Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

mirage canım bu sefer olmuştur inş sende test yapmak yerine gider direk kese ve kalp atışlarını duyup görmeye gidersin inş

şahane olur valla şu dediğin. bugün yine hafif depresif bir moddayım. öyle bir şey ki bu jel de hamilelik belirtisi yapıyor. hiçbir şekilde anlayamıyorum o yüzden ne olduğunu.

bilgiler için teşekkürler canım, ilgilencem şimdi tabloyla.

canım bende tabloda varım bende hamileyimm.

sen en sevindiklerimden biri oldun zaten. görür görmez de değiştirdim tabloda. kafa yerinde değil, tebrik mesajı yazmayı unutmuş olabilirim affola :)) tebrik ederim canımm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

her gün sırf senin hamileyim haberini almak için bakıp çıkıyorum...konuşacak bişeyim yok

ben de sırf sanki burdan biri bana hamile olduğumu haber verecekmiş gibi gelip gidiyorum ayşegülüm :) ben artık manen kritik vakayım söyleyeyim :)) ne zaman geliyorsun istanbula?

sağoll canım benim aminn ..:26:
bizde senin hamile haberini alınca .çokkk mutlu olucazzzzzz inş.

Maaşallah geçen eylülde hamile kalanlar hepsi doğum yapıyor teker teker. Darısı başımıza inşallah benim de bir arkadaşım aynı dönemde hamile kalmıştı normal yolla geçen gün bebeğini grömeye gittim. olsaydı dedim kendi kendime kırkları karışacaktı. İnşallah bir gün bekleyen herkese nasip olacak allah izniyle. Ne derler olduğu kadar olmadığı kader. Üzüntüye yer yok arkadaşlar.

Son düzenleme:

Amin insallah rabbimin izniyle bir gün hepimiz hamile kalacagizzz (Ne derler olduğu kadar olmadığı kader. Üzüntüye yer yok arkadaşlaR) NE GÜZEL BIR SÖZ SAFAK:)))))

Slm havinim nasılsın ben doğuramadım daha:)) Benim kızım çok naz yaptı gelmek istemiyor:) Manşallah kaç haftalık olmuşsun sayılı gün nasılda geçiyorr böyle..

Hoşgeldin cnm dönmene sevindim:)) Tedavin hayırlı olsun inşallah senin canım. Benim dışımda doğurmayan kalmadı topikte türk geçen hafta doğum yaptı. Ben beklemedeyim tık yok:)))

Amin insallah rabbimin izniyle bir gün hepimiz hamile kalacagizzz (Ne derler olduğu kadar olmadığı kader. Üzüntüye yer yok arkadaşlaR) NE GÜZEL BIR SÖZ SAFAK:)))))

Canım benim elimizde olan bişey yok da biz insanoğlu hâla daha cahilliğimizin kurbanı oluyoruz. Çok unutkanız malesef. Bir arkadaşım var tüp bebek yöntemiyle hamile şu anda ikizleri olacak. yıllarca uğraştık aynı zamanlarda evlendik. Birinci denemesi olmadı benim de olmadı ikincide dondurulmuşlarla devam etti ve ikizleri oldu. İki tane oğlu olacak Allahın izniyle çok sevindik. Ama şu an diyor ki "eşim bi de kız yaparız" diyor. Oysa yıllarca uğraş yumurta takipleri,aşılamalar tüp bebek denemesi ve rabbim yine ne zaman nasip edecekse o zaman oldu. Ama elimize geçince yine biz yaptık oluyor. Üçüncüyü de kız yaparız oluyor anlatabildim mi?? zaten bence bütün sorunumuz bu hep istiyoruz ki bizim istediğimiz zamanda olsun ondan da ötesi en çok üzüldüğüm yaptım kelimesi. Ben ilk gün hamile kaldım mesala ya da işte 5 ay sonra çocuk yapıcaz sanki kek yapıcak öyle emin ki. Bu yavruların hepsi emanet. Sahibi ne zaman emanat etmek isterse o zaman edecek gel illada şimdi ver diyemiyoruz ama işte insan nefsi hep kendinden yana. Şu geçirdiğim sürece bakıyorum ne ilaçlar ne uğraşmalar git geller. Ama şimdiye nasipmiş. Bu yüzden hiiiiç üzülme. Eşimdeki tevekkül beni çok motive etmiştir. Arkadaşları ararlardı konuşurken laf arasında çocuk var mı diyene yok abi derdi. Buna da şükür derdi. Olana da şükür olmayana da derdi. Bana önce istemiyor gibi gelirdi ama sonradan anladım. Her halükârda şükür yani.

