Bizim yerimzde baskalari olsaydi napardi bilmem bi dogum yapiyorlar rezillik diye bagrisiyorlar omasaya yatinca ben feln o. Ameliyat elbisenin icinden cikamz oldum.hic acizlanmiyoruz o ignelere sabrini veriyor rabbim mutlu bile oluyoruz o igneleri yaptikca iste icimize isledi annelik belkide kolayca anne olsak bunn kiymetini hic bilmicektik demi tek istegimz bebek evin nesesi o igneler viz gelir tirus gider benm ilk denemem de baska biyere yaptirmistik gobekten igne yerine cogu kalcadan di transfer oldu 30 tane igne verdiler sabah aksm vuruluyodum yer kalmamis ti resmenCnm sadece gobekten ama tabi gun asiri kanda veryrm e2 icin anlicagn suzgece dondumdahada ucu sonu yok ne zmna kadr devm etcz bilmyz hic yumoslarm bi kvama gelseydi ama su var yani yinede hi umrmda drgl bunlar yetrki kucagma alym yavrumu (
bi de ben şimdi 1 hafta yattım ya, o 1 haftanın sonunda yürümeyi mi unuttum artk nolduysa, koridorda yere bir damla su damlamış sürahiden, ben de ona bastım kaydım mı :)) düşmedim ama düşer gibi oldum bmyle belim bi gitti geldi. kıyametler koparmıştım yattığım boşa gitti die. anneannem de diodu ki kızım delirdin mi sen pamuk ipliğiyle mi tutunuyo bu çocuklar :))
Benim kasiklarim cok agriyor bugun hareket ederken zorlaniyorum neden olmus olabilr acaba ya bukadar hic olmamisti daha once
Bizim yerimzde baskalari olsaydi napardi bilmem bi dogum yapiyorlar rezillik diye bagrisiyorlar omasaya yatinca ben feln o. Ameliyat elbisenin icinden cikamz oldum.hic acizlanmiyoruz o ignelere sabrini veriyor rabbim mutlu bile oluyoruz o igneleri yaptikca iste icimize isledi annelik belkide kolayca anne olsak bunn kiymetini hic bilmicektik demi tek istegimz bebek evin nesesi o igneler viz gelir tirus gider benm ilk denemem de baska biyere yaptirmistik gobekten igne yerine cogu kalcadan di transfer oldu 30 tane igne verdiler sabah aksm vuruluyodum yer kalmamis ti resmen
Aynn cnm dun arkdslar vardi xok agir gecti hamileleigi ama sumdi iyi yani ilk 3 4r ay cok cekti icimdn dedm. Ki ne yasadn acaba snra onlar gidince esimle konustuk dedim cok catlams karni bana gosteriyo o da dedi ki sende acip morluklarni gosterseydn karninin biz o gunu gorebilmek icin neler cekiyoz
Ay canim gozlerim doldu valla ne anlasin onlar hamile kaliyolar bulanti cekiyoz diye acizlaniyorlar o bulanti bizim.icin hic bisey olur
Daha bugun baslicam o igneye 225 cc senin ne kadr 5 kutu aldik okadar kullncakmisim ilk defa kullncm o igneyi ama simdiden boyle oldum ben kasiklarim baski yapiyor resmn ay mutlu bitsin bunun sonu ya hepimz icin burda halay cekelim bugun bebek gore gittim nasil guzek kokuyor mis gibi kucucuk allah bizede nasip.etsin artik son olsun bu ya
Cnm biz zten o gunleri gormek icin yasiyoz oyle degil mi :)ama onlara o bile cok geliyo biz oblarin yannda baska seylerde yasiyoz ama rabbim sabrni veriyo hic acizlenmiyoz
Ins cnm rabbim bizlerede gostersn o guzel gunleri bu acilar yanmiza kar kalsn
Agriyi baskilayicilar mi yapyo acaba ya beni de bi gorsen ayakta zor duruyom :/
Size bi sorum okcak transferden sonra kac gun yattinz neler yaptinz yemegnzi feln yaptinz mi bi bakiyosun biri yatinca kan dolasimi olmadigi icin tutunamaz diyor bi bakiyosun biri ayaktaysan bebek tutunamiyor diyor ben 3 kere denemm dede hep yattim ama bunu oyle gecirmek istemiyorum ayakta olcam hep oyle dusunuyorum kismet olursa sizinde fikrinizi almak istiyorum
