldun gittinn..sen neler yapıosun ?

Boyacı tatlım yikilmadik yola devam ediyoruz her defasinda bi umutla..su anda ameliyat acisiyla yatiyorum ama beynim kafam yeni baslayacagim tedavimde...daha baslamafan bu defada olmassa bi daha deneriz diyorum...feriha kendini üzmekten kocanı yikmaktan baska bisi yapmiyorsyn güclü ol kuzum bidaha bidaha oluncaya kadar devam rabbimin hazinesinde cok verecek ins..bu defa bak güzel olacak hersey...dila sen neler yapiyorsun canim benim...havinim cennet kokulunu benim icinde kokla rabbim analı babalı saglikli buyutsun hayirli omur versin insallah...))

Son düzenleme:
Nasilsiniz ben biraz saskin biraz uzgun ne oldugunu anlamadim 10 tane toplandi bnim icin cok az gibi geldi progesteron hormonuna bakilmis benim yuksek cikmis bu yuzden dondurma islemi olcakmis kizlar bu sekilde transfer olursa sonuc iyi olmaz dediler bekliyelim rahim kendini toparlasin kalinlassin sonra transfer ederiz dediler ne oldugunu anlamadim salak gibiyim bundada var demekki bi hayir gecen ben transfer olmasin biraz rahatlim diye aaglinca progestorana bakmislar hic boyle bisey duymamistim agrim da var gecmedi henuz ama bu agriyla kalkip pskolokla konustum cok sakinsin diye guldu baya bana kizlar benden bu tek korkum saglikli gelissinler ve cozulsunler yarini beklicez bakalim
.

:31:
Nasilsiniz ben biraz saskin biraz uzgun ne oldugunu anlamadim 10 tane toplandi bnim icin cok az gibi geldi progesteron hormonuna bakilmis benim yuksek cikmis bu yuzden dondurma islemi olcakmis kizlar bu sekilde transfer olursa sonuc iyi olmaz dediler bekliyelim rahim kendini toparlasin kalinlassin sonra transfer ederiz dediler ne oldugunu anlamadim salak gibiyim bundada var demekki bi hayir gecen ben transfer olmasin biraz rahatlim diye aaglinca progestorana bakmislar hic boyle bisey duymamistim agrim da var gecmedi henuz ama bu agriyla kalkip pskolokla konustum cok sakinsin diye guldu baya bana kizlar benden bu tek korkum saglikli gelissinler ve cozulsunler yarini beklicez bakalim
.

Canim bundada vardir bi hayir mutlka hic uzulme benimde ertelencekti yumurta sayisi 20 ustunde olsaydi doktoruna guven canim rahminde dinlnir kalinlasir hem hic olumsuz bisey dusunme kendini yipratma artik hayirlisi boyle demekki dondurulcak diyede uzulme sakin ne cok hamile kalan var dondurulmuslarla kuzum icini ferah tut zaman akip gider

.

üzülme cnm en azından elinde sonuç var eninde sonunda transferin olucak bak bana o kadar iğne ilaç havaya gitti elimde hiç bişi yok.. donmuşum var aslında ama ısrarla onuda transfer etmiyorlar... ööyle kaldım..geç olsun güç olmasın ne yapalım

üzülme cnm en azından elinde sonuç var eninde sonunda transferin olucak bak bana o kadar iğne ilaç havaya gitti elimde hiç bişi yok.. donmuşum var aslında ama ısrarla onuda transfer etmiyorlar... ööyle kaldım..geç olsun güç olmasın ne yapalım

:31:

Canim bundada vardir bi hayir mutlka hic uzulme benimde ertelencekti yumurta sayisi 20 ustunde olsaydi doktoruna guven canim rahminde dinlnir kalinlasir hem hic olumsuz bisey dusunme kendini yipratma artik hayirlisi boyle demekki dondurulcak diyede uzulme sakin ne cok hamile kalan var dondurulmuslarla kuzum icini ferah tut zaman akip gider

Saolun kizlar valla canim skildi baya ama transfer olupta hadi tutmazsa diye korktum bisey dedi ama doktorum benim yumurta hic bu kadar az olmamisti 10 tane oldu cok az geldi bana hadi cozerken bozulirsa aklima gelmeyen kalmadi valla sanki negatifi almisim gibi hissettim ama elimden bisey gelmiyor hic duydunuz mu siz pregestorenu felan simdi transfer olursa tutunma sansi dusukmus neden boyle oldu anlamadim gecen aglamistim transfer olmasin diye dualarim kabul mu oldu ne ama bugun duyunca sok oldum belkid cok temkinli davraniyorlar bilemedim dondurulmus embriyoyla hamile kalmak zor mus oyle okudum hep

