ayşegül hala test yapmadıysan gelme git :)))
tubadefektim biliosun aslında mükemmel çift diye birşey yok. kim ki biz mükemmel bir çiftiz derse yalandır. bir kere birey olarak kusursuz olmak imkansız. böyle düşünürsen daha kolay olur herşey. farklı olmanız çok doğal. farklı evlerde farklı ailelerle farklı şekilde yetişmiş insanlarsınız. biraraya gelip evlendiğinize göre birbirinizi sevdiniz ortak birşeyler buldunuz ki evlendiniz. hep diyoruz ya bu süreç çok yıpratıcı. o bebekleri kucağınıza aldığınızda herşeyin daha çok düzene gireceğine inanıyorum ben. bir kere onlarla uğraşmaktan kendinizi çok fazla düşünemeyeceksiniz zaten. sen şimdi kendini ve bebeklerini koru. tek düşüncen bu olsun. Allaha şükret. bak hala bir çoğumuz bu yolda yıpranmaya devam ediyoruz.
redhair nolur vaktinden önce test yapma. şimdi elfaese sorsan o sana anlatır erken test yapmanın bedellerini ödemek nasılmış :)
canım:) elafaes ten once ık denememde ben de 9.gun test yapıp gormustum dunyanın kac bucak oldugunu:):) tamam dayanıcam ama hergun boyle destege ıhtıyacım olabılır :):)
vah canım sana ya. az daha sabret 1 ay sonra rahat edeceksin artık inşallah
boyacimin opusu nasıl geçti acaba, hala gelmemiş.
cnm bu bi çok kişide oluyordu endişe etme lütfen ..
ben yine ayaklı otobüs .. koş oraya koş buraya :) anca geldim kızlar.. yılın son altın yumurtlayan tavuğuyum :)))) 18 tane yumoşum toplandı..ama bayaa bi kasık ağrım var...yarın sabah 8 de yine oradayım e2 me bakılıcakmışş..ve yumoşlarıda gelmişken öğrenirsiniz dedi.transfer günümde yarın belli olucakmışş..işte böyle kızlar bakalım Allah ' tan hayırlısı :)
ordan geldim ve direksiyon dersime gittim :) yani youn geçti yine günüm :))
kızzlarrr bana bi kitap tavsive edin hadiii.......
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum
Çok şiddetli adet sancım var kızlarsanırım yıne olmadı ((
hakkını helal et vallahi görmedim.
bazen biz annelik hasretiyle yanarken eşlerimizin ne düşündüğünü bazen atlıyoruz hele ki sorun erkekteyse...
aslında bugün ben de çok dertliyim dün yine eşimle tartıştık aslında hiç uyumlu bi çift değiliz bebek derdine hepsini geri plana atmıştık su yüzüne çıkmaya başladı onun istekleri benim için çok abartılı benim isteklerim de onun için
bizim her günümüz hastanede geçiyor. cumadan beri yine hastaneye yatmıştık. kahverengi kanamam hla devam ediyor. doktorlar düşük yapmaman mucize diyor. en az ay daha böyle gider anca kapanır kanama diyorlar. bebeğin sağlığı iyi ama be bitmiş durumdayım
kızlarrr eşim bugün eve gelip kıyafetlerini toplamış bana hiç haber bile vermedi.inanamıyorum resmen evliliğim bitiyo.
ben yine ayaklı otobüs .. koş oraya koş buraya :) anca geldim kızlar.. yılın son altın yumurtlayan tavuğuyum :)))) 18 tane yumoşum toplandı..ama bayaa bi kasık ağrım var...yarın sabah 8 de yine oradayım e2 me bakılıcakmışş..ve yumoşlarıda gelmişken öğrenirsiniz dedi.transfer günümde yarın belli olucakmışş..işte böyle kızlar bakalım Allah ' tan hayırlısı :)
ordan geldim ve direksiyon dersime gittim :) yani youn geçti yine günüm :))
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim şükür canım sen nasılsın kırmızılar teşrif etti bende doktorumu aradım temizlendikten sonra hitereskopimi dilim dönmüyo işte rahime bakıcakya onu yapacak hayırlısıyla
:))) aynı moddayız tatlım:) bende önce yemek sonra o ses... evet test aldım ama henüz yapamadım ama sabah söz:))bende şaşırıyorum kendime nasıl durdum diye bu gün 9. gün..
canım hayırlısıyla yap şu testide bizde inş alalım güzel haberler senden
iyi hadi bakalım canım Rabbim bu sefer hayırlısıyla güzel sonuçlanmasını nasip etsin vardır bu kadar beklemende de bi hayır
valla havin... Işin aslına bakarsan korkuyorum :)) aslında beklemediğim bi olay.. Varsa çoooook büyük mucize ve süpriz olur ama nedenini bilemediğim bi korku var sabah yapacam bakalım....canım hayırlısıyla yap şu testide bizde inş alalım güzel haberler senden
VALLA HAVİN... İŞİN ASLINA BAKARSAN KORKUYORUM :)) ASLINDA BEKLEMEDİĞİM Bİ OLAY.. VARSA ÇOOOOOK BÜYÜK MUCİZE VE SÜPRİZ OLUR AMA NEDENİNİ BİLEMEDİĞİM Bİ KORKU VAR SABAH YAPACAM BAKALIM....
masallah sana boyacııı:):) hadı bakalım saglıklı saglıklı gelıssınler ınsallah:):) bu arada kafam karıstı sımdı canım benım opu dan sonra e2 me falan bakılmadı ıkı denememde de..e2 ye ne ıcın bakılıyor ?
canım
oh maşallah bizim kız güzel yumurtlamış canım inş yumoşların kaliteli çıkmıştır vr sağlıklı döllenirler inş yarın güzel haberler alırsın yumoşlardan
oh maşallah bide opudan sonra direksiyon dersine gitmiş bizim kız maşallah enerjine
saol bitanem..inş kalitelidir de bakalım yarın öğrenicez. bende yumurta çok çıkınca eşimden 2 kere daha istemişler sperm :))) kociş benm yumoşlara sperm yetiremio vallaa :)))
canım ben şuanda sema maraşlı nın evlilik aile hakkında yazdığı kitapları okuyorum özellikle Sevmek bu kadar güzelken adlı kitabı tavsiye ederim
canım hemen edeyim BEŞ SEVGİ DİLİ - GARY CHAPMAN :) dün ayşeye de yazdımm.. 20 yıllık evlilik danışmanının yazdığı bir kitap.. bende yarısındayım ama çok beğendim ... yada canım debbie macomber - küçük mucizeler dükkanı ama bu kitap seri bunu oku diğerlerini de kesin okumak istersin :)
esin maraşlının diğer kitaplarını okudumm bunuda şimdi sepetimi ekledim :) mersi canımm
küçük mucizeler dükkanı ilk 2 kitabını okudum beş sevgi dilini dün önerdiğini görünce sepetime eklemiştim :) sana damersi canımmm
havinimmm kuzumm hayırlı olsunnn
sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bulantılarla aran nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?