Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ne zamandır uğrayamamıştım topiğe nasılsınız
mirage canım senınde dönmene çok sevindim çok merak etmiştim seni geçmişi pek okuyamadım ama tedavideymişsin herahalde inş bıu sefer olur tatlım tum dualarım senle
gamze canım gine olmamış heralde çok uzuldum allahım su mubarek gunlerin yuzu suyurmetine bizim dualarımızı kabul et yarabbim

kızlar ben çok zor gunler geçiriyorum olmek istıyorum nerdeyse ne sabrım kaldı ne dayanacak gucum bıttım tukendım resmen bu insanlar beni çıldırttıracak surekli yanımda bebek seviyorlar hamile kızlardan konusuyorlar ve eltim hiç susmuyo bunalttılar ıyce benı
ablamın hamılelıgındende kendisindende nefret ettım ıyce insan kardeşinden nefret edermi ya çok hayret ediyorum ben normalide geçtim tüp bebekle hamile kalan nasıl kalıyor nasıl tutuyor bayram sonu gine başlıcaz tedaviye hadi buda olmazsa şu anda bile hıçkırıklara boğuluyorum ben nasıl dayanırım ya genetik tüp bebek yapcaklarmış sanş dahamı yuksek bunda eşimde bu arada iğneye başladı inş yukselir onunda suçluluk duygusuyla gözlerime bakması yıkıyor beniiiii

slm ferihacım
öyle yazmışsınki acını yakinen hissettim.sadece bi abla bi arkadaş gibi beni dinlemeni isterim veya okumanı :)
eltinin bebeği var sanırım ve ablan hamile.
benim eltim ben opu işlemine girmeden bir gün önce doğum yaptı. büyü,k elti ben olmama rağmen önce o anne oldu,
nasıl dayanıcam diye düşünürken kendimi rahat bıraktım. bebekle ilk karşılaşmamda bütün aile gözlerini dikmiş bana bakarken "amaaaan" dedim içimden hiçbiriniz umrumda değilsiniz bebeğin masumiyetine kendimi bıraktım şimdi onu içten seviyorum.bu arada eltimle de aramız hiç iyi değildi, şimdi bebişten dolayı çok sık görüşüyoruz çünkü biz onu özlüyoruz.duygularımı rahat bırakıyorum biliyorum ve inanıyorum ki rabbim bu kadar özlettiği istettiği bebeği ol deyip bana yollayacak hamile kalacağım.sen de öyle olacaksın feriha anne olacaksın inş.
ama üzüldüğün şey bugünleri kendine zehir etmen olacak.
bu arada ablanla ilgili duygularını yazmışssın
bak bnm ablamla aramda 15- 16 yaş var 4 çocuğu var ve bebek için uğraştığımızı biliyor yaşı kırkbeş ve bana geçende ayy günüm geçti hamile miyim acaba kızımdan sonra doğurucam gibi laflar etti.
başta çok üzüldüm sonra düşüncesizliğine verdim büyütmedim kafamda çünkü bu bana zarar verir ablama değil.

bütün bunları böyle ayrıntılı anlattım yalnız olmadığını bil diye ne laflar işitiyorum sallamıyorum artık karşı tarafın salaklığına cahilliğine veriyoum.
lütfen sen de öyle yap eşine de kendini iyi hissettir bence bigün büyüttüğümüz veletler bizi bırakıp gidecek ama adamlarımız bizimle kalacak bu çok önemli.
bütün bu dediklerimi kendine bi tekrarla kendini iyi hissedecekssin inş.
Allahın merhameti hepimizi kuşatırken rabbim bizleri görmüyor mu? Onun merhametinde şüphe etmek bize yakışmaz fıstık.

saol canım çok guzel anlatmışşın ben hayatı kendime zehır ediyorum resmen eltim benden buyuk ve ıkı kızı var biri da yeni konuşmaya başladı ama ben pek sevmiyorum ne zaman kucağıma alcak olsam butun gözler bana bakıyor herkezin gözü doluyor sanki kendimi kansermişimde herkez bana acıyor gibi geliyor ben kendime bi çizgi çekmiştim hiç birşeyi kafaya takmamayıp allahtan geldiğini surekli kendi kendime hatırlatıyordum ama cahıl ınsanlar sureklı bebek bebek bebek bebek hatırlatıp duruyorlar gine rahattım taki ablam hamıle kalana kadar çok yıkıldım çünkü ıkımız çok samimiyiz aramızda 3 yaş var oda ben acı çekerken hep yanımdaydı şimdi o gunleri unuttu gitti sürekli hamılelıkten konuşuyor yanımda yani hayatımda adım atacağim yer kalmadı sanki n eablam ne bir başkası benim çektiğim evlat özlemini anlayamz
belki bir gun anne olcaz belkide hiç olmıcam en çok bu ramazan ayında sıkılıyorum ben pek çocuğu olanlara giıtmıyorum ama davetlere gidiyoruz mecbur hepimiz toplanıyoruz bi gorsen herkezin bi mucadelesi var ben yapayanlız kalıyorum

