Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

iyi geceler canım

mervecim nerelerdesin yaa

Accuk geçmişe bakayım dedim
Sorma hkerem ya hiç tadım yok gene siteye yeni girdim hemen buraya uğradımİ
Bu ağrılar kramplar beni öldürüyor nefesim kesiliyor artık oturup ağlıyorum
Sen nasılsın iyi misin canım prensesimiz nasıl bakalım

iğneden mi hala ağrın vanımyoksa kızınmı rahat vermio, biz iyiyiz canım çok şükür sana geçmiş olsun, geceleri yatakla aran nasıl ben perişanım kalçalarım baldırlarım ağrıo

iğneden mi hala ağrın vanımyoksa kızınmı rahat vermio, biz iyiyiz canım çok şükür sana geçmiş olsun, geceleri yatakla aran nasıl ben perişanım kalçalarım baldırlarım ağrıo

Yok aşının etkisi geçti anlam veremediğim ağrılar var kalçam belim bacaklarım kramp giriyor sürekli
Şimdi iyiyim mesela çok şükür Allah'ıma bir saat sonra gene gelir
midemi biri sıkıştıryor sanki diyaframım sıkışıyor bunlar ne anlama geliyor kokruyorum
Ama doktora gitmekte istemiyorum.Bebek kendine yer açmaya mı çalışıyor acaba diyorum:26:
Geceyi hiç sorma uykum hiç kaliteli değil

şükürler olsun canım bulantılardan hafifden hafifden kurtuluyorum
göbüşüm çıkıyor artık ama çok yayık şöyle düşün göbüşüm kocaman bi simit simitin ön tarafı fazla kabarmış gibi tipim bozuk yani :)
iştahım fazla açık diyebilirimmm çünkü midem ağrıyor ve bi saat bile bişey yemeden duramıyorum sürekli lokma lokma ağzımda bişeyler varr
kilo almamış olmama rağmen fazla genişledim kısa sürede
şükür ki iki gündür baş ağrısı konusunda hafifleme varr gitsin bi daha gelmesin inşallahhhhh.....

sen napıosun kuzummm narlarındann nbrr??? nasıl hissediyorsunnn

canım sana histereskopimi yapıldı benim tutunup düştüğü için benim aklımada takılıyor rahimde bi perde veya bi sorun mu var diye doktoruma dediğimde bu3 . tedavide senin rahiminde bi sorun yok dedi ama histeroskopiyle bakmadan bilemez değilmi birdahaki tedaviye başlıcamda bakılmasını isticem çünkü çok duydum bu rahimdeki sorunlardan çocuk tutunamıyormuş okumadım geçmişi kusura bakma senin perdemi varmış

günaydın canlar nasılsınız gece kuşu olmuşsunuz yaaa gündüzleri kimse olmuyor ama

kızlar herkesee merhaba
ben 8 yıllık evliyim bebeğim olmadı eşimde sperm azlığı bende pko var
bi kere kimyasal gebelik yaşadım
aralık ayında denemem oldu malesef negatif
5.gün transferi olacaktı ama 6 embriyom oldu 5.güne 2 tane kaldı ve orta kalite
yani blas olamadı 4.gün gelişmeleri yavaşlamış tutmadı
drum blas kaliteli embriyo olsaydı tek embriyo ile tutma şansımın %75 olduğunu söyledi
rahim içi kalınlığı yaşım kilom herşey çok güzel olduğunu söyledi
demekki nasip değilmiş daha zamanı gelmemiş
şimdi pıhtılaşma testi yaptırdım nisanda da genetik testi yaptırıcam
sonucun çıkmasına göre mayıs haziran gibi deneme yapıcam inşallah
yaşım 26 çok korkuyorum anne olamıcam diye
RABBİM herkesin yardımcısı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

anladım havinim...bakalım artık doktor ne derse onu yapcaz.

kızlar ben de kaçıyorum. iyi geceler hepinize...

Ben ikisini de yaptırmıştım.rahim filmi bayiltilmadan röntgen gibi bir cihazla rahime girip bakiyolar.transfer islemindeki gibi bir durum.rahimde yapisikliklar vardı.bulent bey histeroskopimi yaptı ki bu islemi en iyi yapan o.genel anestezi ile yapisikliklarimi açtı.gercekten çok başarılı bir doktor bu konuda

nasılsın tatlım sende benim gibi haziran da tedavi düşünüyorsun herhalde ama haziranda nur hanım orda olmayacak kimle devam etmeyi düşünüyorsun

hoşgeldin canım hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz ama ümidimizi de kesmiyoruz inş. Rabbim bize de anne olmayı nasip eder

nasılsın tatlım sende benim gibi haziran da tedavi düşünüyorsun herhalde ama haziranda nur hanım orda olmayacak kimle devam etmeyi düşünüyorsun

Selam Gamzeciğim..

