eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızzlarrr bana bi kitap tavsive edin hadiii.......

bu aralar canan tan'ı sevdim ben. "piraye" de güzel "iz" de.

iyiyim şükür canım sen nasılsın kırmızılar teşrif etti bende doktorumu aradım temizlendikten sonra hitereskopimi dilim dönmüyo işte rahime bakıcakya onu yapacak hayırlısıyla

anaaaaa hadi gözün aydın havinim. yeniden yola başlıyorsun. bu defa herşey güzel olacak. inşallah kavuşacaksın bebişine canım.

valla havin... Işin aslına bakarsan korkuyorum :)) aslında beklemediğim bi olay.. Varsa çoooook büyük mucize ve süpriz olur ama nedenini bilemediğim bi korku var sabah yapacam bakalım....

ben de bir zamanlar doğal yoldan bebeğim olma umudum varken biraz gecikince test yapardım. testi tuvallette bırakırdım, başında bekleyemezdim korkudan. sonra bir ruh hallerine girerdim ki görseniz korkarsınız. çarpıntım tutardı, nefesimi ayarlayamazdım, titrerdim. o bile güzelmiş. şimdi tüpçülerin eline kaldık :))

aynı korku bende de var asilcim. paramız da bitti

canım inş bu bekleyişlerimiz son olur rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

nasipse sen ne zaman düşünüyon dondurulmuşlarınla rabbim hepimizin çabasını görüyo rabbim emeklerimizi zayi etmez

canım inş rabbim sonunu hayırlı eder rabbim bekleyişlerimizi gayretlerimizi maddi manevi çırpınışlarımızı görüyo inş rabbim bu sefer hepimizi bebişlerimize kavuşturacak bizde bebişlerimizi kucağımıza almak için gün sayacağız rabbimin izniyle

kıskandım sizi ne güzel kitap okuyonuz ben hep yazıları çift görüyom kitapı çok yüzüme yakınlaştırmam gerektiğinden kitap okuyamıyom rabbim gözlerinize sağlık versin hep güzel şeyler okuyun

spikerimiz konuştu kızlar yine. çıkıyo arada havinim içinden spiker. havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun :))))) kitaplar nasıl olursa olsun gözlerinize sağlık dolsun :))) öpücüklerimi gönderiyorum haviniiiiiim.

canım dimi var bende bir spikerlik yönü şaka bir tarafa kitap okumayı çok severim ama gözlerim rahatsız biri ameliyatlı diğeri yüzde elli görmüyo bazen yazdıklarımda da çok kelime hatalarım oluyo o yönden çünkü rabbime şükür çiftte olsa görüyom inş ameliyatlı gözüm azar azar düzeliyo ötekide fazla ilerlemez durur diye dua ediyom
rabbim asla umutsuzluğa itmesin biz kullarını hayat nefes aldığımız sürece güzel rabbim bizlerin ocaklarınıda bize ses nefes olacak sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur inş

Canım hayırlısıyla pozitifi göreceksin inşallah:)

kızlarrr eşim bugün eve gelip kıyafetlerini toplamış bana hiç haber bile vermedi.inanamıyorum resmen evliliğim bitiyo.

Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin canım sana seni çok iyi anlıyorum.Mayısta benim kocişte terketti evi(

canım sanada iyi geceler nasılsın sağolasın ben iyiyim

Havinim kusura bakma benim pc bişeyler oluyor. Kapanıyor açılıyor kendi kendine anca geldim yine:)) Kırmızılar gelmiş hayılı olsun canım:)

geçmiş olsun canım. gözlerin iyi olsun da kitap da okumayıver boşver. aslında bu durumda bilgisayar ekranına bu kadar bakmak da yorabilir gözlerini. dinlendir arada canım.

sonunda geldiler bende çok sevindim inş bundan sonrasıda güzel olur dua edin canım rabbim inş bebişlerimizi önce göbüşümüze sonrada kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip eder

