Sagol canım moralimi bozmadan p. Tesi yaptırmam gereken kan testine kadar bekleyeceğim. Yapacak bir şey yok . Moral için tekrar teşekkür ederim
Günaydın kızlar nasılsınız,
ayşegulu annen nasıl canım
mirage baban nasıl oldu, sen nasılsın
kedi,tubadefekti, yuks, havin, merve ve diğer hamişler nasıl gidiyor hamilelik
dilakız, feriha ve tedavi bekleyen diğer anne adayları sizler nasılsınız
Bugün transferimin 9. Gunü ve ben dayanamayip idrar testi yaptim. Tek çizgiyi görünce
Slm canım nasılsın prensesin nasıl? Biz çok şükür iyiyiz buğün ikinci tetonoz aşımız yapıldı önümüzdeki hafta da renkli utrasona gircez meleğimi çok özledim zaman biran önce geçsinde göreyim diğe sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim herkese yaşatsın inşallah:))))))
Evet Yaaa Kızlar nasılsınız hepinizi merak ediyorum topikte kimsecikler kalmadı giriyorum çıkıyorum kimse yok.
Havin hamişliğin nasıl gidiyor gir artık yaaa topiğe seni çok özledik:)
Mirage baban umarım iyidir ayşegulu senin içinde duaa ediyorum canım. kedicik hiç görünmüyorsun sen merve tubaa adını sayamadığım diğer arkadaşlar boyacı gelin kızlar artık.
Güzel anneler ve anne adaylari nasilsinizz? INSALLAH hepiniz dünden cok daha iyisinizddir.
Beni soracak olursaniz günlerce gözüm agirdi battii. kendiliginden gectii. doktora gidmedim.
Sizlerle sohbeti cokk özledimm. Bunsan sonra daha sik ugruyucam.
Hani klomen kulaniyordumya hatirlarsaniz eger dün doktpra gitiik yumurtalarim cok iyimiss.
Daha önce dmeisti siz niye tüp ebbek yapptirdiniz ben anlamadim demisti.
Normal yoldanda olmadi bizm beceremedik bilmyiorumm. Neyse konusma arasinda asilma aklima geldi.
Asilma istedik en son ne zaman olmustun sordu 2009 da olmustum yada 2010 subatinda tam hatirlamyiorumm.
Uzunlafin kisasi dün ine verdi sabah yaptim yarin asilamam var ALLAHIN izniyle kizlar dua edi ne olur bu sefe olsun.
3 tüp 4 asilama olmstum bu sefer saglikla hamis kalmak istiyorum. INSALLAH hepimiz saglikla bebislerimize kavusurzz.
Canım burdayım giremedim bayaadır gelen giden gezmeler çarşı işleri hiç bitmiyor valla bide biraz kafamda dağılsın diye uzaklaşmak istedim..sen nasılsın ?yok canım başlamadım yeni tedaviye yazarım zaten buraya başlarsam.. Eşinle olanları okudum çok üzüldüm insan cok kötü oluyor kmle tartışsan geri atabiliyorsun ama eşle olunca benm uykularım kacıyor ama ne yapıcan işte bir hayatı paylaşıyoruz..yinede yardımıcımız onlar oluyor..
ohhh yarasinn gez toz en iyisini yapyiorsunn canimm INSALLAHtekrar basladiginda tedavin basarili olur bebgine kavusursunn saglikla.
aff hic sorma herif hic yoktan acayip kirdi beni. sanki seytan dürtüyo tam tedavi sürecinde. hic sesimi ilk anda kizdim sonra hic bise demedim bu sefer susucam. seytana uymuyucam dedimm.huzurszluk cok kötü yaff. her zamanki gibi defalarca özür diledi.
uzatmadim düsünmemye calsiiyorum. bebk olmuyor sonrada ben kahr olyuroum. yumurta günleri birlikte olsaydik belki hamile kalirdim diye.
iste böyle ALLAH kimseyi huzurdan sagliktan etmsin.
Günaydın kızlar nasılsınız,
ayşegulu annen nasıl canım
mirage baban nasıl oldu, sen nasılsın
kedi,tubadefekti, yuks, havin, merve ve diğer hamişler nasıl gidiyor hamilelik
dilakız, feriha ve tedavi bekleyen diğer anne adayları sizler nasılsınız
iyiyim sagol canimm sen nasilsinn ALLAH yavruna kavustursunn.
Slm canım nasılsın prensesin nasıl? Biz çok şükür iyiyiz buğün ikinci tetonoz aşımız yapıldı önümüzdeki hafta da renkli utrasona gircez meleğimi çok özledim zaman biran önce geçsinde göreyim diğe sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim herkese yaşatsın inşallah:))))))
Evet Yaaa Kızlar nasılsınız hepinizi merak ediyorum topikte kimsecikler kalmadı giriyorum çıkıyorum kimse yok.
Havin hamişliğin nasıl gidiyor gir artık yaaa topiğe seni çok özledik:)
Mirage baban umarım iyidir ayşegulu senin içinde duaa ediyorum canım. kedicik hiç görünmüyorsun sen merve tubaa adını sayamadığım diğer arkadaşlar boyacı gelin kızlar artık.
