Simdi o korku bende var canim adet olmak.gerekirken koyu kahve bi renk geliyor bu gun 2. Gun ve gecmedi kirmiziya donrmi diye bekliym cok korkuyorum tedavi iptal olurmu diye
tmm cnm inş denk geliriz :) dozu fln belli oldu mu nasıl başlıcn hmntamam cnım ben bugun adet oldum pzt gonal f e baslıcam hep kafama takılıyodu adet olamassam dıye ama oldum sonunda :) bak bukez lutfen ben gormessem seslen heyecandan ben gormem yanlıs anlama :)
cnm sanrm başladn baskılayıcı iğnelere onların yan etkilerinde yazıyo zaten bnde öyle oldum bu ay korkma bişicik olmazSimdi o korku bende var canim adet olmak.gerekirken koyu kahve bi renk geliyor bu gun 2. Gun ve gecmedi kirmiziya donrmi diye bekliym cok korkuyorum tedavi iptal olurmu diye
Canim benim hadi ins bu sefer hersey yolunda gider ama ben biraz sasirdim.benim ilk dusukte anlasilmisti pihtilasma oldugu senin neden bu kadar gec olduki herseyin hayirlisi artik
merhaba ınsallah bırdaha yasamassınız aynı durumu ben suanda tup bebek ıcın ıgnelerımı oluyorum sızın tup bebekmıydı dusuguunuz neden bunu soruyorun tup bebek oncesı kanda pıhtılasma varmı yokmu zaten bakılıo cnım benım bakıldı ve benımde cıktı pıhtılasma suanda ecoprın kullnıyorum transfer sonrasıda kan sulandırıcı ıgne kullanıcam ... ınsallah saglıkla gelır bebegın tup bebege gerek kalmaz
korkma cnım stres yapınca gecııyo kahve kahve baslaıdysa doner kırmızıya sabaha gelır ferah tut ıcını sen nerde tedavı goruyodun?
slm Feriha Burda 3 düsük sonrasi arstirmaya basliyolar buranin kanununa göre 2 defa tüb bebek türkiye 2 tüb bebk yurtdisi olmusdu ik tane de normal oldu 3 gebelik yasadim 3.defa kürtac oldum Yurt disinda ve sonra arastirmaya basladilar cok sükür herseyin Zamani ve vakti var o kayiplari yasayacakmisim hayirlisi insallah bundan sonra herse hayirlisyla iyi gider.
tmm cnm inş denk geliriz :) dozu fln belli oldu mu nasıl başlıcn hmn
Ins canim ya hem baslamk istemiyordum simdide olmicak diye korku basti demkki istiyormusum ben konya eurofertilde tedavi oluyom canim
Amin insallah 4 kere tüb bebek denemesi yasadim 2 yurtdisi 2 türkiye 2 tane normal gebelik yasadim 1 tüb bebek denemesi ve normal yyolla 2 defa hamile kaldim toplam 3 gebelik gecirdim Yurt disinda 3 gebelik sonucu arastirma yapiyorlar kader Zamani ve vakti sgeldiginde saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insalahh,
Kizlar ben hala adet olmadim kahverengi geliyor siyaha yakin cok korkuyorum ya haditedavi iptal olursa
ferihacım ne zaman doktora gıdıceksın bıranonce ara sor ıstersen yada gıt derım ben doktora tedavın ıptal olmaz ınsallah ama neden boyle kana cevırmedı hala tedırgın beklemektense ıcın rahat eder dıye dusunuyorum
Canim adet olunca gitcektim.iste bide adet duzensizligi olmamasi icin hap kullaniyorum yarin son gun bitiyor o bitince olurum diyordum ama bu kahve akinti korkttu beni aslinda byle oluyordu benim ama ikinci gun adete donerdi kullandigim ignede mi yapti acaba diyorum yarin aricam doktorumu bakalim ne dicek ins gerk kalmadn yarin olurum
adet duzenleyıcı dedgıın ılac ne canım bende dogum kotnrol hapı kullandım hapım bıttıkten sonrakı 3.gun oluyorum ben adet gene bu ay oyle oldum cnım doktorum hesaplamıstı zaten hapın bıtmedıgı ıcınde tam olarak gelmemıs olabılır yarın ara sor ıcın raht eder ama bence ılacın bıtmedıgı ıcın tam gelemıyo cnım
evet cnım once baskılayıcıları kullandım 0.25 cetrotıde yarında 150 doz gonal f kullanıcam cuma kontrol ıste hayırlısı ınsallah
ıcını ferah tut canım bende su evreye kadar tup bebek yapıcakmısım gıbı gelmyodu hıc adet oldu dun ve daha yenı ınandım :) korkma herseyın guzel olucagına hayırlıısı ne ıse rabbım onu versın cnım korktukca korkularımız basımıza gelıyor cunku ınsallah son kez our bu asama
Kizlar ben hala adet olmadim kahverengi geliyor siyaha yakin cok korkuyorum ya haditedavi iptal olursa
Canim olairista diye bi dogum kontrol hapi belkide oyledir ama zaten bende adet duzensizligi var di boyle kahve rengi lekeler ara da hep oluyordu simdi o lekeler beni korkuttu ben bi sorun cikmasindan korkuyorum ayin 14 de lucrin igneye basladim ben hesaplamisti doktorum su gunde olursun diye ama hatirlayamadim ins yarin olurum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?