Evet canim hayat onlar icin cok basit isyediklerin herseylere sahip dedigin gibi bi gecede hamile kalip konusuyorlar bide bize bak tam 3 senedir doktorlarin kapisindayim ama bunada sukrediyorum sagligimiz yerinde cok sukur bu tedaviyi olabiliyoruz bence biz digr insanlardn cok farkliyiz cunku cunki biz zorluk icinde mutlulk ariyoruz ins bigun bizlerimi de kollarimz dolar
Amin cnm ins bizmde mutlulugumz gelir ins saglikli sihhatli eli ayagi duzgun evlatlarmz olsun ins yasadgm zorluklarn mukafati evlatlarmzla olsun
Ins canim bu son olsun hepimz icin senin kontrol ne zamanMerhaba kızlar. Birkaç gündür rahatsızdım öyle bakıp çıkıyorum arada. Karnım baya büyüdü bakalım ama hareket ederken falan çok korkuyorum bişey olacak diye. Arada gaz sancısına benzer sancılar çekiyorum insanın aklına herşey geliyor işte. İkide bir karnımı kontrol etmeye başladım bi acayip oldum(( Allahım cümlemize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Ins canim bu son olsun hepimz icin senin kontrol ne zaman
Bnm yarin cnm bakalm ins belli olur yarn opu gunum falan :)
Bnm yarin cnm bakalm ins belli olur yarn opu gunum falan :)
canım yarın ben sabah 9 gıbı ordayım gorusuruz bakalım yarın bızı neler beklıyo ınsallah sorunsuz gecırırırz yarınıda..
Ins canim sorunsuz gecer benimde sali gunu ama doktorum.yok.ya ondan biraz tedirginim
Cnm bnde 9.30 gibi orada olurum ins gorusuriz bu keZ hatta esim dedi 9da cikalm evdn bnde erken cikalm ben arkadasmla buluscsm dedim bakiyo oyleins yarin guzel haberlerimz olurcnm
:)))) ıyı demssın cnım hersekılde yarın gorusuurz canım benım muayene randevum 11 de kan ıcın erken gelıcem kanı verıp otururum orda sen gelene kadar sen yarın kan vercekmısın?
merhaba kızlar....nasılsınız ya benim net yoktu ne zamandır anca geldi ve şimdide burdayım nasılsınız neler var ? tedaviler başlamış mutlu sonlara az kalmış..rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah..vee güzelll haberler gelsin...:)))
ben her geldiğimde veriyorum cnm yarnda vericem ordan seni görür ahile fln geçerz biz çünkü randevum den sonra bnm inşallah artık yarın güzel haberlerimiz olur ben bu gece uyuyamam artık heycandan ://
hmm anladım cnm ben ılk defa vercem kan sonuclarıda kotu gelır dıye korkuyorum acıkcası ınsallah guzel gelır benımde heycanım var ya artık sorun cıkmasın ınsallah guzel seyler duyalım yarın carsamba ıkımızı bırden alsınlar opuya el elele gıdelım
ayy inş cnm yaa ben o kadar çok istiyorum ki anlatamam :/ cnm e2 yumurtalarınla doğru orantılı oluyo ztn yumurta durumun iyiyse kan değerinde öyle çıkar yani korkmainş yarın güzel şeyler duyarız allahım yüzümüze baksın yarabbim
ınsallah canımmm ınsallahh o 2 saatı nasıl gecırrım allah bılır..
cnm senn yine 2 saat ben napıyım 2de randevum bakalım bnm nasıl geççek bide senin az çok oturmuş artık benm nolcağım belli bile değil((
kuzum neden erkeene vermedıler ya bana derman hemsıre 11 e vereyım 9 gıbı kan ver dedı 2 saatte cıkıo sonuc cunku dedı keske az daha erkene verselermıs mesela 11 ben 11.30 sen ne guzel olurdu ne yapıcaksın okadar saat nerde vakıt gecırıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?