eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayşegül hala test yapmadıysan gelme git :)))

cnm bu bi çok kişide oluyordu endişe etme lütfen ..

masallah sana boyacııı:):) hadı bakalım saglıklı saglıklı gelıssınler ınsallah:):) bu arada kafam karıstı sımdı canım benım opu dan sonra e2 me falan bakılmadı ıkı denememde de..e2 ye ne ıcın bakılıyor ?

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

Çok şiddetli adet sancım var kızlar sanırım yıne olmadı((

canım olumsuz düşünme hep pozitif düşün rabbimin izniyle olacak inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunuyodur rabbim bu sefer güldürecek yüzünü

hakkını helal et vallahi görmedim.

canım estağfurullah ne hakkı görmemiş olabilirsin

canım evlilik 2 kişi arasında yapılıyo ama hep yıpranan kadın oluyo bunu ben 13 yıllık evlilik hayatımda çok ağır bedellerle yaşadım yuva olmak yuva kurmak zor ama sen ne kadar fedakar olursanda hep o kadar daha beklenti içinde oluyolar rabbim eşlerimize anlayış nasip etsin bizim penceremizdende baksınlar bıraz hayata

türk canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş 1 ay sonra inş tüm sıkıntıların biter sende bebeğinin ve hamileliğinin tadını çıkarırsın

kızlarrr eşim bugün eve gelip kıyafetlerini toplamış bana hiç haber bile vermedi.inanamıyorum resmen evliliğim bitiyo.

ayşe canım bu yazını okuduğumda o kadar kötü olduki eşim döndü bana ne oldu kötü bir habermi aldın diye sordu canım arkadaşlar çok güzel yorumlar yazmışlar hepside aynı noktada buluşmuş önce karşılıklı bir konuşun neden bu noktaya geldik diye herşeyin çaresi var ölümün sadece yok inş aranızdaki sorunları güzelce konuşur aşarsınız bu durumu yuva kurmak yuva olmak zor rabbim yıkmasın yuvanızı rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin

oh maşallah bizim kız güzel yumurtlamış canım inş yumoşların kaliteli çıkmıştır vr sağlıklı döllenirler inş yarın güzel haberler alırsın yumoşlardan

oh maşallah bide opudan sonra direksiyon dersine gitmiş bizim kız maşallah enerjine

Son düzenleme:
iyiyim şükür canım sen nasılsın kırmızılar teşrif etti bende doktorumu aradım temizlendikten sonra hitereskopimi dilim dönmüyo işte rahime bakıcakya onu yapacak hayırlısıyla

iyi hadi bakalım canım Rabbim bu sefer hayırlısıyla güzel sonuçlanmasını nasip etsin vardır bu kadar beklemende de bi hayır

iyi hadi bakalım canım Rabbim bu sefer hayırlısıyla güzel sonuçlanmasını nasip etsin vardır bu kadar beklemende de bi hayır

canım zaten öyle diyorum hep rabbim bizim bilmediğimizi daha iyi biliyo bu kadar uzadıysa inş sonuda güzel olur rabbim daha fazla aratmaz inş bu sefer benimde yüzümü güldürür

canım hayırlısıyla yap şu testide bizde inş alalım güzel haberler senden
valla havin... Işin aslına bakarsan korkuyorum :)) aslında beklemediğim bi olay.. Varsa çoooook büyük mucize ve süpriz olur ama nedenini bilemediğim bi korku var sabah yapacam bakalım....

Son düzenleme:
VALLA HAVİN... İŞİN ASLINA BAKARSAN KORKUYORUM :)) ASLINDA BEKLEMEDİĞİM Bİ OLAY.. VARSA ÇOOOOOK BÜYÜK MUCİZE VE SÜPRİZ OLUR AMA NEDENİNİ BİLEMEDİĞİM Bİ KORKU VAR SABAH YAPACAM BAKALIM....

canım benim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin rabbimiz gönlümüzden geçeni biliyo senin için inş mucize olur hep duamız o yönde

kızzlarrr bana bi kitap tavsive edin hadiii.......

canım hemen edeyim BEŞ SEVGİ DİLİ - GARY CHAPMAN :) dün ayşeye de yazdımm.. 20 yıllık evlilik danışmanının yazdığı bir kitap.. bende yarısındayım ama çok beğendim ... yada canım debbie macomber - küçük mucizeler dükkanı ama bu kitap seri bunu oku diğerlerini de kesin okumak istersin :)

amin cnm tşk.ler :) inş .. canım her yerin protokolünde böyle ufak tefek değişiklikler olabiliyor.. çok önemli bişi deil opudan önce senn e2 ne de defalarca bakmışlardır.. östrojen hormonu cnmm bu.. onu kontrol altında tutmak istediler.kafana takılıcak bişi olduunu sanmıyorum yani :)

saol bitanem..inş kalitelidir de bakalım yarın öğrenicez. bende yumurta çok çıkınca eşimden 2 kere daha istemişler sperm :))) kociş benm yumoşlara sperm yetiremio vallaa :)))

saol bitanem..inş kalitelidir de bakalım yarın öğrenicez. bende yumurta çok çıkınca eşimden 2 kere daha istemişler sperm :))) kociş benm yumoşlara sperm yetiremio vallaa :)))

canım benim inş yarın güzel haberler alırsın yumoşlardan canım inş sonu hayırlı olur canım rabbim bundan sonrasınıda güzel eder

canım ben şuanda sema maraşlı nın evlilik aile hakkında yazdığı kitapları okuyorum özellikle Sevmek bu kadar güzelken adlı kitabı tavsiye ederim

esin maraşlının diğer kitaplarını okudumm bunuda şimdi sepetimi ekledim :) mersi canımm

küçük mucizeler dükkanı ilk 2 kitabını okudum beş sevgi dilini dün önerdiğini görünce sepetime eklemiştim :) sana damersi canımmm

havinimmm kuzumm hayırlı olsunnn

sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bulantılarla aran nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…