eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar rahim filmi çekildim bugün pazartesi sonucu alacağım ama çok kötüydü bu kadar zor olduğunu bilsem herhalde çektirmek için cesaret edemezdim hala sancım var =(

selam kızlar rahim filmi çekildim bugün pazartesi sonucu alacağım ama çok kötüydü bu kadar zor olduğunu bilsem herhalde çektirmek için cesaret edemezdim hala sancım var =(

hadi ya o kadar yandı mı canın? aslında orada hemen söyleyebilirdi sonucu, niye pazartesiyi bekliyor ki? benim kendi doktorum çekmişti, sonra hemen anlatmıştı gördüklerini, hatta beraber bakmıştık filme. kendi doktorun mu çekti?

evt kendi doktorum çekti ama çok kötü oldum bi aşılama yaptım o bile bu kadar zor gelmemişti

evt kendi doktorum çekti ama çok kötü oldum bi aşılama yaptım o bile bu kadar zor gelmemişti

ben şimdi hatırladım, bana gelmeden 2 saat önce apranax fort iç demişti. sen aldın mı gitmeden ağrı kesici? söylemiş miydi sana öyle birşey? belki benimki ondan kolay geçmişti. zaten bu tüp bebek süreci boyunca en zor adımın rahim filmi olduğunu söylüyorlar sonuna kadar gidenler. herhalde bir sonraki de normal doğumdur :) biz birincisini atlattık, şimdi ikincisine hazırlanalım.

yok canım hiç öyle birşey demedi sadece antibiyotik vermişti kullanıyordum bi de vajinal yoldan alınan tablet onun dışında bişey yok

mirage kuzummmm hayırlı olsun topikinn :)) inşallahhh bol bol sağlıklı hamişler çıkar burdan tabi ilk başta sen :))

mirage kuzummmm hayırlı olsun topikinn :)) inşallahhh bol bol sağlıklı hamişler çıkar burdan tabi ilk başta sen :))

aaaa tubişş süpriz mi yaptın banaa? nerden buldun kız beni burda?? :))) teşekkür ederim canım benim. şöyle sürün biraz bana da şans geçsin yahu...Allaaah topicimize hamile ayak bastı, şimdi kesin hepimiz hamile kalcaz...

evet kuzucummm süpriz yaptım sana :)) ben bulurum seni kaçamazsın bendeennnn oğluşumla arar arar buluruz seni :)) süründükk vallaaa hepinize tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı sıhatli nasip etsin inşallahhh hepiniz sırayla hamiş kalınnn :))

sizde tüp bebekle hamile kaldınız hangi merkezde tedavi gördünüz?

sizde tüp bebekle hamile kaldınız hangi merkezde tedavi gördünüz?

yok canım tugba benim düşük yapanlar topicinden arkadaşım. düşük yapmıştı, sonra bir de kimyasal gebelik yaşadı. ama şimdi Allaha şükür sağlıklı bir hamilelik geçiriyor ve Allahın izniyle alacak bebişini kucağına...Darısı bize :))

amin canım inş.

amin canım inş.
aminn kısa zamnda inşallahhhh :))

kuzum benim yaaa :)) aminn inşallah sende peşimdennnn :))

Topicteki herkese merhaba. Mirage; ben 1 haftalık bir tatile çıkmıştım. yeni döndüm 6 ay içinde 2 aşılama bir tüp tedavisinden sonra bedenen ve ruhen oldukça yıpranmışım, tatil iyi geldi. Geçmiş sayfalara göz attım biraz.bir hayli müdavimi olmuş topikin.Bir de liste yapmışsın eline sağlık. Eksik bilgilerimi tamamlayayım dedim. yaşım 34, tüp tedavimden önce 2 negatif aşılamam oldu. Benden bu kadar.İnşallah topicin herkese uğurlu gelir...