Geldimm canimm merak etmissin ALLAH senide bebgine kavustursunnn
ayy canım ne güzel haber bu, Allah hayırlı etsin inşallah bu sefer son olsunda bebişine kavuşursun inşallah, sende çok dikkat et kendine dularımdasın canım, Allahın izniyle hamiş kalırsın inşallah
AMINNNNN cnaimm INSALLAH bu sefer olurr artik ne yapicagimi sasirdim RABBIMIN izniyle olsun saglikla hayirlisiyla INSALLAHH.
RABBIM tedavi gören arkadaslara yardim etsin tez zamanda bebkerine kavustursunn.
canım problemleri aştınızmı, bak bu sürecte hiç bişeye takılma rahat ol stres yapma kendine çok çok dikkat et canım
Astik canimm yani hic uzatmadim. sonra hamile kalmayinca cok üzülüyorum yumurta patlama günlerinde birlikte olmadigimiz zaman kendimi cok sucluyorumm. tam detavi sürecinde sanki seytan dürtüyor . bu sefer kör seytana uymuyucam herif ne yaparsa yapsin tartismiyicam. eee sen nasilsinn cimcimen nasill sagligin nasil canim?
ayy boyaciya, alinti yaptim yukarida birbirine karismiss cok sasirdimm. o kadar bosunami yazmis oldum. su toplu alintiyi beceremedim gitti. boyaci iyi olmana sevindimm canim.
en doğrusunu yaparsın canım boşver duymamazlıktan gel, sonuçta eşin ne kadar hır gür olursa okadar kötü olur aranız, birinin alttan alması lazım. hem kazanan sen olursun huzurun bozulmaz..
bizde iyiyiz canım ya nolsun, yatıp kalkıp bebişi büyütüyoruz işte. gün sayıyoruz işte, gece uykusu yok, çok sıkıştırmaya başladı ama çok şükür diyorum hep bu günleride yaşadık ya.. Rabbim herkese yaşatsın inşallah
Yatip kalkip bebisimi büyütüyorsunn ay cok güldümm haaaaa uyyy isisrim onun tombis totosunuuuu.
Ben hep derim bebgim oldugunda söyle bir totosuna vurucam simdiye kadar nerdeydin niye beni beklettin haaaaa
Ayyy uykusuzluk cok zorr. gündüz uyu beri dinlenirsinn. büyüdükce hanim efendiye yeri dar geliyor galiba.
kendine yer acmaya calsitikca seni zorluyor .ne yapsin annesi genis yerde kosturmak onunda hakki dimi.
kusura bakma anensi idare edicen gariii. AMINNN cümlemize yasatsin güzel duygularii.
Cok sinirlendirmsiti beni ckk tedavinin hatrina cabk konustum onunla INSALLH tedavi sürecinde cikaricagi tek vukaat bu olmustur ne diyim baska. zaten ben uzatmam ama konusmazdimda tepkimi öyle gösteriyordum. kavgayi sevmyiorum.
canım sen benim yatmalarımı kalkmalarımı görsen gülmekten ölürsün zaten, ters dönmüş kaplumbağa gibiyim yataktan bi dönüşüm sağdan sola yıkılırsın yani...idare ediyorum çok şükür şikayetim yok, sizlerde yaşayacaksınız bunları.. göbüşüm çok çatladı ya üstelik pahalı bi krem almıştım ama banamısın demedi bebek yağıda kullanıyorum ama çare yok, ama ne kilo umrumda ne çatlak yeterki sağlıklı sıhhatli gelsin de bebişim.
inşallah seninde olursa burda heyecanlarını paylaşırız ama ben ozamanlarda çok sık olmayabilirim buralarda malum cimcimeden fırsat bulursam. ama hep takip edeceğim sizleri inşallah
aynen senn gibi yapıcam bi ısırcam sorma :)) Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş canım. seninde olacak Allahın izniyle en hayırlı vakitte, yarın aşılamanı olda bi haber ver sadece iyi geçti vs diye, ondan sonra dinlen kendini yorma çok fazla net başında takılma, bebişine odaklan canımSen ve bebisin iyi olda bizi misafir olarak takip etsende olur. ara ara yazmayida ihmal etmezsin INSALLAH bizi merakta birakma canim.
INSALLAH canim sihhatle gelsin artik benim su bebis ayy düsündükce simdien iisrasim gelyior daha dogmamis bebismi.
hadi yaa o kadarmi agirsin ayyy haaaa kaplumbaga gibimi ayyy cok komiksinn yaa. hanim efendi gelince bütün bu SIKINTILARIN gider INSALLAHH.
göbüs catlagina kakao yaginin iyi geldigini tv progrminda duymustumm. birazda ciltle alakali bazilarinda caatlak hic olmazmis.
aynen senn gibi yapıcam bi ısırcam sorma :)) Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş canım. seninde olacak Allahın izniyle en hayırlı vakitte, yarın aşılamanı olda bi haber ver sadece iyi geçti vs diye, ondan sonra dinlen kendini yorma çok fazla net başında takılma, bebişine odaklan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?