canım sen bunları söyledikten sonra bana saygı duymak düşer ama canım yapıcı olmak için uğraş bir evlilik kolay kurulmuyor =(
rabbimin gücüne gitmesin ama gün geçtikçe zorlaşıyor ikiz olmasından kaynaklıymış su içemiyorum yemek artık çat pat yiyebilir oldum sayılır ama hala perişanımm
canım benim inş bunlarda geçecek rabbim sağlık versin bebişlerinde sağlıklı olsun sağlıklı gelişsinler bu haftalarda geçecek hayırlısıyla sende hamileliğinin tadını çıkaracaksın dua et bize canım bazen içimde anne olma özlemi okadar büyüyoki rabbim yaşadıklarımızı görüyo eğer anneliği layık görmişse inş hayırlı sağlıklı evlatlarda verir biz aciz kullarına
amin canımm hepiniz her zaman dualarımdasınız ama rabbim vakti zamanı gelince veriyor kuluna gönlün rahat olsun en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahh
iyiyim şükür canım sen nasılsın kırmızılar teşrif etti bende doktorumu aradım temizlendikten sonra hitereskopimi dilim dönmüyo işte rahime bakıcakya onu yapacak hayırlısıyla
havin canım hadi gözün aydın, sonunda geldi :) Allah tedavinde kolaylık sağlasın inşallah sonunu da hayrolsun inşallah.
boyacı maşallah ne güzel bissürü yumoşlar toplanmış, hayırlısıyla kaliteli olsunlar inşallah tatlım.
ayşeaab sanada çok dua ediyorum,Rabbim hakkında hayırlar versin,Allah doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah.
iyiyim canım nolsun bazen iyi bazen kötü idare ediyorum, gündüz kimse olmuyor forumda, evde de iki pc var ama laptop eşim alınca ben sadece arada bakmakla yetiniyorum o balkona cugaraya çıkıncahkere canım nasılsın görüşmeyeli bakıp bakıp gidiyon
canım sonunda beklenen geldi inş bundan sonrasıda hayırlı olur rahimde inş bir sıkıntı oluşmamıştır bakalım kalınlaşmama sebebi ne imiş ben biliyom stresten oldu ama inş bi sıkıntıda olmaz dua edin canlarım
iyiyim canım nolsun bazen iyi bazen kötü idare ediyorum, gündüz kimse olmuyor forumda, evde de iki pc var ama laptop eşim alınca ben sadece arada bakmakla yetiniyorum o balkona cugaraya çıkıncadiğeride soğukta, ama yakında notebookum geliyor rahat olcam yani :)
canım hep duacıyım herkese, sende sıkıntı yapma rahat ol, tedavi aşamasında bol bol gezki aklın tedavide olmasın,rahat ol..
canım her gittiğim yerde dert dinlemekten eve daha stresli geliyom ondan elimden geldiğince apartmandaki komşularım harici dışarı çıkmıyom tedaviyi düşünmekten ziyade rahim kalınlaşmadıya ona takıldım bende inş herşey bundan sonra güzel olur
canım seni bunalıma sokan insanlarla görüşmeyeceksin bazı insanlar varki sürekli dert içindeler sanki ya hiç mi güzel bişey olmaz hayatında.. benim bi arkadaşım vardı, arardım neşeli neşeli konuşurdum telde bile onun konuşması benide hasta ederdi, onun yaşadıkları beni etkilemeye başladı bende bıraktım onu aramayı,bir yere kadar gerçekten uğraştım ama baş edemedim.
Güzellikler herkese iyi geceler.HAVİNCİM hadi hayırlı olsun gelmiş seninkiler sonundabundan sonrada herşey yolunda olur inşallah.
AYSECİM herkes yeteri kadar yorum yapmış akıl vermek haddime değil ama bi kaç bişey söylemek isterim. Bizim bebek istememizin bi nedenide mutlu bi aile olmak eşler olmadan bebek olsa napacazki bi başımıza. Bütün arkadaşların dediği gibi bu bebek işinde problemin eşinde olmasının ve olmayıncada senin psikolojinin bozulmasınıneşin üzerinde büyük etkisi var. Nolur sen elinden geleni yap geç kalmadan. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
T UBACIM bi kitap önerecem ama biraz hatta fazla mühtehcen. Bi arkadaşımdan aldıydıydım ama ne yalan söyleyim okuyup bitirdimbir an içimde bi sapık var gibi geldi şuan ama söyleyim kitabı grinin elli tonu. Okuyanlarda vardır belki kitapçılarda hep çok satılanlarda
Slm. iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Geçmişi bir okuyayım geleyim.
canım sanada iyi geceler he valla doktoru aradım uzadı kırmızılar gelmiyo diye senmisin arıyan 2 gün sonra geldiler bilseydim daha erken arardım doktoru canım inş bundan sonrası güzel olur önümde uzun bir yol var rabbim yolumun sonunu hep ışık etsin sonu aydınlık olsun inş rabbim emeklerimizi zayi etmesin çaresiz bırakmasın bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?