Kızlar benimde kontrol vardı buğün iğnelere devamyatmaya devam ( Türk allah seninde yardımcın olsun arkadaşım. Ayşegullu canım inşallah seninde pozitif olur sonucun senide merak ediyorum. Yarın güzel haberler verirsin bizlere:) mirage canım iğnelere başlamışsın bütün olumsuzluklardan kaççç bu sefer rabbim yüzünü güldürcek inşallah:) Ben pc azizliğine uğruyorum bu aralar o yüzden yazamıyorum yaaaaaaaaa (
sabah ilk işim test yapmak oldu... ve yok testte tek çizgi çıktı nova isimli bi test zaten umudum yoktu ama bu kadar günüm geçince yapma gereği duydum... bu gün gecikmemin 9. günü hafta içi bi kontrole gideyim bakalım ne diyecek benim anlamadığım tüp negatifi aldığımından 4 gün sonra adetimi gününde oldum kasım ayında yine gününde oldum bu ay bu kadar gecikti ve bende umutsuzde olsam şüphelenmiştim neden olmadım sizce..ayrıca sitres demeyin çünkü ilk defa bu ay hiç ne bebek nede adet hiç düşünmedim aklıma takmadım yani hiç sitresim yoktu:)) hayırlara gelsin inşallah....
hkere mirage şekerler tünaydın erkencisiniz bugün.Bn çalışıyorum.tüm gün bilgisayarın başındayım.Bebişler bu gidişle radyasyonlu doğmasalar iyidr
yukscum biliyorum bu defa psikolojimi çok iyi tutmaya çalışacağım. senin bebişin napıyo? :)
hay Allah, 9 gün de iyi bir gecikme süresiydi. ümitlenmiştim ne yalan söyleyeyim. neyse hayırlsı olsun diyoruz ya hep. mevsimsel olabilir o zaman gecikme. birden çok soğusu ya havalar...
Kızzz ayşegül başlığı görünce gülücüklü falan nası sevindim biran test pozitif sandım. Rabbim hayırlısını versin iğne ilaçlarında çok etkisi var benimde 1 ay olacak nerdeyse gecikeli bekliyoruz bakalım. Rabbim gönlüne göre versin bi kontrole git bakalım Dr. Ne diyeceksabah ilk işim test yapmak oldu... ve yok testte tek çizgi çıktı nova isimli bi test zaten umudum yoktu ama bu kadar günüm geçince yapma gereği duydum... bu gün gecikmemin 9. günü hafta içi bi kontrole gideyim bakalım ne diyecek benim anlamadığım tüp negatifi aldığımından 4 gün sonra adetimi gününde oldum kasım ayında yine gününde oldum bu ay bu kadar gecikti ve bende umutsuzde olsam şüphelenmiştim neden olmadım sizce..ayrıca sitres demeyin çünkü ilk defa bu ay hiç ne bebek nede adet hiç düşünmedim aklıma takmadım yani hiç sitresim yoktu:)) hayırlara gelsin inşallah....
hkere mirage şekerler tünaydın erkencisiniz bugün.Bn çalışıyorum.tüm gün bilgisayarın başındayım.Bebişler bu gidişle radyasyonlu doğmasalar iyidr
Şekerler bişey olmaz Allah'ın izniyle bu günleri sizlere gösteren Rabbim bebişlerinizide öyle bi korurki. Ne kadar sakınalım destekte heryerden telefon heryerden bilgisayar var. O yüzden endişelenmeyin sizde bebişlerde Allah'a emanettünaydın canım, benim çok baş ağrım var bugün, çoğu zamanı yatarak geçircem anlaşılan, bende nerdeyse pc başındayım inşallah bişi olmaz bebişlerimize.Allah kolaylık versin sana.
ben ümitlenmemiştim.... testte yapmayacaktım fakat eşim çok ısrar etti yapmam için :)) adam sabah sabah allak bullak oldu:)) oda çok ümitlenmişti çünki...zaten bi doğsun kız olursa naz oğlan olursa nazmi koyacam adını:)))))))))))))))) havalar nasıl olursa olsun ( havin gibi oldu) benim adetim hep düzenlidir hiç aksamazdı hayırlısı bakalım bekleyeceğim bi kaç gün daha ve dr. gideceğim...[/QUO
canım bende nova aldım cok kötü pozitif olduğu halde bir kere bile pozitif cıkarmadı sen en iisi kan tahlili yaptır...
