• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

aksamm kacda oldun?? bende senin gibi oluyordum aksamda olsam doktor o günü sayiyorduu eger cok olursan. kirmizi gelirsee yanii.

benim 3, 4 günden fazla leke gelir onu saymiyordu doktor.

Kız kedi allah iyiliğini versin :9:29 cm ne demek yaa 29 mm'dir o.benimkide 40 mm çıkmıştı
İşte seninkide 29 mmdir oda cm'ye vurunca 2.9 cm yapar

Hiiii kuzum lütfen böyle düşünme rica ediyorum bak çok üzüldüm şimdi
Hiç öyle düşünme.Eşim maçtan geldi ve nane limon kaynatmamı istedi benden
Bende sinirlenmesin diye aniden kapatmak zorunda kaldım veda edemeden
Çok üzüldüm bak görüyomusun.Tabiki anlatacaksın her zaman anlat yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince

Üzülme yaaa gecti gittti canimm. ogünleri cok kötüydüm biraz alinganligim üzerimdeydi. birde illakii benden SILIKDINIZA ciktiniz demedim. aacabami dedim ön yargim yokk yanii sadece sordumm.
sagoll canimm olgin icin ALLAH bebklerinizi kucaginiza almayi nasip etsinnn INSALLAHHHHH hamile arkadaslarimizin SIKINTILARINI gidersin YARADANIMM

iyi pazarlar kızlar nasılsınız size bi sorum olcak eşinde spermde dna hasar testi yaptıran oldumu korku sardı içimi valla tedavisi varmış ama hadi tedavi cevap vermezse bide fsh sı düşük olanlarda çıkıyormuş şükür bizim fsh tüksek inş çıkmaz eğer çıkıpta tedavi sonuç vermezse tese yapcaklarmış bu zor bi işlem mi

iyi pazarlar kızlar nasılsınız size bi sorum olcak eşinde spermde dna hasar testi yaptıran oldumu korku sardı içimi valla tedavisi varmış ama hadi tedavi cevap vermezse bide fsh sı düşük olanlarda çıkıyormuş şükür bizim fsh tüksek inş çıkmaz eğer çıkıpta tedavi sonuç vermezse tese yapcaklarmış bu zor bi işlem mi

canım eşim yaptırdı dna hasar testi sonuç çok kötü çıkmıştı 1 yıla yakın proxeed plus diye bir vitamin takviyesi var onu kullandı ve hasar yok denecek kadar azalmıştı.yani tedavisi var üzme kendini tese hallında bilgim yok..

canım eşim yaptırdı dna hasar testi sonuç çok kötü çıkmıştı 1 yıla yakın proxeed plus diye bir vitamin takviyesi var onu kullandı ve hasar yok denecek kadar azalmıştı.yani tedavisi var üzme kendini tese hallında bilgim yok..

canım benim eşimde kullandı bu ilacı 6 ay kadar ama o gittiği ürolog bu dna hasar testi istememişti şimdi başka üroloğa gitti bu tahlili istedi korku başladı bende birde bu sorun çıkarsa diye ama fsh sı düşük olanda oluyormuş galiba benim eşiminki normal di son tahlilde inş sonuç temiz çıkar iğne vercek galiba bu doktor iğne nin faydası çok oluyormuş inş bebişler daha fazla üzmeden bizi gelir

canım benim eşimde kullandı bu ilacı 6 ay kadar ama o gittiği ürolog bu dna hasar testi istememişti şimdi başka üroloğa gitti bu tahlili istedi korku başladı bende birde bu sorun çıkarsa diye ama fsh sı düşük olanda oluyormuş galiba benim eşiminki normal di son tahlilde inş sonuç temiz çıkar iğne vercek galiba bu doktor iğne nin faydası çok oluyormuş inş bebişler daha fazla üzmeden bizi gelir

canım ankaradaki dr. bizede yapımştı bizim iyi çıkmıştı...inş szinde cıkmaz sorun

canım ankaradaki dr. bizede yapımştı bizim iyi çıkmıştı...inş szinde cıkmaz sorun

canım zaten kaan aydosla çok samimi arkadaşmış bizim gittiğimiz doktor ben size kaan abinin yapacağı tedaviyi vercem dedi sürekli kaan abi diyor inş canım ya kendi kendime çok sıkıntıya girdim bide bu sorunlu çıkarsa kaldıramıcam galiba korku sardı beni çok hırçınlaştım ya resmen ateş saçıyorum etrafa tövbe tövbe
bize 6 aylık bi tedavi süreci vercekmiş belki tedavi sonuç verirse kendiğinden olabilir dedi ama hiç umudum yok

simdi actim neti seni gördüm canimm.