Şükür daha iyiyim. Sen nasılsın ? Allah nasip ederse haziranda düşünüyorum canım. Benimki uzun protokol olacak. Nur Hanım olmayacak maalesef Semra Hoca ile görüştüğümüzde Nur Hanım olmazsa ben takip ederim demişti. Büyük ihtimalle Semra Hoca ile devam edeceğim. Ama Semra Hoca olmazsa Müstecep Beyi düşünüyorum.

Ezgiciğim genetik testler ile pıhtılaşma testlerini yaptırmaya karar vermen çok iyi olmuş. Bir sürü arkadaşımız bu testleri yaptırmadan defalarca tüp bebek deniyorlar. Ama genetik ya da pıhtılaşma ile ilgili sorun varsa maalesef olmuyor. Doktorlar da bu konuda hastaları yönlendirmiyor. İnşallah bu testlerinde de sorun çıkmaz ve bebeğine kavuşursun. Umudunu yitirme. 5. gün embiryolarında şans yüksek ama 3. gün embiryosu ile hamile kalan da var. Nasip kısmet işi. Allah yardımcın olsun

Canım nasılsın ? Moralini yüksek görüyorum çok seviniyorum. Okuduğum kadarıyla Bülent Bey'e karar vermişsin. Hangi hastanedeydi o ? Bir de miragem sen pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmıştın gibi hatırlıyorum ama yaptırmadıysan mutlaka yaptır derim.

Kızlar merhaba ,
Kısaca kendimi yazayım 33 yasındayım,ondan once 1 yıl normal yoldan denedik klomen falanda ıctım ama
Olmadı. hsg de tek tüp tıkalı cıktı ,yasımda oldugundan cok beklemekde istemediğimizdeni, tup bebeke basvurduk gecen sene mart ayında ..
İlk deneme bahceci fulaya Mustafa bahceci ,cok kolay hastasın dedi gonal f ile 13-14 yumurta oldu 9 tanesi toplandı 8 i dollendi ,1 tane 1. Kalite koydu ,sonuc negatif.
Buarada eşimde hic sorun yok benim ..sonra dondurulmus denedik nisanda ,sonuc kimyasal..
Sonra ekimde kent ısrael bey e basladım gonal f ve meriol verdi sen pko sun ,rezervinde iyi olmayabilir rahimde falan bişey yok extra teste gerek yok dedi.
Ben yinede ege de pıhtılaşma yaptırdım genetik içinde sıraya girdim.
Sonuc 7 yumurta olustu 6 sı toplandı 5 i dollendi 2 tane kondu sonuc negatif.sonra ocak da yeni yıol yeni sans israel beyle yine basladık ,dedim oncesinde histereskopi yapalım yok gerek yok dedi .
Aynı meriol +gonalf verdi..dedim 2 tedavi ustuste aynı ilaç kullanmasam budefa uzun siklus yapsak falan dedim gerek yok bu iyi dedi..sonuc 6 yumurta oldu ..bana sen pko degilsin pko olsaydın daha fazla yumurtan olurdu senişn rezervin az dedi..E bi karar ver ..işte cok yogun bi hastaya yogunlaşamıyorlar ki.. sonuc hüsran ötesi opu gunu dünya başima yıkıldı .. yumurtaların hepsinin içi boş cıktı.. catlatma ignesi bozukmu diye baktılar yok değilmiş..ısrael bey dediki milyonda bir olur ..nedeni yok.. enaz 2-3 ay bekle..

Neyse ben gecen hafta regl oldum opu sonrası erol tavmergene gittim,oda bana AMH testi yaptır bide histereskopi yapalım dedi.

AMH ‘yi izmir de yaptıran var mi ? nerde yaptırdınız EGE de nasıl yapıyorlar nerden randevu alıcam bilen var mı ?
Birde histereskopi yi de devlettde yaptırabilir miyim ...ama illaki tedaviyi yapacak doktor mu yapsa daha iyi olur...

buarada bana özelden yazabilirseni cok iyi olur isteyim heran buraya giremiyorum ...teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…