selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum
şükürler olsun canım bulantılardan hafifden hafifden kurtuluyorum
göbüşüm çıkıyor artık ama çok yayık şöyle düşün göbüşüm kocaman bi simit simitin ön tarafı fazla kabarmış gibitipim bozuk yani :)
iştahım fazla açık diyebilirimmm çünkü midem ağrıyor ve bi saat bile bişey yemeden duramıyorum sürekli lokma lokma ağzımda bişeyler varr
kilo almamış olmama rağmen fazla genişledim kısa sürede
şükür ki iki gündür baş ağrısı konusunda hafifleme varr gitsin bi daha gelmesin inşallahhhhh.....
sen napıosun kuzummm narlarındann nbrr??? nasıl hissediyorsunnn
canım sana histereskopimi yapıldı benim tutunup düştüğü için benim aklımada takılıyor rahimde bi perde veya bi sorun mu var diye doktoruma dediğimde bu3 . tedavide senin rahiminde bi sorun yok dedi ama histeroskopiyle bakmadan bilemez değilmi birdahaki tedaviye başlıcamda bakılmasını isticem çünkü çok duydum bu rahimdeki sorunlardan çocuk tutunamıyormuş okumadım geçmişi kusura bakma senin perdemi varmış
kızlar herkesee merhaba
ben 8 yıllık evliyim bebeğim olmadı eşimde sperm azlığı bende pko var
bi kere kimyasal gebelik yaşadım
aralık ayında denemem oldu malesef negatif
5.gün transferi olacaktı ama 6 embriyom oldu 5.güne 2 tane kaldı ve orta kalite
yani blas olamadı 4.gün gelişmeleri yavaşlamış tutmadı
drum blas kaliteli embriyo olsaydı tek embriyo ile tutma şansımın %75 olduğunu söyledi
rahim içi kalınlığı yaşım kilom herşey çok güzel olduğunu söyledi
demekki nasip değilmiş daha zamanı gelmemiş
şimdi pıhtılaşma testi yaptırdım nisanda da genetik testi yaptırıcam
sonucun çıkmasına göre mayıs haziran gibi deneme yapıcam inşallah
yaşım 26 çok korkuyorum anne olamıcam diye
RABBİM herkesin yardımcısı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...
kızlar
hala şaşkınım ama değerim ikiye katladı.
kanamam dünden beri devam ediyor.
dularınızı yine eksik etmeyin lütfen :)
hepinizden Allah razı olsun hızlıca sabah girip yazdıklarınızı okudum.
iyi dilekler ve dualar için çok teşekkür ederim :)
Rabbim hepinize pozitifi almayı nasip etsin.
hamile olanlara da banada kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin
hepinizi öpüyorum
bu arada yeni gelenlere umu olması açısından yazıyorum bunları;
aralık ayında tüp bebek yaptırdım sadece 3 yumurta toplandı 2 si yerleştirildi ama negatif sonuç aldık
hemen akabinde oluşan bir yumurtaya aşılama teklif etti hastane yaptırdık.dr. çok pesimist bi kadındı.
test tarihimi bile söylemedi günüm 3 gün geçince gidip yaptırdım 15.1'i gördük.
bu arada kızlar hergün meryem suresini okudum ve rabbimin evlat vereceğine inandım.
Rabbime şükürler olsun.
mirage boyacı ilknurlevent burcu havin ezz demet feriha ayşegül akasya ayşen afras (aklıma gelmeyen unuttuğum varsa kusura bakmasın) hepinizin en kısa zamanda pozitifi almasını dilerim ve dularımdasınız
dua dua dua :)
bu tpic harbiden uğurlu geldi ve hala efil efil
Havinim nasılsın canım ? Geçmişi okuyamadım. Bebişler ne zaman geliyor annesine
hoşgeldin canım nasılsın
canım hayırlısıyla rahim istenilen kalınlığa ulaşsın o zaman bebişleri alma günümde netleşecek hayırlısıyla çok dua edin
sen nasılsın hayırlısıyla tedavite başlayacaksın haziran gibi heralde rabbim bundan sonra herşeyin en güzelini nasip eylesin sana canım
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
Çok sağol Havinim.. Allah razı olsun. Acele etme. Rahim tam kıvamına gelsin o zaman transferi yapsınlar. İyice kalınlaşsın ki bebişler sıkıca tutunsunHer zaman dualarımdasın canım. Ben nasipse haziranda başlayacağım.. Hayırlısı Allah'tan.. ben başladığımda sen hamile olacaksın ve bebişlerinle bana çoook dua edeceksiniz
bende iyiyim tatlım tatilim bitiyor ona üzülüyom
canım çok erken testini tekrarla lütfen.KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...
