Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım benimde arkadaşlarımın çocukları hep var içlerinde tek çocuğu olmuyan ben kaldım ama onlr benim yanımda çocuklarını sevmek şöyle dursun bana diyolarki sen çocukla oyna ben az iş yapayım insandan insana bu olay değişiyo demek canım ama arkadaşların öyle yapıyosa daha fazla üzülmemek için onlardan uzak dur inş bizimde tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olacak hep buna inan rabbiminde izniyle olacak

inşallah canım inşallah güzel haberlerle gelirsin?

ezgisu hoşgeldin. daha yaşın çok genç. Allahın izniyle sen de anne olacaksın.

selam akasyacım. evet cabım bülent beye karar verdim gibi gözüküyor şimdilik. amerikan hastanesinin bölüm başkanı. benim işlemlerim amerikanda yapılmıştı ama doktorum dışardandı canım. bi testler yapıldı ama pıhtılaşma yoktu galiba içinde. yine de her gün coraspin içiyorum. genetik test sadece eşimden istedi doktor. onunki de temiz çıktı çok şükür. spermlerin düşük olma nedeni genetikten olurmuş diye ondan istemişlerdi, ama Allahtan onla alakası yokmuş.

KIZLAR maalesef 1.5 çıktı.güzel haberi vermek isterdim ama nasip işte.bugün 9.günüm dayanamadım yaptırdım hayırlısı inşallah bizede nasip olacak bir gün...

canım çok üzgünüm. bizim yolumuz biraz daha uzunmuş demek. pes etmek yok sen de biliosun. ama yine dediğime geldi. benden balka kimsenin sonucu 0,01 çıkmıyor.

kız sen ne zaman aşılama yaptırdın, gizli gizli :))) çok sevindim yaaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. zaten sebepsiz infertilitelerin çoğu sonunda kendiliğinden hamile kalıyor.

ferihacım ben sana değil de o kadına üzüldüm. yazık kimbilir nasıl ödemek zorunda kalacak bu günahın bedelini. senin üzülünecek bir durumun yok. yaşın o kadar genç ki, çok iyi biliyorum anne olacaksın.

beni de yanındaki kız bugün aradı. kargoya vermiş bizimkileri yarın ulaşırmış. bana tüp bebekle tutunacak birşeyden hiç bahsetmemişti, bir de azarlamıştı ne tüp bebekle uğraşıyorsunuz hele 7 ay bir için gönderdiklerimi diye. hamile olan da var olmayan da da demedi bana, bende daha iddialı konuşmuştu :) hadi hayırlısı canım ya.

ayseabın hesabı kapalı galiba. aysen nerde ben de bilmiyorum. kayboldular.

meraba kızlarr bizde haziran da tüp bebek düşünüoruz eger hamile kalmazsam

merhaba özlem. inşallah tüp bebeğe de gerek kalmadan hamile kalırsın. sorun nedir sizde?

inşallah canım inşallah güzel haberlerle gelirsin?

:)))) eklemez miyim muhtemel doğum tarihi kaç canım? sen yazmışken hepsini yaz da eski listeye gitmek zorunda kalmayayım. ilk sayfada hamileler için istediğim bilgileri yaz canım bana.

inş canım inş rabbim hayırlısını bilir inş bu sefer herşey geç ilerliyo ama hayırlısıyla yolunda gider canım dua edin

Geç olsun bizim olsun havinim inan hepiniz için duaa ediyorum.Bir birimizi görmesekde çok güzel arkadaşlıklar üzüntüler sevinçler paylaştık sizleri seviyorum:))Rabbim bana nasip etti sizlerede en kısa zamanda nasip etsin önce hamişliği sonrada kollarınıza almayı inşallah canım.

:)))) eklemez miyim muhtemel doğum tarihi kaç canım? sen yazmışken hepsini yaz da eski listeye gitmek zorunda kalmayayım. ilk sayfada hamileler için istediğim bilgileri yaz canım bana.

