Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Sevindim ii geçmesine.yok cnm uzundu. Hatta doğum kotrol haplı uzun protokol die geçiyormuş bnmkisi ööle demişti hemş.

Evet bende dogum kontrol hapiyla baslamistim ayin 5 de randevum ama doktorum yok ya canim sikildi ama yinede gelcek
Ay bugun beklerken bi kadin muayene oluyodu odayi yikti ciglik cigliga kaldi nasil korktum disarda sanirim muayene olurken korktu

Canım başlangıç kilon kaçtı? Ben de başlarda kusmalardan dolayı kaşarlı tosta abanmıştım :))) Üzüm kayısı hoşafı ve tost. Yiyordum kusuyordum onlar da kokusuz diye yiyebiliyordum. Şimdi şükür iyiyim de bu ani açlıklar korkutuyor. Haftaya şeker yüklemem olacak biraz da ondan tırsıyorum galiba :))) Bugün bir arkadaşıma soruyorum doğumuna bir ay kaldı 6,5 kilo aldım diyor doğuma kadar 8'i bulur diyor :)) Dedim vah vah :) Ben de 5 kilo aldım ama zaten o kadar ilaçtan sonra 67 kiloya çıkmıştım halihazırda 72 kiloyum .

bnm ankaradan bi arkadaşımda ebeye gdp hamile kalmıştı sanırım masaj yöntemi bilmyorum net olarak

bugün ilk kontrolüme gidiyorum sizinle paylaşmak istedim
tedaviye başlamış olan arkadaşlar hepinizin Allah yardımcısı olsun inş. sonunda bebeklerimizi kucağımıza alırız.
heyecanlandım ya

hadi hayırlı olsun canım. bu defa mutlu son olsun inşallah. valla takip edemiyorum tarihlerinii, hepiniz aynı and başladınız tedaviye.

gözün aydın ferihacım :) sıkma canını benim de yumurta takibimi kendi doktorum yapmamıştı. yumurta toplamayı ve transferi yapsın da önemli olan onlar...özellikle transfer...

başlangıç kilom 58di, şimdi 68'im. ama boyum kısa 1,55. ikiz olduğu için normale göre 2 kilo daha ekle hadi ama o kadar yani :)) tam hız gidiyorum. bir de bu sabah sana mesajı yazdıktan sonra bir kustum ki ayıptır söylemesi, nasıl oldu neden oldu ben de anlamadım. 4. ayda bitmişti, hatırlattı kendini.

bnm ankaradan bi arkadaşımda ebeye gdp hamile kalmıştı sanırım masaj yöntemi bilmyorum net olarak

hmm daha once hıc duymadım bende oyuzden merak ettım

Ins iyilrdr cnm bnmkilr bu sfrde korkudan buyuyemyolar cnku diz arttramyo doktrm o yzdende dunya kdr igne vuruyoruz :/

kıyamam cnım ya haklsın ama napalım katlanıyoruz ıste az az odlguu ıcın dedııgn gıbı olsun cnm sonu guzel olsunda bız cektıklerımızle kalalım ınsallah

Saol.miragecim ins bundan sonrasida sorumsuz ca guzel bi sekilde devam eder simdiyr kadar hic umitlenmemistim ama merkezr gidip baslayinca sanki olcak gibi bi hisse kapildim ama hic yuzm gulmuyor mirage ne kadar da ugrassam olmuyor herkezn dikkatini cekmis dun hep oyle diyorlar bana belli etmemeye calisiyorum olmuyor
Benim doktorum sadece 10 gunlugne yokmus 3 kere feln baska doktora muayene olcam tabi opu ya ve transfere kendi doktorum gircek
Sen nasilsim.nasil.gidiyor hamilelik bebekler nasil bakalim basladilar mi seni tekmelemeye

mirage nasılsın nasıl gidiyo hamilelik,bu arada baban nasıl oldu?

iyiyim şekerim. hamilelik bolca kilo alarak gidiyor. göbeğim öne doğru gidiyooo gidiyooo :) babam çok iyi diyemiyorum. zatüre oldu bi de en son. okula giden bir kardeşim var evde (ikinci karısından), haliyle mikrop taşıyo eve, babam da kendine dikkat etmio, yine sigaraya başlamış. amaan bilmiyorum yani, ancak dua edebiliyorum onun için, elimden başka bir şey gelmio ki. bir de görüşmek istedi, kabul etmedim korkumdan zatüre falan. zor işler.

sen napıyosun? bıldırcınların napıyo? :))

ümit olmadan olmaz ki zaten feriham, ümit ne kadar yok desen de hep var. sabırlı ol, olacak Allahın izniyle. isyan etme, dua et. hissettiğin bütün hisler normal, ben de geçtim aynı yollardan, mutsuzluğun, zaman zaman belki kıskançlığın hep normal. kendine saldırma boşuna bu hissettiklerin için. sadece bir gün biteceğine inan ve sabret.

ben iyiyim herhalde, detaylı ultrason var çarşamba, biraz endişeliyim o yüzden. inşallah herşey yolundadır. bebekler iyi olduğu sürece ben de iyiyim.

