herhalde bizde kalp felan yok sanıyorlar canım hiç düşünmüyorlar mesela benim kuzenim babasını kaybetti hiç yanında baba demedim daha o insanın günahı ne niye içini sızlatayım değil mi
tek bugün değil insanlar çok tuhaf etrafımdaki arkadaşarın hep çocuğu var gitsem bir türlü gitmesem bir türlü gidiyorum ya çocuk hep senin çocuğun evinde sev dur benim yanımda niye delirmiş gibi seviyorlar niye benim içimi sızlayorsunuz değilmi bu derdi çekmediklerinden bilmiyorlar bunlar hep imtihan evet sabretcez elbet birgün anne olcaz
bende böyle insanlardan uzak duruyrum
canım benim inş cumartesi hayırlı haberlerle gelirim evet cumartesiye az kaldı rahim kalınlaşsın diye alttan üsten gayret ediyom işte rabbimde görüyo inş hayırlısıyla kalınlaşır benim laz inadı tutmuş rahmim
kızlar herkesee merhaba
ben 8 yıllık evliyim bebeğim olmadı eşimde sperm azlığı bende pko var
bi kere kimyasal gebelik yaşadım
aralık ayında denemem oldu malesef negatif
5.gün transferi olacaktı ama 6 embriyom oldu 5.güne 2 tane kaldı ve orta kalite
yani blas olamadı 4.gün gelişmeleri yavaşlamış tutmadı
drum blas kaliteli embriyo olsaydı tek embriyo ile tutma şansımın %75 olduğunu söyledi
rahim içi kalınlığı yaşım kilom herşey çok güzel olduğunu söyledi
demekki nasip değilmiş daha zamanı gelmemiş
şimdi pıhtılaşma testi yaptırdım nisanda da genetik testi yaptırıcam
sonucun çıkmasına göre mayıs haziran gibi deneme yapıcam inşallah
yaşım 26 çok korkuyorum anne olamıcam diye
RABBİM herkesin yardımcısı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Canım nasılsın ? Moralini yüksek görüyorum çok seviniyorum. Okuduğum kadarıyla Bülent Bey'e karar vermişsin. Hangi hastanedeydi o ? Bir de miragem sen pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmıştın gibi hatırlıyorum ama yaptırmadıysan mutlaka yaptır derim.
KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...
kızlar
hala şaşkınım ama değerim ikiye katladı.
kanamam dünden beri devam ediyor.
dularınızı yine eksik etmeyin lütfen :)
hepinizden Allah razı olsun hızlıca sabah girip yazdıklarınızı okudum.
iyi dilekler ve dualar için çok teşekkür ederim :)
Rabbim hepinize pozitifi almayı nasip etsin.
hamile olanlara da banada kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin
hepinizi öpüyorum
bu arada yeni gelenlere umu olması açısından yazıyorum bunları;
aralık ayında tüp bebek yaptırdım sadece 3 yumurta toplandı 2 si yerleştirildi ama negatif sonuç aldık
hemen akabinde oluşan bir yumurtaya aşılama teklif etti hastane yaptırdık.dr. çok pesimist bi kadındı.
test tarihimi bile söylemedi günüm 3 gün geçince gidip yaptırdım 15.1'i gördük.
bu arada kızlar hergün meryem suresini okudum ve rabbimin evlat vereceğine inandım.
Rabbime şükürler olsun.
mirage boyacı ilknurlevent burcu havin ezz demet feriha ayşegül akasya ayşen afras (aklıma gelmeyen unuttuğum varsa kusura bakmasın) hepinizin en kısa zamanda pozitifi almasını dilerim ve dularımdasınız
dua dua dua :)
bu tpic harbiden uğurlu geldi ve hala efil efil
nasılınız ben kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiş bu akşam anladım ağlıyarak yazıyorum komşu çağırıyor du iki gündür gitmek istememiştim anneside gelmiş memleketinden akşam gittim benim düşük yaptığımı söylemiş komşuda kalabalıktı
komşunun oğlu var sevmek için kucağıma aldığımda komşunun annesi bağırarak koy çocuğu sen çocuğun olana kadar çocuk alma kucağına diye bir bağırdı herkez yüzüme baktı çok kötü oldum o kadında yaşlı cahil biri eminim içinde kötü bir niyet yoktu ama eskiden çocuğu düşen kucağına çocuk almazmış napacağımı bilemedim insanın yüzüe yüzüne vuruyorlar elimizden ne gelir ki rabbim vermedikten sonra allahım elbet br gün bu göz yaşlarımızı durdurcak bende bebeğimi alıp rahat rahat çıkacam
canım bugün aktar aradı bizi bize 2 buçuk aylık bir kür göndercekmiş sizin durumunuzda hastam çok dedi hamile olanda var olmyanda dedi inşallah faydasını görürüz bu kürü 6 ay kullancaksınız dedi tüp bebekten sonra da düşmemesi için kür göndercem dedi ,
bide bize başbakan 4 çocuk diye bağırıp duruyorda türkiyenin yarısının çocuğu olmuyor dedi hep bu havadan hormonlu yiyeceklerden felan felan dedi
sizedemi böyle demişti canım ay önce olsa böyle şeylere gülüp geçerdim pek inanmazdım ama el mahkum kim ne derse yapıyoruz
ya kızlar ben ayşen 79 ve aysebab ı çok merak ediyorum birden yokoldular...inşallah önemli bişey yoktur...ayşen hiç kaybolacak biri değildi bi anda yokoldu...aysebabaa gelince en son yine eşi ile sorunu vardı sanırım oda gittiii...şafak vardı afras vardı hepsi yokoldu...((((
meraba kızlarr bizde haziran da tüp bebek düşünüoruz eger hamile kalmazsam
inşallah canım inşallah güzel haberlerle gelirsin?
