Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Simdi o korku bende var canim adet olmak.gerekirken koyu kahve bi renk geliyor bu gun 2. Gun ve gecmedi kirmiziya donrmi diye bekliym cok korkuyorum tedavi iptal olurmu diye

korkma cnım stres yapınca gecııyo kahve kahve baslaıdysa doner kırmızıya sabaha gelır ferah tut ıcını sen nerde tedavı goruyodun?

tamam cnım ben bugun adet oldum pzt gonal f e baslıcam hep kafama takılıyodu adet olamassam dıye ama oldum sonunda :) bak bukez lutfen ben gormessem seslen heyecandan ben gormem yanlıs anlama :)
tmm cnm inş denk geliriz :) dozu fln belli oldu mu nasıl başlıcn hmn

Simdi o korku bende var canim adet olmak.gerekirken koyu kahve bi renk geliyor bu gun 2. Gun ve gecmedi kirmiziya donrmi diye bekliym cok korkuyorum tedavi iptal olurmu diye
cnm sanrm başladn baskılayıcı iğnelere onların yan etkilerinde yazıyo zaten bnde öyle oldum bu ay korkma bişicik olmaz

Canim benim hadi ins bu sefer hersey yolunda gider ama ben biraz sasirdim.benim ilk dusukte anlasilmisti pihtilasma oldugu senin neden bu kadar gec olduki herseyin hayirlisi artik

slm Feriha Burda 3 düsük sonrasi arstirmaya basliyolar buranin kanununa göre 2 defa tüb bebek türkiye 2 tüb bebk yurtdisi olmusdu ik tane de normal oldu 3 gebelik yasadim 3.defa kürtac oldum Yurt disinda ve sonra arastirmaya basladilar cok sükür herseyin Zamani ve vakti var o kayiplari yasayacakmisim hayirlisi insallah bundan sonra herse hayirlisyla iyi gider.

Amin insallah 4 kere tüb bebek denemesi yasadim 2 yurtdisi 2 türkiye 2 tane normal gebelik yasadim 1 tüb bebek denemesi ve normal yyolla 2 defa hamile kaldim toplam 3 gebelik gecirdim Yurt disinda 3 gebelik sonucu arastirma yapiyorlar kader Zamani ve vakti sgeldiginde saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insalahh,

korkma cnım stres yapınca gecııyo kahve kahve baslaıdysa doner kırmızıya sabaha gelır ferah tut ıcını sen nerde tedavı goruyodun?

Ins canim ya hem baslamk istemiyordum simdide olmicak diye korku basti demkki istiyormusum ben konya eurofertilde tedavi oluyom canim

Bunlar yasanacakmis canim elden bisey gelmiyor ins sorun er yada gec ortaya ortaya cikmis ins bundan sonra hepimizin yuzu guler

tmm cnm inş denk geliriz :) dozu fln belli oldu mu nasıl başlıcn hmn

evet cnım once baskılayıcıları kullandım 0.25 cetrotıde yarında 150 doz gonal f kullanıcam cuma kontrol ıste hayırlısı ınsallah

Ins canim ya hem baslamk istemiyordum simdide olmicak diye korku basti demkki istiyormusum ben konya eurofertilde tedavi oluyom canim

ıcını ferah tut canım bende su evreye kadar tup bebek yapıcakmısım gıbı gelmyodu hıc adet oldu dun ve daha yenı ınandım :) korkma herseyın guzel olucagına hayırlıısı ne ıse rabbım onu versın cnım korktukca korkularımız basımıza gelıyor cunku ınsallah son kez our bu asama

allah yardımcın olsun cnım gercekten cok zor seyler yasamıssın benım ılk denemem suandakı tedavım ancak baslamadan once bakıldı pıhtılasmaya falan en azından tedavısı olan bır durum ıyı tarafından bakalım ınsallah bırdaha kotu bısey yasamassın saglıkla gelır bebegın cnım

Kizlar ben hala adet olmadim kahverengi geliyor siyaha yakin cok korkuyorum ya haditedavi iptal olursa

