Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

QUOTE=kedi26237 canim rabbim saglikla bebegini anali babali büyütmeyi nasip etsin aminn darisi bizleere.....

teseküür edrim Aysegül rabbim kimseye cekmeyecegi yük vermez insallah bu sefer yüzün gülecek sabrinin mükafatini alacan allahin izniyle....

amin tatlım ...inşallah henüz 25 gün oldu acısı çok sıcak...dayanılır gibi değil...eve ve bu şehre sığamıyorum...antalyaya taşınıyoruz haftaya...inşallah yeni şehir yeni hayat yeni umutlar getirir bana..sanada bebeklerinle mutlu bir hayat dilerim yaşları uzun hayırlı olsun...

selam canım biraz olsun toparlanmana sevindim hayat devam ediyor dediğin gibi üzüntüyle sıkıntıyla geçip gidiyor günler merkezi değiştirmeyimi düşünüyosun bi aralar benim kafamda çok bulanmıştı ama en iyisi seni tanıyan doktorunda devam et derim bence zaten zor alışıyoruz doktora hastaneye bende oruç sonu başlıcam tedaviye allahım kucağımıza almayı nasip etsin

Canım rabbim sabır versin. Zor bir durum yaşamadan kimse bilemez bazen düşününce bile çok kötü oluyorum kim bilir gerçeği ne acıdır. Ama dünya böyle. biliyorsun ölüm boyut değiştirme sadece ölen beden. Allah mekanını cennet etsin sana da sabır versin. Ben de hamileyim çok şükür bu denememde oldu. Yarın keseyi görmeye gidicem inşallah. İnşallah bu denemende sana da nasip olur çok bekletmez yavrun seni. Olmazsa da bir hayrı vardır. Herşeyin vakti zamanı var. Ben hep dua ediyorum sen de dualarında unutma inş.

Arkadaşlar avatardakiler benim bebişlerim.Rabbim size de asip edcek inşallh hep dualarımdasınız

Arkadaşlar avatardakiler benim bebişlerim.Rabbim size de asip edcek inşallh hep dualarımdasınız

maşallah senin bebeklerine canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına rabbim analı babalı büyütmeyi hep güzel günlerini görmenizi nasip eylesin

slam kızlar nasılsınız maşallah hamişler çoğaldı biz derdimizle sizi sıkmayalım diye pek yazmıyorum allahım kucağınıxa almayı nasip etsin

feriha canım öyle şeyler sakın düşünme burda derdimiz ortakrabbim inş yeni başlıyacağın tedavinde seninde yüzünü güldürecek ama sizi derdimle sıkarım diyerek yazmazsan üzülürüm burda hepimiz kader arkadaşıyız hepimiz aynı yollardan geçtik ve hepimizin yaşadığı sıkıntılar aynıydı canım sen yazacaksınki rahatlıyasın bizde burda yazan arkadaşlara elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz sakın sizi sıkarım düşüncesiyle yazmamazlık etme daha senin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın mutlu haberlerini paylaşacağız nasipse

ayşegül canım rabbim tekrardan sabır versin rabbim dayanma gücü versin acını rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat sana nasip ederek hafifletsin inş canım doktor değiştirme konusunda doktorundan memnunsan değiştirme ama bir kaç deneme yaptında olmadıysa daha iyi bir doktor araştır bence rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin doktor konusunda ve başlıyacağın tedavinde inş son tedavin olur sonunda meleğin seninle olur canım

kedi canım ne güzel bebeklerinin mevlüdünüde yapmışsın rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin bebeklerini rabbim bizlerede sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin inş

safak canım bugün inş bebeğinin kesesini görürsün ardından kalp atışı gelişimi derken sağlıkla bebeğini inş kucağına alırsın canım

gamze canım inş dinleniyorsundur rabbim bu bekleme sürecinin sonunda bebişlerine kavuştursun seni bu bekleyişlerin son olur inş

kızlar bugün keseyi gördük Allahın izniyle. Haftaya da kalp atışlarını dinleyecez.

çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla hafta kalp atışını duymanıda nasip eylesin bebeğin sağlıklı gelişip gününde saatinde kucağına alırsın inş

maşallah senin bebeklerine canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına rabbim analı babalı büyütmeyi hep güzel günlerini görmenizi nasip eylesin

hepinize teşekkür ederim.eklemek isterseiz facebookta Lalecaglarkiso dan bebişlerimi görebilirsiniz.Havin v afrascığım sizlerde güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallh.Darısı diğer arkadaşlarımın başına.sırayla hamile kalınıyo ne güzel.Zaman geldim mi oluyo işte.Sabır yalnızca.

ayyy masallhhh cok tatlilar rabbim nazardan korusunnn insallah bizlerede nasip olur.....(Maşaallah la kuvvete illa billah)

Güzel arkadaşım Allah sabrını artırsın. Negatiften sonra uğramıyordum buradaki arkadaşlarında enerjilerini düşürmeyim diye. Senide meraktaydım ve dualarımdaydın inan. Diyecek bişey bulamıyorum ki Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…