Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Amin havinim artik bir mucize olsun senin ki gibi olmazlardan olsun ins bende mutlulugumu paylasirim bu topikte bazen cok darariyorum ama rabbim buyuk icime bi ferahlik veriyor artik son sansim pgt ye guveniyorm bazende sinirlerim bozulup aglama kirizlerine giriyorum sizleeri gormesemde cok seviyorum dogumda aklina gelirse bizlere cok dua et kuzunu gununde kollarina alman nasip olsun ins saglikli bi bebek olur ins rabbim herkezin gonlune gore versin
Bu arada kizimizin ismi ne olcak hic dusun dun mu besigi felan tam mi aldin mi butun eksikleri

kızlar banada antalyada bi dr..ismi söyleyin lütfen çok kararsızım.. iliyorsunuz bu 3. denemem olucak ve artık iyi yerden iyi bi dr..başlamak istiyorum...burda yani antalyada özel anadolu hastanesi diye bi yer var...geçen gün hafif bir kalp ağrısıyla oraya gittik..hani kalp krizi falanmı diye ama allaha şükğr yapılan ekg ve eko da bişey çıkmadı biz veznede hesap ile uğrasırken bi bayan geldi ve konyada ki eurofertil burayadamı şube açtı dedi ve benim ilgimi çekti hemen ilk görüşmeye girdim...)) dr..ismi toguç gürbüz ve antalya eurofertilin subesi açılmış..buna kadermi dememmi lazım...ilk 2 tedavimde euroferti...3.burda karşıma çıkıyor napmalıyım...tonguç beye baştan sona tedavilerimi anlattım ve miyomlarımın alınmasına karşı olduğunu söyledi oysaki konyadaki dr..miyomunu bu defa alalım dedi...kullanılan ilaçlarının dozlarının çok fazla verildiğini yumurtaların bu kadar uyarılmasının doğru olmadığını söyledi..ben gol-f dozunu konyadaki dr..225 mg...çekmemi söylemişti burdaki dr..ise 150 mg yeterli dedi kafam çok karısık fikirlerinize ihtiyacım var...ferihacım tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah bu defa rabbim yüzünü güldürecek allah yardımcın olsun...topik çok boş hamile kalanların hepsi yok oldular doğum yapanlarda bebeklerinin telaşından giremiyorlar rabbim bizleride onlardan eylesin inşallah....

Cnm bn takip surecnndeym bugun doktordaydm yine onumuzdeki hafta pzt sali opu olck sonrada rabbm nezaman nasip ederse transfer yaplck ins rabbim bizimde kucagimizi doldursun sizinde sag salim kavusmanizi nasip etsin ins :)

Sonunda beklenen krmizilar geldi ve is ciddiye bind artik tedavi bndan sonra basliyor bakalim obur ay bu vakitler nasil olcaz ins hepimizn gobusu dolu dolu olur rabbimden tek istegimz bu

haydi gözün aydın. Allah inşallah gönlündekini verir. Bu tedavinin sonucunda bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah ferihacım.

havinim hoş geldiiiin, ben de seni merak ediyordum. doğurdun sanıyorum her kaybolduğunda kız. benim detaylı ultrasonum 6 kasım çarşamba saat 17:30da canım.

ayşegülüm, benim şimdiki doktorum da dozajları önceki doktorumdan farklı vermişti. ayrıca önceki doktorum 5. gün transferi yapmıştı, bu 3. gün transferi yaptı. doktorlar bir önceki tedavinde alınan sonuçları değerlendirip farklı uygulama yapabiliyorlar. doktor ne derse onu dinle canım. ama önce güvenilir doktor mu onu araştır bakalım netten.

Cnm bn takip surecnndeym bugun doktordaydm yine onumuzdeki hafta pzt sali opu olck sonrada rabbm nezaman nasip ederse transfer yaplck ins rabbim bizimde kucagimizi doldursun sizinde sag salim kavusmanizi nasip etsin ins :)

hadi hayırlısı canım. inşallah her şey çok güzel olacak bu defa. her gelişmeyi yaz mutlaka, meraktayız.