Kızlar benimde kontrol vardı buğün iğnelere devam yatmaya devam( Türk allah seninde yardımcın olsun arkadaşım. Ayşegullu canım inşallah seninde pozitif olur sonucun senide merak ediyorum. Yarın güzel haberler verirsin bizlere:) mirage canım iğnelere başlamışsın bütün olumsuzluklardan kaççç bu sefer rabbim yüzünü güldürcek inşallah:) Ben pc azizliğine uğruyorum bu aralar o yüzden yazamıyorum yaaaaaaaaa(

geçmiş olsun canım. gözlerin iyi olsun da kitap da okumayıver boşver. aslında bu durumda bilgisayar ekranına bu kadar bakmak da yorabilir gözlerini. dinlendir arada canım.

canım onu özellikle doktoruma sordum kornealarla yani gözün sinirlerden uzak tabakasında sıkıntı olduğundan bilgisayara bakmanın sakıncası yok işte benim tek sıkıntım okumak istediğim şeylerle bütün olmam gerekiyo net görebilmek için bunada şükür daha kötüsüde olabilirdi görüyorum rabbime binlerce şükürler olsun rabbim ışığımızı hiç söndürmesin zaten işlerimi yapıp bilgisayara oturuyom onda da fazla bişey okumuyom sadece burda sizinleyim burasıda olmasa heralde öatlardım tv bakamıyom uzak olunca yüzlerde 4 göz 2 ağız 2 burun çok komik gözüküyolar bu sefer arka gözlerimle sesleri dinliyom

canım ne güzel bebişini görmüşsün rabbim sağlıklı gelişip büyüdüğünü sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yat yat bebişin iyi olsun bu yatmalarda bitecek rabbimin izniyle

İnşallah canım olcak bu sefer:)))

olacak buna inancım sonsuz rabbim biz kullarını yarı yolda bırakmaz inş bu sefer rabbim bizimde önce göbüşümüzde büyütecek bebişlerimizi sağlıkla sonrada kucağımıza alacağız rabbimin izniyle rabbim görendir duyandır sesimizi rabbim dualarımızı boşa cevirmeyecek inş bu sefer dolduracak kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla

aynı korku bende de var asilcim. paramız da bitti
Hiç sorma kuzum ya hem maddi hem manevi hem fizyolojik olarak azmı yıpranıyoruz. Rabbim sonumuzu hayretsin

Âmin inşallah.bende Mart Nisan gibi düşünüyorum bakalım Allah'tan bi mani gelmezse. Biraz zayıflamam gerek azda kafa dinleyim dedim. Kaç zamandır iğne ilaç ha bu ay oldu yok olmadı diye düşünmekten bile yoruldum. Her ay oldu olacak diye kendimi kısıtlamaktanda sıkıldım. Az geziyim tozuyum temizlik yapıyım zayıflayım sonra bakacaz inşallah

canım bencede iyi olur tedavi stresinden herşeyden uzaklaşıp bıraz kafanı dağıtırsın zayıflarsında hayırlısıyla evide tip köşe temizlersin stres kalmaz canım hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun ama güzel olsun sonu

Kızlar hepinize iyi geceler. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Öpüldünüzzzz

sabah ilk işim test yapmak oldu... ve yok testte tek çizgi çıktı nova isimli bi test zaten umudum yoktu ama bu kadar günüm geçince yapma gereği duydum... bu gün gecikmemin 9. günü hafta içi bi kontrole gideyim bakalım ne diyecek benim anlamadığım tüp negatifi aldığımından 4 gün sonra adetimi gününde oldum kasım ayında yine gününde oldum bu ay bu kadar gecikti ve bende umutsuzde olsam şüphelenmiştim neden olmadım sizce..ayrıca sitres demeyin çünkü ilk defa bu ay hiç ne bebek nede adet hiç düşünmedim aklıma takmadım yani hiç sitresim yoktu:)) hayırlara gelsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…