canım ne güzel bebişini görmüşsün rabbim sağlıklı gelişip büyüdüğünü sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yat yat bebişin iyi olsun bu yatmalarda bitecek rabbimin izniyle
sabah ilk işim test yapmak oldu... ve yok testte tek çizgi çıktı nova isimli bi test zaten umudum yoktu ama bu kadar günüm geçince yapma gereği duydum... bu gün gecikmemin 9. günü hafta içi bi kontrole gideyim bakalım ne diyecek benim anlamadığım tüp negatifi aldığımından 4 gün sonra adetimi gününde oldum kasım ayında yine gününde oldum bu ay bu kadar gecikti ve bende umutsuzde olsam şüphelenmiştim neden olmadım sizce..ayrıca sitres demeyin çünkü ilk defa bu ay hiç ne bebek nede adet hiç düşünmedim aklıma takmadım yani hiç sitresim yoktu:)) hayırlara gelsin inşallah....
yukscum biliyorum bu defa psikolojimi çok iyi tutmaya çalışacağım. senin bebişin napıyo? :)
İnşallah her şey iyi olcak bu sefer bırak kim naparsa yapsın. Moral çok önemli canım:) Benim bebiş iyi manşallah dün gördük çok sevindik:)) rabbim sizlerede yaşatsın inşallah bu duyguyu. Düşük tehlikemiz devam ediyor korku içindeyim sürekli duaa ediyorum. Neler geçirdik inşallah buda geçicek.
En güzel en tatlı anne adayları nasılsınız?wallahi bağımlılık yapıyosunuz özledim sizi ama işlerden giremiorum ki hepinizi merak ediyorum ama herkes ii inşallah..tabiri caizse esek gibi calışıorum yılbası haftası malum partiler yeni yıla veda partileri kaç gündür minder görmedimbebek varsada rabbime emanet artık çalışmadanda olmuo bende gün sayıyorum bakalım keseyi görmeye gidicez cumartesi bu gün değerler 792.95 cıktı hakkımda hayırlı olur insallah keseyide görürüm kalp atısınıda kucağıma aldığım günüde
Allah kolaylık versin canım. Dikkat et kendine manşallah değerlerin katlandı:) Keseyi görmeyede az kalmış önümüzdeki haftada kalp atışını duyarsın:) rabbim her kese nasip etsin bu duyguları elfaes dikkat et kendine ağır felan kaldırma lütfen
ayse, hepimizin zaman zaman kusuru oluyor.ben kusurun tek tarafa yıkılamayacağını düşünürüm hep. eşine karşı belki senin de hataların olmuştur. ben seni pofpoflayıp da aman canım haklısın demek istemiyorum. önemli olan eşini sevi sevmediğin. seviyorsan, hersorunun üstesinden gelinebilir.
tüp bebek vs. çok yıpratıcı bir konu.biz bile inan eşimle bakış açımızda farklılık yaşadık ve zor düzeldik. ben eşimi kendi haline bıraktım bi süre hiç bu konu hakkında konuşmadım. uzun süre sonra düzeldik bu konu ile ilgili... erkekler aslında dışa vurmuyorlar ama bu konuda çok hassaslar. biz arkadaşlarımızla sıorunlarımızı kojuşup dertleşiyoruz ama onların böyle bir şansı yok. ve senin eşin de kim bilir içinde neler yaşadı. sen olgun ol ve alttan al ...
ayrıca lütfen kızma ama bir konuda sana kızacağım. eşimle 1 yıldır karı koca hayatımız yok demişsin. evlilikte eşleri birbirine bğlayan bi çok faktörden biri de bu ve bizim elimizde...böyle bi kopukluk olduğunda evliliğin sarsılması doğal aslında fiilen bişeyler bitmiş oluyor ve bunda senin de payın oluyor. yani fiili evliliğin bitmesi başlıbaşına boşanma sebebi... sarsılan bu evliliği toparlamak da senin elinde . en azından bundan sonrasında çaba gösterbilrsin. ve göstermelisin de.
