canım sen bunları söyledikten sonra bana saygı duymak düşer ama canım yapıcı olmak için uğraş bir evlilik kolay kurulmuyor =(
ayse, hepimizin zaman zaman kusuru oluyor.ben kusurun tek tarafa yıkılamayacağını düşünürüm hep. eşine karşı belki senin de hataların olmuştur. ben seni pofpoflayıp da aman canım haklısın demek istemiyorum. önemli olan eşini sevi sevmediğin. seviyorsan, hersorunun üstesinden gelinebilir.
tüp bebek vs. çok yıpratıcı bir konu.biz bile inan eşimle bakış açımızda farklılık yaşadık ve zor düzeldik. ben eşimi kendi haline bıraktım bi süre hiç bu konu hakkında konuşmadım. uzun süre sonra düzeldik bu konu ile ilgili... erkekler aslında dışa vurmuyorlar ama bu konuda çok hassaslar. biz arkadaşlarımızla sıorunlarımızı kojuşup dertleşiyoruz ama onların böyle bir şansı yok. ve senin eşin de kim bilir içinde neler yaşadı. sen olgun ol ve alttan al ...
ayrıca lütfen kızma ama bir konuda sana kızacağım. eşimle 1 yıldır karı koca hayatımız yok demişsin. evlilikte eşleri birbirine bğlayan bi çok faktörden biri de bu ve bizim elimizde...böyle bi kopukluk olduğunda evliliğin sarsılması doğal aslında fiilen bişeyler bitmiş oluyor ve bunda senin de payın oluyor. yani fiili evliliğin bitmesi başlıbaşına boşanma sebebi... sarsılan bu evliliği toparlamak da senin elinde . en azından bundan sonrasında çaba gösterbilrsin. ve göstermelisin de.
3 kişilerin ne diyeceğine hiç bakma. hayat ssenin ve geç kalma lütfen . eşini ara ve karşılıklı konuşun. ve tüp bebek olayını biraz ertele.öncelikle ilşkinizi düzeltin. düzelemeyecek bişey yok . sizin elinizde. bak ben de sorun yaşadım eşimle herkes yaşayabiliyor.