gözlerim agiriyor diye acmamistimm. iyikide acmisimm sana yardimci oliyimm.

adetin 3. günü pazar oluyor. yarin 3. gün canimm. INSALLAH her sey yolunda giderr senin icin.

sağol cnm içtm sabah artık çok yoğundu akşam doğru alarmdır artk azaldı bile zaten artk salı günü kontrolüm hayırlısıyla inşallah :)

kızlar haberler güzel bugun adet olunca doktora gıttım hersey yolunda çok şükür tedavı başladı.estofrem diye bı hap verdı başkada bı ilaç yok:)ayın 28ınde kontrole gıtcem değerlerde uygunsa bebiş gelcek bana allahın izniye...bırde doktorum dondurulmuşları çözüp 5.gunu beklıcekmış inşallah hakkımda hayırlısı olsun.anlıcanız martın son günleri transfer var...

piticim hayırlı olsun yeni tedavin mutlu sonuçlar getirsin inşallah :)

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum kızlar. Çok sık gelemesemde dualarım sizinle tedavide olanlara tedaviye başlayacaklara bebğini bekleyip gün sayanlara Allahım kolaylıklar versin her daim yardımcınız olsun inşallah. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Allah çok büyük ne zaman sevindireceği belli olmuyor vakti zamanı var herşeyin bu süreci 10 yıl yaşamış biri olarak hepinizin hislerini çok iyi anlıyorum. Beni sorarsanız artık 2 ayım kaldı sadece iş yoğunluğu ev işi vs derken ancak dinlenebiliyorum.
Miragecim baban rahatsızmış Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah sağlığına kavuşur bir an evvel.
(Not ilk sayfadaki listede eksik bilgilerim varmış yaşım ve deneme sayım. Onları yazayım dedim Yaşım 31 deneme sayım 3 aşılama+2 tüp bebek. 3. tüp bebeğe gidecekkende minnak süpriz yapıp kendi geldi Allahın izniyle Allahım hepinize kısmate etsin inşallahh)

selam hayalcim. iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah iyi olur babacığım. senin de doğuma birşey kalmamış. heyecanlı mısın? günlerin rahat geçiyor mu? bilgilerini yenileyeceğim, teşekkür ederim.

kızlar valla benim yıldızım çok düşük galiba hayatın zorluluklarından hep kaçıyorum böyle daha rahat hissediyorum galiba kendimi mirage canım benim ilkini başka doktora yapmıştı son ikiyi bu merkezde yaptırdım bana genetik tahliller yapıldı eşimi şimdide bi üroloğa gönderdi doktor biraz tedavi olsun sende toparlan dedi histereskopiye gelince ben sende hiç bir sorun görmediğim için gerek duymadım dedi senin rahim duvarın felan her defasında iyiydi dedi ama yaparız dedi genetik tüp yapalım dedi aman canım çok sıkıldım doktor değiştirsem o doktora alışana kadar ben çok zorluk çekiyorum inan bide konyada sadece 1 tane tüp bebek merkezi var başka öyle tek tüp le uğraşan merkez yok ankara aklımdan geçiyor ama bizim için çok zorlu olcak naparız nerde kalırız eşimin işi ayrılabileceği bi iş değil 2 gün gitmese karışıyor ortalık aslında benim gittiğim merkezde çok başarılı bi merkez benim olmadı diye orası kötü diyemem kafam allak bullak kaldı inanın kızlar bu doktorum şimdi beni iyce tanıdı
bide benim anlamadığım tüp bebekte erkek faktörü ortadan kalkmazmı eee şimdi eşinde ciddi şekil bozukluluğu var diyor o bebeğin gelişmesinde etkisi oluyormuş anlamadım gitti madem tüp te de ortadan kalkmıyorda neden basbas bağırıyor doktorlar geçen gittimde doktoruma tek bir spermle tek bir yumurta yeter diyorsunuz eee oluyor ondan sonra b ir sürü şeyler çıkarıyorsunuz dedim bir anda doktor benim tepkime ne diceni bilemedi yani kızlar sil baştan mı yapcam yoksa devam mı bilmiyorum çok yoruldum ben galiba pes etcem hayatım çocuk üzerine kuruldu kaldı sıkıldım galiba olmicaksa olmasın hayatın sonu değilya napalım

