Ins canim hersey gonlunuze gore olsun cifter mutllulk yasiyalim burda
Ins cnm bu ay bizm mutlukuk ayimiz olsn insss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canim hersey gonlunuze gore olsun cifter mutllulk yasiyalim burda
Hadi hayirlisi cnm bnm sanrm senn bnden once olck opun bnmki daha belli degil :/ hakkimizda hayrlisi neyse o olsun ins ikimz icnde cnm bnde 9 9.30 gibi orda olurum heralde ins ayni gun olur opumuz cnm yaa :)
Canım bizler iyiyiz bebeklerimle. seni sormalı. Arada bakıyorum topiğe merak ettiklerimin arasındasın. Ne zaman başlıyorsun tedaviye. Dualarımdasın canım Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah.
bende ama cnm kasıgımdakı agrı ve batma normalmı pekı ben menopur 75 ve gonalf 150 cc vuruyorum cnım bugun 4. ıgneyı yaptım yarın kontrol işte bende 3yada 4gun daha yaaprım dıye dusunuyorum ama ıste kasıgıdan dolayıda tedırgın oldum evet cnm benım ılk denemem bende pco esıe morflojı sorunu var
nasılsın bacıııım? :)) biz de iyiyizdir inşallah yani ben iyiyim de inşallah onlar da iyidir, çarşamba günü detaylı ultrasonumuz var, yeni haberlerimizi o zaman vereceğiz. darısı hepinizin başına inşallah...
merve başka bir topicde forum hayatını sürdürüyor, geçen gün ben de merak edip baktım, birilerine kayınvalidesini anlatıyordu, parise yanlarına gitmişler, kayınvalidesi altınlarını almak istemiş, merve vermek istememiş falan, sinirlerini bozmuşlar. bildiğim o kadar. hkere zaten burada. gelip gidio hep. tubayı bilmiyorum.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayşarı hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam
boyacı canım seninde inş bu tedavin son olur bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana
inşaallah cnm bnm yaa tamam eğer eşimin bi planı olmazsa ben tabiki annem gelemediği için yine eşimle gelicem gerçi bn hep eşimle geliyodum o ayrıda çıkınca soldaki çaycıda buluşuyoruz dimi 9,30da :))ınsallah cnım benım carsamba gunu olucakmıs buyuk olasılıkla opum transfer ıcınde haftasonu yaparız dedı ınsallah pzt gunu kan degerlerıde guzel gelır ozaman pzt gunu kanı veren caycıda bekler :))) benımyanımda annem olcak gene canım
inşaallah cnm bnm yaa tamam eğer eşimin bi planı olmazsa ben tabiki annem gelemediği için yine eşimle gelicem gerçi bn hep eşimle geliyodum o ayrıda çıkınca soldaki çaycıda buluşuyoruz dimi 9,30da :))
Kızlar konumuzla ilgisiz ama tam tedavi sırasında bugn cnm cokk sıkıldı aranızda yardımcı olabilecek varmı bilmiyorum ama yazayım dedim belki ilgilenen vardır..
3 yıl önce çalıştığım firmada borçları nedeni ile hacz edilen 2 araca yeddiemin oldum .imza attım ancak yaşım 20 kanunları bilmiyorum çıkıncada feragat etmek aklıma bile gelmedi bugün bi tebligataldım evliyim daha 1'5 yıllık şokk oldum ne derim eşime diye.15 gün için de araçları teslim edin diyor bende değilki hiç bi zamanda olmadı zaten ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum bazı yerlerde hapis falan. ((
Kızlar konumuzla ilgisiz ama tam tedavi sırasında bugn cnm cokk sıkıldı aranızda yardımcı olabilecek varmı bilmiyorum ama yazayım dedim belki ilgilenen vardır..