3 kişilerin ne diyeceğine hiç bakma. hayat ssenin ve geç kalma lütfen . eşini ara ve karşılıklı konuşun. ve tüp bebek olayını biraz ertele.öncelikle ilşkinizi düzeltin. düzelemeyecek bişey yok . sizin elinizde. bak ben de sorun yaşadım eşimle herkes yaşayabiliyor.
canım ya sabah akşam forumda takıla takıla rüyalarıma girmeye başladı, geçen kim demişti rüyamda gördüm diye,onun mu etkisinde kaldım acep, seni gördüm rüyamda bir bebek odası yapmışsınkı çok güzeldi heryer pembeydi ama :) bakalım senin bebişler ne olcak, yada bu ara bende bebekimin cinsiyetiyle kafayı bozdum ya ondanmı gördüm acaba, senide uzun zayıf gördüm ama yüz yok :) hatırlamıyorum
bu aralar canan tan'ı sevdim ben. "piraye" de güzel "iz" de.
ben ümitlenmemiştim.... testte yapmayacaktım fakat eşim çok ısrar etti yapmam için :)) adam sabah sabah allak bullak oldu:)) oda çok ümitlenmişti çünki...zaten bi doğsun kız olursa naz oğlan olursa nazmi koyacam adını:)))))))))))))))) havalar nasıl olursa olsun ( havin gibi oldu) benim adetim hep düzenlidir hiç aksamazdı hayırlısı bakalım bekleyeceğim bi kaç gün daha ve dr. gideceğim...
İnşallah biticek canım sıkıldım artıkBiz kalkalım siz yatın inşallah meleklerinizle:)
Canım kan testi yaptır inşallaah vardır meleğin:)) kendinede dikkat et ağır felan kaldırma doktora gidene kadar.
İnşallah her şey iyi olcak bu sefer bırak kim naparsa yapsın. Moral çok önemli canım:) Benim bebiş iyi manşallah dün gördük çok sevindik:)) rabbim sizlerede yaşatsın inşallah bu duyguyu. Düşük tehlikemiz devam ediyor korku içindeyim sürekli duaa ediyorum. Neler geçirdik inşallah buda geçicek.
Allah kolaylık versin canım. Dikkat et kendine manşallah değerlerin katlandı:) Keseyi görmeyede az kalmış önümüzdeki haftada kalp atışını duyarsın:) rabbim her kese nasip etsin bu duyguları elfaes dikkat et kendine ağır felan kaldırma lütfen
DİKKATLI OLMAYA CALIŞIYORUM AĞIR TASIMIYORUM SADECE UZUN SÜRE AYAKTA KALIYORUM:)4 ARALIK RANDEVU ALDIM GİTMİŞKEN İNŞALLAH KESEDE KALP ATISIDA DUYARIM ARTIK KAN TAHLİLİ YAPTIRMA DEDİ DR DAHA İİ BİLİR TABİİ AMA BANA 4,5 HAFTALIK HAMİLESİN DEDİ 5 ARALIKTA TRASFER OLDUM TRASFER EDİLDİĞİ GÜN 2. HAFTA SAYILIRMIŞ TUTARSA SASIRDIM COK 4 ARALIKTA 6 HAFTALIK DEDİ BENDE 20 GÜNLUK FALAN SANIODUM
Güzellikler herkese iyi geceler.HAVİNCİM hadi hayırlı olsun gelmiş seninkiler sonundabundan sonrada herşey yolunda olur inşallah.
