eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yukscum biliyorum bu defa psikolojimi çok iyi tutmaya çalışacağım. senin bebişin napıyo? :)

hay Allah, 9 gün de iyi bir gecikme süresiydi. ümitlenmiştim ne yalan söyleyeyim. neyse hayırlsı olsun diyoruz ya hep. mevsimsel olabilir o zaman gecikme. birden çok soğusu ya havalar...

hkere mirage şekerler tünaydın erkencisiniz bugün.Bn çalışıyorum.tüm gün bilgisayarın başındayım.Bebişler bu gidişle radyasyonlu doğmasalar iyidr

hkere mirage şekerler tünaydın erkencisiniz bugün.Bn çalışıyorum.tüm gün bilgisayarın başındayım.Bebişler bu gidişle radyasyonlu doğmasalar iyidr

tünaydın canım, benim çok baş ağrım var bugün, çoğu zamanı yatarak geçircem anlaşılan, bende nerdeyse pc başındayım inşallah bişi olmaz bebişlerimize.Allah kolaylık versin sana.

ben ümitlenmemiştim.... testte yapmayacaktım fakat eşim çok ısrar etti yapmam için :)) adam sabah sabah allak bullak oldu:)) oda çok ümitlenmişti çünki...zaten bi doğsun kız olursa naz oğlan olursa nazmi koyacam adını:)))))))))))))))) havalar nasıl olursa olsun ( havin gibi oldu) benim adetim hep düzenlidir hiç aksamazdı hayırlısı bakalım bekleyeceğim bi kaç gün daha ve dr. gideceğim...

Kızzz ayşegül başlığı görünce gülücüklü falan nası sevindim biran test pozitif sandım. Rabbim hayırlısını versin iğne ilaçlarında çok etkisi var benimde 1 ay olacak nerdeyse gecikeli bekliyoruz bakalım. Rabbim gönlüne göre versin bi kontrole git bakalım Dr. Ne diyecek

tünaydın canım, benim çok baş ağrım var bugün, çoğu zamanı yatarak geçircem anlaşılan, bende nerdeyse pc başındayım inşallah bişi olmaz bebişlerimize.Allah kolaylık versin sana.
Şekerler bişey olmaz Allah'ın izniyle bu günleri sizlere gösteren Rabbim bebişlerinizide öyle bi korurki. Ne kadar sakınalım destekte heryerden telefon heryerden bilgisayar var. O yüzden endişelenmeyin sizde bebişlerde Allah'a emanet

En güzel en tatlı anne adayları nasılsınız?wallahi bağımlılık yapıyosunuz özledim sizi ama işlerden giremiorum ki hepinizi merak ediyorum ama herkes ii inşallah..tabiri caizse esek gibi calışıorum yılbası haftası malum partiler yeni yıla veda partileri kaç gündür minder görmedimbebek varsada rabbime emanet artık çalışmadanda olmuo bende gün sayıyorum bakalım keseyi görmeye gidicez cumartesi bu gün değerler 792.95 cıktı hakkımda hayırlı olur insallah keseyide görürüm kalp atısınıda kucağıma aldığım günüde

canım ne güzel bebişini görmüşsün rabbim sağlıklı gelişip büyüdüğünü sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yat yat bebişin iyi olsun bu yatmalarda bitecek rabbimin izniyle

İnşallah biticek canım sıkıldım artık Biz kalkalım siz yatın inşallah meleklerinizle:)

Canım kan testi yaptır inşallaah vardır meleğin:)) kendinede dikkat et ağır felan kaldırma doktora gidene kadar.

canım kızmıyorum bende dışardan baksam banada öyle gelir sonuçta cinsellik evlillikte şart ama isteksizlik varsa vede sadece çocuk düşünülerek birliktelik oluyorsa artık insan bir zaman sonra istemiyor.bunu gidermek için utana sıkıla nuri beye bile sordum oda sağolsun bir ilaç önerdi faydası olmadı ama. biz çok severek evlendik ama olmadı.belki biraz ayrılık daha iyi olur.

ayy canım biz artık pskopata bağladık sen de cinsiyete taktın bence onun etkisiyle ama bugün de mavi gör lütfen bikız bi erkekolsun benimki (hayırlı ömürlü sağlıklı tabi öncelikle )
ben uzun boyluyum ama tedavi süreçleri tabi ki zayıf değilim artık :) orta kilo diyelimmm inşallah en kısa sürede seninki gösterir cinsiyetii sonraa peşine de benimki :)))

bu aralar canan tan'ı sevdim ben. "piraye" de güzel "iz" de.

