Kızlar benimde kontrol vardı buğün iğnelere devamyatmaya devam
( Türk allah seninde yardımcın olsun arkadaşım. Ayşegullu canım inşallah seninde pozitif olur sonucun senide merak ediyorum. Yarın güzel haberler verirsin bizlere:) mirage canım iğnelere başlamışsın bütün olumsuzluklardan kaççç bu sefer rabbim yüzünü güldürcek inşallah:) Ben pc azizliğine uğruyorum bu aralar o yüzden yazamıyorum yaaaaaaaaa
(
yukscum biliyorum bu defa psikolojimi çok iyi tutmaya çalışacağım. senin bebişin napıyo? :)
sabah ilk işim test yapmak oldu... ve yok testte tek çizgi çıktı nova isimli bi test zaten umudum yoktu ama bu kadar günüm geçince yapma gereği duydum... bu gün gecikmemin 9. günü hafta içi bi kontrole gideyim bakalım ne diyecek benim anlamadığım tüp negatifi aldığımından 4 gün sonra adetimi gününde oldum kasım ayında yine gününde oldum bu ay bu kadar gecikti ve bende umutsuzde olsam şüphelenmiştim neden olmadım sizce..ayrıca sitres demeyin çünkü ilk defa bu ay hiç ne bebek nede adet hiç düşünmedim aklıma takmadım yani hiç sitresim yoktu:)) hayırlara gelsin inşallah....
hay Allah, 9 gün de iyi bir gecikme süresiydi. ümitlenmiştim ne yalan söyleyeyim. neyse hayırlsı olsun diyoruz ya hep. mevsimsel olabilir o zaman gecikme. birden çok soğusu ya havalar...