feriha ben senin konyada olduğunu bilmiyordum, atlamışım o bilgiyi. konya eurofertil mi ne bir yerin ismi çok geçiyor ve oradan hep hamile çıkıoyr insanlar. eğer orasıysa oradan ayrılma bence de. bu arada kocanın sperm olayıyla alakalı olarak ümit kırmak istemem, ama boşuna para ve emek harcamamanız için tecrübemi anlatmak zorundayım. benim eşimin sperm problemi için emre bakırcıoğluna gitmiştik en başta. bu doktor kaan aydostan sonra en çok isim yapmış doktor. eşime doppler çektirdi, sonra da bi vitaminler verdi. biz bu adama gittiğimizde sperm sayısı 14 milyon morfoloji %1di. adamın verdiklerini kullandıktan sonraki durumumuz sperm sayısı 400 bin morfoloji %0dı. artık kararınızı yine siz verin tabi ama ürologların verdikleri fasa fiso, ben bunu tecrübe ettim. sperm sayısı o vitaminlerle falan düzelmiyor, ya da bizimki düzelmedi en azından. bir de onlara bir sürü para harcamız olduk. sırf muayene ücreti 250 tl miydi neydi.

kızlar çok çaresiz kaldımm yaa şimdi ben cuma akşamı adet oldum adetin 3. gnü hangi gün sizce lütfen cevappp :/

akşam olduğunda söküldüyse 1.gün kabul edebilirsin herhalde. az az geldiyse sonraki günden saymaya başla. o kadar da fark etmez zaten herhalde ya.

piticim hayırlı olsun yeni tedavin mutlu sonuçlar getirsin inşallah :)

selam hayalcim. iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah iyi olur babacığım. senin de doğuma birşey kalmamış. heyecanlı mısın? günlerin rahat geçiyor mu? bilgilerini yenileyeceğim, teşekkür ederim.

feriha ben senin konyada olduğunu bilmiyordum, atlamışım o bilgiyi. konya eurofertil mi ne bir yerin ismi çok geçiyor ve oradan hep hamile çıkıoyr insanlar. eğer orasıysa oradan ayrılma bence de. bu arada kocanın sperm olayıyla alakalı olarak ümit kırmak istemem, ama boşuna para ve emek harcamamanız için tecrübemi anlatmak zorundayım. benim eşimin sperm problemi için emre bakırcıoğluna gitmiştik en başta. bu doktor kaan aydostan sonra en çok isim yapmış doktor. eşime doppler çektirdi, sonra da bi vitaminler verdi. biz bu adama gittiğimizde sperm sayısı 14 milyon morfoloji %1di. adamın verdiklerini kullandıktan sonraki durumumuz sperm sayısı 400 bin morfoloji %0dı. artık kararınızı yine siz verin tabi ama ürologların verdikleri fasa fiso, ben bunu tecrübe ettim. sperm sayısı o vitaminlerle falan düzelmiyor, ya da bizimki düzelmedi en azından. bir de onlara bir sürü para harcamız olduk. sırf muayene ücreti 250 tl miydi neydi.

akşam olduğunda söküldüyse 1.gün kabul edebilirsin herhalde. az az geldiyse sonraki günden saymaya başla. o kadar da fark etmez zaten herhalde ya.

başladım cnm hapa inş yarın gidicem 5. gün için muayeneye :)

Ben araniza yeni katildim 3.asilamami oldum .haftaya sonuc belli olcaka fakat ben umutsuzum.ilk önce sunu belirtim ben yurt disinda yasiyorum bana yardimci olurmusunuz ben adanada yada istanbulda tup bebek yaptirma imkani var fakat istanbulda alman hastanesi mehmet ali akman yada adanada turan cetin hastanesinde doktor turan cetinde dusunuyorum .bu merkezleri bilen var mi .yada burda tup bebek deneyen var mi cunku ben haziranda gelecem turkiyeye ne olursunuz bana yardimci olun.

Ben araniza yeni katildim 3.asilamami oldum .haftaya sonuc belli olcaka fakat ben umutsuzum.ilk önce sunu belirtim ben yurt disinda yasiyorum bana yardimci olurmusunuz ben adanada yada istanbulda tup bebek yaptirma imkani var fakat istanbulda alman hastanesi mehmet ali akman yada adanada turan cetin hastanesinde doktor turan cetinde dusunuyorum .bu merkezleri bilen var mi .yada burda tup bebek deneyen var mi cunku ben haziranda gelecem turkiyeye ne olursunuz bana yardimci olun.

