Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

evet canım tüp bebek tedaviisyle bende hamile kaldım ilk denemem negatifle sonuçlandı ardından dondurulmuşlarla rabbim nasip eyledi inş da rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip eder inş senin de fsh düşerde bir dahaki tedavin yarıda kalmaz rabbim bu yolda emek harcayan çaba sarfeden tüm anne adaylarına sağlıklı hayırlı evlatlar tez vakitte nasip eylesin

evet her zaman güzelini isteyelim en güzelini:)

aynen canım rabbim neyler neylerse güzel eyler benim başımdan geçenleri biliyon ilk denemem olumsuz oldu sonra tedaviye başladım iptal oldu ben sabrettim rabbimde sabrımın mükafatını verdi biz kul olarak rabbimin kapısını hiç yorulmadan aşkla çalalım rabbim elbet kapılarını açar bize rabbim hep diyorum kayıp yaşayanlara yani senle afrasa bir daha böyle bir kayıp yaşatmasın tedaviye başlayacak olanlarada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin miragemde hayırlı pozitif sonuç alsın inş bebeği onunla olsun

inşallah canım inşallah...ben sahurluk hazırlamaya gidiyorum öpüyorum görüşürüz bebişide öpüyorum:)

inşallah canım inşallah...ben sahurluk hazırlamaya gidiyorum öpüyorum görüşürüz bebişide öpüyorum:)

kız erken değilmi bende 2:5 da hazırlayacağım kolay gelsin canım bende bebişimle seni öptüm hayırlı sahurlar canım görüşürüz

inş canım ya benim gibi olan birsürü arkadaş var canım bizimde topiğimiz var.. senden dua bekliyorum canım hepimiz için..hamilelerin duası kabul olurmuş..senin ikinci tedavin niya iptal oldu canım..sizin sayfanızda fsh yüksek olup hamiş kalan varmı bizede umut olsunlar inş canım yazarlarsa Allah razı olsun..

canım benim ikinci tedavim rahim kalınlaşmayınca iptal oldu doktorumda 1rer ay arayla rahimde sıkıntımı var diye histerodkopi yaptı ve rahimde perde vardı onu aldılar ve ondan bir ay sonra tekrar tedaviye başladımn rahim kalınlaşma sürem yine uzadı ama rabbim nasip eyledi oldu çok şükür rabbim sizlerede nasip eylesin bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inş canım ismen telaffuz edemesemde tüm bebek özlemiyle yanan anne adaylarınada rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin diye bol bol dua ediyom rabbim dermansız dert vermemiş biz kullarına inş sizlerde hayırlısıyla kavuşursunuz tez vakitte yavrularınıza

inşallah havinim. 41 tane hamile ayet el kürsü okudu benim için. dua ediyorum ben de Allahıma hasretimi dindirsin diye. ilk zamanlardaki o güçlü duruşum, ümitli halim yok artık. çok yıprandım. etrafımdaki arkadaşlarım hala doğurmaya devam ediyor. artık kesin kararımı verdim. yine olmadıysa arkadaşlarımı bırakmak zorunda kalacağım. bir tanesi yine bu hafta doğuruyor hayırlısıyla, onların sevinci benim daha çok üzülmemle sonuçlanıyor ve ben bunun böyle olmasına da çok üzülüyorum, böyle hissettiğim için suçluluk duyuyorum.

sana birşey sormak istiyorum bu arada. yeni doktorum dosyama bakınca dedi ki geçen seferki dondurulmuş transferinde rahim yeterince kalın değilmiş dedi. 7,5 mm miymiş ne. bu sefer de opudan 4 gün önce 7,1 mmdiydi, transfer gününe kadar ne oldu bir fikrim yok. sende de kalınlaşma problemi vardı. kaçtı hatırlıyor musun?

hakkaten hayattaki çok zor bir görevdi senin son yaşadığın ayşegül. Allah sabrını da verecektir eminim. Nur içinde yatsın anneciğin. Neleri düşünürken başka neler oluyor işte hesapta olmayan. hayat böyşe birşeymiş. sen de tedavine başla da bir an önce al kucağına bebeğini. Bir hayat kaybettin, bir hayat kazanacaksın inşallah. bahçecideki bora cengiz kanser olmuş, kemoterapi görüyormuş adamcağız. kime gideceksin bahçecide?

Amin demet insallah rabbim birdaha göstermez artik normal yollami deneyeceksiniz yoksa tedaviyemi baslayacaksiniz rabbim gönlümüze göre versin.

