Kızlar merhaba ,
Kısaca kendimi yazayım 33 yasındayım,ondan once 1 yıl normal yoldan denedik klomen falanda ıctım ama
Olmadı. hsg de tek tüp tıkalı cıktı ,yasımda oldugundan cok beklemekde istemediğimizdeni, tup bebeke basvurduk gecen sene mart ayında ..
İlk deneme bahceci fulaya Mustafa bahceci ,cok kolay hastasın dedi gonal f ile 13-14 yumurta oldu 9 tanesi toplandı 8 i dollendi ,1 tane 1. Kalite koydu ,sonuc negatif.
Buarada eşimde hic sorun yok benim ..sonra dondurulmus denedik nisanda ,sonuc kimyasal..
Sonra ekimde kent ısrael bey e basladım gonal f ve meriol verdi sen pko sun ,rezervinde iyi olmayabilir rahimde falan bişey yok extra teste gerek yok dedi.
Ben yinede ege de pıhtılaşma yaptırdım genetik içinde sıraya girdim.
Sonuc 7 yumurta olustu 6 sı toplandı 5 i dollendi 2 tane kondu sonuc negatif.sonra ocak da yeni yıol yeni sans israel beyle yine basladık ,dedim oncesinde histereskopi yapalım yok gerek yok dedi .
Aynı meriol +gonalf verdi..dedim 2 tedavi ustuste aynı ilaç kullanmasam budefa uzun siklus yapsak falan dedim gerek yok bu iyi dedi..sonuc 6 yumurta oldu ..bana sen pko degilsin pko olsaydın daha fazla yumurtan olurdu senişn rezervin az dedi..E bi karar ver ..işte cok yogun bi hastaya yogunlaşamıyorlar ki.. sonuc hüsran ötesi opu gunu dünya başima yıkıldı .. yumurtaların hepsinin içi boş cıktı.. catlatma ignesi bozukmu diye baktılar yok değilmiş..ısrael bey dediki milyonda bir olur ..nedeni yok.. enaz 2-3 ay bekle..
Neyse ben gecen hafta regl oldum opu sonrası erol tavmergene gittim,oda bana AMH testi yaptır bide histereskopi yapalım dedi.
AMH ‘yi izmir de yaptıran var mi ? nerde yaptırdınız EGE de nasıl yapıyorlar nerden randevu alıcam bilen var mı ?
Birde histereskopi yi de devlettde yaptırabilir miyim ...ama illaki tedaviyi yapacak doktor mu yapsa daha iyi olur...
buarada bana özelden yazabilirseni cok iyi olur isteyim heran buraya giremiyorum ...teşekkürler.
Geçmiş olsun canım. Ben de PKO'luyum. Ama benim de 5 yumurtam oldu. Yumurtaların bir kısmı fazla büyüyüp önden gitti. Diğerleri onlara yetişemedi. Sonuçta 5 yumurta toplandı. Hamile kaldım ama bebeği kaybettim. Şimdi bana uzun protokol yapılıp yumurtaların hepsinin eşit büyümesi hedeflenecek. Yani diyeceğim sende pko var diye illa çok yumurta olur gibi bir durum yok.
Bu arada embiryolar kaliteli olmasına rağmen hamilelik olmadıysa genetik testleri de yaptırmanı tavsiye ederim. İzmir konusunda bilgim yok maalesef
