INSALLLAHH canim önce sevgisi geldi sonrada kendisi gelir. cok yanlizim bana arkadas olur bende annelik duygusunu tadarim.
netten uzak durabilirmiyim bimiyorum. deniyicem size yazarim canim. az is yapmaya gayret göstericem. kafama takmamyi düsünüyorum. bunu nasil yapicaksam. Annesi söyle toparlasin kendisini 3 aylik olsun isirirsinn uyyyyy icim hoplyior yaff.bebekleri cok seviyorum cokkkkkkkkkkkkkk.
canım uak duracaksın netten artık, hoş gerçi ben hep burdaydım ama :)) siz benim gibi yapmayın. sana kolay gelsin canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallahhkere ben cikiyorum canim. camasir yikyiorum kurutuyorum yarina kalmasin. yemekte yapicam bir gün bile dinlensem raziyimm.
yarin aksam yazarimm hayirlisiylaa bbbb
iyiyiz canım çok şükür idare ediyoruz artık iyice ağırlaştım doktor istirahat etcen artık dedi, sıkıntımız yok çok şükür. ay ayrıntılı çok güzel oluyor doya doya seyrediyorsun bebişi, inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder mevla..
Bende ayrıntılıyı çok merak ediyorum canım biran önce geçsinde meleğimi göreyim:) Sende dikkat et kendine canım prenses kocaman oldu annesi:))) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
selam kızlar,
en son neyi yazdığımı bile hatırlamıyorum.geçen cuma akşamı histeroskopim yapıldı. söylemiştiysem de bir daha söylemiş olayım. kafam hiç yerinde değil. rahimde düzeltmeler yaptı, bir de tutunmayı kolaylaştırmak için kesik mi atmış ne, aklım ermiyor artık olanlara zaten. mayıs haziran gibi başlayacağız yeni tedaviye kısmet olursa.
yarın babamın doktoruyla görüşmeye gideceğiz. ameliyatı yapacak olan doktor yarın babamı ilk defa görecek. daha önce hep karısı tek gitmişti görüşmeye film ve test sonuçlarıyla. bu defa kardeşi,çocuğu falan da gelsin demiş. ameliyatın risklerinden mi bahsecekmiş nedir. neler duyacağım yarın bilmiyorum. kuyruğu dik tutacam diye napacağımı şaşırdım. düşmemem lazım, hayatta dimdik durmam lazım. daha evlat sevgisini bile tadamadım. daha yaşayacak çok şeyim var. Allahım babama tornunu gösterebilmemi de nasip etsin inşallah. çok zor arkadaşlar, herşey çok zor.
siz napıyosunuz? yeni haber var mı?
selam kızlar,
en son neyi yazdığımı bile hatırlamıyorum.geçen cuma akşamı histeroskopim yapıldı. söylemiştiysem de bir daha söylemiş olayım. kafam hiç yerinde değil. rahimde düzeltmeler yaptı, bir de tutunmayı kolaylaştırmak için kesik mi atmış ne, aklım ermiyor artık olanlara zaten. mayıs haziran gibi başlayacağız yeni tedaviye kısmet olursa.
yarın babamın doktoruyla görüşmeye gideceğiz. ameliyatı yapacak olan doktor yarın babamı ilk defa görecek. daha önce hep karısı tek gitmişti görüşmeye film ve test sonuçlarıyla. bu defa kardeşi,çocuğu falan da gelsin demiş. ameliyatın risklerinden mi bahsecekmiş nedir. neler duyacağım yarın bilmiyorum. kuyruğu dik tutacam diye napacağımı şaşırdım. düşmemem lazım, hayatta dimdik durmam lazım. daha evlat sevgisini bile tadamadım. daha yaşayacak çok şeyim var. Allahım babama tornunu gösterebilmemi de nasip etsin inşallah. çok zor arkadaşlar, herşey çok zor.
canım inşallah hayırlısıyla atlatır baban ameliyatı, buralarda kimseler yok topiğe uğrayan yok, dilakız aşılama olacak yarın onun haricinde henüz bir gelişme yok, sizlerden güzel haberler bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider
nbr hkereciğim kızın napıyo
ayın 30unda gidecek canım yanlış hatırlamıyorsamhavin kalp atışlarını görmek için gidecekti, gitti mi?
iyiyim canım sorma kızımı beni sıkıştırıp duruyor yaramaz, artık uzanmakta keyif vermiyor uzun oturuyorum :) sen ne yapıyorsun canım
havin kalp atışlarını görmek için gidecekti, gitti mi?
cnm bnm en güzel günlerin inş sağ salim kucklarsın yavrunu :)
ben napıyım gün sayıyorum sıpama kavuşmak için)
amin canım, Rabbim herkese nasip etsin. seninde az kaldı Allahın izniyle canım, içini rahat tut inşallah
Ah miragem Rabbim yardımcın olsun insanın sevdikleriyle sınanması ne zor tahmin edebiliyorumselam kızlar,
hkere o kadar heyecenlıyım ki tatlım sana anlatamam kuzumu düşününce içim kıpır kıpır oluyo olmayan bebeğimi özlüyorum kavuşacağımız günü düşününce kalbim sıkışıyo bu duygu çok garipmiş cnm rabbim kucaklarımızı doldursun
nerelerdesin kuzum sen ya :) çıktın mı alışverişe neler aldın cimcimeye anlat bakalım nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?