Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hkere ben cikiyorum canim. camasir yikyiorum kurutuyorum yarina kalmasin. yemekte yapicam bir gün bile dinlensem raziyimm.
yarin aksam yazarimm hayirlisiylaa bbbb

hkere ben cikiyorum canim. camasir yikyiorum kurutuyorum yarina kalmasin. yemekte yapicam bir gün bile dinlensem raziyimm.
yarin aksam yazarimm hayirlisiylaa bbbb
canım uak duracaksın netten artık, hoş gerçi ben hep burdaydım ama :)) siz benim gibi yapmayın. sana kolay gelsin canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

Bende ayrıntılıyı çok merak ediyorum canım biran önce geçsinde meleğimi göreyim:) Sende dikkat et kendine canım prenses kocaman oldu annesi:))) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

amin canım inşallah. evet artık o çelimsiz tekmeler gitti yerine sert süzülmeler geldi tarifi bile zor ama çok güzel, içim gerçekten kıpır kıpır :) Rabbim herkese nasp etsin

selam kızlar,
en son neyi yazdığımı bile hatırlamıyorum.geçen cuma akşamı histeroskopim yapıldı. söylemiştiysem de bir daha söylemiş olayım. kafam hiç yerinde değil. rahimde düzeltmeler yaptı, bir de tutunmayı kolaylaştırmak için kesik mi atmış ne, aklım ermiyor artık olanlara zaten. mayıs haziran gibi başlayacağız yeni tedaviye kısmet olursa.
yarın babamın doktoruyla görüşmeye gideceğiz. ameliyatı yapacak olan doktor yarın babamı ilk defa görecek. daha önce hep karısı tek gitmişti görüşmeye film ve test sonuçlarıyla. bu defa kardeşi,çocuğu falan da gelsin demiş. ameliyatın risklerinden mi bahsecekmiş nedir. neler duyacağım yarın bilmiyorum. kuyruğu dik tutacam diye napacağımı şaşırdım. düşmemem lazım, hayatta dimdik durmam lazım. daha evlat sevgisini bile tadamadım. daha yaşayacak çok şeyim var. Allahım babama tornunu gösterebilmemi de nasip etsin inşallah. çok zor arkadaşlar, herşey çok zor.
siz napıyosunuz? yeni haber var mı?

cnm bnm kıyamam ben sana yaa rabbim seni babandanda bebeğindende mahrum etmesin artık allahım babana uzun ömürler sanada hayırlı evlatlar versin inş...
bizde haberler havinim hamiş artk ayşegülünün anneciğinden haber yok dilakız aşılamaya başlamış benimde dondurmalara kavuşmama saylı gün kaldı bakalım nolucak :)

canım inşallah hayırlısıyla atlatır baban ameliyatı, buralarda kimseler yok topiğe uğrayan yok, dilakız aşılama olacak yarın onun haricinde henüz bir gelişme yok, sizlerden güzel haberler bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider

nbr hkereciğim kızın napıyo

iyiyim canım sorma kızımı beni sıkıştırıp duruyor yaramaz, artık uzanmakta keyif vermiyor uzun oturuyorum :) sen ne yapıyorsun canım

cnm bnm en güzel günlerin inş sağ salim kucklarsın yavrunu :)
ben napıyım gün sayıyorum sıpama kavuşmak için )

nerelerdesin kuzum sen ya :) çıktın mı alışverişe neler aldın cimcimeye anlat bakalım nasıl geçti

amin canım, Rabbim herkese nasip etsin. seninde az kaldı Allahın izniyle canım, içini rahat tut inşallah

hkere o kadar heyecenlıyım ki tatlım sana anlatamam kuzumu düşününce içim kıpır kıpır oluyo olmayan bebeğimi özlüyorum kavuşacağımız günü düşününce kalbim sıkışıyo bu duygu çok garipmiş cnm rabbim kucaklarımızı doldursun

Ah miragem Rabbim yardımcın olsun insanın sevdikleriyle sınanması ne zor tahmin edebiliyorum
İnşallah tüm bu olumsuzlukların arasında bebeğiniz sizi daha fazla bekletmez ve bir güneş gibi hayatınıza doğar
Bizler iyiyiz çok şükür bi aksilik yok şimdillik:

ayy canım heyecan olmazmı ya, birde transferden sonra hamiş gibi geziyorsun ya ortalıkta,nazlar niyazlar çok keyifli :) az kaldı canım özle bebişini kaç aydır ayrı kaldınız seni bekliyor tomurcuğun..üşüdü orda yaramazlar göbüşüne alda sıcacık yeri bulunca bırakmazlar inşallah seni :)

Nerelerdesin kız gelde iki satır yazıver nasıl gidiyor hamilelik?

nerelerdesin kuzum sen ya :) çıktın mı alışverişe neler aldın cimcimeye anlat bakalım nasıl geçti

Evet canım hallettim hiçbir eksiğimiz kalmadı çok şükür bir iki ufak tefek şey haricinde
Havuzluhandan aldım hepsini toplu şekilde çok yoruldum ama anlatamam
fotolarını çekip yollayacam sana inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…