Canım tebrik ederim hamileymişsin inşallh havin ve senden sonra diğer arkadaşlarımızda bu mutlu haberi alırlar.Sizlerde sağ salim bebklerinizi kucağınıza alın inşallh.Ben dün bebek mevlüdümü yaptım ,Rabbim sizlere de nasip etsin şimdilik herşey yolunda.
kızlar herkeze merhaba afras havin ve diğer hamile arkdaşlar inşallah hepiniz sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız yeni tedaviye başlayacak olanalr inşallah sizlerde tedavilerinizin karşılığını bebeklerinizle alırsınız...biliyorsunuzki ben aylardı annem ve hastalığı ile beraberdim ve annemi kaybettim bu gün 25 gün oldu ve taziyeler azaldı...artık yerini özlem aldı( ama hayat devam ediyor artık bende bi tedaviye başlayayım diyorum ilk tedavim konya eurofertildi...bu denememi aynı yerdemi yoksa tavsiye edeceğiniz bi başka merkezdemi yapayım...annemin çok istediği bebek kız olrsa ve rabbim verirse ismini yıldız koyacağım...
Caım tekrar dönmene sevindim.İnşallh Rabbim annein üzüntüsünü bebek mutluluğu ile yoketsin inşallh.Yok olmaz tabii ama adını koyacağı için bir nebzede olsa anneciğini yaşatmış olursun.Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallh
kızlar herkeze merhaba afras havin ve diğer hamile arkdaşlar inşallah hepiniz sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız yeni tedaviye başlayacak olanalr inşallah sizlerde tedavilerinizin karşılığını bebeklerinizle alırsınız...biliyorsunuzki ben aylardı annem ve hastalığı ile beraberdim ve annemi kaybettim bu gün 25 gün oldu ve taziyeler azaldı...artık yerini özlem aldı( ama hayat devam ediyor artık bende bi tedaviye başlayayım diyorum ilk tedavim konya eurofertildi...bu denememi aynı yerdemi yoksa tavsiye edeceğiniz bi başka merkezdemi yapayım...annemin çok istediği bebek kız olrsa ve rabbim verirse ismini yıldız koyacağım...
Arkadaşlar avatardakiler benim bebişlerim.Rabbim size de asip edcek inşallh hep dualarımdasınız
Arkadaşlar avatardakiler benim bebişlerim.Rabbim size de asip edcek inşallh hep dualarımdasınız
slam kızlar nasılsınız maşallah hamişler çoğaldı biz derdimizle sizi sıkmayalım diye pek yazmıyorum allahım kucağınıxa almayı nasip etsin
Canım tebrik ederim hamileymişsin inşallh havin ve senden sonra diğer arkadaşlarımızda bu mutlu haberi alırlar.Sizlerde sağ salim bebklerinizi kucağınıza alın inşallh.Ben dün bebek mevlüdümü yaptım ,Rabbim sizlere de nasip etsin şimdilik herşey yolunda.
Canım rabbim sabır versin. Zor bir durum yaşamadan kimse bilemez bazen düşününce bile çok kötü oluyorum kim bilir gerçeği ne acıdır. Ama dünya böyle. biliyorsun ölüm boyut değiştirme sadece ölen beden. Allah mekanını cennet etsin sana da sabır versin. Ben de hamileyim çok şükür bu denememde oldu. Yarın keseyi görmeye gidicem inşallah. İnşallah bu denemende sana da nasip olur çok bekletmez yavrun seni. Olmazsa da bir hayrı vardır. Herşeyin vakti zamanı var. Ben hep dua ediyorum sen de dualarında unutma inş.
kızlar bugün keseyi gördük Allahın izniyle. Haftaya da kalp atışlarını dinleyecez.
ayşegül nasılsın ?
ayşegül gamze hoş geldiniz nasılsınız
maşallah senin bebeklerine canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına rabbim analı babalı büyütmeyi hep güzel günlerini görmenizi nasip eylesin
Yine olmadı maalesef...
hepinize teşekkür ederim.eklemek isterseiz facebookta Lalecaglarkiso dan bebişlerimi görebilirsiniz.Havin v afrascığım sizlerde güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallh.Darısı diğer arkadaşlarımın başına.sırayla hamile kalınıyo ne güzel.Zaman geldim mi oluyo işte.Sabır yalnızca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?