Canm ben aptal gibi kaldim ya gine kahve rengi geliyor bu ya bi ara kirmiziya donmustu ama doktorumu aradim adettir o gel dedi ama adet degil.biliyorum napmaliym ben ya hersey ust uste gelir zaten ben

Canm ben aptal gibi kaldim ya gine kahve rengi geliyor bu ya bi ara kirmiziya donmustu ama doktorumu aradim adettir o gel dedi ama adet degil.biliyorum napmaliym ben ya hersey ust uste gelir zaten ben

adettir canım...kullanılan ilaçların tamamı hormon dolayısı ile bütün vücüdumuzu etkiliyor..rahat ol ve gir hadi hayırlısı olsun inşallah...

mrb kızlar nasılsınız işler dolayısıyla yoğunum ondan pek giremiyorum ama ara ara girip okuyorum

havincim az kaldı doğuma hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
mirage canım senin yavrularda büyüyor maşallah
diğer kızlar sizden ne haber

Cnm ztn bnm doktorm bana gittigimde cok gelmiyo demi adetin normale gore az heralde demisti yani kullandigimz ilaclardn dolayi byle oluyo ayni olmstm bnde kirkma yani cnm bnm sende simdi diceksin ki soyleyene bak evham delisi

Saol cnm guzel dilegin icin ins sende sag salim kucklarsn yavruşlarni haber veririm tabi cnm paylasmak iyi geliyo banada ")

Cnm ztn bnm doktorm bana gittigimde cok gelmiyo demi adetin normale gore az heralde demisti yani kullandigimz ilaclardn dolayi byle oluyo ayni olmstm bnde kirkma yani cnm bnm sende simdi diceksin ki soyleyene bak evham delisi

Yarin sabah randevu alip gitcez bakalim az geliyor ama adet degil sanirim doktorumu aradim bugun adettir o dedi ama degil benim korkum adet olup olmamasida degil aslinda duzensiz oldugu icin tutunmayi engellemesi amn ya bitse su gunler bi

Yarin sabah randevu alip gitcez bakalim az geliyor ama adet degil sanirim doktorumu aradim bugun adettir o dedi ama degil benim korkum adet olup olmamasida degil aslinda duzensiz oldugu icin tutunmayi engellemesi amn ya bitse su gunler bi
Cnm rabume jalms artk ama allahn iznyle ondn busey cukmz bak gorceksin cunku bnmde oyleydi yani ha gelms hagelmmemis allaha cok sukur bak bu sorunumda yok

Kizlar napiyosunuz kmse yok yine ferihacm cnm naptn nasl gecti kontrolun gogo nerelerdesin kizlaaaarr nerdesiniz hepiniz kisacasi

Sonunda beklenen krmizilar geldi ve is ciddiye bind artik tedavi bndan sonra basliyor bakalim obur ay bu vakitler nasil olcaz ins hepimizn gobusu dolu dolu olur rabbimden tek istegimz bu

gözünaydın cnm..son tedavin olsun inş...

iyiyiz gamzecim.saolasın sen nasılsın ? ne zaman başlıcaksın bayram sonrası diyordun yanlış mı hatırlıyorum :)

havin saol cnm beni sormuşsun..bugün regl oldum yarın hayırlısıyla iğnelerime başlıyorum inş..tabi kontrol de var bir asilik çıkmazsa.. birde histereskopi de parça almışlardı benden onun sonucunu da yarın alacağım.. bakalım neler olacak.. senin de az kaldı doğuma inş sağ salim kucağına alırsın hayırlısıyla...

Boyaci canm hos geldin sende basladin demek tedaviye ins sorunsuz gecer butun hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz ins

ınsallah cnım senın randevun kacta benım 11.30 da

Bn 10 gibi fln geliyorum cnm anca faxlanyo o yuzden yinede denk geliriz belki bnm agrim var bugun yumoslar iyice hale yola giriyo galiba ayy ben cok heycnliyim yaa bakalm hayt bize neler getirck bide korkular olmasa ahhhh ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…