3 yıl önce çalıştığım firmada borçları nedeni ile hacz edilen 2 araca yeddiemin oldum .imza attım ancak yaşım 20 kanunları bilmiyorum çıkıncada feragat etmek aklıma bile gelmedi bugün bi tebligataldım evliyim daha 1'5 yıllık şokk oldum ne derim eşime diye.15 gün için de araçları teslim edin diyor bende değilki hiç bi zamanda olmadı zaten ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum bazı yerlerde hapis falan. ((
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayşarı hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
ben ve kızım hala beklemedeyiz inş vaktini doldururda gelir meleğim
mirage canım az kalmış detaylı ultrasona ve hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin
bebeğimizolsu canım inş bu sefer rabbim gönlüne göre verir sakın styres yapma inş kaliteli yumurtaların oluşur
feriha canım sende hayırlısıyla başladın tedaviye bol bol kaliteli yumurtan oluşsun inş rabbim bu yolda daha fazla yormasın seni
boyacı canım seninde inş bu tedavin son olur bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana
apple arkadaşımızı merak ediyorum acaba hamileliği nasıl gidiyo
gamze asil ve ayşegül ve topiğimizim diğer güzel anneleri ve anne adayları inş hepinişzde iyisinizdir
evet cnım olsun esınde gelsın kuzum ne olcak artık onlarda bılıyolar herseyı :) soldakı caycıda bulsuuyoruz annemden tanırsın benı zaten :)))
Gogi ve bebegimolsun kiskandim.ikinizi zaten bu son siralar hep kiskancim.ben
o şirkete gidip durumu anlat benim başmı belaya sokarsanız sizin vergi kaçırdığınızı ve bunu bana zorla imzalattığınızı söylerim de çünkü eşim stajyer avukat ya ödeyecek yada hapis diyo.sen bu patronlarını bul canım çook üzüldüm ama eşine söyle mutlaka
Aynen cnm annenden tanirm evet ims opumuz ayni gun oluR YAA ben bunun icn dua ediyorum suan ama tabi hayrlysa oyle olsun sonrada gobusimuz en sonda kucagmz dolsun allahn iznyle
Gogi ve bebegimolsun kiskandim.ikinizi zaten bu son siralar hep kiskancim.ben
inş canımmm sen pzt gunu kan da verıcekmısın ıns carsamba ıkımız bırden gırerız opuya haftasonuda transfer dedı ınsallah oda denk gelır sonrda kontroller bırlıkte olurr :)
canımmm kıskanma keske sende burda olsaydın ozaman 3 müz bırlıkte olurduk bız burdanda senın yanındayız herzaman :)
Saol.canim isim saka benim zaten burda hep beraberiz bugn ablama gittim onla konustuk biraz kendini ikisinide hazirla sakin olmazsa aglama felan dedi simdi o.oyle.dedi ya bn tuhafim ya sanki olmicakmis gibi oldu konusulan dan bile etkileniyorum ben ya herkrzr aliniyorum anneme babama her dediklerine kusuyorum ben kimseyle konusmuyorum ben ya
yapma cnım oyle ya bak ıyı dusun hayaller kur ama cokda kaptırma kendını ıgnelerden dolayı hormonlarımız alt ust oluyo zaten ama kendını bunalıma surukleme ozaman negatıf oluyo herseyımız kan degerlerı bıle herhangı bır seyden kotu gelebılıo ben bana negatıf enerjı verenlerden uzaklastırdım kendıımı uzgunum ama kımse benden daha onemlı degıl kendımı kımın yanında mutlu huzurlu hıssedıyosam onlarla konusyorum sacma sapan laf eden ınsanlar var ne ıoldugunu bılmeden anlaamdan oyuzden sende oyleyap kafanı dagıt cık gez dolas ama hep olumlu dusun ınsallah busfeer olcak
inş canımmm sen pzt gunu kan da verıcekmısın ıns carsamba ıkımız bırden gırerız opuya haftasonuda transfer dedı ınsallah oda denk gelır sonrda kontroller bırlıkte olurr :)
canımmm kıskanma keske sende burda olsaydın ozaman 3 müz bırlıkte olurduk bız burdanda senın yanındayız herzaman :)
Ins canim ya olsun artik inan birinci ikinci denemelerde bende cok pozotiftim ama olmadikca yikimlar yasadikca sanki olmicak gibi geliyor bana ama ginede umut var olmazsa olmaz tabi bugun herkez durmus bana kendini hazir hissettiginde basla diyor yani kimse anlamiyor beni aman artik anlasinlar diye beklemiyorum ki ben kendimi hazir hissettigim icin degil. Yani herkez mecbur evlat var isin icinde o yuzdn basliyor bu tedaviye
Ben zaten gezip tozuyorum eve girmiyorum bile ins bu son olsun hepimz icin
Ahh cnm ahh hani daha oncede konusmstuk ya bizi anck bizler anlarir suru it beyinli insan var ve hic biseyden anlladiklarida yok onlar sadece bi gecede hamile kalp onun sefasini surup birde dogurmaktan anlarlar evlatx kalma korkusunu onlr bilemz sonrada ileri geri konusurlar offf cok zor insanlari anlamak cooookk ;/