Kizlar ben hala adet olmadim kahverengi geliyor siyaha yakin cok korkuyorum ya haditedavi iptal olursa

ferihacım ne zaman doktora gıdıceksın bıranonce ara sor ıstersen yada gıt derım ben doktora tedavın ıptal olmaz ınsallah ama neden boyle kana cevırmedı hala tedırgın beklemektense ıcın rahat eder dıye dusunuyorum

Canim adet olunca gitcektim.iste bide adet duzensizligi olmamasi icin hap kullaniyorum yarin son gun bitiyor o bitince olurum diyordum ama bu kahve akinti korkttu beni aslinda byle oluyordu benim ama ikinci gun adete donerdi kullandigim ignede mi yapti acaba diyorum yarin aricam doktorumu bakalim ne dicek ins gerk kalmadn yarin olurum

adet duzenleyıcı dedgıın ılac ne canım bende dogum kotnrol hapı kullandım hapım bıttıkten sonrakı 3.gun oluyorum ben adet gene bu ay oyle oldum cnım doktorum hesaplamıstı zaten hapın bıtmedıgı ıcınde tam olarak gelmemıs olabılır yarın ara sor ıcın raht eder ama bence ılacın bıtmedıgı ıcın tam gelemıyo cnım

Canim olairista diye bi dogum kontrol hapi belkide oyledir ama zaten bende adet duzensizligi var di boyle kahve rengi lekeler ara da hep oluyordu simdi o lekeler beni korkuttu ben bi sorun cikmasindan korkuyorum ayin 14 de lucrin igneye basladim ben hesaplamisti doktorum su gunde olursun diye ama hatirlayamadim ins yarin olurum ya

Armazda 10 gun olck ins nasip olursa cnm ayyy ben hem con heycnlym hemde cok korkuyorum (

selam kızlar,

ferihacım ben senin yerinde olsam doktor regl olduğunda gel dediyse rengine bakmadan kanama geldiğinde giderdim. bence al randevunu git direk, rengine falan bakma, sıradışı bir durumsa söyler zaten doktorun.

doktor oyle dedyse olursun cnım ılacında bıtıyomus ıstersen ara sor doktora ıcın rahat etsın bekle kana donusmasını derse beklersın kotu dusunme lutfen pespese guzel haber vercdez burdan ınsallah

Sonunda beklenen krmizilar geldi ve is ciddiye bind artik tedavi bndan sonra basliyor bakalim obur ay bu vakitler nasil olcaz ins hepimizn gobusu dolu dolu olur rabbimden tek istegimz bu

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları bayadır uğrayamadım topiğe inş hepiniz iyisinizdir beni sorarsanız şükürler olsun iyiyim işte bebeğimle gün sayıyoz haftaya kesin doğum şeklim belli olacak ona görede kavuşma gününü bekleyeceğim inş

feriha canım inş bu tedavin son tedavin olur bu sefer ne olursa olsun hep kendini rahatlat stres yapmamaya çalış stres biliyosun bu tedevide en olumsuz etken inş hayırlısıyla bu tedavinin sonunda güzel haberlerini okumak nasip olur bizlere rabbim güldürsün yüzünü doldursun kucağını inş

bebeğimizolsun canım senin tedavi ne aşamada inş herşey yolundadır rabbim seninde doldursun kucağını inş

boyacı canım sen ne aşamadasın başladınmı tedaviye inş bu sefer son tedavin olur

asil ne durumda acaba

gamzede bayramdan sonra falan tedaviye başlıyacağım diyordu gamzeyi çok merak ediyom inş herşey yolundadır sıkıntı falan yoktur

miragam canım sen nasılsın kuzuların maşallah büyüyolar rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin darısı bu topikteki tüm canlara inş doktorun detaylı ultrason için sana bişey dedimi canım 20 haftaya döndün bu haftadan sonraki hafta detaylıda bebekleri inceliyolar bir sıkıntı varmı diye sana doktorun bu konuda bişey söyledimi

ismini unuttuklarım kusuruma bakmayın bu topik bizim mutluluğumuzu acımızı paylaştığımız beraber ağlayıp beraber güldüğümüz topiğimiz rabbim bundan sonra hep pozitif güzel haberler duymamızı nasip eylesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…