cnm bnm muayenem orda olmuyo ki doktorum 2de başlıyo muayeneye ilk beni alıyo o yüzden geç geliyorum yani Kıbrıs şehitleri sahil bazen karşıya geçiyoz bakalım yarın naparız bilemiyorum tam olarak :/
Ins cnm bnm sikilma iyisini dudun belkide bu kez senn ugurun o doktorun ellerindedir iyi yonden bak tatlm
sendede var mı canım ya ben çok heycanlıyımmm :/hımm doğru yaa unuttum ben onu canım ya tamam sankı ben senıde Ahmet bey muayene edıyo gıbı dusundum..
Bak hic boyle dusunmemistim mantikli aslinda ikinizinde haberlerini dort gozle bekliyorum beni internetin basinda daha fazla bekletmen tamam mi hemn guzl.haberlerle gelin
sendede var mı canım ya ben çok heycanlıyımmm :/
olmzmı cnm olmazmı dun aksam bıle ruyaalrımada opuya gırdım :) ama ınankı pozıtıf dusunup gıdıcne hersey yolunda lerlıyor bunu yasadım oyuzden kotu bısey dusunmek ıstemıyorum guzel seyler duyalım aksılık olmasın ınsallah
canım ben öyle garanticide olmak istemiyorum çünkü ilk tedavimde öyleydim ve çok büyük yıkım yaşadım o yüzden ben şuanda sadece dua ediyorum allahım bu kez ol demiş olsun ve bizimde kucağımız dolsunn
garantıcı olma canım ama olumsuz dusuncelerden arın derım tabıkıde rabbım bılır olup olmıcagını ama en azından teslımıyetcı olmak daha ıyı dıye dusunyorum dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımızden ınsallah guzel haberler alıcaz yarın ıkımızde heradımı stres bızm bebısler cok kıymetlı olcakk cooook :)
aynen cnm o günleri görürsem kurban kesçem zaten hep söylüyorum cnm allahım kucağımızı doldursun artık teslimiyetçilik dersen ben o konuda doktoruma çok güveniyorum onu asla bırakmayıda hiç düşünmem zaten Ahmet beyede bayıldım ve çok güvendim ayrıca allahım ol desin yeter ki bizim evlat sahibi olmamıza yol açsın
inşallah canım inşaşllah eevt Ahmet beyı bende cok sevıyorum guvenıyorum rabbım emeklerımızı bosa cıkartmasın ınsallah
amin cnm inş yarın sabah görüşürüz o zman hoşça kal :)
inş güzel haberlerimiz olur canım ben hemen doktordan çıkınca yazarım yanı en geç 15'desenn hangi günlerde olcak belli mi cnm opun bi tek bende mi var belirsizlik
Tamm canim guzel haberlerinizi bekliyorum ben daha yolun basindayim.bikere gittim kontrole daha hic bisey belli degl zaten doktorum gelmedende olmasin bakalim banada yarin ne diycekler
Tamm canim guzel haberlerinizi bekliyorum ben daha yolun basindayim.bikere gittim kontrole daha hic bisey belli degl zaten doktorum gelmedende olmasin bakalim banada yarin ne diycekler
Offf beklemek ne zormus allahm ya karnma agrilar girdi c stresten ayy napcm nasil sakinlescem yaabu arada goginin çarsamba opusu ins bnmde o fun olur yaaaa ;/
Aaa sakin ol.bakalim biraz ins seninde carsamba gunudur opun bulustunuz mu
Gogiyle tatlim
ayyy ben de heyecanlandım şimdi. yakında test tarihleriniz de belli olacak inşallah. geri sayım yapcaz tablodaaa. sonra hepsinin yanına hamile ikonu koycaz Allahın izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?