Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canım ne kanamasi Bu adet olamadın mi daha. Rahim kalınlığı için ne söyledi ilaç verecek mi. Bu ay olacak mi transfer

adetin 5. günü cnm adet kanaması bu ay olacak dedi doktorum adet kanamasından dolayı ölçmedi sanırım kalınlığı yani ben öyle tahmin ettim belkide o ölçtü ben anlamadım biz tedirginlikten sorduk zaten bu ay olacak mı daha hiç böyle bişi olmadı dedi sanırım allahın izniyle olur artk adet öncesi 8 mm idi bu artar heralde azalmaz dimi cyclo-pronovya verdi sadece beyazlarını içicem ama tek içicem 2ye geçicektik onada gerek duymadı kandisi gelişsin dedi uzun oldu ama :)

canım kalınlaşır allahın izniyle sen gönlünü rahat tut kafana takma herşeyi oluruna bırak canım,biliyorsun stres yapmamak lazım

senn rahimn nasıldı cnm transferin kaçıncı gün oldu ayy ben çok heycanlandımmm :))

canım inanki ben rahim kalınlaşmasını burda havinden duydum doktorum hiç bahsetmedi gerek duymadı belkide ama transferim 2 gün geç oldu zannedersem 17.günümdü benim yumurtalarım yavaş olgunlaştı o yüzden iğneleri 2 gün fazladan vurunmuştum

anladım cnm senn dondurulmuş değildi dimi benim aklımdan çıkmış bi anda bakalım bekliyorum bende ne olacak :)

inşallah canım, rabbim fazla aratmadan uğraştırmadan nasip etsin inşallah bebişini canım, heyecanını burdan paylaşacağız inşallah

inş cnm siz kucağınıza alın bizde göbüşümüzde büyütelim bebişkolarımızı inş cnm düşüncesi bile heyecanlandırıyor bizi hayallere dalıyoruz. inş yaşatsın rabbim hepimize :)

inş cnm siz kucağınıza alın bizde göbüşümüzde büyütelim bebişkolarımızı inş cnm düşüncesi bile heyecanlandırıyor bizi hayallere dalıyoruz. inş yaşatsın rabbim hepimize :)

amin canım inşallah, hayali bile güzel ya :)) Rabbim bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin cümlemize..
canımcım ben kaçıyorum sana iyi geceler

amin canım inşallah, hayali bile güzel ya :)) Rabbim bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin cümlemize..
canımcım ben kaçıyorum sana iyi geceler

iyi geceler cnm bebeğime senn kadar yaklaşmayı diliyorum her gece si0zede sağlıklı evlatlar :) öpüyorum :)

Günaydın kızlar nasılsınız,
ayşegulu annen nasıl canım
mirage baban nasıl oldu, sen nasılsın
kedi,tubadefekti, yuks, havin, merve ve diğer hamişler nasıl gidiyor hamilelik
dilakız, feriha ve tedavi bekleyen diğer anne adayları sizler nasılsınız

Bugün transferimin 9. Gunü ve ben dayanamayip idrar testi yaptim. Tek çizgiyi görünce

Canım idrar testinde negatif görmen çok normal, 12. gününü bekle ve kan testi yaptır. idrara bhcg henüz karışmamış erken olduğu için boşuna moralini bozma

Sagol canım moralimi bozmadan p. Tesi yaptırmam gereken kan testine kadar bekleyeceğim. Yapacak bir şey yok . Moral için tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…