Teşekür canım yaş 30 1 aşılama 1 tüp bebek canım cinsiyetimiz belli değil muhtemel doğum tarihimiz 27 temmuz

canım benim inş rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın inş önce hamileliği sonrada sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı

canım valla ağzından bal damlıyor evet bende anne olcam bigün hatta tam tedaviye ara verdiğimde bu insanların lafları beni durmak yok feriha diye tedaviye sürüklüyor
bakalım inşallah faydasını görürüz tatlım ya valla ne bilim eşim konuştu bende dinledim böyle hastam çok hamile olanda var olmayanda dedi bu kür bitince tahlil yapcaksınız dedi sizde yaptınız mı tahlil valla artık dişimizi sıkıp 7 ay sabretcez

Slm kızlar. Öncelikle demetcim İnan çok üzüldüm ve diyecek bişey bulamıyorum. Rabbim acını dindirsin.
Zxyell umarım doğru yazdım Rabbim hep güldürsün yüzünü dualarım seninle.
Kızlar ben bi süre olamıcam heralde hastenedeyim şimdi annem ameliyat oldu dizinden. İyileşene kadar bende kalacak. Dolayısıyla gelen giden temizlik pasta börek derken uzak kalacak gibi sizden. Ama dualarım hep sizle ara ara kaçamak yaparım tabi. Hepinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanetsiniz

canım benim annene çok geçmiş olsun rabbim acil şifasını versin canım sende arada selam yaz fazla özletme kendini

biz test yapmadık zaten tedaviden önce 1,5 ay falan kullanabildik. ama bana öneren arkadaşım 1,5 ay sonra hamile kaldı. sperm azlığı vardı onlarla da. ikincisi de doğal yoldan oldu sonrasında. 2 kızı var yani şimdi. ben senin yaşında olsam kesin beklerdim 7 ay. yaş izin vermiyor diye o kadar uzun bekleyemiyorum. mayıs bile çok uzun geliyor şimdi bana.

asilim geçmiş olsun annene canım...

canım insanlar hep konuşur allah kimi insanları boş boş konuşup kalp kırsınlar yahutta insanları üzsünler diye yaratmış evlenmezsin acaba neden evlenmiyolar diye dedikodu yaparlar evlenirsin acaba neden çocuğu olmuyo diye konuşursun öyle insanlara takılma canım rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız rabbim inş daha fazla aratmaz bizi hep hayırlısıyla tez vakitte anne olalım diye dua ediyorum rabbim inş dualarımızı tez vakitte kabul eder

canım sıkıldı. birden içime umutsuzluk çöktü. okumayacağım yazıları ya. korkuyorum ( genelde herkesin ya birincide ya ikincide tutuyor. bende 0,01. (( ya yine olmazsa? napcam ben o zaman? üçüncüden sonra başarı yüzde oranı yarı yarıya düşüyormuş.

CANIM hayirdr ne oldu nereyi okudun inanma oyle seylere
İnternet tam bi bilgi çöplüğü olur mu oyle şey
Yani kendimi anlatmama gerek yok herhalde
Benim istatistikler korkunç ona bakarsan
Canını sıkan okudukların oldu galiba

canım asla umutsuz olma rabbim büyük bu sefer hayırlısıyla redaviye başladığında doktor inş herşeyi detaylı araştırır neden rahimde tutunmu olmuyo diyede bakar ve canım bu sefer inş olacak sakın sakın olumsuz düşünme rabbimin izniyle bu sefer olacak kimininde 8. denemesinde olmuş rabbim ne zaman taktir etmişse o zaman hayırlısıyla olucak rabbimin izniyle uzak değil tez vakitte olucak canım

ama topicdeki tablolara bakın, hamilelerde ya 1 ya 2 deneme yazıyo hep. çok az yani o üçler dörtler.

Gecen aret kamar çıkmıştı bir programa adam çok hoşuma gitti çok tatlı dilli mulayim
12. Denemesinde tutan var dedi ya onlarınki de can valla kolay değil

mervem miragem ikinizede hayırlı geceler cumanın hayrı şimdiden üzerinize olsun rabbim yaptığınız duaları kabul buyursun

miragem canım arada olumlu arada olumsuz hep düşünüyoz ama olumsuzu aklından çıkart bu sefer rabbimin izniyle burdaki hamişlerimizin hepimizin duasıyla olacak canım

ben ne yapayım canım bak kaç aydır tedaviye başlıyom iptal oluyo ve hala transfer günüm belli değil ne nasıl olacak diye düşünmekten bazen bunalım geçirmemek için hiç bişeyi düşünmemeye çalışıyom rabbim ne taktir etmişse o ona emanetiz ve onun elinde tüm hükümler inş bizlerede hayırlısıyla hayırlı evlatlar verecek hepimiz inş son bekleyişlerimizi yapıyoruzdur rabbim daha fazla arattırmaz bizleri inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…