eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım sen bunları söyledikten sonra bana saygı duymak düşer ama canım yapıcı olmak için uğraş bir evlilik kolay kurulmuyor =(

ayse, hepimizin zaman zaman kusuru oluyor.ben kusurun tek tarafa yıkılamayacağını düşünürüm hep. eşine karşı belki senin de hataların olmuştur. ben seni pofpoflayıp da aman canım haklısın demek istemiyorum. önemli olan eşini sevi sevmediğin. seviyorsan, hersorunun üstesinden gelinebilir.
tüp bebek vs. çok yıpratıcı bir konu.biz bile inan eşimle bakış açımızda farklılık yaşadık ve zor düzeldik. ben eşimi kendi haline bıraktım bi süre hiç bu konu hakkında konuşmadım. uzun süre sonra düzeldik bu konu ile ilgili... erkekler aslında dışa vurmuyorlar ama bu konuda çok hassaslar. biz arkadaşlarımızla sıorunlarımızı kojuşup dertleşiyoruz ama onların böyle bir şansı yok. ve senin eşin de kim bilir içinde neler yaşadı. sen olgun ol ve alttan al ...
ayrıca lütfen kızma ama bir konuda sana kızacağım. eşimle 1 yıldır karı koca hayatımız yok demişsin. evlilikte eşleri birbirine bğlayan bi çok faktörden biri de bu ve bizim elimizde...böyle bi kopukluk olduğunda evliliğin sarsılması doğal aslında fiilen bişeyler bitmiş oluyor ve bunda senin de payın oluyor. yani fiili evliliğin bitmesi başlıbaşına boşanma sebebi... sarsılan bu evliliği toparlamak da senin elinde . en azından bundan sonrasında çaba gösterbilrsin. ve göstermelisin de.
3 kişilerin ne diyeceğine hiç bakma. hayat ssenin ve geç kalma lütfen . eşini ara ve karşılıklı konuşun. ve tüp bebek olayını biraz ertele.öncelikle ilşkinizi düzeltin. düzelemeyecek bişey yok . sizin elinizde. bak ben de sorun yaşadım eşimle herkes yaşayabiliyor.

rabbimin gücüne gitmesin ama gün geçtikçe zorlaşıyor ikiz olmasından kaynaklıymış su içemiyorum yemek artık çat pat yiyebilir oldum sayılır ama hala perişanımm

canım benim inş bunlarda geçecek rabbim sağlık versin bebişlerinde sağlıklı olsun sağlıklı gelişsinler bu haftalarda geçecek hayırlısıyla sende hamileliğinin tadını çıkaracaksın dua et bize canım bazen içimde anne olma özlemi okadar büyüyoki rabbim yaşadıklarımızı görüyo eğer anneliği layık görmişse inş hayırlı sağlıklı evlatlarda verir biz aciz kullarına

amin canımm hepiniz her zaman dualarımdasınız ama rabbim vakti zamanı gelince veriyor kuluna gönlün rahat olsun en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahh

amin canımm hepiniz her zaman dualarımdasınız ama rabbim vakti zamanı gelince veriyor kuluna gönlün rahat olsun en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahh

amin canım amin vakti gelmiştir inş diye hep dua ediyorum yaşta ilerliyo hepsini düşününce rabbim daha fazla aratmadan inş tez vakitte doldurur kucağımızı diye hep dua ediyom

iyiyim şükür canım sen nasılsın kırmızılar teşrif etti bende doktorumu aradım temizlendikten sonra hitereskopimi dilim dönmüyo işte rahime bakıcakya onu yapacak hayırlısıyla

havin canım hadi gözün aydın, sonunda geldi :) Allah tedavinde kolaylık sağlasın inşallah sonunu da hayrolsun inşallah.
boyacı maşallah ne güzel bissürü yumoşlar toplanmış, hayırlısıyla kaliteli olsunlar inşallah tatlım.
ayşeaab sanada çok dua ediyorum,Rabbim hakkında hayırlar versin,Allah doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah.

