Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Bn 10 gibi fln geliyorum cnm anca faxlanyo o yuzden yinede denk geliriz belki bnm agrim var bugun yumoslar iyice hale yola giriyo galiba ayy ben cok heycnliyim yaa bakalm hayt bize neler getirck bide korkular olmasa ahhhh ://

ınsallah cnm bızde erken gelıcezz randevum 11.30 da ama erkenden orda oluryuz :) sen sımdı kactane kac doz kullanmıs oldun cnm gonal f i ben bugun 2.yaptım daha kasıklarda bısey yok ıyı dusunelım ıyı olsun korku bendede var ama kendımı rahatlatmaya calsıyorum

Cnm ama bnm artk opum olck yani ya pzt yada sali yani 20.yi vurdm bn sona dogru yaklsyrm yani ins bn gcn sfr hep iyi dusndm cnm ortadym yani suanda

Ve bu tedavimde ilk kontrole gidiyorum artik son kontrol olsun ins buda bitsin seneye bebeklerimz kucaklarimzda olsun

Günaydın kızlar. Garip bir açlık içerisindeyim. Devamlı yemek istiyorum ama garip bir durum. öyle açlık gibi değil yemesem bayılacak gibi oluyorum çok başım dönüyor. Sabah namaza uyanıyorum ellerim uyuşuyor karıncalanıyor. Siz de oluyor mu ?? Bu arada tedaviye başlayan arkadaşlarım inşallah bebeklerine kavuşurlar hayırlısıyla.

öyle açlık durumları bende daha başlamadı ama başlamadan 10 kilo aldım zaten :)) başlarsa nolcam bilmiyorum. normalde yediğimden daha fazla yemediğime eminim ama oluyor işte. ilk aylarda mide bulantısından hep karbonhidrat yüklendim ondan oldu sanırım. parmaklarımda karıncalanma bir kez oldu bana. 2 gün önce de sabaha karşı bacağıma kramp girdi. magnezyum eksikliğinden olur dediler. muz yemek lazımmış. bilmiom artık. ama anlattığın şeyler daha önce orda burda okuduğum ve normal olan şeyler...

bugün ilk kontrolüme gidiyorum sizinle paylaşmak istedim
tedaviye başlamış olan arkadaşlar hepinizin Allah yardımcısı olsun inş. sonunda bebeklerimizi kucağımıza alırız.
heyecanlandım ya

gogi,bebeğimizolsun,feriha,zyxell hadi güzel haberlerle gelin inşallah. Herşey gönlünüzce olsun ve bunlar son olsun inşallah.

Mirage ve Şafak maşallah size. Bebeklerle büyüyorsunuz sizde Rabbim hayırla sağlıkla doğum yapmanızı nasip etsin inşallah.

Havinim beni sormuşsun. İyiyim ben beklemedeyim. Bu adetimle dr.la görüşmeye gidecem sanırım. Aralık gibi belkide başlamış oluruz.

Kızlar bişey sorucam size. Bi yakınımız ebeden bahsetmiş anneme. Bu yakınımız kendi arkadaşının tüp bebek deneyip hamile kalamadıktan sonra bu ebeye gittikten sonra hamile kaldığını anlatmış. Şimdiye kadar hiç böyle bişey düşünmedim. .bu ara hatta akapunktur araştırmasındayım yani herşeyi bilimsel olarak araştırıyorum. Siz ne diyorsunuz bu ebe işine bi umut işte kafam karıştı:44:

Son düzenleme:

Ins cnm allahm hepimize sin olmasini nasip etsin ve geleck yil kucaklarmz dolsun
Ebe napiyoms ki

tesekkur ederım canımm allah senınde yolunu acık etsın ınsallah dolsun kucaklarımız..ebe ne yapıyomus canım bazıları belını felan cektırıyo ama bu ebenın ne yaptııgnı merak ettım ben :) akupuntur dersen benım arkdaım 3.tup bbegnde hamıle kaldı ve transfer akupuntr yaptırmıstı cok rahatlamıstı transferde kasılmamak rahat olmak cok oenmlı cunku..sen ebenın ne yaptıgnı ogren cnım bence nasıl bısey uyguluyomus acaba

Cnm ama bnm artk opum olck yani ya pzt yada sali yani 20.yi vurdm bn sona dogru yaklsyrm yani ins bn gcn sfr hep iyi dusndm cnm ortadym yani suanda

20 ıgnenınde dozu 50 cc mıydı canım baya fazla ıgne olmussun sen adetın 2.gununden buyanamı 20 ıgne cok dazla geldı yagozum korktu sımdı benım doktorun bana demesı adetının 12.gunu ortalam toplarız yumurtalalrını dedı oda 7 kasıma falan denk gelıo 15 kasıma kadar hersey bıtmıs our dedı 10-13 kasımdada transfer yaapr dıye dusunuyorum ınsallah saglıklı emrıyolarımız olur cuma gunu gelıceksın ama gene demı?

Anca girebildim sukur hersey yolunda hatta gecen seferkinden daha iyingidiyo dedi ama belkide beni rahatlatmak icin soyledi lucrin 10 cc di 5 e dustu yarinda lucrinle gonel f ignesine baslicam 225 cc bu igneyi hic kullanmamistim degistirdi doktorum
Bu arada doktorm amerikaya gidiyormus 10 gunlugune kontrolumu baska doktorlar yapcak bu beni biraz uzdu doktorum gelene kadar sabretcez bakalim
Bu ay tedaviye baslayan baya cok ins hepimizn birden kucaklari dolar

Ve bu tedavimde ilk kontrole gidiyorum artik son kontrol olsun ins buda bitsin seneye bebeklerimz kucaklarimzda olsun

hayırlı olsun cnm birlikte başladık desene iğnelere..

bugün ilk kontrolüme gidiyorum sizinle paylaşmak istedim
tedaviye başlamış olan arkadaşlar hepinizin Allah yardımcısı olsun inş. sonunda bebeklerimizi kucağımıza alırız.
heyecanlandım ya

hadi hayırlısı cnm inş. son tedavin olur..

Cnm nptn ne haberler var benm dokttorum yavas gitmek istiyo ben boyle giderse islemlerim sizinle ayni zmana denk gelck

bak ben yetiştim sana iğnelere başladım bugün:))

şimdilik sadece puregon vuruluyorum 150 cc. ilk yumurta kontrolümde pazartesi yani yaklaşık 15 güne transferim olur heralde..

Masallah herkz tedavide benn ilk kontrokn du bugun iyi gecti baklm senn kisa protokok sanrim

Cuma gunu gelcm cnm bnm tedavi seklim boyle olmk zornda cnku bordn vurdk mu ohss olma riski oluyo o zmnda transfer uzuyo ondn cnm korkma yani

Hadi hayrlsi tatlm ins hepmz icin iyi olur bu son ignelermz olur :)

Hadi hyrlisi cnm ins ayni gunlerde transfermz olur ayni gunde kucagmz dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…