Havini annesi esir almış valla bi dakika ayrılmıyor galiba başından
Biz iyiyiz dilakız sen nasılsın?
Hiç sorma hkerem valla az kaldı günler geçmiyor
Eee sen ne yaptın nasılsın iyi misin?senin bitti galiba hazırlıklar
İnşallah bende 2 haftaya felan tamamlayıp bekleyişe geçerim
Dilakız eşin ne dedi bu konu hakkında neden bu kadar incindin?
Erkeklerin her dediğine kulak asarsak ohooo yandık valla yaşamayalım ayrılalım
Boşverrr bu konuda zaafın var ya şimdi senin kim ne derse alınıyorsun
Oysaki bu senin eksikliğin yada suçun değilki Mevlanın takdiri
Ağlada rahatla o zaman amaaan amann isyan etme aslaa
Aslinda bugünlerde pek iyi degilimm. heriflede hic yoktan kavga ettikk. sürekli basima kalkiyor bebgimin omamsini cok sinir oldumm.aglamamk icin kendimi zor tutuyorumm.
ne bicim dünya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biktimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ufak tefek şeyler kaldı çok şükür, bende iyiyim nolsun gün bekliyorum işte, sende alışverişini tamamla yıkama ütüleme yavaş yavaş yap kendini yormadan canım dikkat etmek lazım artık iyice..
canım isyan etme sabret, boşver sen eşinin dediklerine takılma sabreden sen ol, Rabbim bu derdi ona da verebilirdi siz bir ailesiniz sorun onda yada sende farketmez, önemli olan bu problem karşısında kenetlenip birlik olmak isyan etmemek, biz ne desek boş Allah sana sabır versin tez zamanda bebekle yuvanızı şenlendirsin inşallah
aynı durumdayım mervecim :) yatamıyorum artık ama çok dolanıyorum ortada ya eşim kızıyor valla :)Aynen ya benim artık soluğum kesiliyor bir şey yapamıyorum zaten yapamıyordum :)
Kaburgalarımı çok sıkıştırıyor kafasıyla felan hissediyorum yukarı yukarı:):)
Seninki ne alemde yukarıda olması daha iyi diyorlar gerçi bebeğin
INSALLAH canim sagoll, ALLAH sizleride yavrularina kavustursunn.
isyan etmek istemiyorum ama yilardir cekiyorum ondan. sevgimde kalmadi saygimda.asagi yikari düsmiyim saygimz kalsin diye cirpiniyorum en kücük birseyde haydaaaaa hakaret küfürr.
aynı durumdayım mervecim :) yatamıyorum artık ama çok dolanıyorum ortada ya eşim kızıyor valla :)
canım Allah sana sabır versin inşallah, eşinlede muhabbetinizi artırsın inşallah diyecek başka bişey bulamıyorum canım, yinede alttan alan yapıcı olan sen ol herşey düzelir inşallah,
düzelsede fzala uzun sürmüyorr huylu huyundan vaz gecmiyorr.bizde kadersizlik sansizlik cokkk. hem bebkmeselesi hem huzursuzluk dayanamiyorum kaldiramiyorumm.
kendime kiiziyorumm herkes layik oldugu hayati yasar. bende bunu hakkediyorum diyorumm
neyse benim derdim bitmezz, sen nasilsinn canimm hazirliklari nerdeyse bitirmissinn masallahhhh
canım hakettiğini kesinlikle düşünme, eminimki herşeye layıksındır, Allah bazısına vererek bazısınada vermeyerek imtihan edermiş, bu senin imtihanın, sen eşinin iyi olması için dua et canım inşallah o düzelir de sana ettiği sözlerden pişman olur, sen canını sıkma Yaradana sığın bunları çekiyorsan mükafatını Allahtan iste.
bende RABBIME siginiyorum her zaman. o kadar yanlizimmki ALLAHtan baska kkimsem yokk. esime gelince pisman oluyor tabiki neye yarar kalbim ondan cok uzaklarda.
ayni evde yasiyoruz ama ben hep hayallarde yasiyorum. hakkettigim konusuna gelince ayni düsüncedeyim.
cocuklugumuzda cok yoksuduk cok. sonra dizeldi evlendim bu hayatimda cok zorr ne diyim kaderr ALLAH bundan asagi etmesin demekten baska bise elimden gelmiyor.
cokk dua ediyorum RABBIM sen büyüksünnn banada cikis yolu göster diyorum.
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun sana sabırlar versin inşallah diyecek başka bişey bulamıyorum sen kalbini ferah tut inşallah herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?