Evet canim bizi bizden baskasi anlayamz ins bizde goruruz guzel gunleri valla canim nedn oldugunu biiyorum hic boyle bisey olmamistim baski oluyo resmen baya acitiyor
Ins cnm ya ayni duygulari Yasiyoruz biz ayni acilari paylasiyoruz :/ ahh cnm sen beni bide muayene sonrasi gorsen(
Cnm bn gecen sefer ohss olmustum ya o yuzden 50 cc vuruyorum ama bnm canmi decapeptyl daha cok yakiyo gonal f o kadar degil yani benm kask agrim oluyo 2dir muayene sonrasi sizde gun asiri mi gidiyosunuz kontroleNasil oluyorsun canim muayene sonrasi merk ettim simdi seni bu arada sen gonal f yi kac dozla basladin doktorum bana 225 demisti baya cok geldi bana cc si hem cok acitiyor o igne ya offf ne zor is bu ya
Cnm bn gecen sefer ohss olmustum ya o yuzden 50 cc vuruyorum ama bnm canmi decapeptyl daha cok yakiyo gonal f o kadar degil yani benm kask agrim oluyo 2dir muayene sonrasi sizde gun asiri mi gidiyosunuz kontrole
Evet bende dogum kontrol hapiyla baslamistim ayin 5 de randevum ama doktorum yok ya canim sikildi ama yinede gelcek
Ay bugun beklerken bi kadin muayene oluyodu odayi yikti ciglik cigliga kaldi nasil korktum disarda sanirim muayene olurken korktu
yarın ılk kontrolum varrr ve ben cok heyecanlıyım bugun sag kasıgımda batmalar oluyo ve agrıyo sag kasıgım yarın daha adetımın 6.gunu bukadar kısa surede yumurtlar buyumusmudr?korkuyorumm
Gogicim zannetmem daha 6 günde istenilen büyüklüğe geleceğini tabi kaç cc vurunuyordun bilmem ama en az bi3-4 gün daha vurulup önümüzdeki hafta ortası opun yapılabilir..senn ilk denememiydi ?
Olsun cnm sonucta transferine kadar gelir dr.un sorma başka dr girmesini hiç istemiyorum muayeneye bazı dr,lar cok hain davranıyor hastaya bi muayne bile mahvediyor insanı hiç bizim canımız yokmuş gibi davranıyorlar sinir oluyorum...erkekler daha iyi valla bayan dr,lar özellkle cok fena oluyor
Haviiinnn az kaldı doğuma bak doğumda bize dua etmeyi unutmıcan heee:))
Mirage senn erkek tosunlar nasıl annesi onlara şimdiden maaşşaallah diyelim uzun ,hayırlı,sağlık ömürler dileyelim ....
Bebeğimolsun sen daha ne kadar iğne vuruncan...
Lalecim bebişler nasıl zor dimi ama bi okadar da mutluluk vericidir...
Kızlar merve ve hkere vee tubadefekti den haberi olan var mı acaba...tabi ne yapsınlar bebişlerden başlarını kaldıramıyorlardır... :))
Bendede olmistu ohss bende korkuyorum ondan serumlarla atlatmistim opuda kac serum yedim bilmiyorum doktorum seni seruma bogduk feln demisti bana
O dedigin igneyi hic duymadim daha once vurulmadim da ben lucrin le gonal f yi vuriyorum ama gonal f de yakiyo belki cok oldugundan dir ins bi sorun cikmaz ya
Olsun cnm sonucta transferine kadar gelir dr.un sorma başka dr girmesini hiç istemiyorum muayeneye bazı dr,lar cok hain davranıyor hastaya bi muayne bile mahvediyor insanı hiç bizim canımız yokmuş gibi davranıyorlar sinir oluyorum...erkekler daha iyi valla bayan dr,lar özellkle cok fena oluyor
Haviiinnn az kaldı doğuma bak doğumda bize dua etmeyi unutmıcan heee:))
Mirage senn erkek tosunlar nasıl annesi onlara şimdiden maaşşaallah diyelim uzun ,hayırlı,sağlık ömürler dileyelim ....
Bebeğimolsun sen daha ne kadar iğne vuruncan...
Lalecim bebişler nasıl zor dimi ama bi okadar da mutluluk vericidir...
Kızlar merve ve hkere vee tubadefekti den haberi olan var mı acaba...tabi ne yapsınlar bebişlerden başlarını kaldıramıyorlardır... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?