mirage canım bu sefer olmuştur inş sende test yapmak yerine gider direk kese ve kalp atışlarını duyup görmeye gidersin inş
mirage canım merve dığum yaptı kızı oldu hkerede doğum yaptı kızı oldu bebişimolsun da doğum yaptı iki oğlu bir kızı oldu kedi de doğum yaptı bir kızı bir oğlu oldu yuks günlerindeydi oda uğramadığına göre acaba doğummu yaptı şimdilik aklımdakiler bunlar birde tuba doğum yapmış
mirage canım doğum yapacaklar listesindeki tüm arkadaşlar doğum yaptı diğer listedeki arkadaşlardan piti ve bebegimolsun ikiside negatif almıştı sen uğruyamadığından haberin yok ezgim_ez de şuan hamile oda uğramıyo inş hamileliğinde herşey yolundadır canım birde tuanamasal da hamile
canım bende tabloda varım bende hamileyimm.
her gün sırf senin hamileyim haberini almak için bakıp çıkıyorum...konuşacak bişeyim yok
şahane olur valla şu dediğin. bugün yine hafif depresif bir moddayım. öyle bir şey ki bu jel de hamilelik belirtisi yapıyor. hiçbir şekilde anlayamıyorum o yüzden ne olduğunu.
bilgiler için teşekkürler canım, ilgilencem şimdi tabloyla.
sen en sevindiklerimden biri oldun zaten. görür görmez de değiştirdim tabloda. kafa yerinde değil, tebrik mesajı yazmayı unutmuş olabilirim affola :)) tebrik ederim canımm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Maaşallah geçen eylülde hamile kalanlar hepsi doğum yapıyor teker teker. Darısı başımıza inşallah benim de bir arkadaşım aynı dönemde hamile kalmıştı normal yolla geçen gün bebeğini grömeye gittim. olsaydı dedim kendi kendime kırkları karışacaktı. İnşallah bir gün bekleyen herkese nasip olacak allah izniyle. Ne derler olduğu kadar olmadığı kader. Üzüntüye yer yok arkadaşlar.
mirage canım doğum yapacaklar listesindeki tüm arkadaşlar doğum yaptı diğer listedeki arkadaşlardan piti ve bebegimolsun ikiside negatif almıştı sen uğruyamadığından haberin yok ezgim_ez de şuan hamile oda uğramıyo inş hamileliğinde herşey yolundadır canım birde tuanamasal da hamile
Amin insallah rabbimin izniyle bir gün hepimiz hamile kalacagizzz (Ne derler olduğu kadar olmadığı kader. Üzüntüye yer yok arkadaşlaR) NE GÜZEL BIR SÖZ SAFAK:)))))
Canım benim elimizde olan bişey yok da biz insanoğlu hâla daha cahilliğimizin kurbanı oluyoruz. Çok unutkanız malesef. Bir arkadaşım var tüp bebek yöntemiyle hamile şu anda ikizleri olacak. yıllarca uğraştık aynı zamanlarda evlendik. Birinci denemesi olmadı benim de olmadı ikincide dondurulmuşlarla devam etti ve ikizleri oldu. İki tane oğlu olacak Allahın izniyle çok sevindik. Ama şu an diyor ki "eşim bi de kız yaparız" diyor. Oysa yıllarca uğraş yumurta takipleri,aşılamalar tüp bebek denemesi ve rabbim yine ne zaman nasip edecekse o zaman oldu. Ama elimize geçince yine biz yaptık oluyor. Üçüncüyü de kız yaparız oluyor anlatabildim mi?? zaten bence bütün sorunumuz bu hep istiyoruz ki bizim istediğimiz zamanda olsun ondan da ötesi en çok üzüldüğüm yaptım kelimesi. Ben ilk gün hamile kaldım mesala ya da işte 5 ay sonra çocuk yapıcaz sanki kek yapıcak öyle emin ki. Bu yavruların hepsi emanet. Sahibi ne zaman emanat etmek isterse o zaman edecek gel illada şimdi ver diyemiyoruz ama işte insan nefsi hep kendinden yana. Şu geçirdiğim sürece bakıyorum ne ilaçlar ne uğraşmalar git geller. Ama şimdiye nasipmiş. Bu yüzden hiiiiç üzülme. Eşimdeki tevekkül beni çok motive etmiştir. Arkadaşları ararlardı konuşurken laf arasında çocuk var mı diyene yok abi derdi. Buna da şükür derdi. Olana da şükür olmayana da derdi. Bana önce istemiyor gibi gelirdi ama sonradan anladım. Her halükârda şükür yani.
merhaba güzellikler.. nasılsınız bende iyiyim çok şükür arada giriyorum kimsecikler olmuyor sonra bakıyorum kaynatıyorsunuz..kızlar o kadar kararsızım ki rahimde perde olayı varya ona baktırsammı o operasyonu yaptırsammı diye düşünüyorum iki tane kayıptan sonra mantıklıda geliyor...siz ne nedersiniz ne yapsam?