Amin havin ranbbim saglikla bebgini kucagina almayi nasip etsin ok zor günlerim Allah razi olsun sende bana destek olarak atlatmayi nsip etin insallah bir gün senle tanismayi nasip der rabbim.

canım benim olumsuz düşünme rabbim bu sefer inş hayırlısıyla doldursun kucağını keşke erkenden haberimiz olsaydı bizde yasin falan okurduk ama her gece duamdaydın ve süpriz bekliyordum senden inş rabbim bu sefer üzmez seni yapılan onca emek hayırlısıyla rabbimin izniyle zayi olmaz

canım benim dondurulmuş tedavimde ilk iptal olan tedavide rahim duvarı 4mm geçmediği için iptal olmuştu ve ikincisinde 5.5 mm ya geçti ya geçmedi doktorum risk alarak transferimi yaptı bende rabbime teslim oldum en güzel iş bitirici rabbimdi ve onun izniyle ol demesiyle kuzucuğum bana tutundu inş seninde meleğin sana tutunmuştur senin rahim kalınlığın benimkine bakış çok iyi sorun çıkmaz yani benimki mücizeydi ve rabbim mucizemi bana bağışlar inş sağlıkla kucağıma alırım ardından da bu topikteki tüm kader arkadaşlarım

Amin havin ranbbim saglikla bebgini kucagina almayi nasip etsin ok zor günlerim Allah razi olsun sende bana destek olarak atlatmayi nsip etin insallah bir gün senle tanismayi nasip der rabbim.

canım burda hepimiz biriz normal olsun tedaviyle olsun acımız ortak rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın sana canım inş ne güzel olur rabbimde nasip eylerse birgün yolumuz kesişir inş

afras canım hani ben sana pekmez falan iç demiştimya sen pekmezi bu 4 aylık dilimde bırakma ben transferimden nerdeyse 2 ay önce başlamıştım pekmeze hem kan yapıyo hemde rahimi besliyo diye canım sen şimdi rabbim nasip ediyo normal yollada hamile kalıyosun vucudunun direncini arttır eksiklerini bu 4 aylık dilimde gidermeye çalış daha sağlıklı anne adayı daha sağlıklı bebek demek unutma

mirage seni tekrardan burda görmek beni çok mutlu etti çok merak ettik seni ama bu arada yeni tedavi olmuşsun inş. güzel sonuçlar alırsın ben maalesef 2. negatifi de aldım hayırlısı deyip yola devam ediyoruz

insallah havin bir gün karsilasiriz evet haklisin havin ben icmeyi biraktim ama baslayacagim cok süküt toparladim kanamalarda bir kesilseydi orucuma bir baslasaydim hayirlisila sonra kendime iyi bakacagim tesekkür edrim havin senin icindua ediyom rabbim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin.

Son düzenleme:

süpermiş. demek ki 7 mm kalmış bile olsa bu bir engel değil. çok teşekkür ederim havin bilgi için.

mirage seni tekrardan burda görmek beni çok mutlu etti çok merak ettik seni ama bu arada yeni tedavi olmuşsun inş. güzel sonuçlar alırsın ben maalesef 2. negatifi de aldım hayırlısı deyip yola devam ediyoruz

gamzecim biliyorum okudum ve çok üzüldüm. bazı arkadaşlarımız bir kereden kavuşuyor bebeğine, bazılarımız ise beklemek zorunda kalıyor. sonunda yüzümüz gülecek diye bilebilsek keşke.

merhabalar kızzzlllaaaarrrrr....kimse kalmamış benim misafir vardı yeni yolculadım o yüzden giremedim konuştuklarınızı okudum Afrascım ben normal yolla bir kaç ay denerim çalıştığım için öğretmenim o yüzden eğer olmazsa şubatta dondurulmuşları transfer ettiririm bakalım Allahtan hayırlısı...miragem güçlü olmalıyız bir gün bunları hatırladığımızda hiç canımız acımayacak bile çünkü kucaklarımızda bebişler olacak inşallah..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..havinim seni çok merak ediyorum inşallah bir gün bebeişlerimizle yani çoğul konuşuyorum hepimizin üçer dörder çocuğuyla beddua niyetine:) böyle oturup çay içeriz güleriz eğleniriz inşallah

canım benim rabbim nasip eyleyince rahim kalınlığı hiç önemli değil normalde transfer için biliyon 8mm ve üzeri olması gerikiyo ama benim 1 aydan fazla bir dilimde 5.5mm ya geçti ya geçmedi ama rabbime binlerce şükürler olsun rabbim ol dedi oldu inş seninde öyle olur canım şu mübarek günler hürmetine

canım umutsuz olma rabbim bu yolu açtıysa bu yolla yüzünü güldürecek buna inancını kaybetme inancını kaybedince zaten bu yolda yürümenin anlamı kalmıyo rabbim arattırmadan tez vakitte nasip eylesin evlatlarınızı canım

inş canım inş

canım benim sen vucud direncini arttıracak vucudunu toparlıyacak herşeye başla bundan sonrası için rabbim herşeyi daha güzel eyler inş

demet canım ne güzel yazmışsın inş rabbim tez vekitte doldurur kucaklarınızı burda hepiniz kocaman harflerle hamileyişm yazarsınız bizde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…