feriha canım başkalarının yaptıkları seni umursamamazlıkları ve senin bebek özlemini bildikleri halde senin yanında temkinli olmamalarına takılma inanki hep kendine zarar veriyosun karşındakilere bişey olmuyor onlar konuşup geçiyolar sen kendini üzdüğünle kalıyosun senin daha güçlü olman lazım çünkü rabbim bize zor yoldan verecek ama kıymetli hayırlı evlatlar verecek karşındakiler nasılsa oluyo diyo bakalım evlat kıymeti biliyolarmı sen duysanda duyma görsende görme tedavine odaklan daha kaliteli yumurtaların olsun istiyorsan sana stres yapacak şeylerden uzak dur bu sefer olacak buna inan başka bişeyi düşünme canım sen kendini eksik görme ilk önce bu düşünceyi sil kafandan canım çünkü seninde bebeğine kavuşman için yolun var ya şöyle düşün kendini paralasanda olmasa çünkü nice eksikli kadınlar var aylar önce haberde gördük rahimi yokmuş kadsın evlat özlemiyle yanıp tutuşmuş ve doktorlar rahim nakliyle kadını evlat sahibi yapacaklardı biz halimize şükredelim her şeyimiz tamam ve sadece sabırla tevekkülle rabbimin ol demesini ve bizede sıranın gelmesini bekleyeceğiz sen sabrını tevekkülünü elden bırakma stres yapma rabbim bu sefer inş sanada nasip edecek canım hepiniz benim için çok kıymetlisiniz üzüntünüzü okuyunca çok üzülüyorum rabbim bu sefer seninde dolduracak kucağını şenlendirecek evini ama sen rahat ol bide genetik tüp bebek yapılacakki senin çok yumurtanın olması kaliteli olması lazım sen herkesi boş ver bebeğine odaklan çünkü bu sefer daha kaliteli embriyolar elde edilecek ve rabbimin izniyle annesine sıkı sıkı tutunan bebişler olacaklar

sen akıllı bi kıza benziyorsun fıstık üzme kendini
bence sen ilk tedavide hamile kalacaksın stresle yumurtalarını etkileme potansiyel yavruların senin onlar :)
duaları da eksik etmeyelim inanıyorum yakında hamile kalıp anne olacağız inş.

mirageee nasıl gidiyo gelip gidip bakıyorum
inş. müjdeyi verirsin cnm

ah canım yaa, ne biliim ben nasıl gidiyor :) herhangi bir test yapmadan hamile olup olmadığımı öğrenmemin bir yolu yok mu? inat ettim yapmıycam test. öyle bekliyorum. babam hastaneye yattı, gelcen mi diyor? yok diyorum bilmiyorum hamile olup olmadığımı şimdi hastaneye giremem diyorum. yani gerçekten bir cinnet bu galiba. neyi düşüneceğimi şaşırdım. gülüyorum ağlanacak halime. bugün reglden sonraki 31. gün. gecikip gecikmediğimi de anlamıyorum, çünkü seyahat sonrası regl düzenim çok bozulmuştu. bir kez 37 gün oldu, bir kez 34 gün. Allaha emanet bekliyorum olmamayı.

kızlar ıyıkı varsınız sızde olmasanız napardık bu topiğe hep sıkıntılarımı yazmak zorunda kaldım havınım bir gun olup bende hamıleyım diyebılcekmıyım acaba ben çok değiştim dışardan beni dimdik duran bır kı9z sanıyorlar ne kadar sabırlısın ben olsam o kadar iğneye asla sabretmem diyorlar bomboş konuşuyorlar karşı komşum hamileymiş az önce öğrendim onlada kesilir artık irtibatımız ben böyleyim bebekli eve gidemiyorum annesi onu kucağına aldığı zaman içim yanıyor sanki eve gelince benim evim bomboş geliyor bana
dun hastane arkadaşım vardı belki bana moral olur diye aradım 20 gun beraber kalmıştık oda tüp bebek tedavisi görüyordu boşlamış artık 2 deneme yaptı bana gulerek kızım senın aklın yokmu kendini niye yıpradıyorsun doktorların gozunu para burumuş ben bida asla yaptırmam diyor o giden paralara ben neler alırdım neler diyor bana çok saçma geldi dedği derdin varmış uğraşıyorsun bizim çocumuz olsa tp bebek nıye yapsınlar aman saşmaladı ıyce kız
son umıdim artık 4. tüp dıle kolay hepsınde ayrı ayrı yıkımlar yasadım belki bunların acısı daha uzerimden gitmedi taki bebeğim olupta kucağıma aldığım zaman ben şimdiden sıkıntıya girdım bi insanın içi bu kadar mı yanar bebek görunce bugun vıtrın bakıyorum bi bebek gördum nasıl tatlı dayanamadım aldım kucağıma kokusunu içime çektim kadın anladı tabi benim halimi rabbim bızede nasip etsın inş seneye bu vakitler kucağımızda yavrularımız olur

akılmı kaldı tatlım bu cahil insanlar olmazsa gine toparlancamda aman neyse sizide uzdum valla
ahh canım ne ilk tedavisi olcak benim 4. tedavim olcak bu kısmetse

mirage canım nasılsın bende senin gibi yapmayı duşunuyorum bu tedavimde test yaptırmıcam rabbim gonlune gore versın inş haılesındir tatlım sen bari mutlu haberını verde şenlensın topik