ben canan tan serisini bitirdimm :)

kızz sana dedim kan yap dedimm sakalım da yok kiii ama naz nazmi olayını çok sevdimm

kuzucumm listelerde 1. sırada gördüğüm için onu da almaya karar verdim ben dee

1- beş sevgi dili
2- sevmek bu kadar güzelken
3- grinin 50 tonu

siparişlerimm yarın elimde olur sanırım :)))

MİRAGE kuzuu parası biten herkes bu son tedavi tutmazsa ara vercem 1 sene yapmıcam desin tutuyo tecrübeyle sabittt

cinsellik tabiki şart olduğundan değil söyle3diklerim. sadece bu bağ kopunca eşler birbirinden kkopmuş oluyor başka şeyler sudan sebep oluyor.
eşle bağımızı koparmamak için ve de hayatımızı normalin dışına çıkarmamak için. çok fazla çocuk isteyen herkes bu günlerden geçiyor. cinselliğin çocuk için düşünülmesi vs. belki de bu durumda çocuk isteğine biraz ara verip eşimizle normal hayatımızı yaşamaya bakmalıyız.
bence keşke tüp bebek olumsuz olduğunda direkt n. beyi arasaydın inan ki bu kadar zorlanmazdın. o psikolog gibidir adeta... sen farkıda olmassın onun pozitifliği geçer sana... ama siz sorunu çözmek yerine dr beni arasın-niye aramadı egosuna girdiniz biraz. önemli olan şey sorunun çözülmesi mi dr beni aradı aramadı mı . sen ara konuş önemli olan konuşmak dimi... çok yoğundu bende gittiğimde kapıda bkleyen birsürü insandan çok yoğun olduğunu anlıyorum ama kendi hiç hissettirmedi. hep ilgili. eminim senile de ilgilenirdi...

kızlarr ya bazen düşünüyorum da geçmişte yolda falan görünce hamilelik ne kadar normal bişey gelirdi bana şimdi bakıyorum da ne kadar meşakkatli bişeymiş daha rahme düştüğü anda başlıyormuş rabbim sağlık sıhhat versin benim bebeklerime de başkalarınınkine de bazenn içimden yeter dediğim de oluyor sıkıntı çektikçe ama hemen tövbe ediyorum rabbim affetsin farkında olmadan bir of dediğim an varsa...
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİNN.....

hkere nasılsın canıım? türk sen nasılsın nasıl oldun?

nasıl olayım işte yuks yatıyorum. 1 aya kadar kanama kapanır dedi doktor onu bekliyoruz. progestanı 2 ye çıkardılar. gün içinde iğneler için tıp merkezine gidiyorum bir ona birde tuvalete kalkıyorum. Dün ultrasonla bakarken yakaladık. ben kıvransamda kendilerinin keyfi ve yeri iyi. Takla atıyordu.

bu kadar iğne, ilaç, hastane, serum hepsini yaptıkta kafama takılıyor. benden taze kanama hiç gelmedi. Gelen kanama kahveregi koyulaşmış bir kan içinde pütür pütür parçalar var kum gibi. Belkide çocuk büyükçe diğer kesede biriken kan dışarı atılıyor. Ama bize böyle demiyorlar. Doktor diyor %70 düşer. Düşmemesi mucize. Neye kaygılanacağımızı dikkat edeceğimizi şaşırdık.
Sende durumlar asıl iyisin sanırım

hkere nasılsın canıım? türk sen nasılsın nasıl oldun?
canım bugün çok baş ağrım var bu saat oldu hala geçmedi gözlerimi açamıyorum, en son parol içtim umarımfaydasını görürüm, sen nasılsın bebiş nasıl..

ee anne olmak kolay değil tatlım, bende hep diyorum ki bu kadar zor geçeceğini hiç tahmin etmiyordum,Allahıma şükrler olsun ki diğer arkadaşlar gibi kanamamız olmadı, onun haricinde baygın baygın yattım durdum,şimdi bazen yoklasada eskye göre çok daha iyiyim.

ah o bebişler yokmu biz çekiyoruz onlarda keyiften zıp zıp yerlerinde durmuyorlar, ama bizde bunları annelerimize çektirdik.Rabbim korusun inşallah bebeğini canım, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, inşallah sıra diğer arkadaşlarımızda bu sıkıntılı zamanlarda onlarada dua edelim,hastanın duasını kabul olur biiznillah, Allah bir an önce bu duyguları onlarada tattırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…