Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım bulantılarından hafiften kurtulmana sevindim eh bebişlerde büyüdü hayırlısıyla göbüşte çıkmaya başladı ve acıkıp seni bol bol yemekte yediriyolar yediklerin bebişlere şifa olsun sağlık olsun sağlıklı gelişsinler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım baş ağrın senden uzak olsun daha uğramasın mümkünse

be rahimi kalınlaştırmak için altan üsten gayret ediyom canım inş narlar ilaçlar işe yarar cumartesi bakalım ne kadar yol almışız göreceğiz

canım ilk doktora gttiğimde doktor ultrasonda baktığında rahimde sorun yok su gibi demişti ama negatifi alıp neden tutunma olmadı diye histeroskopi yaptığında rahimde poerde olduğu ortaya çıktı bence yaptırma imkanın varsa yaptır hiç değilse aklında soru işareti kalmaz

aramıza hoş geldin sevgili arkadaşım asla umutsuz olma hepimiz rabbimin izniyle anne olacağız inş hemde tez vakitte

KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...

demet canım ilaçlarını bırakma senin bebiş tutunmaya çalışıyo 12. günündede hayırlısıyla testi tekrarla değerin yükselmiş olur inş

canım benim rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay seni hiç bırakmasın ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş hep duamdasın sende duada unutma canım

Havinim nasılsın canım ? Geçmişi okuyamadım. Bebişler ne zaman geliyor annesine

canım hayırlısıyla rahim istenilen kalınlığa ulaşsın o zaman bebişleri alma günümde netleşecek hayırlısıyla çok dua edin

sen nasılsın hayırlısıyla tedavite başlayacaksın haziran gibi heralde rabbim bundan sonra herşeyin en güzelini nasip eylesin sana canım

ayşegül canım nasılsın evi taşımaya başladınmı hayırlısıyla

Çok sağol Havinim.. Allah razı olsun. Acele etme. Rahim tam kıvamına gelsin o zaman transferi yapsınlar. İyice kalınlaşsın ki bebişler sıkıca tutunsun Her zaman dualarımdasın canım. Ben nasipse haziranda başlayacağım.. Hayırlısı Allah'tan.. ben başladığımda sen hamile olacaksın ve bebişlerinle bana çoook dua edeceksiniz

canım acele etme gibi bir durum yok zaten rahim istenilen kalınlığa gelmeden doktor transfer yapmam diyo zaten bende her zaman rabbimden hayırlısını istedim inş hep duam bu bu bekleyişlerim son olsun bu tedavimde rabbim bebişlerim bana transfer edildikten sonra sıkı sıkı tutunup 9 ay bırakmasınlar ve sağlıkla kucağıma alayım diye dua ediyom.

canım ağzından bal damlıyo hepiniz duamdasınız her damim kendim için ne kadar istiyosam hepiniz içinde o kadar hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmanızı istiyom rabbim hepimizin emeklerinin çabalarının karşılığını bize sağlıklı hayırlı evlatlar olarak nasip eylesin bu bekleyişlerimiz son bekleyişler olsun tez vakitte bebişlerimizi önce göbüşümüze inş ondan sonra da sağlıkla kucağımıza alırız inş

nasılınız ben kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiş bu akşam anladım ağlıyarak yazıyorum komşu çağırıyor du iki gündür gitmek istememiştim anneside gelmiş memleketinden akşam gittim benim düşük yaptığımı söylemiş komşuda kalabalıktı
komşunun oğlu var sevmek için kucağıma aldığımda komşunun annesi bağırarak koy çocuğu sen çocuğun olana kadar çocuk alma kucağına diye bir bağırdı herkez yüzüme baktı çok kötü oldum o kadında yaşlı cahil biri eminim içinde kötü bir niyet yoktu ama eskiden çocuğu düşen kucağına çocuk almazmış napacağımı bilemedim insanın yüzüe yüzüne vuruyorlar elimizden ne gelir ki rabbim vermedikten sonra allahım elbet br gün bu göz yaşlarımızı durdurcak bende bebeğimi alıp rahat rahat çıkacam

KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...
canım çok erken testini tekrarla lütfen.
hadi gözün aydın, Allah tamamına erdirsin canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım benim zaman zaman hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz bu da bizim imtihanımız seninde dediğin gibi aslında kötü niyetten değil ahhh bu batıl inaçlar yok mu boşver tatlım takılma sen bunlara sadece Rabbime sığın mutlaka bi hikmet vardır ki biz bunları yaşıyoruz

canım bugün aktar aradı bizi bize 2 buçuk aylık bir kür göndercekmiş sizin durumunuzda hastam çok dedi hamile olanda var olmyanda dedi inşallah faydasını görürüz bu kürü 6 ay kullancaksınız dedi tüp bebekten sonra da düşmemesi için kür göndercem dedi ,
bide bize başbakan 4 çocuk diye bağırıp duruyorda türkiyenin yarısının çocuğu olmuyor dedi hep bu havadan hormonlu yiyeceklerden felan felan dedi
sizedemi böyle demişti canım ay önce olsa böyle şeylere gülüp geçerdim pek inanmazdım ama el mahkum kim ne derse yapıyoruz

ayşegül canım nasılsın evi taşımaya başladınmı hayırlısıyla
yok be tatlım daha taşınamam en az 20 günü bulur evin tadilat işleri var onlarla uğraşıyoruz..yei ev dedik yeni eşyalar falan almaya kalktık bakalım ne olacak bide daha genetik sonuçlarım daha gelmedi bi taraftan aklım onda...bendemi istesem acaba dr..umdan histereskop......

allahım yaaaaa ben seydişehiri modern bilirdim varmıymış orda daha cahil insanlar cahil kadın yaaa.....uzak dur canım o tür insanlardan zararda gelir fesatlık bu resmen....sende sıkma canını cahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zordur takılma böyle şeylere....sen tedavine nerde devam edeceksin sanırım konyada değil....

kadın seydişehirli değil bi köy dedi ama kafamı kaldı insan kendini çaresiz hissediyor bu bizim ayıbımız değil ya zaten gitmem bir daha sanki kadın torunu sevince bişey olcak gibi bağırdı yapsınar bakalım elbet birgün bizimde yüzümüz gülcek
yok canım konyada devam etcem aynı merkezde benim durumumu iyce biliyorlar artık başka merkeze gidipte sil baştan yapamam merkezi çok seviyorum çok ilgileniyorlar ogün çok kalabalıktı senin doktoruna vermişler dosyayı ben o doktoru hiç okdar sinirli göremiştim yazık bir transfere koşturuyor bi muayeneye elbet onlarda insan ama histereskopi isticem ondan sonra yaptırcam tüp bebeği

canım öyle şeymi olur bu insanlarda kalbi kırılırmı diye hiç düşünmezmi ya canım sen hiç böyle şeyleri kafana takma rabbim bizi böyle imtihan ediyo hayırlısıyla derdi veren rabbim derdin dermanınıda vermiş sen rabbime sığın sabret ve bizler rabbimden ne kadar istersek rabbimde hayırlısınya isteklerimizi kabul edecek insanlar konuşur 14 yıllık evliliğimde öyle şeylerle karşılaştımki başka kadın olsa bir dakika durmaz evini yuvasını terk ederdi rabbimden gelene neden isyan edeyimki elbet benimde sıram gelecek diye düşün inş bizimde sıramız geldi canım hepimiz teke rteker bu topikte rabbiminde izniyle hamileyiz diye yazacağız canım sen dışardan söylenenlere yapılanlara kulaklarını kapa yoksa daha çok yıpranırsın

bilmezmiyim canım tek ben yaşamıyorum ya çocuğu olmayan her kadın karşılaşıyor bu durumla imtihan işte
bu batıl inançlı insanlar işte aptaca konuşup insanın kalbini kırıyorlar

canım benim rabbim kolaylık versin yeni eve taşınmak zordur derler gerçekten de öyle inş herşey istediğin gibi olur içine sinerek oturursun yeni evinde

canım bazen gözden kaçan bir noktayı histereskopide doktor yakalıyo bana rahim güzel demişken herşey gayet normal gözükürken perde olduğu histereskopide anlaşıldı bence doktorun yapıyosa yaptır

inş genetik sonuçlarında temiz çıkacak ve rabbiminde izniyle yeni ev yeni tedavi ve sonunda hayırlı bir bebişin olacak canım

evet aslında ali sami bey gayet sakin bi dr...ama tersine denkgelmişsin sanırım...bende pazartesi bi uğrayıp genetikleri soracağım bakalım ne olmuş ben genetik testleri tıp fakültesinde yaptırmıştım belkide sonuçları merkeze gelmiştir...gelse bana haber verirlerdi heralde ama ben dayanamayıp soracağım....

inşallah havinim yaa....evim uğurlu gelir belki:=))) korkuyorum bu sonuçlardan hayırlısı bakalım dr...gittiğimde söyleyeceğim histereskopu...

canım korkma hayırlısıyla herşey güzel olacak hep iyi düşün rabbimin izniylede iyi olacak bundan sonra herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…