geciktirici değil de canım ben zaten ancak ilaçla kırmızılarımı getiriyorum sabit 28 gün de bir.. ilacı eksik içsem de adet olabiliom çok şükür ağustostada 3 eksik eylülde de 3 eksik 6 gün öne alır... okul açılmamış olur diye düşünüyorum.. aman ne bilim erkenden olsun diye yalvaracam doktora da tutturdu canım daktırım eylül diyeeeee

selam cnmmm..Öncelikle kafam feci karışıkk.Ben herşeye takıyorum çok fena bir durumdayım..İçinden çıkmaya çalıışyorumm..Rabbim herşeyin hay. versin inşşş..

Ben rahim filmini 2009 ekim ayında çektirdim..Hiç ağrı kesici almadan çok stresli bir filmdi..Regl ağrısının 10 mislini çektim ama sadece 20 sn. falan sürd ağrı kısmı..Zaten ialcı verirken ağrıyor çünkü ilaç kanallardan geçerken biraz yakıyor oda ağrıya sebep oluyor..Ama feci bir ağrıydı..İnş. tekrar gerek kalmaz vermeme.Zaten 5 yılda 1 defa çekilmesi gereken bir film.. Kimseye 2. gerek kalmadan hamiler kalırız inşşallahhh..

Bu bizim çok büyük bir sınavımız etrafımızdaki tüm arkadaşlarımızı akrabalarımız 2. 3. doğurdu biz halen boşuz..Çok büyük bir mücadele.Çok büyük bir sabırrr...Rabbim zaten kuluna vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış..Hayal kurmak olmayan evladın kokusunu hissetmeye çalışmak kadar güzel bir duygu yok bencee..birde gerçeği olsa kimbilir nasıl olacak hiçç düşünemiyoummm..

Hayırlı akşamlar bu arada selam vermeden direk konuya dalmışım:)

Kızlar Hayırlısı ile inş. cuma günü ilk orucumuzu tutacağız..Rabbim bu mübarek günler de inşallah dualalrımızı kabul eder bizim ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmaz inşallahhhh...

Herkese iyi akşamlar eylüle az kaldı arkadaşlar bende günlerin çabuk geçmesi için kendimi işe verdim bu ara 45 yada bilemedim 50 günüm kaldı hayırlısı ile bugünlerde geçecek ve inşallah hepimiz birer birer pozitif sonuçlarımızı paylaşacağız aksini düşünmek dahi istemiyorum ama RABBİM NE DERSE O OLUR:18:

Merhaba hayal bende kendimi eylüle kadar fiziksel ve ruhsal olarak hazırlamak istiyorum fakat ruhsal olarak hala iyi hissetmiyorum mesala sigarayı bırakmıştım ve negatiften sonra tekrar başladım biliyorum hayatımdan hemen çıkarmam gerekiyor inşallah en yakın zamanda bırakırım yineyaptığın kürleri merak ettim paylaşırsan sevinirim

hoşgeldin hestia. ne güzel tatil yapmışsın. ben de kısmet olursa 9 ağustosta gideceğim tatile.

hayırlı zamanda olsun şnşallah ilknurcum. okulun hesabını yapma boşver. senden ve gelecek olan bebeğinden önemli değil. sorumluluklar var tabi ama bir yolu bulunur elbet.

evet yakın olduğun herkesin çocuğu olması çok etkiliyor. ama benim etrafımda sorun yaşayan da çok insan oldu malesef.

aynen aysmacim, ben bebek düşünmeye başladığımda bırakmıştım sigarayı. 2 sene hiç içmedim. ben de spermiogram sonucunun sonrasında tüp bebek denince yeniden başladım ama tedaviden önce bırakıcam tabi. bir de benim etrafımdaki arkadaşlarımın kocalarının hepsi paket paket sigara ve kadeh kadeh rakı içiyorlar. bir tek benim kocam içmiyor ve bir tek benim kocamda problem çıktı. ironik bir durum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…