Son düzenleme:

ben de bu ay aşılama yaptırdım malum ocak ayında aşılamayla gebe kalmış sonra düşük olmuştu.
dr cuma günü test dedi yaptırmadım haftasonu şehir dışına çıktım kanama başladı dr yine de yaptır dedi dün akşam yaptırabildim 1.4 çıktı dr yinele testi dedi
keşke cuma yaptırsaydım diyorum kendi kendime belki daha yüksekti kanamayla düşük oldu.
sözün özü yaptır gitsin testi belki progestan vs. destek başlar veya kanı sulandıran ilaç verdiyse onları keserler.

rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inş. cnm

arkadaşlar bilirsiniz ki ben çok uğraştım bazen güçlü durdum bazen duvarlarımı örüp herkese kapılarımı kapattım kendi içimde neler yaşadım nelerr vee hepinize umut olsun ki nihayet meleklerime kavuştum 29 haziranda suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım kızım 13 oğlum 11 gün yoğun bakımda kaldı doğum yapıp eve bebeksiz gelmek bile öyle koydu ki hele doğumdan çıktığımda bebeklerimi görebilene kadar saatlerce ağladımm ama şükürler olsun rabbime şimdi meleklerim evde ve beni perişan ediyorlar :) 4 gündür günde bi saatten fazla uyumadım ve yemek yemeye de vaktim olmuyor zaten ama şükürler olsun binlerce kez rabbime ve isteyen evlat hasreti çeken herkese nasip etsin rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın öpüyorum hepinizi

haberim yoktu aşılama yaptırdığından. o kadar uzun zamandır gelmiyorum ki daha haberim olmayan bir sürü şey vardır eminim. benim bugüne kadarki test sonuçlarım hep 0,01 olmuştu. 1,4 umut verici olabilir. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. progestanı zaten crinone jelle alıyorum, kesmedim jeli, sabah akşam birer kere. başka da birşey vermemişti zaten. öyle bekliyorum bakalım. bugün son reglimden sonraki 32. gündeyim.

canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı isteyip olmayan hepimizin başına inşallah.

kızlar bana tablodakilerin durumunu bildirir misiniz? kimlerin sonucu ne oldu? kimler ne zaman doğum yaptı, kızı mı oldu oğlu mu oldu? bir güncelleyelim.

tubam canım gözün aydın meleklerini sağlıkla büyüt rabbim analı babalı sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin evlatlarını

mirage canım bu sefer olmuştur inş sende test yapmak yerine gider direk kese ve kalp atışlarını duyup görmeye gidersin inş

canım benim olumsuzlukları düşünme bu tedavini 4. tedavin olarak değil ilk tedavin olarak düşün ve bu sefer kimseyi kafana takma biliyosun ne kadar stressiz olursan o kadar senin için iyi oluyo sonuç sen bebeğinin sana sıkı sıkı tutunacağını düşün ve başka bişeyi kafana takma canım olumsuzluklar seni her yönüyle etkiler inanki bu yoldan senin gibi geçmiş biri olarak söylüyorum inanki bizi bizden başkası anlamıyo ben derdimi ablama anlatmaya çalıştığımda hiç unutmuyorum yalnış bişeymi söyledim diye ağlamıştım çünkü bu yoldan geçmeyen seni anlamıyo sen bebeğine kaliteli oluşacak embriyolarına odaklar rabbim şu mübarek günler hürmetine sıkıntılarını def eylesin ve sana bu topikteki tüm can kader arkadaşlarımı tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

kızlar bana tablodakilerin durumunu bildirir misiniz? kimlerin sonucu ne oldu? kimler ne zaman doğum yaptı, kızı mı oldu oğlu mu oldu? bir güncelleyelim.

mirage canım merve dığum yaptı kızı oldu hkerede doğum yaptı kızı oldu bebişimolsun da doğum yaptı iki oğlu bir kızı oldu kedi de doğum yaptı bir kızı bir oğlu oldu yuks günlerindeydi oda uğramadığına göre acaba doğummu yaptı şimdilik aklımdakiler bunlar birde tuba doğum yapmış

Son düzenleme:
mirage canım doğum yapacaklar listesindeki tüm arkadaşlar doğum yaptı diğer listedeki arkadaşlardan piti ve bebegimolsun ikiside negatif almıştı sen uğruyamadığından haberin yok ezgim_ez de şuan hamile oda uğramıyo inş hamileliğinde herşey yolundadır canım birde tuanamasal da hamile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…