AYSECİM herkes yeteri kadar yorum yapmış akıl vermek haddime değil ama bi kaç bişey söylemek isterim. Bizim bebek istememizin bi nedenide mutlu bi aile olmak eşler olmadan bebek olsa napacazki bi başımıza. Bütün arkadaşların dediği gibi bu bebek işinde problemin eşinde olmasının ve olmayıncada senin psikolojinin bozulmasınıneşin üzerinde büyük etkisi var. Nolur sen elinden geleni yap geç kalmadan. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
T UBACIM bi kitap önerecem ama biraz hatta fazla mühtehcen. Bi arkadaşımdan aldıydıydım ama ne yalan söyleyim okuyup bitirdimbir an içimde bi sapık var gibi geldi şuan ama söyleyim kitabı grinin elli tonu. Okuyanlarda vardır belki kitapçılarda hep çok satılanlarda
canım kızmıyorum bende dışardan baksam banada öyle gelir sonuçta cinsellik evlillikte şart ama isteksizlik varsa vede sadece çocuk düşünülerek birliktelik oluyorsa artık insan bir zaman sonra istemiyor.bunu gidermek için utana sıkıla nuri beye bile sordum oda sağolsun bir ilaç önerdi faydası olmadı ama. biz çok severek evlendik ama olmadı.belki biraz ayrılık daha iyi olur.
hkere nasılsın canıım? türk sen nasılsın nasıl oldun?
canım bugün çok baş ağrım var bu saat oldu hala geçmedi gözlerimi açamıyorum, en son parol içtim umarımfaydasını görürüm, sen nasılsın bebiş nasıl..hkere nasılsın canıım? türk sen nasılsın nasıl oldun?
ee anne olmak kolay değil tatlım, bende hep diyorum ki bu kadar zor geçeceğini hiç tahmin etmiyordum,Allahıma şükrler olsun ki diğer arkadaşlar gibi kanamamız olmadı, onun haricinde baygın baygın yattım durdum,şimdi bazen yoklasada eskye göre çok daha iyiyim.kızlarr ya bazen düşünüyorum da geçmişte yolda falan görünce hamilelik ne kadar normal bişey gelirdi bana şimdi bakıyorum da ne kadar meşakkatli bişeymiş daha rahme düştüğü anda başlıyormuş rabbim sağlık sıhhat versin benim bebeklerime de başkalarınınkine de bazenn içimden yeter dediğim de oluyor sıkıntı çektikçe ama hemen tövbe ediyorum rabbim affetsin farkında olmadan bir of dediğim an varsa...
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİNN.....
nasıl olayım işte yuks yatıyorum. 1 aya kadar kanama kapanır dedi doktor onu bekliyoruz. progestanı 2 ye çıkardılar. gün içinde iğneler için tıp merkezine gidiyorum bir ona birde tuvalete kalkıyorum. Dün ultrasonla bakarken yakaladık. ben kıvransamda kendilerinin keyfi ve yeri iyi. Takla atıyordu.
bu kadar iğne, ilaç, hastane, serum hepsini yaptıkta kafama takılıyor. benden taze kanama hiç gelmedi. Gelen kanama kahveregi koyulaşmış bir kan içinde pütür pütür parçalar var kum gibi. Belkide çocuk büyükçe diğer kesede biriken kan dışarı atılıyor. Ama bize böyle demiyorlar. Doktor diyor %70 düşer. Düşmemesi mucize. Neye kaygılanacağımızı dikkat edeceğimizi şaşırdık.
Sende durumlar asıl iyisin sanırım
İnşallah biticek canım sıkıldım artıkBiz kalkalım siz yatın inşallah meleklerinizle:)
Canım kan testi yaptır inşallaah vardır meleğin:)) kendinede dikkat et ağır felan kaldırma doktora gidene kadar.
DİKKATLI OLMAYA CALIŞIYORUM AĞIR TASIMIYORUM SADECE UZUN SÜRE AYAKTA KALIYORUM:)4 ARALIK RANDEVU ALDIM GİTMİŞKEN İNŞALLAH KESEDE KALP ATISIDA DUYARIM ARTIK KAN TAHLİLİ YAPTIRMA DEDİ DR DAHA İİ BİLİR TABİİ AMA BANA 4,5 HAFTALIK HAMİLESİN DEDİ 5 ARALIKTA TRASFER OLDUM TRASFER EDİLDİĞİ GÜN 2. HAFTA SAYILIRMIŞ TUTARSA SASIRDIM COK 4 ARALIKTA 6 HAFTALIK DEDİ BENDE 20 GÜNLUK FALAN SANIODUM
son adetinden hesaplanıyor canım gebelik haftan, maşallah değerlerde ne güzel yükselmiş, çok dikkat et bebişine, 6haftalık olunca duyarsın kalp atışınıda inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?