hkere nasılsın tatlım topicimiz çok dağıldı yaa(
eskiden çok güzeldi yaa ben bugün kontrole gittim yine kanamam olduğu için kalınlığa ulaşamadık :/Iyiyim canım sen nasılsın Evet kimsecikler YOK
eskiden çok güzeldi yaa ben bugün kontrole gittim yine kanamam olduğu için kalınlığa ulaşamadık :/
Canım ne kanamasi Bu adet olamadın mi daha. Rahim kalınlığı için ne söyledi ilaç verecek mi. Bu ay olacak mi transfer
adetin 5. günü cnm adet kanaması bu ay olacak dedi doktorum adet kanamasından dolayı ölçmedi sanırım kalınlığı yani ben öyle tahmin ettim belkide o ölçtü ben anlamadım biz tedirginlikten sorduk zaten bu ay olacak mı daha hiç böyle bişi olmadı dedi sanırım allahın izniyle olur artk adet öncesi 8 mm idi bu artar heralde azalmaz dimi cyclo-pronovya verdi sadece beyazlarını içicem ama tek içicem 2ye geçicektik onada gerek duymadı kandisi gelişsin dedi uzun oldu ama :)
canım kalınlaşır allahın izniyle sen gönlünü rahat tut kafana takma herşeyi oluruna bırak canım,biliyorsun stres yapmamak lazım
artık daha rahatım cnm eski stresim kalmadı ama sadece merak ediyorum artk o duyguyu rabbim tattırsın inş cnm bnm
inşallah tadarsın canım en kısa zamanda,şunun şurasında ne kaldı dimi
senn rahimn nasıldı cnm transferin kaçıncı gün oldu ayy ben çok heycanlandımmm :))
canım inanki ben rahim kalınlaşmasını burda havinden duydum doktorum hiç bahsetmedi gerek duymadı belkide ama transferim 2 gün geç oldu zannedersem 17.günümdü benim yumurtalarım yavaş olgunlaştı o yüzden iğneleri 2 gün fazladan vurunmuştum
anladım cnm senn dondurulmuş değildi dimi benim aklımdan çıkmış bi anda bakalım bekliyorum bende ne olacak :)
yok canım dondurulmuş değil, hiç olmadıda dayanamadılar zaten. sen kafana çok takmayacaksın olacak inşallah canım
inş cnm çok umutluyum bu kez olacağını hissediyorum sanki allahın izniyle inş kuzucuklarım beni bırakmazlar hiç
inşallah canım, rabbim fazla aratmadan uğraştırmadan nasip etsin inşallah bebişini canım, heyecanını burdan paylaşacağız inşallah
inş cnm siz kucağınıza alın bizde göbüşümüzde büyütelim bebişkolarımızı inş cnm düşüncesi bile heyecanlandırıyor bizi hayallere dalıyoruz. inş yaşatsın rabbim hepimize :)
amin canım inşallah, hayali bile güzel ya :)) Rabbim bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin cümlemize..
canımcım ben kaçıyorum sana iyi geceler
Bugün transferimin 9. Gunü ve ben dayanamayip idrar testi yaptim. Tek çizgiyi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?