Saolun kizlar valla canim skildi baya ama transfer olupta hadi tutmazsa diye korktum bisey dedi ama doktorum benim yumurta hic bu kadar az olmamisti 10 tane oldu cok az geldi bana hadi cozerken bozulirsa aklima gelmeyen kalmadi valla sanki negatifi almisim gibi hissettim ama elimden bisey gelmiyor hic duydunuz mu siz pregestorenu felan simdi transfer olursa tutunma sansi dusukmus neden boyle oldu anlamadim gecen aglamistim transfer olmasin diye dualarim kabul mu oldu ne ama bugun duyunca sok oldum belkid cok temkinli davraniyorlar bilemedim dondurulmus embriyoyla hamile kalmak zor mus oyle okudum hep

Canım ıstanbulda taksımde bır tup bebek merkezının labratuvarında ozmü öz dayımın kızı calısıyo bugun onunla konustum abla dondurılmuslarla hamıle kalan daha fazla sans yuksek dedı bunu sana morel olsun dıye demıyorum ınankı baska bısey soyleseydı onuda soylerdım yanı dondurulmuslar kalıtelıdır kotu olsa dondurmazlar zaten dedı cozdurduklerınde belkıde 2 tanesı bozulcak ama sındıden bunu dusunme kendını rahat bırak cnım senı negatıf olarak etkıleyen kısılerdende uzak dur lütfen

Canım ıstanbulda taksımde bır tup bebek merkezının labratuvarında ozmü öz dayımın kızı calısıyo bugun onunla konustum abla dondurılmuslarla hamıle kalan daha fazla sans yuksek dedı bunu sana morel olsun dıye demıyorum ınankı baska bısey soyleseydı onuda soylerdım yanı dondurulmuslar kalıtelıdır kotu olsa dondurmazlar zaten dedı cozdurduklerınde belkıde 2 tanesı bozulcak ama sındıden bunu dusunme kendını rahat bırak cnım senı negatıf olarak etkıleyen kısılerdende uzak dur lütfen

Cok saol canim benim daha ne olacagi belli degil valla belki havuz yontemi uygulariz dedi aman ne bilm hic basima gelmemisti bi pregesteron neymis hic bilmezdim vallahi ama belki bilnmese tutunma olmicakti odahada yikacakti beni hayirlisi bakalim yarin arayip haber etcekler kac tanesinin gelistigine yarini sabirsizlik la bekliyorum

canlar bu aralar giremedim maalesef dondurulmuş tedavi oldum bende 3.tedavim biliyosunuz elh. bu sefer Rabbim bana da nasip etti
boyacı canım üzme kendini vardır bunda da bi hayır
havin canım sende kızını almışsındır kucağına inş.
mirage canım senin kuzular nasıl?
şafakcım sen ve kuzunda iyisinizdir inş.
sonuç bekleyenler Rabbim size de bu sevinci hayırla yaşatsın inş.
feriha canım dondurulmuşta şans daha fazla oluyor benimde dondurulmuşla oldu elh.
ayşegül demet sizler nasılsınız unuttuğum varsa kusura bakmayın lütfen

canlar bu aralar giremedim maalesef dondurulmuş tedavi oldum bende 3.tedavim biliyosunuz elh. bu sefer Rabbim bana da nasip etti
feriha canım dondurulmuşta şans daha fazla oluyor benimde dondurulmuşla oldu elh.

Ay canim cok sevindim ya ins darisi basima cok uzuldum.transfer olmicak diye vallahi sana sorum kac tane dondurdular canim.kaci cozukdu bozulani oldumu bana acil. Cevap canim.benim.

cnm hiç az yumoşum die düşünme benmde ilknde 20 dii bunda 8 okadar kafama taktım bak sonç daha kötü oldu ve embriyoloğa sordum kalitesizmiydi neden bu kadar az dedm az olmasıyla kalitesiz olmasının hiç alakası yok aksine yumurtaların 1 .kalite söyleyecek hiç bişiyim yok yumurtalarına o kadar mükemmelki dedi sakın az olmasını kafana takma o yüzden..

gamzeemm sürrpriz oldu vallaa Allahım 9 ay karnında sonra da bir ömür sağlıklı hayırlı bir hayat versin..tebrikler cnmm...