hadi gözün aydın, Allah tamamına erdirsin canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar
hala şaşkınım ama değerim ikiye katladı.
kanamam dünden beri devam ediyor.
dularınızı yine eksik etmeyin lütfen :)
hepinizden Allah razı olsun hızlıca sabah girip yazdıklarınızı okudum.
iyi dilekler ve dualar için çok teşekkür ederim :)
Rabbim hepinize pozitifi almayı nasip etsin.
hamile olanlara da banada kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin
hepinizi öpüyorum
bu arada yeni gelenlere umu olması açısından yazıyorum bunları;
aralık ayında tüp bebek yaptırdım sadece 3 yumurta toplandı 2 si yerleştirildi ama negatif sonuç aldık
hemen akabinde oluşan bir yumurtaya aşılama teklif etti hastane yaptırdık.dr. çok pesimist bi kadındı.
test tarihimi bile söylemedi günüm 3 gün geçince gidip yaptırdım 15.1'i gördük.
bu arada kızlar hergün meryem suresini okudum ve rabbimin evlat vereceğine inandım.
Rabbime şükürler olsun.
mirage boyacı ilknurlevent burcu havin ezz demet feriha ayşegül akasya ayşen afras (aklıma gelmeyen unuttuğum varsa kusura bakmasın) hepinizin en kısa zamanda pozitifi almasını dilerim ve dularımdasınız
dua dua dua :)
bu tpic harbiden uğurlu geldi ve hala efil efil
nasılınız ben kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiş bu akşam anladım ağlıyarak yazıyorum komşu çağırıyor du iki gündür gitmek istememiştim anneside gelmiş memleketinden akşam gittim benim düşük yaptığımı söylemiş komşuda kalabalıktı
komşunun oğlu var sevmek için kucağıma aldığımda komşunun annesi bağırarak koy çocuğu sen çocuğun olana kadar çocuk alma kucağına diye bir bağırdı herkez yüzüme baktı çok kötü oldum o kadında yaşlı cahil biri eminim içinde kötü bir niyet yoktu ama eskiden çocuğu düşen kucağına çocuk almazmış napacağımı bilemedim insanın yüzüe yüzüne vuruyorlar elimizden ne gelir ki rabbim vermedikten sonra allahım elbet br gün bu göz yaşlarımızı durdurcak bende bebeğimi alıp rahat rahat çıkacam
yok be tatlım daha taşınamam en az 20 günü bulur evin tadilat işleri var onlarla uğraşıyoruz..yei ev dedik yeni eşyalar falan almaya kalktık bakalım ne olacak bide daha genetik sonuçlarım daha gelmedi bi taraftan aklım onda...bendemi istesem acaba dr..umdan histereskop......ayşegül canım nasılsın evi taşımaya başladınmı hayırlısıyla
nasılınız ben kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiş bu akşam anladım ağlıyarak yazıyorum komşu çağırıyor du iki gündür gitmek istememiştim anneside gelmiş memleketinden akşam gittim benim düşük yaptığımı söylemiş komşuda kalabalıktı
komşunun oğlu var sevmek için kucağıma aldığımda komşunun annesi bağırarak koy çocuğu sen çocuğun olana kadar çocuk alma kucağına diye bir bağırdı herkez yüzüme baktı çok kötü oldum o kadında yaşlı cahil biri eminim içinde kötü bir niyet yoktu ama eskiden çocuğu düşen kucağına çocuk almazmış napacağımı bilemedim insanın yüzüe yüzüne vuruyorlar elimizden ne gelir ki rabbim vermedikten sonra allahım elbet br gün bu göz yaşlarımızı durdurcak bende bebeğimi alıp rahat rahat çıkacam
yok be tatlım daha taşınamam en az 20 günü bulur evin tadilat işleri var onlarla uğraşıyoruz..yei ev dedik yeni eşyalar falan almaya kalktık bakalım ne olacak bide daha genetik sonuçlarım daha gelmedi bi taraftan aklım onda...bendemi istesem acaba dr..umdan histereskop......