Evet canim hatiliyorm seni benden farkin yoktu hep soru isaretleri vardi kafanda ama ne guzel oyle yada boyle bitti bakalim mutlu sona ulastin ins kucaginada alinca gulerek hatirlicaksin o gunleri simdi iste ben oyleyim dun bakiyorum millet kahkaha atiyor doktorla konusurken cok.rahatlar ben se konusmuyorum bile icime kapandim kaldim kiziyorlaar bana ama benim elimde degil gulemiyorum yada gulmeyi unuttm doktordan cikinca kuzenimle bulstum sen nedn boylesin bi konussana dedi durdu bende kafam agriyor diye geldim eve ins benim de biter bu gunler senin gibi ikiz annesi olurum ins ne guzel yazmasi bile beni heycanlandiyor anne kelimesi

Size bi sorum okcak transferden sonra kac gun yattinz neler yaptinz yemegnzi feln yaptinz mi bi bakiyosun biri yatinca kan dolasimi olmadigi icin tutunamaz diyor bi bakiyosun biri ayaktaysan bebek tutunamiyor diyor ben 3 kere denemm dede hep yattim ama bunu oyle gecirmek istemiyorum ayakta olcam hep oyle dusunuyorum kismet olursa sizinde fikrinizi almak istiyorum

Ins cnm o gunleri gorsem unuturm bugunleri ama suanda cok aciyo artk cnm suzgec gibi oldm resmn kaniyo moraryo dahada vurcm yani dusun igne vurck yerm kalmdi anne olmk gercktende mesakatli biseymis ama yavrularmz icin deger yeterki onlari kucaklayp koklayabilelem (

Cnm bm herkesi bilmoyorum ama ben gecen sefrr cok gezindm bu kez sadece wcye kalkcm gerisi esime gelsn gitsin o eve gun icinde yedirsin icirsin geri gitsin isine yani yapck bisey yok

Cnm bm herkesi bilmoyorum ama ben gecen sefrr cok gezindm bu kez sadece wcye kalkcm gerisi esime gelsn gitsin o eve gun icinde yedirsin icirsin geri gitsin isine yani yapck bisey yok

Benimde kafam katisti resmen ya yatsan tutunmaz diyorlar gezinsen insanin ici rahat etmiyor ne kadar mesakatli bi yol bu birincide bile tutanlara imreniyorum ya
Canm senin ignelerin kalcadan mi yoksa gobek ve koldan mi

Canim bana da doktorum oyle yat filan demedi normal hayatima dondum transferden sonraki 1 gun.... Yemegimi de pisirdim, evimi de topladim, disari da ciktim... ama abartmadan yapmak dogrusu sanirim, cok fazla yorulmadan hareketli olmak hem dolasim sistemine, hemde annenin psikolojik olarak daha ii hissetmesine yardimci oluyor... Tabi belki biraz yavaslamak dogrusu ama durmak degil diye dusunuyorum....

valla, kucağıma alınca gülerek mi hatırlarım bilmiorum ama şu andaki durum sadece kendi derdimden arınmış olmam. ama gülümseyerek hatırlamak diye bir şey olmuyor, çünkü hep düşünüyorum sizleri, özellikle de geceleri...her gece duamda tüm evlat isteyenler için dua ediyorum. dünyada bundan çoook çok daha büyük dertler var biliyorum. ama evlatsız kalma korkusunun ne olduğunu bizzat yaşamış olduğum için bunun da ağır bir duygu olduğunu biliyorum. Allah hepimizin kucaklarını sağlıklı evlatlarımızla doldursun inşallah. Allah gönlüne göre versin, gönlünde ikiz varsa ikiz versin inşallah :)

ben önceki 2 defasında 3 gün yatıp kalmıştım. sonuncusunda 1 hafta yattım, sadece wc ve banyo için kalktım. durum tamamen tesadüf, ister yaat ister kalk. tamamen tesadüf.

Dualrin da eksik etmedigin icin bizleri cok tesekkurlr canim iste hep insan arkasindakini dusunuyor suan bendende zor durumda olan insanlari dusunuyorum benmde belki olacak belki olmicak bi yolun icerisinde yuruyup gidiyoruz bakalim sonumz iyi olsun ben gulerek hatirlamaak tarafindayim ins sonu guzel olsun baska ne isterim rabbimden
Ben o gun gelsin bakalim pek yatmicam gibi geliyor cnki yatarak gecirdigim zaman kendime cok sitres yapiyorum evin icinde isimi gorurum heralde

Banada demiyor normal hayatina don diyor ama bn eve gelince kalkamiyorum bile korkuyorum bisey olcak diye ne zahmetler acilar cekiyoruz cunki bisy olursa suclulk hissetmekten korkuyorum

Banada demiyor normal hayatina don diyor ama bn eve gelince kalkamiyorum bile korkuyorum bisey olcak diye ne zahmetler acilar cekiyoruz cunki bisy olursa suclulk hissetmekten korkuyorum

bi de ben şimdi 1 hafta yattım ya, o 1 haftanın sonunda yürümeyi mi unuttum artk nolduysa, koridorda yere bir damla su damlamış sürahiden, ben de ona bastım kaydım mı :)) düşmedim ama düşer gibi oldum bmyle belim bi gitti geldi. kıyametler koparmıştım yattığım boşa gitti die. anneannem de diodu ki kızım delirdin mi sen pamuk ipliğiyle mi tutunuyo bu çocuklar :))

Benimde kafam katisti resmen ya yatsan tutunmaz diyorlar gezinsen insanin ici rahat etmiyor ne kadar mesakatli bi yol bu birincide bile tutanlara imreniyorum ya
Canm senin ignelerin kalcadan mi yoksa gobek ve koldan mi
Cnm sadece gobekten ama tabi gun asiri kanda veryrm e2 icin anlicagn suzgece dondum dahada ucu sonu yok ne zmna kadr devm etcz bilmyz hic yumoslarm bi kvama gelseydi ama su var yani yinede hi umrmda drgl bunlar yetrki kucagma alym yavrumu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…