canım 30 yasındayım..aslında sanırım cok uygun degılmıs ıkı embrıyo ama bıraz da doktorun ınsıyatıfınde sanırım..benım ıkı taneydı embrıyo ama kısmet olmadı malesef 8 yumurta toplantı 4 u dollendı dıger ıkısı dayanamadı zaten dondurulmadan gıttı kalan ıkıyı de transfer etmıslerdı.. korkma..zaten olucagı varsa onene gecemıyorsun maelsef..o kadar umutlanıyorsun ama bı bakıyorsun olmuyo..hersey kısmet..doktorumla dun konustuk hatta cok gulduk..adam dıyo bız herseyı yapıyoruz ama ıcerde ne olup bıtıyor allahın ısı bız buraya kadar karısabılıyoruz ısıne dıyor..bazen cok ıyı embrıyo transfer edıyoruz kesın gebelık dıyoruz dıyor ama sonuc negatıf gelıyor dıyor..bazen de ıse yaramaz dedıgımız gebelıkle sonuclanıyor dıyor..gonlu ferah tutmakta fayda var kesınlıkle.. yumurta sayısı degıl kalıtesı cok onemlıymıs..toplamadan sonra sayı az da cıkabılıyor..mesela doktorum anlattı 28 toplanan yumurtadan sadece 2 tanesı ıse yarar cıktı dıyor ya da topladıgımız bır tane kalıtelı yumurta gebelıkle sonuclandı dıyor..benım de malesef dondurulmus embrıyom yok..yenıden agrı cekıcem operasyon gorucem ama elden ne gelır..herseyın hayırlısı olsun deyıp kabullenıyoruz malesef..
hangi aşamada ağrı çekiyosun? çok soru soruyorum biliyorum ama kendimi hazırlamay çalışıyorum işte ben de kendi çapımda.