şimdi hiç bişey düşünme sadece yat uzan dinlen ağrın olması çok normal endişelenme canımm
bizim her günümüz hastanede geçiyor. cumadan beri yine hastaneye yatmıştık. kahverengi kanamam hla devam ediyor. doktorlar düşük yapmaman mucize diyor. en az ay daha böyle gider anca kapanır kanama diyorlar. bebeğin sağlığı iyi ama be bitmiş durumdayım
Peki ama cok agrıyorbu arada ben tedavıye basladım ya cevremden yıne hamıle. Haberlerı gelmeye başladı en dogrusunu yapmıssın komsenın bılmemesı en guzeli benım de kımse bılmıyor en basından berı..en tahammul edemedıgım sey su yazıııkk bakışları.. En dogru kararı almıssın canım..
bazen biz annelik hasretiyle yanarken eşlerimizin ne düşündüğünü bazen atlıyoruz hele ki sorun erkekteyse...
aslında bugün ben de çok dertliyim dün yine eşimle tartıştık aslında hiç uyumlu bi çift değiliz bebek derdine hepsini geri plana atmıştık su yüzüne çıkmaya başladı onun istekleri benim için çok abartılı benim isteklerim de onun için
Readhairedgirl canım bnm de aynıydı.bnde umutsuzluğa kapılmıştım adet olcam diye ama öyle olmadı bak.karnın şişer ,ağrın olur,tüm belirtiler yaşanıyor sabret merak etme sen inşallh.dinlen
bazen biz annelik hasretiyle yanarken eşlerimizin ne düşündüğünü bazen atlıyoruz hele ki sorun erkekteyse...
aslında bugün ben de çok dertliyim dün yine eşimle tartıştık aslında hiç uyumlu bi çift değiliz bebek derdine hepsini geri plana atmıştık su yüzüne çıkmaya başladı onun istekleri benim için çok abartılı benim isteklerim de onun için
okuldan yenı geldım uzandım tubacım ama nıyeyse gercekten cok kotu hıssedıyorum bugun kendımı...bu arada cogul gebelıkler test tarıhınden once de sonuc verebılıyor degıl mı..en ıyı sen bılırsın bunu sen once test yapmısmıydın?
bizim her günümüz hastanede geçiyor. cumadan beri yine hastaneye yatmıştık. kahverengi kanamam hla devam ediyor. doktorlar düşük yapmaman mucize diyor. en az ay daha böyle gider anca kapanır kanama diyorlar. bebeğin sağlığı iyi ama be bitmiş durumdayım
mirage canım sana bir şey sormak istiyorum.acaba forumda konu nasıl açılıyor.Bir de herkesin alıntısını alt alta alıp nasıl yorum yapılabiliyor.teşkkürler
Âmin canım inşallah. Unutma bizlerde 1 er yumurtadan olduk. Yani demek istediğim Rabbim ol desin 1 i 2 si bahaneden pozitif ol yeterki. Tekrar diyorum transferden sonra lütfen ama lütfen dikkat et kendine ve sakın erken test yapma gününü bekle. 12 gün boyunca nolursa nolursa hamilesin bunu düşün ve hamileliğin yarından itibaren tadını çıkar
Allah yardımcın olsun canım.dualarımız seninle.
insallah cok verimli bir opu gecirirsin sevgili boyacii......
Çok şiddetli adet sancım var kızlarsanırım yıne olmadı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?