merhaba güzellikler.. nasılsınız bende iyiyim çok şükür arada giriyorum kimsecikler olmuyor sonra bakıyorum kaynatıyorsunuz..kızlar o kadar kararsızım ki rahimde perde olayı varya ona baktırsammı o operasyonu yaptırsammı diye düşünüyorum iki tane kayıptan sonra mantıklıda geliyor...siz ne nedersiniz ne yapsam?

safk cok güzel yazmisin bu sözlerden baya ders cikarilir Allah razi olsun....

selam canım benim de 3 kere denemeden sonra yaptırdım histerskopiden bahsediyorsun sanırım bana doktorum ısrarla rahim temiz hiç bi sorun yok desede ben ısrarla istedim acaba rahimde bi sorun mu var diye ama sukur hiç bi sorun çıkmadı içim rahatladı
bende narkozun etkisi vardı doktorum yanıma geldi annem başımda ah guzel kızım bu ameliyat elbiselerini giye giye ne zaman bıtcek çilesi benim yavrumun diye ağliyordu doktorumda vakti zamanı var demekki demişti elimizden gelenı yapıyoruz demişti ay neyse birden aklıma geldi uzattım lafı

nasılsınız bomboş kaldı topik benim paylaşacak bişeyimde yok gırıp girip çıkıyorum

slm şafak,
yazdıklarıı okuyunca bi ara ben mi yazmışım bunu diye düşündüm.
bnm de en tilt olduğum şey korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım bunu 3 yıl sonra yaptık demiyorlar mı acayip sinir oluyorum.ve bnm eşimde seninki gibi soranlara daha evliliğin tadını çıkarıyoruz derdi oysa çocuk için ölür biliyorum.ben üzülünce de hasta olsak daha mı iyi bizim de olacak inş. boşuna üzülme der.
bu arada hayırlısıyla Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inş. cnm

yine annenler sana destek olmuşlar bizim kimsenin haberi yok sadece yakın arkadaşlarımızın var.ailemizle aynı şehirde değiliz biz.ikimizde söylemek istemedik olayı iyice büyütürler stres oluruz diye.bilmiyorum mantıklı mı yapıyoruz.
rahim perdesi kafama takılıyor sadece filmini çektirmiştim ilk tüp denemesinden önce sadece bu kaldı.Hayırlısı artık Rabbim neylerse güzel eyler.Hakkımızda hayırlısını versin kalbimizden geçen güzellikleride hakkımızda hayırlı eylesin inşallah.

demet canım benm ilk denemem olmayınca doktor rahime bakalım dedi vede iyikide baktı çünkü perde varmış rahimde perde olan rahimler bebeği 3 ay taşıya biliyo 3 ay sonra düşükle sonuçlanıyo anlıcan rahiminde perde varsa muhakkak o perdeyi temizlettir benim doktorum perdeyi temizlerdi ve rahim şimdi bebek için hazır demişti bende bu perdeyi fark etmeseydik ne olurdu dediğimde sen istesende istemesende bebeğin gelişimi başladığında bebek büyümeye başladığında 3. auya kadar rahim bebeği taşır demişti inş sende rahimdeki perdeyi operasyonla temizlettirirsin ve bundan sonraki hamileliğinde hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın canım

canım perdeye rağmen doktorlar nasıl tüp bebek tedavisine başlattı seni buna anlam veremiyom burda eylül ayında yazıştığımız ebruli arkadaşımda ilk gebeliğinin 3. ayda düşükle sonuçlandığını ve nedeninin rahimdeki perde oldsuğunu yazmıştı buna rağmen doktorunun tüp bebek yapmasınada hayret ettim çünkü gebeliğin allah tarafından erken haftalarda sonlanmış canım ya 3. aydan sonra böyle bir yıkım yeseydin rabbim yaşatmasın buda sadece doktorların kabahati olurdu senin değil inş hayırlısıyla o perdeden kurtul canım

nasılsınız bomboş kaldı topik benim paylaşacak bişeyimde yok gırıp girip çıkıyorum

canım sen nasılsın hayırlısıyla tedavine başlada o zaman bol bol paylaşımda bulunursun canım selam ver yeter canım özletme kendini

canım bu kadar sabırla bekledin rabbim sana mucizesini nasip etsin inş

Slm havinim nasılsın ben doğuramadım daha:)) Benim kızım çok naz yaptı gelmek istemiyor:) Manşallah kaç haftalık olmuşsun sayılı gün nasılda geçiyorr böyle..

canım benim rabbim hayırlısıyla zamanında kucağına almanı nasip eylesin meleğini kızlar erken gelir derler senin kız gerçekten nazlı bakalım günü geldiğinde benimki ne yapacak rabbim yinede gününde kucağımıza almayı nasip eylesin evlatlarımızı sağlıkla canım bir daha yazdığında artık kızın yanında olur belki belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…