selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları bayadır uğrayamadım topiğe inş hepiniz iyisinizdir beni sorarsanız şükürler olsun iyiyim işte bebeğimle gün sayıyoz haftaya kesin doğum şeklim belli olacak ona görede kavuşma gününü bekleyeceğim inş
feriha canım inş bu tedavin son tedavin olur bu sefer ne olursa olsun hep kendini rahatlat stres yapmamaya çalış stres biliyosun bu tedevide en olumsuz etken inş hayırlısıyla bu tedavinin sonunda güzel haberlerini okumak nasip olur bizlere rabbim güldürsün yüzünü doldursun kucağını inş
bebeğimizolsun canım senin tedavi ne aşamada inş herşey yolundadır rabbim seninde doldursun kucağını inş
boyacı canım sen ne aşamadasın başladınmı tedaviye inş bu sefer son tedavin olur
asil ne durumda acaba
gamzede bayramdan sonra falan tedaviye başlıyacağım diyordu gamzeyi çok merak ediyom inş herşey yolundadır sıkıntı falan yoktur
miragam canım sen nasılsın kuzuların maşallah büyüyolar rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin darısı bu topikteki tüm canlara inş doktorun detaylı ultrason için sana bişey dedimi canım 20 haftaya döndün bu haftadan sonraki hafta detaylıda bebekleri inceliyolar bir sıkıntı varmı diye sana doktorun bu konuda bişey söyledimi
ismini unuttuklarım kusuruma bakmayın bu topik bizim mutluluğumuzu acımızı paylaştığımız beraber ağlayıp beraber güldüğümüz topiğimiz rabbim bundan sonra hep pozitif güzel haberler duymamızı nasip eylesin inş
Amin havinim artik bir mucize olsun senin ki gibi olmazlardan olsun ins bende mutlulugumu paylasirim bu topikte bazen cok darariyorum ama rabbim buyuk icime bi ferahlik veriyor artik son sansim pgt ye guveniyorm bazende sinirlerim bozulup aglama kirizlerine giriyorum sizleeri gormesemde cok seviyorum dogumda aklina gelirse bizlere cok dua et kuzunu gununde kollarina alman nasip olsun ins saglikli bi bebek olur ins rabbim herkezin gonlune gore versin
Bu arada kizimizin ismi ne olcak hic dusun dun mu besigi felan tam mi aldin mi butun eksikleri