Ayy hepimiz aynı anda oldu neredeyse arka arkayada pozitif. Y zarız inş...gönlünü ferah tut tatlım yani bnde tabi :)) çok teşekkr ederm duaların içinde bimukabele :))

Zyxell cnm senn transfer ne zaman belli mi ?

cnm cuma günü olacakmış transfer Allah izin verirse.

nete giremedim şimdi okudum, transferin iptal olmuş.ne desek boş
iğneler haplar ne yaşadığımızı bir biz biliriz.:(
tevekkül et cnm ne mutlu dondurulmuşların var.
inş. bundan sonrakinde pozitifi görürsün.

gamze senin adına çok sevindim cnm.darısı başımıza:)
Allah tamamına erdirsin inş.

Gamzecim tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum senin adına. Hayırlı rahat sorunsuz hamilelik geçirmen temennisiyle kendine çok iyi bak. Rabbim vaktinde kucağına almayı nasip etsin

ayyynasıl mutlu oldum anlatamam...rabbim sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah...anladığım kadarı ile geçmişi okumamışssın...ben miyom ameliyarı oldum yatıyorum....ocak gibi tekrar tedavim var bu defa bende buraya hiç girmeyeceğim...olursa süpriz olmazssa nasip....allaha emanet ol canım benim...

ayyy çok sevindim canım yaaa çok şükür Allahıma ne güzel bir imetle imetlendirdi senide,Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin anlatsana neler oldu evdee eşinin tepkisi asıl oldu sei tepkin merak ediyom işte.Buradakilere havin,mirae den sonra umut oldun tedaviye girecekler ne mutlu ...

gamze :)))) hani çizgi filmlerde karakterler şaşırınca gözleri bi dışarı çıkar sonra tekrar içeri girer ya :)))) işte yazını okuyunca tam öyle oldum. nasıl sevindim anlatamam sana. Allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah. Darısı diğer tüm bekleyen kader arkadaşlarımızın başına diyelim :)

dilakız nerelerdesin, kaybolmuştun uzundur...

ferihacım demek ki evrene hep güzel mesajlar yollaman lazım, demek çakraların açık duyuluyor isteklerin, transfer istemiyorum hazır değilim dedin dedin oldu. madem öle şimdi de dondurulmuşumu istiyorum ve tutacak diyeceksin sürekli. aksini yaparsan seni kulaklarından tavana asarım gelip. forumdaki diğer arkadaşlarına güvenme, onlar da benimle işbirliği yapacaktır kulaktan asma konusunda kuşkusuz. şimdi başla söylemeye, transferim bir an önce olsun istiyorum, dondurulmuşlarımı sabırsızlıkla bekliorum de. :))

gamze :)))) hani çizgi filmlerde karakterler şaşırınca gözleri bi dışarı çıkar sonra tekrar içeri girer ya :)))) işte yazını okuyunca tam öyle oldum. nasıl sevindim anlatamam sana. Allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah. Darısı diğer tüm bekleyen kader arkadaşlarımızın başına diyelim :)

dilakız nerelerdesin, kaybolmuştun uzundur...

ferihacım demek ki evrene hep güzel mesajlar yollaman lazım, demek çakraların açık duyuluyor isteklerin, transfer istemiyorum hazır değilim dedin dedin oldu. madem öle şimdi de dondurulmuşumu istiyorum ve tutacak diyeceksin sürekli. aksini yaparsan seni kulaklarından tavana asarım gelip. forumdaki diğer arkadaşlarına güvenme, onlar da benimle işbirliği yapacaktır kulaktan asma konusunda kuşkusuz. şimdi başla söylemeye, transferim bir an önce olsun istiyorum, dondurulmuşlarımı sabırsızlıkla bekliorum de. :))

Canim ya inan gozume uyku girmedi neden boyle oldu ya yardim et kiz bana azcik senin kac yumurta toplanmisti simdi dondurulirsa cozulirken sorun olursa hadi inan icimde bi sikinti 7 de bi kalktim.ablama gittim.uyandirdim kalk ben sikiliyorum diye bana uyku semesi kizm sen iyimisin dedi ben bi an icin olmazsa diyr korktum ondan demisim sanirim simdide transfr olmicak diye duyunca anestazili anestezili indim doktorun yanina daha yanima cikip anlatacak ti ben bi telas ayakta duramiyorum bana bisiler dedi ama anlamadin ordan pskolokla konusmaya gittim bana ne derse hayirlisi demisim bana guldu iyimisin sen sana sakinlestiricimi yapmislar diye boyleyim anlican cadi kiz seni bendende cadi olmada simdide 4 gozle bana gelecek telefonu bekliyorum ama dayanamayip.ararim heralde

Back