keşke direkt tüp bebk yaptırsaydın şansın artardı.bn de boşuna 3 kez yaptırdım tutumadı .3. tüp bebek denememde tuttu.Bn son 2. ve 3.yü gayrettepe florance nightangale de yaptırdım.dr umdan çok memnundum.adı Prof dr. Bülent baysal.Araştır istersen.İkincini tutmamasına rağmen yine ona gittim çünkü bnden kaynaklı bir durum vardı yumurta kalitem düşüktü.birde hiç canım yanmadı, düzeyli ilaç verdi ve hiç psikolojim de bozulmadı

Son düzenleme:

canım ben turan çetinde daha tedaviye başlamadım ama ön hazırlık araştırmaları yapılıyor çok ilgililer tavsiye ederim..şubatta tüp bebek topiğinde fdmaydın var o yaptırdı şimdi hamile ondanda bilgi alabilirsin..ama imkanın varsa istanbul en iyi merkezler ordaymış canım..

canım ben turan çetinde daha tedaviye başlamadım ama ön hazırlık araştırmaları yapılıyor çok ilgililer tavsiye ederim..şubatta tüp bebek topiğinde fdmaydın var o yaptırdı şimdi hamile ondanda bilgi alabilirsin..ama imkanın varsa istanbul en iyi merkezler ordaymış canım..

canim basta cok tesekur ederim turan cetinde benim bir arkadasim 8 yildir cocou olmadi ilk denemede tuttu.onun eltiside orda yaptirdi onun ikizleri var ondan dolayi biliyorum.mehmet ali akmanda benim kuzenim yaptirdi ona samsunda senin tup bebekle bebegin olmaz dedi,ama onun esinde sperm sayisi sifirmis ve ilk denemede oglu oldu ondan dolayi kararsizim -mehmet ali akman hoca cok ilgili nezamamn arasam sorularina cevap veriyor bana.alman hastanesindeymis oradada fiatlar cok pahaliymis galiba bilmiyorum.cok tesekur ederim cevabin icin insallah allah gönlune göre verir

keşke direkt tüp bebk yaptırsaydın şansın artardı.bn de boşuna 3 kez yaptırdım tutumadı .3. tüp bebek denememde tuttu.Bn son 2. ve 3.yü gayrettepe florance nightangale de yaptırdım.dr umdan çok memnundum.adı Prof dr. Bülent baysal.Araştır istersen.İkincini tutmamasına rağmen yine ona gittim çünkü bnden kaynaklı bir durum vardı yumurta kalitem düşüktü.birde hiç canım yanmadı, düzeyli ilaç verdi ve hiç psikolojim de bozulmadı

tesekur ederim cevabin icin.cnm bende problem yok esimde sperm sayisi 40 milyon ama ileri hareket sayisi 18,1 dusuk yani 30un uzerinde olmasi lazimmis doktor dediki sizin asilamayla bebeginiz olur evet ben samsunda ilk asilamami oldum tutmadi fakat yurt disinda ben ikinciyi oldum bana sadece clomifen verdi burda yumurtanin kendi catlamasini bekliyorsun catlama ignesi vurmuyor.asilamdan hemen sonra ayaga kaldiriyor sanki igne vuruyor anlayacaginiz burda asilama yöntemi cok sacma norrmla birliktelik gibi o yuzden benim zamamnin yok turkiyeye gelirsem tup bebek istiyorum tavsiyen icin cok tesekur ederim .umarim sagsalim bebegini kucagina alirsin

kzlar cuma günü doktora gittiğimde yine uğradık dondurmalarımın yanına dedim ki zonaların kalınlığı ile ilgili bi problemimiz vardı dedik sonra dosyayı açtılar ve lazerle traşlandığını söylediler sorun çıkmaz kesinlikle dediler rabbim hayırlısını versin inş

kzlar cuma günü doktora gittiğimde yine uğradık dondurmalarımın yanına dedim ki zonaların kalınlığı ile ilgili bi problemimiz vardı dedik sonra dosyayı açtılar ve lazerle traşlandığını söylediler sorun çıkmaz kesinlikle dediler rabbim hayırlısını versin inş

bebeğimizolsun bu ay senınle benım transferımız hemen hemen aynı gunlere gelıyo.inşallah ıkımızde hayırlı sonuçlar alırız.dualarımız hepimizle...

bebeğimizolsun bu ay senınle benım transferımız hemen hemen aynı gunlere gelıyo.inşallah ıkımızde hayırlı sonuçlar alırız.dualarımız hepimizle...

inş cnm senn ne zaman ilk adet günün bnm 15 mart adet öncesi rahmim 8 mm di inş daha iyi olur sennde olundadır umarım tatlımm :)

Back
X