carsamba gunu opuya karar verdı doktorum ınsallah opu sonrasıda hersye yolunda gıder bugunku heyecan ve stres yettı bana :)transfer ıcınde haftasonu dedı sanırım 3.gun yada 4.gun emrıyosu olcak
Canlarim benimde cuma gibi görünüyo opum ins hayirlara vesile olsun bizde sag salim tadalm anne babaligi
Gozun aydin canim gogiyle denk gelmemis ama olsun ins bu son olsun
Evet canım napalm nasip degilmis en azindan o gun bende orda olcam gidip onu görürümrabbim ins hepimize sonuncuyu nasip etsin artk daha faxla aratmasn
Yarin belki benimkide belli olur opu ama benn korku icindeyim ya bu sefr evlerde sessizlik yerine mutlulk olsun
Hadi canim hayirlisi artik ins bu tedavin senin ilk ve son olur rabbim bu kapilarda arartmaz daha fazla ins kaliteli yumuslar toplanip sana siki ski tutunur
Evet canım napalm nasip degilmis en azindan o gun bende orda olcam gidip onu görürümrabbim ins hepimize sonuncuyu nasip etsin artk daha faxla aratmasn
canımmmm benım ıyikı gorduk bugun bırbırmızı nasıl ıyı geldı ınsanın kendını anlayan bırılerı ıle konsuması anlatamam carsamba gunu gel mutlaka zıyaretımedogurunca kım bılır neler yaparızz :) ınsallah sende heemn pesıme gelcen cnım cok guzel sonuclarıda buraya yazıcaz allahın ıznıyle
Ins cnm cuma gunu bnmde opum vr cok dua et bzm en cok senn dualarn kabul olur cnm llahm senide evladna kavustursun sag salimselam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sğlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
beni sorarsanız daha bebeişime kavuşmak için gün sayıyorum cuma hayırlısıyla kontrol var doğum şeklim doğum yapacağım gün netleşecek hayırlısıyla
gogi ve bebğimizolsun canlarım inş hayırlısıyla kaliteli yumurtalarınız toplanır ve kaliteli kaliteli embriyolarınız oluşur rabbim bu sefer hayırlısıyla güldürsün yüzünüzü inş
feriha canım sen iğnelere başladınmı inş seninde bu tedavin son olur geçmişe bakamıyorum fazla bilgisayar başında oturamadığımdan
miragem canım inş sende iki meleğinde iyisinizdir
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sğlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
beni sorarsanız daha bebeişime kavuşmak için gün sayıyorum cuma hayırlısıyla kontrol var doğum şeklim doğum yapacağım gün netleşecek hayırlısıyla
gogi ve bebğimizolsun canlarım inş hayırlısıyla kaliteli yumurtalarınız toplanır ve kaliteli kaliteli embriyolarınız oluşur rabbim bu sefer hayırlısıyla güldürsün yüzünüzü inş
feriha canım sen iğnelere başladınmı inş seninde bu tedavin son olur geçmişe bakamıyorum fazla bilgisayar başında oturamadığımdan
miragem canım inş sende iki meleğinde iyisinizdir
carsamba gunu opuya karar verdı doktorum ınsallah opu sonrasıda hersye yolunda gıder bugunku heyecan ve stres yettı bana :)transfer ıcınde haftasonu dedı sanırım 3.gun yada 4.gun emrıyosu olcak
Canlarim benimde cuma gibi görünüyo opum ins hayirlara vesile olsun bizde sag salim tadalm anne babaligi
Hadi hayırlısı kızlar bende arkanızdan geliyorum bugündü kontrolüm yumoşlarım büyümüş ama daha var:)) perşembeye kadar iğnelere devam ..sanırım opum perşembe belli olur bakalım hepimiz için hayırlısı inş.çarşamba gogi cuma bebeğimolsun bakarsınız pazar da ben op u olurum 2 şer gün olur aramızda:)) valla artık heyecanlar başladı bende yaklaşık 1 haftaya kadar transferimiz yapılmış ve heyecanlı bekleyiş başlamış olur bakalım neler olacak
Miragem siz artık halay da çekemezsiniz bize :)).
Havin 3 gün klmış yaaa inanaamıyorum ne cabuk geçti zaman:)) sağğ salim kucağına al inşallaahh tüm hamişler için söylüyorum tabiii..darısı da başımıza
Yarin kontrolum var ama korkuyorum cunki adet sancisi gibi sanci var bugun sanki adet olcam da tedavi iptal olcak gibi ya benim duzensizd adetim hadi olursam yahic boyle olmuyordu
Kiiiiiz oglen bana kizn kimdi iyi dusunelim iyi olsun hwrsey yolunda gidicek hic uzulme sen tamam mi
Ins canim bu son olsun hepimz icin senin kontrol ne zaman
Ay benmiydim di ki ya o ben kendime gelince oldukca negatif baskasina okdukca pozitifim kiz ben ama inanki bugun korktum ya adet olcakmisim gibi siskinlik ve sanci var yarin bi olsa hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?