canım sonunda beklenen geldi inş bundan sonrasıda hayırlı olur rahimde inş bir sıkıntı oluşmamıştır bakalım kalınlaşmama sebebi ne imiş ben biliyom stresten oldu ama inş bi sıkıntıda olmaz dua edin canlarım

hkere canım nasılsın görüşmeyeli bakıp bakıp gidiyon
iyiyim canım nolsun bazen iyi bazen kötü idare ediyorum, gündüz kimse olmuyor forumda, evde de iki pc var ama laptop eşim alınca ben sadece arada bakmakla yetiniyorum o balkona cugaraya çıkınca diğeride soğukta, ama yakında notebookum geliyor rahat olcam yani :)

canım hep duacıyım herkese, sende sıkıntı yapma rahat ol, tedavi aşamasında bol bol gezki aklın tedavide olmasın,rahat ol..

canım benim iyi kötü böyle gelip geçecek günler ve hayırlısıyla sonunda sağlıkla bebişini kucağına alacaksın hadi canım şimdiden notebookun kayırlı olsun daha sık olursun topikte inş sağlıkla kullan

canım hep duacıyım herkese, sende sıkıntı yapma rahat ol, tedavi aşamasında bol bol gezki aklın tedavide olmasın,rahat ol..

canım her gittiğim yerde dert dinlemekten eve daha stresli geliyom ondan elimden geldiğince apartmandaki komşularım harici dışarı çıkmıyom tedaviyi düşünmekten ziyade rahim kalınlaşmadıya ona takıldım bende inş herşey bundan sonra güzel olur

canım ya sabah akşam forumda takıla takıla rüyalarıma girmeye başladı, geçen kim demişti rüyamda gördüm diye,onun mu etkisinde kaldım acep, seni gördüm rüyamda bir bebek odası yapmışsınkı çok güzeldi heryer pembeydi ama :) bakalım senin bebişler ne olcak, yada bu ara bende bebekimin cinsiyetiyle kafayı bozdum ya ondanmı gördüm acaba, senide uzun zayıf gördüm ama yüz yok :) hatırlamıyorum

canım seni bunalıma sokan insanlarla görüşmeyeceksin bazı insanlar varki sürekli dert içindeler sanki ya hiç mi güzel bişey olmaz hayatında.. benim bi arkadaşım vardı, arardım neşeli neşeli konuşurdum telde bile onun konuşması benide hasta ederdi, onun yaşadıkları beni etkilemeye başladı bende bıraktım onu aramayı,bir yere kadar gerçekten uğraştım ama baş edemedim.

canım benim benimde şuan etrafımdakiler öyle sanki ben dert anasıyım konuşuyolar dinliyorum bu sefer dert üstüne dert anlatıyolar onlar rahatlıyo bu sefer ben onların anlattıklarına üzülüp stres oluyom işte bende canım herşeyi işte burda sizinle paylaşıp yaşıyom işte rabbim kimseyi fazla ağır imtihanlara tabii etmesin

Güzellikler herkese iyi geceler.HAVİNCİM hadi hayırlı olsun gelmiş seninkiler sonunda bundan sonrada herşey yolunda olur inşallah.
AYSECİM herkes yeteri kadar yorum yapmış akıl vermek haddime değil ama bi kaç bişey söylemek isterim. Bizim bebek istememizin bi nedenide mutlu bi aile olmak eşler olmadan bebek olsa napacazki bi başımıza. Bütün arkadaşların dediği gibi bu bebek işinde problemin eşinde olmasının ve olmayıncada senin psikolojinin bozulmasınıneşin üzerinde büyük etkisi var. Nolur sen elinden geleni yap geç kalmadan. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
T UBACIM bi kitap önerecem ama biraz hatta fazla mühtehcen. Bi arkadaşımdan aldıydıydım ama ne yalan söyleyim okuyup bitirdim bir an içimde bi sapık var gibi geldi şuanama söyleyim kitabı grinin elli tonu. Okuyanlarda vardır belki kitapçılarda hep çok satılanlarda

canım sanada iyi geceler he valla doktoru aradım uzadı kırmızılar gelmiyo diye senmisin arıyan 2 gün sonra geldiler bilseydim daha erken arardım doktoru canım inş bundan sonrası güzel olur önümde uzun bir yol var rabbim yolumun sonunu hep ışık etsin sonu aydınlık olsun inş rabbim emeklerimizi zayi etmesin çaresiz bırakmasın bizleri

Âmin kuzucum âmin inşallah herşey güzel olur. Azmı emek veriyoruz. Rabbim daha fazla sınamadan bekletmeden verir bu sefer inşallah. Benim şimdi dondurmalarım varda içim biraz rahat ama 2. De olmazsa nasıl baştan başlayacam diye endişelerim var. İnşallah bunlar son bekleyişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…