• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ya kızlar ben ayşen 79 ve aysebab ı çok merak ediyorum birden yokoldular...inşallah önemli bişey yoktur...ayşen hiç kaybolacak biri değildi bi anda yokoldu...aysebabaa gelince en son yine eşi ile sorunu vardı sanırım oda gittiii...şafak vardı afras vardı hepsi yokoldu...((((

ya kızlar ben ayşen 79 ve aysebab ı çok merak ediyorum birden yokoldular...inşallah önemli bişey yoktur...ayşen hiç kaybolacak biri değildi bi anda yokoldu...aysebabaa gelince en son yine eşi ile sorunu vardı sanırım oda gittiii...şafak vardı afras vardı hepsi yokoldu...((((

afras en son türkiye ye gelecekti acaba geldimi burda tüp bebek tedavisi olcaktı ayşeni bende merak ediyom ayşe de evet biranda kayıp oldu inş herşey yolundadır iyidirler

ayy sorma valla bende çok merak ediyorum ama ayşeaaabbb ın profili kapanmış sanki

ilaç falan kullanıyor mu eşin bi de aşılama neden denemediniz

cnm yeni ameliyat oldu eşim 21 ocakda ilaç verdi dr ama vemax ismi hiç duyulmamıs bseyyy o yüzden almadık doğal havuc suyu veriorum sonra macun vercem eşime asıla istemio cnm eşim yası 30 asılamaya bosuna para vermeyelm tutma ihtimali yüksek degl dio

evet aslında ali sami bey gayet sakin bi dr...ama tersine denkgelmişsin sanırım...bende pazartesi bi uğrayıp genetikleri soracağım bakalım ne olmuş ben genetik testleri tıp fakültesinde yaptırmıştım belkide sonuçları merkeze gelmiştir...gelse bana haber verirlerdi heralde ama ben dayanamayıp soracağım....

inşallah havinim yaa....evim uğurlu gelir belki:=))) korkuyorum bu sonuçlardan hayırlısı bakalım dr...gittiğimde söyleyeceğim histereskopu...

inan bende o kadar sakin bir insanı o kadar sitresli görmemiştim dediğim gibi oda insan bende tıp fakültesinde yaptırmıştım genetik tahlili ay inşallah pıhtılaşma felan çıkmaz canım benim 20 gün içinde kolumun hertarafı mosmor kalmıştı korkma canım bizimde geç çıkmıştı ararlar seni

Teşekürederim canım yorgunum biraz yorulduk buğün. Sen nasılsın bakalım:))
sağol canım bende iyiyim bildiğin gibi devam ediyoruz
cnm yeni ameliyat oldu eşim 21 ocakda ilaç verdi dr ama vemax ismi hiç duyulmamıs bseyyy o yüzden almadık doğal havuc suyu veriorum sonra macun vercem eşime asıla istemio cnm eşim yası 30 asılamaya bosuna para vermeyelm tutma ihtimali yüksek degl dio

canım eşinin yaşı gayet normal benim eşimde 32 yaşında bizde bi aşılama bi tüp bebek denedik ama bizde hareketlilik hiç yok maalesef sayıda çok düşük

canım benim sende meleğinde hoş geldiniz kız biranda iş yapıpta yormasaydın kendini

Hoşbulduk havinim nasılsın? Canım en son annem silmişti camları bir ay oldu dayanamadım bende annemi yormak istemedim.

Cumartesiye az kaldı havinim sohbetlere pek katılamıyorum ama hepinizi takip ediyorum canım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

canım öyle şeymi olur bu insanlarda kalbi kırılırmı diye hiç düşünmezmi ya canım sen hiç böyle şeyleri kafana takma rabbim bizi böyle imtihan ediyo hayırlısıyla derdi veren rabbim derdin dermanınıda vermiş sen rabbime sığın sabret ve bizler rabbimden ne kadar istersek rabbimde hayırlısınya isteklerimizi kabul edecek insanlar konuşur 14 yıllık evliliğimde öyle şeylerle karşılaştımki başka kadın olsa bir dakika durmaz evini yuvasını terk ederdi rabbimden gelene neden isyan edeyimki elbet benimde sıram gelecek diye düşün inş bizimde sıramız geldi canım hepimiz teke rteker bu topikte rabbiminde izniyle hamileyiz diye yazacağız canım sen dışardan söylenenlere yapılanlara kulaklarını kapa yoksa daha çok yıpranırsın

herhalde bizde kalp felan yok sanıyorlar canım hiç düşünmüyorlar mesela benim kuzenim babasını kaybetti hiç yanında baba demedim daha o insanın günahı ne niye içini sızlatayım değil mi
tek bugün değil insanlar çok tuhaf etrafımdaki arkadaşarın hep çocuğu var gitsem bir türlü gitmesem bir türlü gidiyorum ya çocuk hep senin çocuğun evinde sev dur benim yanımda niye delirmiş gibi seviyorlar niye benim içimi sızlayorsunuz değilmi bu derdi çekmediklerinden bilmiyorlar bunlar hep imtihan evet sabretcez elbet birgün anne olcaz
bende böyle insanlardan uzak duruyrum

Hoşbulduk havinim nasılsın? Canım en son annem silmişti camları bir ay oldu dayanamadım bende annemi yormak istemedim.

Cumartesiye az kaldı havinim sohbetlere pek katılamıyorum ama hepinizi takip ediyorum canım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

canım benim inş cumartesi hayırlı haberlerle gelirim evet cumartesiye az kaldı rahim kalınlaşsın diye alttan üsten gayret ediyom işte rabbimde görüyo inş hayırlısıyla kalınlaşır benim laz inadı tutmuş rahmim

Back