Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canim sendemi tedavidesin ay herkez ayni anda ins cifter mutlulk yasariz burda bende ignelerimi oluyorum daha yoln basindayim ben adetimi bekliyorum

bende suanda adetımı beklıyorum cnım 3 tane cetrotıde oldum sımdı adet olcam ıste 28 ekımdede gonalf ve menopura baslıcam uzun prtokol benım senın nasılhangı ıgneler var?ınsallah cnm hepımız cıfter cıfter alalım kucagımıza :)

Benimde uzun protokol ben lucrin kullaniyorum valla bundan sonra hangi igneoldugunu sormadim aynidir onceki tedavimle benim uzun protokolda azda olsa gebelk oldu kisada olmadi hic bide pgt yapilcak onub icin uzn protokl olcak

Benimde uzun protokol ben lucrin kullaniyorum valla bundan sonra hangi igneoldugunu sormadim aynidir onceki tedavimle benim uzun protokolda azda olsa gebelk oldu kisada olmadi hic bide pgt yapilcak onub icin uzn protokl olcak

anladım cnım 2.denemem mı bu?esınde sorun varmıydı benım esım 2011 yılında varıkosel amelıyatı oldu hala morfolojı sorunu yasıyoruz ınsallah ılk denememde mutlu bıter sonu butu ısteyen arkadaslarımın tez zamanda once göbüşleri sonra kucakları dolsun ınsallah

seni cok merak edıyorumm ya nerdesın ne ddı doktorr guzel haberlerle gel ınsallah ıptal olmasın cnım habersız bırakma bızı

Cnm haberler iyide giremdm dediki yanlslkla dogru yapmissinz boyle daha iyi olms dedi buyukler buyums kucuklr kalms onlar buyumck ve ohss ilmcksn allah nasp ederse dedi

Yok canim benim 4. Denemem yuzum.hic gulmedi 3 tane deneme yaptik ama olmadi bu son olur ins
Bugun arkadasima gittim dogum yapmisti icim bi hos oldu benim kollarm.bombos onun kendine ayiracak vakti yok 3. Cocugu arka arkaya oldu benim 3 de tutsaydi simdi 3 tanede benim olacakti diyom

Cnm haberler iyide giremdm dediki yanlslkla dogru yapmissinz boyle daha iyi olms dedi buyukler buyums kucuklr kalms onlar buyumck ve ohss ilmcksn allah nasp ederse dedi

canımmmm bak gordunmu herseyde vardır bı hayır dıye bosuna dememıslerr cok sevındım ınsallah bundan sonrada hersey yolunda ılerler kuzumm :)

nasıp cnım benımde benden kcuuk kuzenlerım var evlenır evlenmez hamıle kaldılar pespese dogurdular falan duusnuyorumda bende keske heemn olsaydı dıyorum allah buyuk canım benım bızımde olcak ınsallah morel bozmayalım pozıtfı olalım poztıfı cekelım

Benim hic pozitif bi tarafim kalmadi sanirim cok gerginm barut gibiyim elimde degil sizleride geryorum biraz uzak durmak en iyisi sizlerede etki tepki olmasin demi sonucta burda birinin yavrusu hepimizin oluyor tatile feln ciktik bayramda ama hic degisiklik olmadi gine ben gine ben yani

Aynn doktorumda boyle dedi cnm umarm hersey yolunda gider bu kez o kadar umutlu davrnmk istemym cnm cnku bi kez dustuk artk daha temkinli ilmalyz :/

aaa bu sekılde dusunme ama lutfenn odak noktası halıne getırmemeye calıs ınankı bıraz kafandna attıgıın zaman sende dahah rahht davranıcaksın evet cok zor amaelımızden geldıgı kadar busekılde davranmk zorundayız bılıyosun cok zorlu bı surec maddı manevı ama hersey guzel olcak poztıfı sonuc alcaz dıye dusunelım bızlerı germıyosun hepımızın aynı derdı cnım bırbırmıze destek olucaz burda onun ıcın varız sadece kendıne cok yuklenmemeye calıs lutfen bızler herzaman burdayız ve herzaman bırbırmızın yanındayız cnm

Aynn doktorumda boyle dedi cnm umarm hersey yolunda gider bu kez o kadar umutlu davrnmk istemym cnm cnku bi kez dustuk artk daha temkinli ilmalyz :/

bende sabahtan gıttım ırenbeye cnım gonal f ıcın emıne hemsıre anlattı cok sukur pzt gunu baslıcam ınsallah umudumuz hep olsun cnm umutsuz olmayalım allah buyuk ınsallah busefer hersey yolunda gıdıcek

bende sabahtan gıttım ırenbeye cnım gonal f ıcın emıne hemsıre anlattı cok sukur pzt gunu baslıcam ınsallah umudumuz hep olsun cnm umutsuz olmayalım allah buyuk ınsallah busefer hersey yolunda gıdıcek
Ins cnm bnm ins rabbim yuzumuze baksn artk srn hangi gun gelcn bi daha

tamam cnım ben bugun adet oldum pzt gonal f e baslıcam hep kafama takılıyodu adet olamassam dıye ama oldum sonunda :) bak bukez lutfen ben gormessem seslen heyecandan ben gormem yanlıs anlama :)

Simdi o korku bende var canim adet olmak.gerekirken koyu kahve bi renk geliyor bu gun 2. Gun ve gecmedi kirmiziya donrmi diye bekliym cok korkuyorum tedavi iptal olurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…