allahım yaaaaa ben seydişehiri modern bilirdim varmıymış orda daha cahil insanlar cahil kadın yaaa.....uzak dur canım o tür insanlardan zararda gelir fesatlık bu resmen....sende sıkma canını cahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zordur takılma böyle şeylere....sen tedavine nerde devam edeceksin sanırım konyada değil....
canım benim zaman zaman hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz bu da bizim imtihanımız seninde dediğin gibi aslında kötü niyetten değil ahhh bu batıl inaçlar yok mu boşver tatlım takılma sen bunlara sadece Rabbime sığın mutlaka bi hikmet vardır ki biz bunları yaşıyoruz
yok be tatlım daha taşınamam en az 20 günü bulur evin tadilat işleri var onlarla uğraşıyoruz..yei ev dedik yeni eşyalar falan almaya kalktık bakalım ne olacak bide daha genetik sonuçlarım daha gelmedi bi taraftan aklım onda...bendemi istesem acaba dr..umdan histereskop......
allahım yaaaaa ben seydişehiri modern bilirdim varmıymış orda daha cahil insanlar cahil kadın yaaa.....uzak dur canım o tür insanlardan zararda gelir fesatlık bu resmen....sende sıkma canını cahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zordur takılma böyle şeylere....sen tedavine nerde devam edeceksin sanırım konyada değil....
evet aslında ali sami bey gayet sakin bi dr...ama tersine denkgelmişsin sanırım...bende pazartesi bi uğrayıp genetikleri soracağım bakalım ne olmuş ben genetik testleri tıp fakültesinde yaptırmıştım belkide sonuçları merkeze gelmiştir...gelse bana haber verirlerdi heralde ama ben dayanamayıp soracağım....kadın seydişehirli değil bi köy dedi ama kafamı kaldı insan kendini çaresiz hissediyor bu bizim ayıbımız değil ya zaten gitmem bir daha sanki kadın torunu sevince bişey olcak gibi bağırdı yapsınar bakalım elbet birgün bizimde yüzümüz gülcek
yok canım konyada devam etcem aynı merkezde benim durumumu iyce biliyorlar artık başka merkeze gidipte sil baştan yapamam merkezi çok seviyorum çok ilgileniyorlar ogün çok kalabalıktı senin doktoruna vermişler dosyayı ben o doktoru hiç okdar sinirli göremiştim yazık bir transfere koşturuyor bi muayeneye elbet onlarda insan ama histereskopi isticem ondan sonra yaptırcam tüp bebeği
canım benim rabbim kolaylık versin yeni eve taşınmak zordur derler gerçekten de öyle inş herşey istediğin gibi olur içine sinerek oturursun yeni evinde
canım bazen gözden kaçan bir noktayı histereskopide doktor yakalıyo bana rahim güzel demişken herşey gayet normal gözükürken perde olduğu histereskopide anlaşıldı bence doktorun yapıyosa yaptır
inş genetik sonuçlarında temiz çıkacak ve rabbiminde izniyle yeni ev yeni tedavi ve sonunda hayırlı bir bebişin olacak canım
evet aslında ali sami bey gayet sakin bi dr...ama tersine denkgelmişsin sanırım...bende pazartesi bi uğrayıp genetikleri soracağım bakalım ne olmuş ben genetik testleri tıp fakültesinde yaptırmıştım belkide sonuçları merkeze gelmiştir...gelse bana haber verirlerdi heralde ama ben dayanamayıp soracağım....
inşallah havinim yaa....evim uğurlu gelir belki:=))) korkuyorum bu sonuçlardan hayırlısı bakalım dr...gittiğimde söyleyeceğim histereskopu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?