Canım benim elimizde olan bişey yok da biz insanoğlu hâla daha cahilliğimizin kurbanı oluyoruz. Çok unutkanız malesef. Bir arkadaşım var tüp bebek yöntemiyle hamile şu anda ikizleri olacak. yıllarca uğraştık aynı zamanlarda evlendik. Birinci denemesi olmadı benim de olmadı ikincide dondurulmuşlarla devam etti ve ikizleri oldu. İki tane oğlu olacak Allahın izniyle çok sevindik. Ama şu an diyor ki "eşim bi de kız yaparız" diyor. Oysa yıllarca uğraş yumurta takipleri,aşılamalar tüp bebek denemesi ve rabbim yine ne zaman nasip edecekse o zaman oldu. Ama elimize geçince yine biz yaptık oluyor. Üçüncüyü de kız yaparız oluyor anlatabildim mi?? zaten bence bütün sorunumuz bu hep istiyoruz ki bizim istediğimiz zamanda olsun ondan da ötesi en çok üzüldüğüm yaptım kelimesi. Ben ilk gün hamile kaldım mesala ya da işte 5 ay sonra çocuk yapıcaz sanki kek yapıcak öyle emin ki. Bu yavruların hepsi emanet. Sahibi ne zaman emanat etmek isterse o zaman edecek gel illada şimdi ver diyemiyoruz ama işte insan nefsi hep kendinden yana. Şu geçirdiğim sürece bakıyorum ne ilaçlar ne uğraşmalar git geller. Ama şimdiye nasipmiş. Bu yüzden hiiiiç üzülme. Eşimdeki tevekkül beni çok motive etmiştir. Arkadaşları ararlardı konuşurken laf arasında çocuk var mı diyene yok abi derdi. Buna da şükür derdi. Olana da şükür olmayana da derdi. Bana önce istemiyor gibi gelirdi ama sonradan anladım. Her halükârda şükür yani.
selam canım benim de 3 kere denemeden sonra yaptırdım histerskopiden bahsediyorsun sanırım bana doktorum ısrarla rahim temiz hiç bi sorun yok desede ben ısrarla istedim acaba rahimde bi sorun mu var diye ama sukur hiç bi sorun çıkmadı içim rahatladı
bende narkozun etkisi vardı doktorum yanıma geldi annem başımda ah guzel kızım bu ameliyat elbiselerini giye giye ne zaman bıtcek çilesi benim yavrumun diye ağliyordu doktorumda vakti zamanı var demekki demişti elimizden gelenı yapıyoruz demişti ay neyse birden aklıma geldi uzattım lafı
merhaba güzellikler.. nasılsınız bende iyiyim çok şükür arada giriyorum kimsecikler olmuyor sonra bakıyorum kaynatıyorsunuz..kızlar o kadar kararsızım ki rahimde perde olayı varya ona baktırsammı o operasyonu yaptırsammı diye düşünüyorum iki tane kayıptan sonra mantıklıda geliyor...siz ne nedersiniz ne yapsam?
yine annenler sana destek olmuşlar bizim kimsenin haberi yok sadece yakın arkadaşlarımızın var.ailemizle aynı şehirde değiliz biz.ikimizde söylemek istemedik olayı iyice büyütürler stres oluruz diye.bilmiyorum mantıklı mı yapıyoruz.
rahim perdesi kafama takılıyor sadece filmini çektirmiştim ilk tüp denemesinden önce sadece bu kaldı.Hayırlısı artık Rabbim neylerse güzel eyler.Hakkımızda hayırlısını versin kalbimizden geçen güzellikleride hakkımızda hayırlı eylesin inşallah.
nasılsınız bomboş kaldı topik benim paylaşacak bişeyimde yok gırıp girip çıkıyorum
şahane olur valla şu dediğin. bugün yine hafif depresif bir moddayım. öyle bir şey ki bu jel de hamilelik belirtisi yapıyor. hiçbir şekilde anlayamıyorum o yüzden ne olduğunu.
bilgiler için teşekkürler canım, ilgilencem şimdi tabloyla.
sen en sevindiklerimden biri oldun zaten. görür görmez de değiştirdim tabloda. kafa yerinde değil, tebrik mesajı yazmayı unutmuş olabilirim affola :)) tebrik ederim canımm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Slm havinim nasılsın ben doğuramadım daha:)) Benim kızım çok naz yaptı gelmek istemiyor:) Manşallah kaç haftalık olmuşsun sayılı gün nasılda geçiyorr böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?