Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Geçmiş olsun canım. Ben de PKO'luyum. Ama benim de 5 yumurtam oldu. Yumurtaların bir kısmı fazla büyüyüp önden gitti. Diğerleri onlara yetişemedi. Sonuçta 5 yumurta toplandı. Hamile kaldım ama bebeği kaybettim. Şimdi bana uzun protokol yapılıp yumurtaların hepsinin eşit büyümesi hedeflenecek. Yani diyeceğim sende pko var diye illa çok yumurta olur gibi bir durum yok.

Bu arada embiryolar kaliteli olmasına rağmen hamilelik olmadıysa genetik testleri de yaptırmanı tavsiye ederim. İzmir konusunda bilgim yok maalesef

canım evet ben istedim drumdan
çünkü 1 kimyasal gebeliğim bide tüp negatif olunca
pıhtılaşma için için çıkmış sonuç yarın alıcam bakalım ne çıktı merak ediyorum
drum duruma göre 5. güne gidiyor ilk 4 gün çok umutluydum dedi
ama işte blas olamadı kısmet
bide şey sorucam pıhtılaşma sorunu varsa yada genetik bu embriyo gelişimini etkilermi acaba ...
sorun varsa da çözümü varmıdır
cevabın için çok teşekkür ederim canım

KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...

Pıhtılaşma sorunu varsa tedaviden önce folbiol ve hamilelikte de coraspin kullandırıyorlar. Gerekirse kan sulandırıcı iğne veriyorlar. O iğneleri yapıyorsun. Çözümü var yani Korkma. Genetik sorun tespit edilirse de transferden önce embiryolara genetik test yapıp sağlıklı olanları transfer ediyorlar. Onun da çözümü var. Ama inşallah genetik bir sorun çıkmaz. Genetikle uğraşmak biraz zor. Allah yardımcın olsun canım. Gelişmeleri yaz bize..

KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...

Hakkında hayırlısı olsun demetçiğim. Ama istersen 12. günde bir daha yap. Değerin yükselebilir.

canım öncelikle hoş geldin hepimizde var bu korku canım rabbim bizede bu yolda anne olmayı nasip etcekse elbet hepimiz elimizden gelini yapcaz benim de 5. gün emriyosuydu bence nasip 3 , 5 farketmez genetik testide yatırman iyi olmuş canım inşallah sorun çıkmaz

ağrılar kramplar bebeğin büyümesinden ve rahmin gerilerek büyümesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
midenin sıkışması ise; bebek büyüdüğü için midenin üstüne ve kaburgalara baskı yapıyor ondan kaynaklanıyor.
Nefes nefese kalmak ise bebekten dolayı kan hacmi ve kan basıncı arttı. buna bağlı olarakta kalp ritmi arttı. Bebeğin baskısı ve kalbin hızlı çalışması nefesini sıkıştırıyor.
kan basıncının artmasından dolayı ani, anlık enerji patlamaları yaşayabilirsin:)
araştıra araştıra uzman olduk. Benim başım dönüyor küt olduğum yere düşüyorum. Dengemi kaybediyorum. Sanırım bebek oynadığı için vücudun ağırlık merkezini değiştiriyor.
Merak etme korkulacak bir şey yoktur.

inşallah canım sizin neden olmuyor
daha önce deneme yaptınızmı
canım benim eşimde sperm sayısı düşük ve hareketsizlik mevcut daha önce bi aşılama ve bi tüp bebek denemem var maalesef ikiside negatifle sonuçlandı
bende iyiyim canım bende geçenlerde nur hanımla konuştum bu konuyu o da maalesef haziranda burda olmayacağım ama diğer arkadaşlar yardımcı olur dedi ama ben kararsızım bu konuda

canım benim hayırlısı olsun bugün kaçıncı günündü

Canım doktorla elektriğinin uyuşması çok önemli. Seni anlaması, rahatlatması.. Nur Hanım bu konuda çok iyi bir doktor. Ama o olmayacağı için sen de kendini iyi hissedeceğin birini seçebilirsin.Gerçi tedavide birçok doktor hastayı görüyor. Yani tek bir doktorla sınırlı kalmıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Doktorlar sadece aracı

kızlar
hala şaşkınım ama değerim ikiye katladı.
kanamam dünden beri devam ediyor.
dularınızı yine eksik etmeyin lütfen :)

hepinizden Allah razı olsun hızlıca sabah girip yazdıklarınızı okudum.

iyi dilekler ve dualar için çok teşekkür ederim :)
Rabbim hepinize pozitifi almayı nasip etsin.
hamile olanlara da banada kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin

hepinizi öpüyorum

bu arada yeni gelenlere umu olması açısından yazıyorum bunları;
aralık ayında tüp bebek yaptırdım sadece 3 yumurta toplandı 2 si yerleştirildi ama negatif sonuç aldık
hemen akabinde oluşan bir yumurtaya aşılama teklif etti hastane yaptırdık.dr. çok pesimist bi kadındı.
test tarihimi bile söylemedi günüm 3 gün geçince gidip yaptırdım 15.1'i gördük.

bu arada kızlar hergün meryem suresini okudum ve rabbimin evlat vereceğine inandım.
Rabbime şükürler olsun.
mirage boyacı ilknurlevent burcu havin ezz demet feriha ayşegül akasya ayşen afras (aklıma gelmeyen unuttuğum varsa kusura bakmasın) hepinizin en kısa zamanda pozitifi almasını dilerim ve dularımdasınız
dua dua dua :)
bu tpic harbiden uğurlu geldi ve hala efil efil

Son düzenleme:

canım benim çok sevindim inanki Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah değerin kat kat artsın Allahım bizlere de yaşatsın bu mutluluğu inşallah.bende tefriciye okuyorum ama bu meryem suresini kaç kez okumak gerekiyor canım onuda okuyayım az kaldı benim de.

topicimizin fıstıkları nerelerde yaa hiç gelen giden yok sabahtan beridir.akşamları eşim bilgisayrda çalıştığı için çok takılamıyorum ben ama azaldı işi artık çalışmıycak 1 hafta falan kaldı.

maşallah canım ne güzel yaaa dualarda unutma bizi de tatlım

canım öncelikle cok geçmiş olsun.. rabbim zamanını bilir inşalah son tedavin olur.. canım hiç üzülme 5. güne gidemedi falan die bende de hiç bir sorun yok ..dr um rahim yapı çok güzel ve okadar güzel bir yere yerleştiki bebeğin çok iyi bu dedi ve 5.gün dü 1. kaliteydi vs. vs ama tutmadı yani rabbim nasip etsin gerisi teferruat...

canım çok üzüldüm ama ne yapalım maalesef bunlarada alışıyoruz .. inş bizimde bundan sonrakiler son tedavimiz olacak..

yaa varyaa ne kadar mutlu olduğumu anlatamam canımn .. ben bu arada aşılama yaptırdığını bilmiyordum kaçırdım mı yok sa sen yazmamış mıydın.. neyse sonuca bakalım canımm süpersin yaa tebirkler eee senn için bi halay çekelim artık dimi :)))

ayy bulamadım bende bundan yaptım sen halay farzet onu :)

Senin adına çoookkk sevindim canım.. Allah'a çok şükür.. İnşallah sağlıkla kucağına aldığın haberini de paylaşırsın...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum

tatlım benim allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah...dualarınla inşallah bizlerde bebek sahibi oluruz...allahım aynı sevinci bizede yaşatsın..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…