inşallah canım inşallah güzel haberlerle gelirsin?
inş canım inş rabbim hayırlısını bilir inş bu sefer herşey geç ilerliyo ama hayırlısıyla yolunda gider canım dua edin
:)))) eklemez miyim muhtemel doğum tarihi kaç canım? sen yazmışken hepsini yaz da eski listeye gitmek zorunda kalmayayım. ilk sayfada hamileler için istediğim bilgileri yaz canım bana.
Geç olsun bizim olsun havinim inan hepiniz için duaa ediyorum.Bir birimizi görmesekde çok güzel arkadaşlıklar üzüntüler sevinçler paylaştık sizleri seviyorum:))Rabbim bana nasip etti sizlerede en kısa zamanda nasip etsin önce hamişliği sonrada kollarınıza almayı inşallah canım.
Teşekür canım yaş 30 1 aşılama 1 tüp bebek canım cinsiyetimiz belli değil muhtemel doğum tarihimiz 27 temmuz
Slm kızlar. Öncelikle demetcim İnan çok üzüldüm ve diyecek bişey bulamıyorum. Rabbim acını dindirsin.
Zxyell umarım doğru yazdımRabbim hep güldürsün yüzünü dualarım seninle.
Kızlar ben bi süre olamıcam heralde hastenedeyim şimdi annem ameliyat oldu dizinden. İyileşene kadar bende kalacak. Dolayısıyla gelen giden temizlik pasta börek derken uzak kalacak gibi sizden. Ama dualarım hep sizle ara ara kaçamak yaparım tabi. Hepinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanetsiniz
canım valla ağzından bal damlıyor evet bende anne olcam bigün hatta tam tedaviye ara verdiğimde bu insanların lafları beni durmak yok feriha diye tedaviye sürüklüyor
bakalım inşallah faydasını görürüz tatlım ya valla ne bilim eşim konuştu bende dinledim böyle hastam çok hamile olanda var olmayanda dedi bu kür bitince tahlil yapcaksınız dedi sizde yaptınız mı tahlil valla artık dişimizi sıkıp 7 ay sabretcez
Slm kızlar. Öncelikle demetcim İnan çok üzüldüm ve diyecek bişey bulamıyorum. Rabbim acını dindirsin.
Zxyell umarım doğru yazdımRabbim hep güldürsün yüzünü dualarım seninle.
Kızlar ben bi süre olamıcam heralde hastenedeyim şimdi annem ameliyat oldu dizinden. İyileşene kadar bende kalacak. Dolayısıyla gelen giden temizlik pasta börek derken uzak kalacak gibi sizden. Ama dualarım hep sizle ara ara kaçamak yaparım tabi. Hepinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanetsiniz
canım valla ağzından bal damlıyor evet bende anne olcam bigün hatta tam tedaviye ara verdiğimde bu insanların lafları beni durmak yok feriha diye tedaviye sürüklüyor
bakalım inşallah faydasını görürüz tatlım ya valla ne bilim eşim konuştu bende dinledim böyle hastam çok hamile olanda var olmayanda dedi bu kür bitince tahlil yapcaksınız dedi sizde yaptınız mı tahlil valla artık dişimizi sıkıp 7 ay sabretcez
canım sıkıldı. birden içime umutsuzluk çöktü. okumayacağım yazıları ya. korkuyorum( genelde herkesin ya birincide ya ikincide tutuyor. bende 0,01. (( ya yine olmazsa? napcam ben o zaman? üçüncüden sonra başarı yüzde oranı yarı yarıya düşüyormuş.
canım sıkıldı. birden içime umutsuzluk çöktü. okumayacağım yazıları ya. korkuyorum( genelde herkesin ya birincide ya ikincide tutuyor. bende 0,01. (( ya yine olmazsa? napcam ben o zaman? üçüncüden sonra başarı yüzde oranı yarı yarıya düşüyormuş.
CANIM hayirdr ne oldu nereyi okudun inanma oyle seylere
İnternet tam bi bilgi çöplüğü olur mu oyle şey
Yani kendimi anlatmama gerek yok herhalde
Benim istatistikler korkunç ona bakarsan
Canını sıkan okudukların oldu galiba
canım asla umutsuz olma rabbim büyük bu sefer hayırlısıyla redaviye başladığında doktor inş herşeyi detaylı araştırır neden rahimde tutunmu olmuyo diyede bakar ve canım bu sefer inş olacak sakın sakın olumsuz düşünme rabbimin izniyle bu sefer olacak kimininde 8. denemesinde olmuş rabbim ne zaman taktir etmişse o zaman hayırlısıyla olucak rabbimin izniyle uzak değil tez vakitte olucak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?